بله میشه سود گرفت، من حدودا ۵ سال به طور جدی توی مارکت فعالیت میکنم و تقریبا دوسالی میشه که وارد سوددهی مستمر شدم و تمامی ضرر هام رو هم توی ۶ ماه اول سوددهیم پوشش دادم و جبران کردم
سبک کاریم شخصیه و با استراتژی مکانیکی که برای خودم ساختم خیلی ترید برام راحت و لذت بخش شده
کانال و گروه هم دارم ولی سیگنال دهی نیست و فقط ترید های شخصیم و تجربیاتم رو میزارم
دقیقا کل داستان منم همین بوده.فقط باید حواست باشه که این چرخه رو دوباره از اول شروع نکنی.یادمه اولین اکانت پراپی که از سگب گرفتم رو انقدر روش اور ترید کردم که اکانت رو تحویل دادم رفت و باختم.توی اکانت بعدی که گرفتم استراتژیم رو بهینه تر کردم و خیلی تریدم رو کمتر کردم و بعد از دوتا استاپ کلا بیخیال ترید توی اون روز میشیدم ولی واقعا ترید کردن فرق داشت با دفعه قبلیم یه روزایی میشد که اصلا ترید نمیکردم یه روزایی میشد سر به سر یه روزایی ضرر یه روزایی ام سود که واقعا هم همینه.
پول در اوردن از این مارکت شدنیه والبته بسیار سخت به افراد تازه کار که قصد ورود دارن اصلا توصیه نمیشه بهتر برید سراغ علم وشغل های دیگه که ریسک بسیار کمی دارن و راحتتر به موفقیت میرسید ممکنه کسی کل عمرشو دراین بازاربگذرونه ولی هیچ وقت به سوددهی نرسه و البته که تمام سبک ها کارمیکنن با دیدگاه های متفاوت ولی نه به اون شکل که تریدر ها فکر میکنن و درخیال خودشونن اونو میپرورونن و هیچ سیستم و استراتژی نمیتونه به تنهایی سودهی شمارو تضمین کنه و شمارو به سوددهی برسونه بحث اصلی روی روانشناسی معامله گریه ولی تکنیکال و مدیریت سرمایه لایه ای لازمه شماست
شما زیاددرگیره چنین چیز هایی نشو ساختار شناسی و فلسفه حرکتو یاد بگیروروانشناسی معامله گری یاد بگیر افرادی رو دیدم با وین ریت 40درصد سودهی خوشون حفظ کردن البته این نظر من که میتونه درست ویا نادرست باشه موفق وپرسوذ باشین
میشه سود گرفت ولی اون مدل سودی که تو تبلیغا میبینه ادم نمیشه ، وگرنه یه استرتژی داشته باشه ادم بهش پابند بمونه و یه حد سود هفتگی مناسب رسیدی دیگه اون هفته الکی معامله بعدش نزنی میشه سود ده بود
رسیدن به اون سودی که توی تبلیغات هم میبینیم شدنیه.فقط باید مدیریت سرمایه رو بزاریم کنار و تا موقعی که شانس هست اون پول هم هست و وقتی استراتژی بیفته روی چرخه ضرر سود+اصل پول رو میگیره
این حرفها رو تقریبا همه یهجایی از مسیرشون تجربه میکنن؛ مخصوصا وقتی چند تا استاپ پشتسرهم میخوری. ولی بیایم دقیق و بدون هیجان نگاه کنیم:
1. آیا بازار برای گرفتن پول از مردم ساخته شده؟
نه به اون شکلی که گفته میشه. بازارها برای نقدشوندگی و تبادل دارایی ساخته شدن.
اما یک واقعیت مهم هست:
بازیگرهای بزرگتر (بانکها، مؤسسات، مارکتمیکرها) مزیت اطلاعات، سرعت و سرمایه دارن.
