فعلا که قرار نیست وصل بشیم اگر میتونی یه توضیحی بده خودت
لینک فیلم گذاشتم بالاتر که با مفهومش آشنا بشید
سلام در مورد تبعیت و اجزای ایچی که چطور از قیمت تشکیل شده و چطور میشه با اون ترید کرد بنده کمی بررسی کردم و به نظر من البته اگر به کسی بر نخوره ایچی فقط تبعیت است نه چیز دیگه ای
وقتی دنبال مطلب خوب و کار آمد در مورد این سیستم بگردی متوجه میشی که از هوسادا هیچ چیزی به عنوان کتاب یا توضیح در مورد ایچی بر جای نمانده و تمام این مطالب زاده ذهن افراد مختلف است و کلا ایچی به پترن و باکس و فلت ارتباطی ندارد بلکه یک رابطه بین اجزا است که کاملا جهت و مقدار حرکت رو نمایش می ده
اقای رستم پور از نظر من دقیقا حرفی که میزنید درسته ولی درک هر بحثی به نوعی برای درک مطالب دیگه مفید وکمک کننده است
خب شما اگر با تبعیت سرکار دارید اگر دوست دارید چارتی شیر کنید و یا تبادل اطلاعات کنید تا یاد بگیریم
در حال حاضر که نت نیت و دست رسی به چارت ندارم
ولی به طور کلی نظرم در مورد ایچی اینه که یک سیستم است که بر مبنای آمار و اطلاعات و ریاضی کار می کنه
ایچی در معنی لغوی بر عکس چیزی که در فضای مجازی عنوان میشه به عنوان تعادل در یک نگاه به معنی ;آن مرد در کوه ها چه می بیند؛ است
و فقط زمانی معنا پیدا میکند که با کندل بررسی شود
از نظر بنده با دقت در اجزا مطلب کاملا مشخص است
تنکن در بعضی از مواقع دقیقا حرکت و میزان حرکت و … کاملا شبیه اسپن بی است
برای تشخیص های و لوی قیمت و بدست آوردن عدد تغییر چیکو به عقب برده شده
با مجموع این دو مقدار حرکت بدست میاد
کیجن در بعضی مواقع با اسپن بی یک رفتار را انجام می دهد که اگر در قبل یا همزمان با رفتار تنکن باشد یک المان برای زمان است که باید با رفتار اسپن آ در ابر آینده سنجیده شود تا پی به وقوع اتفاق تغییر قیمت در آینده با توجه به درصد بدست آمده ببریم
و اسپن آ که کاملا مرموز است تنها عضوی که به طور مستقیم از قیمت تشکیل نشده و با توجه به رفتار تنکن و کیجن شکل می گیرد
ایچی کار نمی کنم یه چیزایی میدونم(زیاد نه)، جالب بود که ایچی در چارت نفت از چند ماه قبل میگفت ما اواخر دسامبر/اوایل ژانویه پیوت داریم و تغییر روند شروع میشه و تقریبا درست گفت.
تحلیل زمانی ایچی وین ریت خوبی داره، واقعا ابزار کمی داریم که زمانی تحلیل کنه و اون تحلیلش به کار بیاد.
نظرم اینه بیشتر تحقیق کن .
بله کاملا موافقم برای همین در اینجا نظرم رو بیان کردم تا با تبادل نظر بتونم به ایده ای و مطلبی برای بررسی برسم
یه سوال ساده برام پیش اومده بررسی کنید و اگر نتیجه ای بدست آوردید به بنده هم بگید
در کندل لایو ما اگر ۲۶کندل جلو برویم میشه لبه ابر آینده و اگر از همان کندل ۲۶به عقب بریم میشه لبه چیکو حالا از لبه ابر آینده تا لبه چیکو چند کندل است و چرا ؟
تکرار حرکت از جز کوچکتر به بزرگتر انتقال پیدا میکنه و در بعضی مواقع شروع حرکت نیست بلکه ادامه حرکت قبلی است
سلام. شما هم نظر خودتو بگو
اگر فرض بگیریم شخصی به نام هوسادا که یک روزنامه نگار بوده و قوت غالب مردم در اون زمان برنج و ترب بوده و به دلیل نداشتن زمین به دلیل جزیره بودن کاشت برنج انحصاری و محدود بوده و برای بالا بردن فروش روزنامه بهترین کار بررسی برنج است و اون موقع معاملات بر خط به دلیل نبودن کامپیوتر معنی نداشته و حمل و بار بری و انبار خودش هزینه محسوب میشده پس نوسانات کم بی ارزشه و فقط باید با درایت آینده نگری کرد
تعداد زیادی ریاضی دان به هوسادا کمک کردن ولی به دلیل اینکه کسی متوجه نشه فقط هوسادا و ساسا کی این تحقیقات را جمع بندی می کردن که نتیجه این جمع بندی چند ورق پاره بر جا مانده که در موزه نگه داری میشه حالا با توجه به مطالب اگر درست باشه ما سه نمونه از جامعه را در اختیار داریم ۹و۲۶و۵۲که با توجه به نیاز و تورم و… اقدام به خرید و فروش برنج می کردن
