دوستان با توجه به شرایط فعلی شما چجوری درآمد دارید؟
من که با سرمایه گذار برتر کار میکردم / فعلا هیچی
منم هیچی و نمیدونم تا کی میتونم دوام بیارم
بروکرها کم کم دارن با نت ملی وصل میشن
امیدواریم سگب هم همینکار رو بکنه
شغل خیلی ها ترید هست
من به پشتیبانیشون پی ام دادم گفتن تا وصل شدن نت بین الملل صبر کنید
فکر نکنم برای نت ملی برنامه ای داشته باشن
منم با sgb کار میکنم چند روز پیش با پشتیبانی حرف زدم گفتن تا آخر فروردین برنامهای ندارن فعلا
اره خدا کنه سریعتر به نت ملی وصل بشه من بیشتر نگرانم بلایی که جنگ ۱۲ روزه سر تامین سرمایه اورد این جنگ هم سر sgb بیاره
اره دقیقا گفتن فعلا که برنامهای ندارن و شاید تا اخر فروردین هم همینطوری باشه شرایط
ااخه یعنی چی برنامه ندارن
الان از میون این همه بروکر ایپلنت اومده نسخه وب متا رو وصل کرده باید sgb همینکار رو بکنه یا حداقل یه راهی دیگه چند هزار کاربر داره مگه میشه
باید بعد از جنگ ۱۲ روزه یا دیگه نهایت بعد از قطعی ۲۰ روزه اینترنت یه فکری میکردن برای ترید روی نت ملی
سلام من علیرضا امامی نژاد هستم با ۱۰ سال سابقه ی ترید ، مدیر مستعفی منطقه ی منا لایت فارکس یا لایت فایننس فعلی ، سازنده ی کروکوبات و کانال تلگرامی ایران بیتکوین . در ۳۰ سالگی با ۸ سال فعالیت در شرکت های خصوصی از سیمان خاش زیر مجموعه ی شرکت سرمایه گزاری تامین اجتماعی با سمت کارشناس صادرات استعفا دادم تا رویای خودم برای رسیدن به آزادی مالی رو زندگی کنم . در این ۱۰ سال کار من خیلی چیزها دیدم ، از شهرام جزایری تا ماین با برق امام کارخانه ی متروک پدر و تبدیل شدن به یکی از معروف ترین صرافی های تتر . از دریافت ایمیل علافه مندي به همکاری و جلسه تو تهران از لایت فایننس تا آشنایی و جلسه با فرد هماهنگ کننده امور تاپچنج در ایران برای آلپاری و لایت فایننس . فقط ۱ جمله میخوام بگم اما لازم بود بدونید این جمله رو کی داره میگه: خوشحالم تو این مدت پدر نشدم و تشکیل خانواده ندادم که اگر داده بودم الان باید برای امرار معاش دیوثی میکردم .
بابا ایول آله درجه یک خداییش همین الان دیدم کامنتت را و حسابی کیف کردم الان آینده را با این بروکر ها چطور میبینی کدوم بروکر از نظر اعتبار کندل و برداشت خوبن و دستکاری کمتری دارند من میخوام لایت فاییننس را انتخاب کنم پیشنهادی داری و چطور میتونم سطح خودم ارتقا بدم و اگه راهنماییم کنی ممنون میشم و سوال آخر به اون چیزی که میخواستی رسیدی و چه حرفی برای ما داری ممنون ازت که تجربت را به اشتراک میذاری
در این مدت ۱۰۴ هزار دلار و ۹ بیتکوین سند برداشت دارم و خودرویی رو خریدم که در سبمان خاش با ماموریت خارج و اگر نیمی از حقوق رو تا ۳۰ سال ذخیره میکردم میخریدم اما …
ازدواج نکردم و دخترم الان پارس میکنه
۱۰ سال پیش ریش سفید نداشتم و تمام ریش هام سفید شده
با داشتن دان ۱ جوجیتسو و نور چشمی بودن شیهان کاکاوند شکم تیکه ی ۱۰ سال قبلم چربی شده و ۲ سال معناد ه.رویی.ن و شیشه شدم به لطف اینکار . شی.شه چون تجربه ی استفاده از امفتامین هیتلر و ارتش نازی رو خوانده بودم برای بالابردن تمرکز و به پایان تلخ جنگ توجه نکرده بودم و دومی چون باختم رو بلد نبودم .
همکار من که ۱۶۰ سانت حسادت بود در زمان سیمان خاش الان مدیر کارخانه شده و من بعد از ۱۰ سال ایمان دارم قطعا در این سال ها روز ها و ماه ها و سالها ی زیادی از عمرم کم کردم .
