جالبه !) زندگی در گذرهه آدمی رهگذر»
جالبه بدونید هیتلر جنگ جهانی دوم برنده رو باخت اگر نمیدانستید . بیشترین جلسات هیتلر با استف مربوط به هیملر اگر اشتباه نکنم یعنی پزشک خودشه که دوزهای از مواد اعلامی رو براش تزریق میکرده .
از آنچه ابتدا ارتش نازی بدست اورد نظیر سریعترین کمپین موفق تاریخ با فتح فرانسه تا راکت های وی ۲ ون بران که برنامه ی فضایی امریکا رو بنا کرد تا ساخت اولین جت اگر بگذریم هیتلر کافی بود بجای اختصاص بودجه برای ساختن سلاح شگفتاور معمولی ترین تانک زرهی موجود رو بازتولید میکرد .
بگذریم از اینکه تاریخ و چارت رو به جلو حرکت میکنند و رو به عقب فهمیده میشن اما اصولا افرادی وارد بورس میشن بقول استاد ویلیامز که هوش بالاتری دارند و در شغل اول موفق بوده اند .
موفقیت هم غرور میاره ، غرور هم گناه فرشتگانه ما که انسانیم !
ناگفته نمونه اگر از سما بپرسم حال خوش به موفقیت وام دار تره یا شکست قطعا پاسخ میدین شکست چون در شکست اگر ۱۰۰ درس بگیری در موفقیت ۱ درس خواهی گرفت . در خصوص تک بعدی شخصیت من شما هر ۵ تارگت رو زدید .
ما میگیم قدرتمند تربت فنی که در جهان مدرن داریم تردینگ هست ،!) مهلت بالایی توانایی بسازی!) من ترید کردن رو بخش کوچک از زندگیم میبینم ،!)
Report-152130Q3.pdf (393.5 کیلوبایت)
حدف واحد ما بعد از سه سال ریل تایم تردینگ بر این متمرکز شد . تکرار مکرر یک چیزی ؛): آن چیزی که بهش میگفتن دیلی تردنیگ ،
ما بعد چندین سال سعی بر تعادل مسری و هدف بکنیم متوجه این شدم هدف نیست! مقصد هدف هستش و و پس این پرسش ؟) ذهنیت تردیدی من کجا میره !) متوجه شدم که بر تقاضا بیرون تردینگ انجام میده (تردینگ فرد معاملهگر گویند؛)
این امر باعث پس رفت نالژ میشه !
بگذریم شغل بهتر از تردینگ کردن رو کوین ها هم هست . من یازده سال پیش بلاکیچن بودم ؛) بات با ترید کردن آشنای بودم ! بهشون میگفتم زامبی ها !(
واقعا شغل حرفهای ای هستش ! بستگی داره چجوری بهش نگاه کنی ! ) اما یک فرد منظبت نمیخواد ! لکن که کوفته شده بر ما ! نظم ! استمرار نظم
نظم استمراری آن هستش !
من موفق شدم خویش را قانع کنم ! که بهتر که ترید یک مهارت باشد برام تا یک شغل (بعد چهار سال ریل تایم تردینگ اون موقع متوجه شدم بعد چند مدت متوجه شدم خوب بهترین عملکرد میتونی داشته باشی بستگی به توانایی خودت داره ؛) در تردینگ؛)
چقدر این مطلبت را ازعمق جان درک کردم …عقده های کودکی…من سرشار ازاین عقده ها بودم بیش از هزار ساعت تراپی رفتم فهمیدم کی هستم
جسارت نباشه هیملر پزشک نبود! جزو فرمانده های ارشد بود.
