تا ابد حق:clap:![]()
![]()
واقعا این چیزایی ک شمردید واسه خیلی ها اتفاق افتاده
تا ابد حق:clap:![]()
![]()
واقعا این چیزایی ک شمردید واسه خیلی ها اتفاق افتاده
داداش اتفاقا اکثرا که موفق شدن بنظرم برعکس چیزی که شما میگید بودن. معمولا اونایی که همه سبکا رو دیدن و یه نوک زدن تهش فقط دچار سردرگمی شدن و کسایی که بیشتر روی یه روش استمرار داشتن بهتر تونستن به سود برسن
مثلا همین اموزشای مایکل چند سال دیدنش طول میکشه دیدن همه سبکا فقط سردرگمی میاره و سالها دور خود چرخیدن
سلام وقتتون بخیر
من تا همین الان فک میکردم ک این فقط دغدغه منه و احتمالا مشکل از خودمه ک نمیتونم سود بسازم پس این افکار ک از این بازار نمیشه پول دراورد میاد سراغم
ولی این گپو دیدم قضیه برام جالب شد😅
۶ سال تمام هررررچی آموزشو استراتژی بودو امتحان کردم
دریغ از سود مستمر
به ناچار رفتم سمت ربات نویسی
تموم داده ها تموم استراتژی ها تموم دوره های آموزشی رد تبدیل کردم به ربات
اندیکاتورا…..تکنیکال…..ترکیبشون با هم
هررررچی ک هست و نیسو تبدیل به ربات کردم و بک تست حداقل ۵ ساله از بازار میگرفتم(بیشتر طلا) با رعابت مدیریت سرمایه با ریسک خیلی پایین
بچه ها باور نمیکنین شایدم بد و بیراه بهم بگین شایدم هزار تا فکر دیگه بکنین ولی خدااااشاهده همشون کال میکردن حسابو:smiling_face_with_tear:![]()
اون شبایی که همه رو ربات میکردمو همه چی جلو چشام دود میشد و بهم القا میشد که این ی سرابه
مث چی گریه میکردم ک عمرم زندگیم پولمو همه چیمو رو چی داغون کردم😅
احتمالا شما هم فهمیده باشین تا حالا
رفتار باز معمولا دوره ای تغییر میکنه
ممکنه این دوره شیش ماه باشه یا ی سال
ولی رفتار تغییر میکنه و اینجوریه ک هیچ استراتژی وجود نداره ک ثابت حداقل ۵ سال سودده باشه
دقت بفرمایید:#هیچ_استراتژیی
اینو موافقم با شما
من تقریبا به همه سبک ها مسلط هستم، خصوصا بعد والیوم و نینجا سازوکار ورود حجم ب مارکت و تاثیر اون در زمان و مکان های مختلف از چارت فهمیدم هرچند در ادامه دیگه ازش استفاده نمیکردم چون از سبک های مختلف باز همون استفاده رو میتونستم ببرم با این تفاوت که دیتا گرفتن در نینجا داستان و مشکلات خودش رو داشت
ولی نهایتا بعد دیدن همه سبک ها و بک تست گرفتن رو اغلب نمادهای مهم )بیش از 100 هزار بک تست و چندین هزار لایو ترید به صورت فول تایم تو سه سال به مرحله ای رسیدم که نه تنها با تمام وجود به سود ده بودن ترید ایمان آوردم و نتیجه گرفتم ازش، بلکه دیگه راضی به انجام هیچ شغل دیگری نیستم علی رغم اینکه تحصیلات عالی دارم و چندین شغل خوب داشتم
تنها راه پولدار شدن
و دلیل اینکه میبینین افراد حقیقی گاها از فارکس پول در میارن
صرفا همون استراتژی ساده و قدیمیه
بخر نگه دار
یا همون HODL
ک اونم رو جف ارزا معمولا جواب نمیده
بیشتر فلزات جوابه
این از تجربهی ۶ سالهی من
دوس داشتم ب اشتراک بذارمش شاید ب درد کسی خورد
یا شاید کسی تونست بهم بگه اشتباهم کجاس و بعدش تونستم پولدار شم😂
یه بخشی از فرمایش شما رو خیلی قبول دارم اونم اینه که تنها با یک ستاپ نمیشه همیشه در چرخه برد بود
همه ستاپ ها دارای چرخه برد و باخت هستند، در چرخه های باخت با حفظ حساب و ممانعت از دراداون سنگین میشه در چرخه برد هم اونو ریکاوری کرد هم حساب رو رشد داد
اما چجوری؟
باید ترکیبی از چند ستاپ رو همزمان ترید کنید و برای پوزیشن های استاپ شونده هم اگر بتونید همون موقع ریکاوری داشته باشید اونوقت رشد حساب انفجاری میشه و عملا فیلد شدن پی در پی چالش های پراپ کنسل میشه
فکر میکنم همه ما تو دوره هایی به این شک رسیدیم. بنظرم رهاکردن سبکها و استادا و کانال های مختلف و چسبیدن به استراتژی و سیستم معلملاتی شخصی یکی از مهمترین اصولیه که میتونه به سود برسونه. منتور خوب و اثبات شده واقعا میانبره اما باز هم در نهایت همه چیز درون خودته
نیاز به قسم و آیه نیست همه مون این کار رو کردیم و کال کردن ربات های شگفت انگیزمون رو دیدیم! تنها راه همراهی با چارته!