پاسخ سوال رو خودتون بدین
یعنی بنظر شما رویای پولدار شدن با ترید دروغی بیش نیست ؟
قطعا اینطور نیست ، من میشناسم فردی که پت شاپ داشته رفته در کلاس کسی شرکت کرده الان بدون ذکر نام مدرس برای خودش در اپارات اسم و رسم درست کرده .من زمانی وازد کار شدم که در بایننس امکان پوزیشن شورت یا فروش ممکن نبود و در کلاس های آموزشی هیچ شخصی شرکت نکردم . تریدینگ ویو رو مرجع قرار دادم و قبل اون شروع بخ خوندن و درک سبک زندگی و ترید بزرگانی همون ری دالیو ، جان بولینجر و از همه مهمتر جسی لیور مور رفتم . بقول ابراهام لینکولن یا یکی دیگر از مشاهیر امریکا کسی که برای فهم از تجربه ی خودش استفاده کنه احمقه. چون بهتر اینه برای فهمیدن عمق یک رود یا یه از یه چوب استفاده کنی یا از معتمد محل بچرسی یا حداقل با ۱ پا وارد شی . دوست من مشکل من این بود پولدار بودن رو بلد نبودم . اتفاقا عامل سمی در معادله ی کاری من در بورس بلد نبودن پولدار بودن و عقده های کودکی بود .
من گفتگوی های دین طرف ۷ سال یا یازده سال تجربه تریدنیگ داشته اما هنوز گیجه میزنه! تو مارکت . خوب کار نسبت دشواری به ظاهر ساده ای تردینگ . ممکن طرف ۵ تا ده سال الکی وقت خودشو دنبال این استاد بوده اون استاد بوده ! یعنی زمان خودش هدر داده بجای تمرکز به یک هدف واحد و یک شناختی درست درمون از چارت دنبال این سبک برو اون سبک بوده ! بخاطر همین بجای نرسیده !
علم شناخت چارت (چارت خوانی) علم دانش به خودت . میتونه تورو موفق بکنه ! البته تریدر هر روزش به چالش موفق یا ناموفق بودن پی میبره . بهتر که به دنبال چیزی دیگه باشی تو مارکت . دنبال موفق بودن یا موفق نبودن نکرد دنبال این باشه یک ثبات اخلاقی برسی در چارت و شناخت درست درمونی از کندل ها . مدیریت سرمایه ( دارد اون و مکث لوز بالانس . موقیت که باز میکنی . کلا تریدینگ مسیری طولانی داره . هرچیزی زودتر به این برسی نباید دنبال موفق بودن داخل چارت بگردی زودتر میتونی درک کنی چجوری ترید کنی که مستمر سوده باشی ![]()
پرویز خان بعد از ۱۰ سال من موفق به کشف فرکتال های ۲ گانه شدم ، کشفی که در صد سال اخیر تاریخ معاصر ترید صورت نگرفته بوده و تا امروز همه حتی خود شما بر این باور هستند که یا فرکتال صعو یه و یا نزولی . للت رو بالا تر ذکر کردم ، بنده جنبه ی پول زیاد رو نداشتم و به نظرم قبل از اینکه کسی ترید کنه باید روی سقف ذهنی انتفاعی خود کار کنه .
نکته ی دوم در مورد مدیریت سرمایه که فرمودید : فرض محال که محال نیست ، فرض کنید روشی پیدا شده که در تجربه تریدر نتایج خیره کننده داشته و در تحلیل هوش مصنوعی از کد اون جمله ی زیر ذکر شده :
" سیگنال روش تکشاخ تقریبا بدون خطاست چرا که …"
اگر فرض کنیم شما به اون روش تقریبا بدون خطا رسیده باشید بعد از۱۰ بار مدیریت ریسک با بالاترین میزان ممکن اقدام به ورود نمیکنید ؟!؟!؟!
فهم من از مارکت بعد از ۹ سال جستجو برای روش ورود فول مارجین با لورج ۱۰۰۰ اینه : هیچ ۱۰۰ درصدی در جهان وجود ندارد و حقیقت خاکستری است . بورس یک نظام پیچیده و کاملا پویاست . علت این پویایی در نقض قوانین موجود و ذاتی مارکت است .
بر اساس نظریه ریاضیدانی بنام کلی (با کسره خوانده شود) چنانچه برد در یک جهت برابر با صفر باشه احتمال برد در جهت کاملا مخالف برابر با ۱ خواهد بود.
یعنی بهترین روش تقریبا بدون اشتباهه چون بهترین نقطه ی ورود میشه استاپ کندلی که سیگنال شما یک صحیح اشتباه یافالس پازیتیوه.
بماند که مدیریت سرمایه ۵۰ درصد و سیگنال ۵۰ درصد دیگر کاره اما وقتی نظری میبینم یا میشنوم که علمی ترین نکتش همین ۲ کلمه مدیریت سرمایست یجوری میشم!
نه اینجوری فکر نمیکنم! اول بزرگترین اشتباه که مرتکب شدی . استفاده از اون چیزی که گفتی برای تمرکز بالا رفتن ! تو رو یک انسان تکبعدی میکنه ،! بعد از سه ما از اونجا که ذات چارت فرکتی هستش (بخصوص فردی که کندل استیک نگاه کنه) ذهنت ام بخاطر استفاده از اون تکبعدی عمل میکنه ! به هرحال هر تریدری بهتر که خودش به دنبال کشف حقیقت ها باشه ؟)
چون ترید کردن تأثیر بسازی رو ذهن تریدری میگذارد ( فید بودن) بخاطر این امر ممکن تصمیمات تکبعدی گرفته که گذر زمان یادت رفته !) هرکس بهایی میده برای کسب یک مهارت ؟)