ایچیموکو و رازهاش

درود

ایچیموکو یکی از بهترین هاست.کلی استراتژی درونش هست.

بحث فلت ها

بحث نقاط برگشتی

بحث زمانی(این بخش زیاد برعکس تبلیغی که میکنن مثل دوتا قبلی نمیشه)

بحث کف و سقف های معتبر

بحث حمایت و مقاومت‌های معتبر

تارگت های معتبر

و غیره

کسی سوالی داشت خوشحال میشم

موفق باشید

بله موضوع تشکیل N پترن با ایچی موکو رو تو یک پست دیگه مطرح کردم که می تونید فیلمش رو ببینید

فیلم در مورد استفاده از span A و تشکیل N pattern

من دوس دارم در مورد تبعیت و انواع ان صحبت کنیم

ولی خب بحثا زنجیروار به هم متصل هستند مثل اجزای ایچیموکو و در مورد هرچی صحبت کنیم یه کمکی میشه به موضوعات دیگه حالا چه کراس باشه چه فلت باشه ..

چیزی که تو فیلم گفتین مربوط میشه به فاصله ی ابتدایی از اسپن بی تا اسپن آ در داخل کومو که برای تارگت گیری استفاده میشه که اولین بار استادی بنام داود مطرح کردند..

اسپن بی درش مطرح نیست فقط با اسپن آ پیش میره و منظور همون حرکت N هست ولی با ایچی موکو .من روش کار می کردم ولی پیشرفت چندانی نداشتم تا اینکه یک نفر به اسم محسن فیلمهاش بدستم رسید و خیلی خوب و مفصل توضیح داده بود و ریزه کاریهاش رو کامل گفته بود

خوشحال میشم اگه ویدئو ها اگه مقدور بود در دسترس کامیونتی قرار بدین تا هممون ازش استفاده کنیم.

تلگرام که دسترس نیست فعلا باید کانالش رو پیدا کنم آیدیش رو بدم خدمتتون

بزارین بقیه هم استفاده کنن

این آیدی تلگرام هست UVUV_1189 بنام محسن اگر دسترسی ها باز شد فیلمهاش عالی هست فقط در مورد اسپن A نیست کلا در مورد ایچی موکو هست.
3 تا فیلم آخر کانال خیلی مهمه

دم شما گرم

سیو کردم میبینم اگر شد توضیح میدم همینجا

کسی از دوستان نبود در مورد تبعیت و انواع ان تحقیق کرده باشه؟:smiley:

زده میشه

زده میشه…

قیمت جامونده سل

اجزا چی میگه؟

این نماد هارو کسی ترید هم میکنه؟

ایچ کدوم موکویی. :joy: داش؟ :joy: :joy: خدایی داریم زحمت میکیشیم اینجا :smiling_face_with_tear:

منتظر فلت

هدف من از گفتن کلمه ی راز این بود که هیچ رازی وجود نداره همه چی ریاضی و اعداد هستش