فعلا در حال حاضر بهترین پراپه ولی هیچ تضمینی نیست که اینم مثل پراپی اسکم نشه، پراپی هم یه زمان بهترین بود
پس جای اشتباهی اومدی دوست عزیز و داری وقت تلف میکنی
فازت چیه درک نمیکنم واقعا
توهمه ی تاپیک ها میای میتوپی به ترید وتریدرا که کلاهبرداریه و درآمدی ندارن و…
خب کسی که اینجور مخالفِ تریده اینجا چیکار میکنه؟
معلومه تو این زمینه خیلی سرت کلاه رفته و به دلیل مسیر اشتباهی که طی کردی خیلی متضرر شدی و الان داری دق دلتو خالی میکنی اینجا
اینکه شما مسیرو اشتباه رفتی با اینکه کلا ترید اشتباه باشه خیلی فرقه
(پست توسط نویسنده حذف شد)
به تریدر ها توهین نکن مردک بدرد نخور !
مشتی… باشه تو راست میگی حالا دکمه خروجتو بزن انرژی منفی وارد انجمن نکن
داداش تو خودت مورد داری،مشکل روانی داری چون به قول خودت ترید به درد نمیخوره هیچی توش نیست اما وقتتو میزاری تو این جامعه ی تریدریو تو تاپیک ها میگردی!!
پس مشخصه بدجوری کال مارجین شدی اونم نه یکبار بلکه بارها…ولی بازم دست بردار از ترید نیستی😉
الان کع نمیشه کار کارد
شما اگه تصور کنی میتونی دهدرصد جسی بشی، نهایت دهدرصد خواهی شد؛ اگه تصور کنی یکدرصدش میتونی باشی، یکدرصدش خواهی بود؛ و اگر حس کنی میتونی چندین برابر ازش بهتر باشی، چندین برابر بهتر خواهیشد!
البته که مقولهی ژنتیک رو هم نمیشه نادیدهگرفت واقعا!
در حماقت فکری اکانت @variable همین بس که الان اگه ازش بپرسیم نظرت راجب این ظلم آشکار ینی فاجعه قطع اینترنت چیه قطعا میگه “خوب کاری کردن اصلا ما چه نیازی به اینترنت داریم!”
فقط میخوام بگم که این یارو از هموناس
امیدوارم همه کتاب 1984 رو خونده باشید و حس منو درک کنید چون وقتی این جانورا رو میبینم یاد مردم توی اون کتاب میفتم…
کتاب ۱۹۸۴ یکی از بهترین کتابایی بود که خوندم ؛ توصیف حال و روزای الانمونه !
دقیقا!
واقعا ساعتها میشه راجبش حرف زد ولی قطعا ادمین اون صحبت ها رو پاک میکنه چون اون بنده خدا هم مثل ما توسط مامورین برادر بزرگ زیرنظر هست و ممکنه تنبانش گیر کنه…
تو این وضعیت خوندن کتاب 1984 برای تمام مردم ایران الزامی است!
سلام وقت بخیر ، من سایت چک کردم یکم لگ داره با همراه اول ، دوم اینکه حساب نانو هم دارین رو فلزات؟ لورچ دست خودمون هست برای حساب متفاوت که در دیاشبورد توسط کابر فعال میشه یا نه ثابت هستن ؟
نوشته ها و تجربیات و اللخصوص خواندن آنها و درک بخشی از آنها لذت بخش بود ممنون از همه عزیران💙
عذر میخوام کتاب ۱۹۸۸ در چه خصوص هستش؟!
عکسی از کتاب دارید؟ من هرچی سرچ کردم پیداش نکردم!
بعد از ۱۹۸۴ اومده؟!
فک کنم منظور عزیزان کتاب ۱۹۸۴ (جورج اورول) باشه
کتاب معرکه ای هست یکی از محبوبترین رمان های جهان
ببخشید دوستان من اشتباهی 88 نوشته بودم! الان متوجه شدم دمتون گرم ![]()