کدوم بروکرها الان با نت ملی وصلن؟
باهات موافقم.جملات پایین . و واقعا ما در چارت پویایی داریم چارت کلی پویاست همین !( در آخر واقعا آره تمام آنچه که می بایست بدانید نقطه ورد و خروج,) همین به همین سادگی !(
بر حال ما کل زمان ممکن را که داشتیم برای خویش حق آزادی عمل برای خویش محدودیت زمانی گذاشتم !( واقعا ما در زندگی مان که از خدا عمر گرفتیم ! از کد ها فرکانسی بالا اوتپایلت گرفته تا اسکلپ های فرکانسی ،. و بگذریم ؛) شانس این رو برای خودم گذاشتم بیشتر از ایکس تایم ترید نکنی ، ولا دو سه بار چندین ولت مارجین بالا با وقت خیلی زیاد زدن از همه چیزی ! دراز مدت ، بخاطر مشکلات فنی که اکثریت باهاش روبرو هستیم اینجا نابود شدند از بلاک بگیر تا قطع وصل شدند سرور ها عین انجام دادن معاملات! واقعی زندگی کنی . بنظر اصلا درست نیست!) بگذریم که چند باری زخمی شدیم . از یکبار یک ولت که با سختی یک سال با فکر کن یک سال هشت ماه تو وقت بذاری برای ترید مورفی!) بالانس بیاری بالا با لورج متغیر (داینامیک) لکن بهترین فن عالم نقص داره ! ترید کردن تو ایران اشتباه محض هستش . حیف دو سه اشتباه تریدری که از خویش داشتیم یکم اذیت شدم .اما مشکلات تحریم و اختلالات اینترنتی ولت ها ۱ واحدی بیت رو تو باینس مث کردیم . لکن اینترنت و آیپی فکر کنم یازده باری در این سال دستآورد مو نابود کرد،
ما الان ۳ سال هست به لطف الله کریم . نظم رو در این فهمیدیم ترید کردن فول تایم ارزش مند نیست ؛) زندگی کردن ساختیم !) خودم رو از پشت چارت بلند کردم انداختم بیرون !) الان که فکر میکنم بهش . بهترین کار ممکن برای خویش کردیم . که مشغول یک شغل فیزیکی باشیم !) تا فید مارکت نباشم در مجموع ؛) از ابتدا تلاش خویش بر شناخت چارت باشد به شرط که پسا چارت حمایت نکنی !) اینکارو با ریل تریدینگ قوانین بود .چون ما ترید کردن بعد از کلی فنی فنون فانتیک در دریافتمش ؛) شناخت کلی اینکه تردینگ به چی فکر میکنه ! در حال انجام دادن تریدر ، متوجه شدیم ارزه تقاضا تردینگ تأثیر بسازی داره فکر کن بعد چندین سال تردینگ یکماه تونستم دور بشم ازش متوجه شدم . وقت خودش کسی برای شناخت چارت گمونم-) خیلی کم باشند ۲۰ ساعت روزانه وقت گران بهای خودش برای مدت طولانی هزینه کنه برای تردینگ کردن!)و شناخت ساختار که آخرش کلی هستش !) دریافتیم فید بودن تریدر ها دیگه فرکتلی رو شکل میدن!). سه سال اول با فرض دانستن این داشت که تردینگ کل زندگیت ممکن تحت تأثیر قرار بود بودیم که بعد چند سال دیدم خودمم تو این تله افتادم . بخاطر همین الان سه سال شد الحمدالله به این نتیجه رسیدم شغل داشتن یا بزنس ها غیرفعال کلید نظم و انظباط در تردینگ هستش . با رعایت کردن اینا به سودآوری مسترمر خواهی رسیدی . این دانش تضاد آنچه فکر میکردم بود ! البته برای شناختن چارت ۱۳۰۰ ساعت ممتد وقت گذراندن زنده . تا درک کنم چجوری میشه شیلد بالانس از ببین ببرم . که دیدم خیلی از بزرگان همین کارهای کردن که ما انجام دادیم . ترید باید بخش کوچک از زندگیت باش بعد از اینکه شناخت کلی پیدا کردی و به یک ثبات درستی از چارت رسیدی . و خواستی برای کل عمرت اینکارو انجام بدی نباید کپسول خودت کلا رو تردینگ خرج کنی . زمان مقدس هستش ؛) انسان باید قدر زمان درک کنه . در آخر برای هیچکس پیشنهادی نمیدم ترید کنن . چون برای هرکس نیست . شغل ها بهتر و در درآمد تر از ترید هم هستش و که خیلی سبک ترن ،
امیدوارم مسیری درست همیشه خودش پیش قدم بشه برای بچهها تریدری ؛) در آخر منم مثل خودت وقتی که فکر میکنم همه چیزی کلی نقطه ورد و خروج هستش یکم حالم گرفته میشد قبلاً . اما همه چیزی نقطه ورد خروج و اینکه چقدر مخالف موقیت تو چارت حرکت میکنه هستش ؛)
موفق باشید ![]()
هانریش هیملر جزو فرماندهان دوران نازی بود و تخصصی در پزشکی نداشت. در برخی موارد از تکنیک های روانشناسی برای انگیزه دادن به سربازها استفاده میکرده!
کدوم بروکرها وصلن عزیزم ؟
بخشش ، جایز نیست اعدامش کنید ! بخشش جایز نیست ، اعدامش کنید .
بگذریم از اینکه حجم ندانسته هام هزاران بار بیشتر از دانسته هامه اما چت جی بی تی گل میدونستم اینرو که اسم دقیق اون دکتر رو نمیدونم و اشاره کردم در پست .
اما آنچه به تحقیق میدونم از طریق پادکست سایکو اکتیو که اگر عمر و نتی بود برات میفرستم اینه که طبق آمار بالاترین تعداد جلسات خصوصی با هیتلر مربوط به پزشکش بوده . حتی بهش دسترسی کامل به تمام کشتارگاه های دامی برای انجام آنچه لازمه برای رسیدن به ساپلیمنت های جدید داده بوده و دوز مشخصی رو به زیر نظر پزشک با سرم در یاقت میکرده .
