اگر روند بخواد بچرخه بعد ۲۶ کندل فلان کراس اتفاق بیوفته پس روند چرخیده!!!
لامصب با ۲۶ کندل کوری نمیتونی ببینی روند چرخیده حتما باید لقمه دور سرت بچرخونی؟ (روی صحبتم با کسایی هست که میگن ایچی همه چی هست در ضمن من خودم با ایچی موکو کار میکنم)
فرکتال بودن مطلقا هیچ ربطی به این موضوع نداره فرکتال یعنی هرچیزی که شما در تایم فریم بالا اعمال میکنید باید تایم پایین ترت تابع اون باشه
حالا نکته اینه که مثلا تایم بالات ۱۵ دقیقه هست تایم پایین ۱ دقیقه بعد یه مشکل به وجود میاد اگر یک سیگنال بولیش بگیرین روی تایم بالا میبینی اههه جواب نداد میری بالا تر میبینی هنوز بریشی
این مغلطه است!!!
تایم بالا ترت هیچ وقت قرار نیست زود تر تایم پایین ات تریگر تغییر ساختار بده
به زبان ساده تر هیچ وقت نمیشه تغییر روند رو بر اساس این دیدگاه فهمید
مواردی که تو این تاپیک نوشته شده .اکثرا اشتباه است
هیچ چیز در ایچیموکو صد در صد نیست . شاید 80 -90 درصد باشد ولی 100 نه
اگر بخوام فقط توضیح بدیم (نه اموزش چون هنوز منم اموزش کامل ندیدم) خیلی زمان زمان میره
کلی بخوام بگم اگر ایچیموکو رو دارای 3 نوع تحلیل بدونه موارد پابلیک شده که تیپس های احتمالی هستند مثل استفاده از اسپن A و چیکو و باکس ها و … این موارد که کلاس و نمره استفاده از اونها 2 از 10 میشود
در مورد تحلیل و اموزش های یک مقدار حرفه ای تر که پترنها (I,V,N,NT) این مورد 5 یا 6 از 10 میشود
و یک مورد دیگه وجود داره که نه ویدیو پابلیک شده ای از ان وجود دارد و نه اساتید پکیج فروش به اون سطح رسیدن که این مورد رو بلد باشن . که در مورد سیکل ها و امواج و چرخش های قیمتی و استفاده صحیح از خود ایچیموکو است .که توی ایران شاید یک یا دو نفر اونو بلد باشن .
و تازه اونم صد در صد نیست البته قانون داره که با رعایت اون قوانین میشه به 90 درصد هم رسید .
چرا 100 توی بازار وجود نداره:چون هر سیکل قیمتی یه نقطه شروع داره مثل یک پیوت سقف یا یک پیوت کف
ولی با شروع سیکل چندین هدف قیمتی با تشکیل کندل ها و امواج به وجود میاد شما نمیتونی بگی ایا سیکل مینور زده میشه یا سیکل ماژور یا سیکل کدوم تایم فریم زده میشه
که مهم پیدا کردن اون موارده
به قول یه نفر ایچیموکو خدا نیست که ازش 100 درصد بخوای ایچیموکو پیامبره که راه درست به سمت 100 رو بهت نشون میده . خیلی تلاش کنی میتونی هم رده اون پیامبر بشی که 80-90 است به خود 100 نمیشه رسید
سلام منظور من پلن 100درصدی نیست بلکه باید پلن طوری قابل اعتماد باشد که با توجه به ریسک به ریوارد سود ساز و مشخص باشه حداقل جهت روند مشخص باشه و ترید بتونه در جهت پوزیشن بگیره
این تصویر رو نگاه کنید یک ایچی شخصی سازی شده است روی ابر رنگ آبی و رنگ خاکستری در اسپن آ رو بررسی کنید و در 26کند قبل قیمت رو مشاهده کنید
ببین دوست عزیز من 10 ساله دارم کار میکنم حدودا نصف این مدت رو روی ایچیموکو کار کردم و 3 سال هم الیوت و پرایس و پترن ها و … و الان 2 سال هست که روی چرخش های و سیکل های قیمتی کار میکنم که نزدیک به سیکل ها و پترن های ایچی است ولی خب پند مرحله قویتر است