پس بله، معاملهگر ضعیف معمولا بازندهست—ولی این با “طراحی شدن برای نابودی تو” فرق داره.
2. آیا سبکها (ICT، SMC، RTM…) بقیه رو شکار میکنن؟
این بیشتر نریشن مارکتینگیه تا واقعیت کامل.
واقعیت:
بازار ترکیبی از عرضه و تقاضا + نقدینگی + رفتار انسانهاست
خیلی از این سبکها فقط دارن یک واقعیت رو با زبان متفاوت توضیح میدن
هیچ سبکی “جادویی” نیست که همیشه کار کنه
اون حرف «ما نقدینگی بقیه رو میزنیم» بیشتر برای ایجاد حس برتریه تا واقعیت اجرایی.
3. آیا واقعا کسی هست که مداوم سود بگیره؟
بله، هست—ولی نه اون شکلی که اینستاگرام نشون میده.
ویژگی مشترکشون:
وینریت خیلی بالا ندارن (حتی 40–55٪)
تمرکزشون روی مدیریت ریسک و ثباته
دنبال “برد بزرگ” نیستن، دنبال تکرار مزیت کوچک هستن
سالها زمان گذاشتن، نه چند ماه
4. چرا این حس ایجاد میشه که «نمیشه سود گرفت»؟
چند دلیل واقعی:
اوورترید و عجله برای جبران
ریسک بالا روی هر معامله
تغییر مداوم استراتژی
تاثیر روانی ضررهای پشتسرهم
نداشتن انتظار واقعبینانه از بازار
جمعبندی ماندگار:
بازار نه دشمن توئه، نه دوستت—فقط بیرحمانه صادقه.
اگر مزیت (Edge) واقعی + اجرای منظم داشته باشی، سود میده؛
اگر نداشته باشی، هر سبکی هم باشه، در نهایت حس میکنی “همهچی تلهست”.
اگر بخوام خیلی خلاصه و کاربردی بگم: کسی در بازار میمونه که دنبال «درست بودن» نیست، دنبال «مدیریت کردن اشتباههاشه».
باید آموزش دید مدارم تمرین کرد مداوم صبرو شکیبایی به خرج داد. اراده محکم برای به اجرا در آوردن قوانینی که میتونه شما رو از افتادن تو دره نجات بده، حرص و طمع رو برای همیشه کنار گذاشت.
شما هم مثل اون درصد موفق انسان هستید،بله سودده خواهید شد، بدون شک.
فقط باید آموزش تون رو همراه کنید با یک سری استراتژی ها و روندهای سودده و از هیجان دوری کنید اگر سخته لااقل کنترولش رو در دست بگیرید.
بعضی افراد توانایی این رو دارن بعد یادگیری هر چیزی با کمی بالا پایین و تغییرات باقی مسیر رو خودشون برن (این افراد اکثرا موفق ترین هستن چون به خودشون اعتماد دارن) نه فقط در ترید در همه مسائل، اما بعضی افراد دیگه تنها آموزش دیدن نمیتونه برای باقی مسیر کارساز باشه براشون باید کسی بهشون کمک کنه به اصطلاح هول شون بده تا راه بیفتن این افراد باید خیلی بیشتر آزمون خطا کنن تا مسیر دستشون بیاد.
همه آموزش ها میتونن خوب باشن و در عین حال هم خیلی خوب نباشن.
بعد از آموزش مفاهیم پایه باید آموزش های فراوان ببینید، از هر کتاب و مقاله و استادی که میتونید. سبک های مختلف رو بررسی کنید هر کدوم که براتون راحت تره مفاهیمش همون رو از ابتدا شروع کنید، هیچ استراتژی طلایی وجود نداره.
شما با اتکا به آموزه هاتون، کنترول افکار و احساسات و هیجانات و اراده ای که در مسیر معامله گری به کار میگیرید پیشرفت و موفقیت رو برای خودتون بوجود میارید.
دست از تلاش برندارید.