چیکو کلوزه قیمت را نشان می دهد که تمام روانشناسی رفتار خریدار و فروشنده و هیجانات را در خود جا داده و قیمت در پایان کندل مهمه همون نمودار خطی در آن زمان
حالا اگر فرض را بخواهیم گسترش بدیم ۹می تواند نماد صاحبان زمین یا تاجران برنج باشد که همواره اطلاع خوبی از ارزش کالا را دارند و ۵۲می تواند افرادی در سطح جامعه با آگاهی کم و هیجانات زیاد و قدرت خرید کم باشد و ۲۶دیگر بازاریان خرد و دلالان و واسطه ها
این که تصور دارید انتقال حرکت از کوچک ترین جز به بزرگترین می رسد در این فرضیه بنده هم می گنجه ولی این باید با محاسبه و عدد بشه اونو ثابت کرد چون ما فقط با ریاضی سرو کار داریم پس رابطه بین این ها باید یک رابطه قانون مند و قابل تکرار و بررسی باشه نه به صورت دیداری و از روی اشکال
اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم باید بگم که بحث ما هم در مورد همون محاسبات بین اجزاست و البته چگونگی محاسبه و زمان شروع ان
در ضمن پیام قبلی گفتید که به چارت دسترسی ندارین برای تمرین و بررسی میتوانید از سایت فراز کمک بگیرید شبیه تریدینگ ویو که نه دقیقا کپی شده است
مشکل بنده اینه که این محاسبات باید دقیق باشه تا به استدلال درست رسید برای همین اندیکاتوری درست کردم که فقط در تریدینگ ویو اجرا میشه و متا که الان به اونا دست رسی ندارم و در ضمن. داخل خون تریدینگ ویو بررسی کنید نماد طلا را در چند بروکر ببینید در یک تایم فریم مانند ۴ساعته هم از لحاظ رنگ کندل و هم از لحاظ شکل اجزا و جایگاه سوم با هم متفاوته پس نتایج کلا با هم فرق میکنه حتی در صورتی که بازار جهانی در یک ساعت مشخص شروع به کار میکنه تایم بسته شدن کندل ها با هم فرق میکنه و …. پس حتما در بروکر خودتون باید بررسی انجام بشه تا نتیجه درست حاصل بشه
در مورد محاسبه اجزا هم بیشتر ترید ها از روی اشکال و حالات اونو بررسی می کنند نه با عدد و چهار عمل اصلی
در مورد تبعیت به صورت دیداری می تونن پیشنهاد بدم که اگر اونو درک کنید می تونید دیداری معامله کنید البته تو این دیدگاه مشکل بنده اینه که نتونستم از چیکو و اسپن آ استفاده کنم و رابطه اون رو با تنکن و کیجن و اسپن بی درک کنم و کمی هم سخت به نظرم اومد
درود ..دوستان عزیز امکانش هست راهنمایی کنین بنده رو .. من دوست دارم در سبک ایچی مهارت پیدا کنم .. چند سالی هست با سبک های نقدینگی کار میکنم ..
اگر لطف کنین من رو راهنمایی کنین از کجا شروع کنم و مطالبو به صورت حرفه ای یاد بگیرم
سلام به نظر بنده هر فیلمی که مقدماتی و نحوه تشکیل اجزا رو درست توضیح بده خوبه ولی در مورد پیشرفته هیچ نظری ندارم چون کسی را هنوز ندیدم که فقط با ایچی ترید کنه و دلایل کاملا الکی مانند کراس خوب و کراس بد .کراس صفر پیپ و رسیدن چیکو و جهت اون به قله یا دره قیمت و چاقی یا لاغری ابر و یا فلت و بنچ مارک و کمپ فیک و…. اینا است که در چارت بگردید نقض زیاد پیدا می کنید
اسپن آ اختلاف 9 دوره و 26 دوره رو میتونه نشون بده و خب همزمان با کیجن رسم میشه چون به یک دوره کیجن حداقل نیاز داره شاید مرتبط به زمان باشه و نشون بده کدوم جز تاثیر بیشتری روش داره
واقعا کسی نیست که مطالب رو یکجا توضیح بده هیشکی کامل توضیح نداده و عزیزانی که توضیح دادند غیرمستفیم گفتند تا اونایی که علاقه دارند بروند تحقیق کنند اگر دوست داشتین ویدیو های ایچی داود رو دنبال کنید
شاید ولی دقیق تر ببین
سوال
تنکن زیر کیجن است
در کندل بعد تنکن به سمت بالا حرکت می کنه و کیجن به سمت پایین ولی این مقدار به یک اندازه است حالا اسپن آ فلت میشه چه دیدی به شما می ده
نمیدونم چه نتیجه ای رو باید بگیرم من بعد کراس انتظار این رو دارم که اسپن آ از کیجن تبعیت کنه
نظر شما چیه