دوستان یه توصیه بهتون میکنم . فعلا که جنگه ولی بعد از جنگ حتما با آپشن بورس ایران هم اشنا بشید . به شدت بازار پول ساز و به نظر من خیلی بهتر از فارکسه اما بهتون هشدار میدم قبلش حتما آموزش ببینین و با پول خیلی کم در حد یک میلیون خرید و فروش کنین تا فرمونش بیاد دستتون وگرنه تمام سرمایه اتون رو آب میکنه یه سری ریزه کاری داره که با معامله یاد میگیرید . اما در مورد فارکس من معتقدم مهمترین عامل تجربه هست . اوایل کار شما به معنی واقعی کلمه گیج هستید . بعد از چند سال ضرر و زیان تازه میفهمید قبلا داشتید بازی میکردید نه ترید . من خودم یک موینگ اوریج 100 میندازم رو چارت و الان کارم به جایی رسیده که طبق همین میانگین متحرک قیمت رو پیش بینی میکنم . الگو ها مثل کف و سقف دو قلو و سر و شانه رو پیش بینی میکنم و منتظر تایید الگو نمیمونم بلکه الگوی ساخته نشده رو معامله میکنم . الگوی پرچم رو معامله میکنم . گرچه بازار زیاد اذیت میکنه میاره ولی اگر بدون ترس باشید بهتون پاداش میده . هیچ وقت در ریزش ها از خریدن و در صعودها از فروش نترسید . با حد سود منطقی شما میتونید معاملات خوبی انجام بدید با وین ریت بالا
دلیل تاکیدم به خاطر این بود که تموم داده های موجودِ کف گوگلو ربات کردمو تو ۵ سال همه کال میکردن
باورش خیلی خیلی سخته چون مطمئنم بعضی از کسایی که دارن اینو میخونن فک میکنن که توهم زدم و اصلا اینجوری نیس و استراتژی سود دهی هست که بشه باهاش ۱۰ سال سود ساخت
راجب همراهی با چارت میشه بیشتر توضیح بدی؟
بورس ایران؟
خود بورس ایران ی جای دیگه ای؟
ربات ها هستند بر اساس مکث لوز طراحی میشن نورلا لینک .من دیدم طرف ربات ۸ سال ران داشته . ماهانه ۲ تا ۴ درصد . رشد حساب دارن ٫(؛
دقیقا بحثی که خیلی مهمه دقیقا یادم نمیاد سخنرانی کی بود که میگفت خرده تریدر ها کسی بالای سرشون نیست ولی توی بانک وقتی چند بار پشت سرهم صرر میکنی یکی میاد بالا سرت و میگه کافیه برای امروز.
یه مصاحبه هم آنتونی کریل داشت که خیلی خدا بود.توی اون مصاحبه گفته میشد که حتی بهترین تریدر های دنیا که برای بانک ها با اون حجم عظیم پول کار میکنن هم ممکنه ضرر کنن یا سر به سر معامله رو ببندن.
موافقم.اکثر تریدرهایی که ما بهشون میگیم موفق که حالا هستن یا اداشو در میارن در هر حالت استراتژی شخصی خودشون رو دارن یا اگر هم از کسی کپی کردن توش یه شخصی سازی میکنن
ن دیگه این درست نیست
مثلا فاندد نکست حساب 10 هزار رو نزدیک 70 80 میده که با اونم بهت قدرت خرید 500 دلاری میده
که خود اونم نمیتونی یجا استفاده کنی یا ریسک شناور داشته باشی یا همزمان بای شورت بگیری
خوب موضوع فانندکس همین مقداری دیلی لوزت دقیقا همون مقدار سرمایه هست که در اختیار داری. برای ترید باید جوری سیستم پیاده کنی تجاوز نکنه از اون حجم بیشتر .؛)
افرین دقیقا همینطوریه
مهم اینه که بتونیم توی دوره رکودی اشتباه سیستم و استراتژی رو معامله کنیم تا توی دوره خوب استراتژی بتونیم تیپی هاشو بگیریم
هر کسی اینو بدونه به نظرم ۱۰۰ پله جلو میفته
نظر بنده دقیقا برخلاف شماست
اتفاقا یه نفری که سرمایه نداره بزاره توی بروکر باید از توی پراب یه اکانت حداقل ۵۰۰۰ تایی برا خودش جمع و حور کنه
به علاوه وقتی طولانی مدت بتونه با پراب کار کنه دیگه توی ذهنش وقتی اومد روی اکانت ریل خودش خزابکاری نمیکنه و اجازه خطا نمیده
به نظرم مشکل خیلی ها با پراب اینه که فکر میکنن اون ۱۵ درصد رشد دادن اکانته صرفا کار بیخودیه و عقب میندازتشون