ایچیموکو و رازهاش

درود

ایچیموکو یکی از بهترین هاست.کلی استراتژی درونش هست.

بحث فلت ها

بحث نقاط برگشتی

بحث زمانی(این بخش زیاد برعکس تبلیغی که میکنن مثل دوتا قبلی نمیشه)

بحث کف و سقف های معتبر

بحث حمایت و مقاومت‌های معتبر

تارگت های معتبر

و غیره

کسی سوالی داشت خوشحال میشم

موفق باشید

3 لایک کرده

بله موضوع تشکیل N پترن با ایچی موکو رو تو یک پست دیگه مطرح کردم که می تونید فیلمش رو ببینید

فیلم در مورد استفاده از span A و تشکیل N pattern

1 لایک کرده

من دوس دارم در مورد تبعیت و انواع ان صحبت کنیم

ولی خب بحثا زنجیروار به هم متصل هستند مثل اجزای ایچیموکو و در مورد هرچی صحبت کنیم یه کمکی میشه به موضوعات دیگه حالا چه کراس باشه چه فلت باشه ..

1 لایک کرده

چیزی که تو فیلم گفتین مربوط میشه به فاصله ی ابتدایی از اسپن بی تا اسپن آ در داخل کومو که برای تارگت گیری استفاده میشه که اولین بار استادی بنام داود مطرح کردند..

1 لایک کرده

اسپن بی درش مطرح نیست فقط با اسپن آ پیش میره و منظور همون حرکت N هست ولی با ایچی موکو .من روش کار می کردم ولی پیشرفت چندانی نداشتم تا اینکه یک نفر به اسم محسن فیلمهاش بدستم رسید و خیلی خوب و مفصل توضیح داده بود و ریزه کاریهاش رو کامل گفته بود

2 لایک کرده

خوشحال میشم اگه ویدئو ها اگه مقدور بود در دسترس کامیونتی قرار بدین تا هممون ازش استفاده کنیم.

2 لایک کرده

تلگرام که دسترس نیست فعلا باید کانالش رو پیدا کنم آیدیش رو بدم خدمتتون

2 لایک کرده

بزارین بقیه هم استفاده کنن

1 لایک کرده

این آیدی تلگرام هست UVUV_1189 بنام محسن اگر دسترسی ها باز شد فیلمهاش عالی هست فقط در مورد اسپن A نیست کلا در مورد ایچی موکو هست.
3 تا فیلم آخر کانال خیلی مهمه

3 لایک کرده

دم شما گرم

سیو کردم میبینم اگر شد توضیح میدم همینجا

1 لایک کرده

کسی از دوستان نبود در مورد تبعیت و انواع ان تحقیق کرده باشه؟:smiley:

زده میشه

زده میشه…

قیمت جامونده سل

1 لایک کرده

اجزا چی میگه؟

این نماد هارو کسی ترید هم میکنه؟

ایچ کدوم موکویی. :joy: داش؟ :joy: :joy: خدایی داریم زحمت میکیشیم اینجا :smiling_face_with_tear:

منتظر فلت

هدف من از گفتن کلمه ی راز این بود که هیچ رازی وجود نداره همه چی ریاضی و اعداد هستش