(اون 10 سال رو که گفتم فقط برای این بود که بگم من دونبال 90 یا 100 میگردم نه موارد بیخود )
به قول استادم ایچیموکو مثل خمیر بازی است که کندل ها و قیمت اونو شکل میدن . پس ربطی به نماد و یا زمان یا سشن خاصی نداره
پترن ها که گفتم کلا استاد بشین توش نمره اش 5 یا 6 است
ولی همین ایچی سبک چرخش ها و سیکل ها رو داره و سیکل ها و چرخش های قیمتی بدونه ایچی هم وجود داره
که یک استادش رو که من میشناسم بین 5 هزار تا 1 میلیون دلار میگیرن که اموزش بدن
سلام به دوستان…همه دوستان یه جورایی ایچیموکو رو به اندازه خودشون مسلط هستند و شخصی سازی کردن…یک سوال …چه نکته حل نشده و ابهام داری هست که اگه برای شما حل بشه به صورت ۱۰۰ درصد جواب می گیرید
سلام شخصا تا جایی که به نظر میرسه ایچی رو با دیگران کاملا متفاوت درک کردم و با این اندیکاتوری که خودم درست کردم می توانم اندازه حرکت در آینده را با یک صدم درصد خطاپیش بینی کنم ولی هنوز نتونستم به کندل دقیق اون برسم و با سه کندل خطا گاها هم درست در همان کندل این اتفاق می افته
وقتی های یا لو دریه محدوده جمع نمیشه و های و لویی زده نمیشه و چون زمان داره سپری میشه به طبع های و لو رو از دست میدیم و این باعث همشکی اجزا در ایچیموکو میشه و چون های و لویی زده نشده یه مومنتوم خوبی وارد بازار میشه که موجب حرکت شدید میشه
منظورم از تبعیت هم همین است جز کوچکتر لو و هایی که از دست میده به سایر اجزا انتقال داده میشه..
مثلا در یه روند نزولی تبعیت از دست دادن لو و سپس های و شروع حرکت نزولی
قیمت مدام دور تنکن است و اونو به عنوان نقد بخر یا دنبال میکنه یا دنبال خودش راه می ندارم
مغازه دار بنا به شرایط بازار رفتار می کنه
اسپن بی بنا به اطلاعات که از بازار داره یا دنبال می کنه یا زمین بازی رو عوض می کنه
قوانین بازی
در یک روند نزولی هرگاه قیمت نتواند کف جدید بزند ولی های از دست بدهد قیمت باید به خط دوره خود بر گردد و اگر در کندل برگشتی بتواند خط دوره خود را کراس کند وکلوز بعد از کراس اتفاق بیفتد باید های از دست رفته را حتما تاچ کند
قانون دوم خط بر های یا لپ تقدم دارد
یعنی فرض بگیر در روند نزولی کف جدید نداریم و یک های از دست دادیم و در کندل بعدی قیمت از پایین به بالا رفته و تنکن را کراس و کلوزه بالای تنکن انجام شده ولی در کنار بعد مجدد های از دست رفته پس اول انتظار داریم مجدد قیمت به زیر تنکن برگردد
قانون سوم در تنکن و کیجن در لایو این نواحی مشخص می شود ولی در اسپن بی در آینده باید علامت گذاری شود
قانون آخر در مواقعی که این اتفاق در هر دو خط تنکن و کیجن می افتند و جهت و هدف یکی است اگر خط رسم شده اسپن بی که در آینده کشیدیم مورد کراس قیمت باشد هدف های یا لوی مربوط به خط اسپن بی می باشد
نمیدونم منظور شما این بود یا نه ولی قیمت معمولا به سمتی که اول های یا لو از دست میره حرکت میکنه چیزایی که شما گفتی میتونه فیلتر خوبی باشه من همیشه خود قیمت رو در نظر نمیگرفتم و بزرگترین اشتباه من میتونست همین باشه