پرواتین الان یادم اومد اگر اشتباه نکرده باشم . در غالب شکولات های تخته ای به خلبان های بمب افکن داده میشده و شرکت سازندش رو هم پیدا کردم و جالب بود نوشته بود به طنز روش امکان صادرات به همه جا جز پولند و فرانسه چون عامل موفقیت پیاده نظام المان در برابر ایندو کشور با دیوار دفاعی انسانی در دکترین دفاعی دوپینگ بوده رسما .
بیان این نکات شایو برای کسی که تجربه نداشته باشه فریبنده باشه و امیدوارم خواننده به آخر شاهنامه توجه کنه .
اعتیاد به هر چیزی جز دیسیپلین ۱۰۰ ها برابر آنچه روز اول میدهد را در جوب از مصرف کننده طلب میکنه . تا ۲ روز فرد بیدا ه و کاملا شارپ و از شروع روز سوم مغز شات دان میشه در حالی که چشم بازه . زامبی به معنای واقعی کلمه.
نکنید
نکنید
نکنید
منظور این بود که آقای هیملر پزشک نبود. حالا شما اگر منظور از شخصی دیگه ای دارید فرق میکنه!
یکی از مشکلاتی که اکثر معامله گرا دارن اینه که دنبال سیستمی میگردن که هیچگونه خطایی نداشته باشه و ریت بالایی بهشون بده و بازارو بشدت برای خودشون سخت میکنن در صورتیکه بازار و حرکاتش همیشه طبق یه سایکل هایی در حال حرکت بوده و هست و هرکس اگر بتونه نگاه ساده که از عمق بازار بدست میادو بهش برسه و اونو برای خودش برنامه کنه و طبق اون پیش بره مطمئنا در این بازار احتمالات میتونه موفق باشه.انقدم ازین شاخه به اون شاخه نپرید این یکی از بزرگترین اشتباهات رایج افراد مبتدی و حتی نیمه حرفه ایه.شما هر روشیو اگر درست در این بازار اجرا کنید و پایبند بعش باشید سودآورید.و همینحاست که اکثر ما انسان ها در این دنیای ازاد معامله گری نمیتونیم خودکنترلی داشته باشیم و ظرفیت کافی برای اول از همه باختن و بعد ازون برنده شدنو بدست بیاریم.عزیزان این بازار ،بازار انسان ساز هستش باید خودمون، احساساتمون اعم از ترس ،طمع و خشم و … خوب بشناسیم و اگر نشناسیم با بهترین سیستم ها هم نمیتونیم سودآور باشیم .
اگر از من بپرسند چرا 15سال و حتی بیشتر زمان برد تا به یک سیستم برنده برسی میگم ….سود بزرگ ملاک بود …اگر از 5ترید یکی استاپ میشد اون سیستم برام فیل میشد…علاقه شدیدی به استراتژیست شدن داشتم برای همین عمرم را به باد دادم. درک ریسک به ریوارد و برایند برام نامفهوم بود اس پی 500را در دوره اول ترامپ با 250پیپ سود نبستم چون کم بود برام ودر 1950بستم تا 5هزار ضرر کنم و از همان نقطه صعودی شد تا امروز.معامله 1به 1/5باید فری شود وسپس قدم به قدم سیو سود…5ضرر یک سود امکان کاور ضرر را دارد طبق سیستم وپلن وووو
سلام به همه، بخصوص، آقا پرویز و آقای امامی نژاد.
خوب، بهترین جملات و نوشته ها رو در نوشته های این دو عزیز دیدم و خواندم، بله ترید: سخت ترین کار دنیا برای پول باد آورده است. مایکل داگلاس.
تنها موردی که در این ۷ سال ترید یاد گرفتم در جملات زیر خلاصه میکنم:
به جای سود به ضرر فکر کنید، و بدنبال مدیریت و ریشه یابی ضررها باشید، با بازار نجنگید چون بازنده خواهید شد و فکر قطعیت و پیشبینی بازار رو نکنید، بر روی ذهن خودتان کار کنید چون برای ترید باید شخص دیگری شوید تا به ثبات برسید.
سرمایه گذار برتر معتبره ؟؟
میشه باهاش کار کرد ؟ یعنی قانونای مسخره نداره؟
تنها پراپیه که ندیدم کسی بدشو بگه
(پست توسط نویسنده حذف شد)
اگه اینطوره برادر اینجا چیکا میکنی دنبال چی ای پس..من به شخصه کسایی رو دیدم که سود مستمر میکنن برداشت های زیبا دارن،لذتشو میبرن ..این ک شما نمیتونی،نتونستی و نخواهی توانست مشکل از خودته تحمیلش نکن به همه.