مسیر تریدر سودده شدن

من چند سالی هست که با ترید آشنا شدم . به این راه ایمان دارم میدونم میشه توی این حیطه موفق شد ولی الان سردرگمم چند تا دوره کامل دیدم و تا جاهایی هم خوب بود ولی الان نمیدونم دوره جدید ببینم تجربه کسب کنم از کجا شروع کردن تردیدر های موفق خود آموزی کردن دوره دیدن منتور گرفتن از دوره های ارزون میشه موفق شد یا باید دوره ای گرون خرید خواستم کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن

1 لایک کرده

سلام دوست عزیزم.خوشحالم که که در این مسیر هستی.میخوام برات خیلی خلاصه نقشه راهتو بکشم.میتونی ازش استفاده کنی.ببین دوست عزیز اموزش تزید دقیقق مثل مسیر یادگیریمون تو مدرسه و دانشگاهه!! شما اول باید مباحث پایه مثل پرایس اکشن رو یاد بگیرید بعد اون مباحث ict و نقدینگی بعدش شما باید مباحث چرخه نقدینگی هارو یاد بگیرید.در اخر شما باید با مباحث اوردرفلو و دیتا های لول 2 اشنا بشید بعدشم دیتاهای لول3.در کنار اون حداقل 5 سال باید زمان گزاشت .بازم اگر سوالی داشتید در خدمتم :heart:

1 لایک کرده

این مقاله رو از تایپیک زیر عینا نقل میکنم

مراحل ترید (معامله گری)

آیا میشه مراحلی رو که تریدرها از صفر تا رسیدن به موفقیت طی می کنن به طور ساختارمند توضیح داد. جواب برخی منابع خارجی «بله» هست که خلاصه ی اون رو با برداشت خودم خدمتتون می نویسم:

مراحلی که یک تریدر بدون استثنا طی می کنه به قرار زیر هست:

۱- تریدر قمارباز:

هر تریدر اول به حالت یه قمارباز، ترید رو شروع می کنه هیچ استثنایی هم نداره!

تریدر قمارباز سرشار از هیجان با امید کور هست. در همین ابتدای راه عده ای سرمایه شون رو می بازند و از ترید دست می کشند ولی باقی افراد دوام میارن و به مرحله ی بعد می رسن.

۲- مرحله ی یادگیری: این مرحله پر از جاه طلبی و هرج و مرج هست. در این مرحله تریدر به جای تمرکز، هر نوع استراتژی و دوره ای رو که به نظرش به دردبخور هست در اینترنت و غیر اینترنت می بلعه در این مرحله تریدر یادگیرنده تصور می کنه که استراتژی بعدی همون استراتژی مورد نظرش خواهد بود و او رو نجات خواهد داد.

اون با وجود یاد گرفتنِ خیلی از مطالب و دیتاها هنوز داره در تریدهاش پول از دست میده با سرعت کم یا زیاد فرقی نمیکنه.

تریدر یاد گیرنده،دانشی کسب کرده که پشتش هنوز تجربه ای وجود نداره و از هیچ روانشناسی سالم تریدی برخوردار نیست، برای همین در مدیریت ریسک کم یا زیاد مشکل داره.

دانش چنین تریدری مثل شمشیری هست که به دست یه بچه افتاده، خطرناک، ناپایدار و بی اثر ولی موضوع این هست که گذروندن این مرحله برای هر تریدری امری حیاتی هست.

گفته میشه که فقط حدود ۳۰ درصد از تریدرها از این مرحله رد میشن و تاب میارن. یادگیرندگان ترید، در واقع اولین سنگ بنای بقای خودشون در بازار رو می ذارن چون شکست هاشون درسهایی به اون ها میده که هیچ استراتژی ای به اون ها نداده. این آغاز تکامل هست از قمار کورکورانه انه تا یادگیری ناامیدانه!

هر تریدری باید این مسیر رو طی کنه.

۳- تریدرهای بازمانده:

در این مرحله هست که سفر ترید خطرناک و برای خیلی از تریدرها ویرانگر میشه.

پس از ماه ها ترید قمارگونه و پس از ماه ها یا سال ها امتحان استراتژی ها و آموزش های مختلف بالاخره تریدر، استراتژی ای رو کشف می کنه که به نظر میرسه جواب میده و روی کاغذ هم منطقی به نظر می رسه. در بک تست ها اعداد امیدوارکننده به نظر می رسن و برای اولین بار جرقه ی امیدی بزرگ در دل تریدر شعله ور میشه اما این هنوز پیچش تلخ ماجراست چون زنده موندن در بازار با موفقیت در بازار، یکی نیست و فرق زیادی داره این تریدر موسوم به «بازمانده» روی هم رفته سر به سر هست و حتی گاهی باز کمی پول از دست میده چرا؟ چون فکر می کنه فقط استراتژی هست که او رو نجات خواهد داد. این «تریدر بازمانده» امروز سود میکنه و فردا با همون نوع معامله ضرر میکنه و اینجاست که دوباره فراز و نشیب احساسیش شروع میشه.

در این مرحله «تریدر یادگیرنده» گران قیمت ترین درس ترید رو داره یاد می گیره! و اون درس اینهکه ثبات در سود کردن فقط ناشی از یک استراتژی یا یک سیستم مخفی ترید نیست بلکه از انضباط احساسی و مدیریت ریسک ناشی میشه.

«تریدرهای بازمانده» سوار چرخه ای از فراز و نشیب ها میشن، یک هفته حسابشون ۵۰ درصد رشد میکنه و هفته ی بعد با یک یا دو معامله کل سود رو به بازار پس می دن! در اینجاست که بازار روانشناسی «تریدر بازمانده» رو به چالش می کشه!

«تریدرهای بازمانده»، اغلب خودشون رو قانع میکنن که فقط به یک تغییر دیگه در استراتژیشون نیاز دارن تا به موفقیت دایمی برسن، یه شاخص دیگه، یه اندیکاتور دیگه، یه تاییدیه ی دیگه و …! اما در واقع تنها مشکل باقی مانده ی اونها مشکل روانشناسی ترید هست.

استراتژی مثل موتور ترید هست، مدیریت ریسک مثل کمربند ایمنی و روانشناسی مثل فرمان تریده .

اینجاست که باز بیشتر تریدرهای باقیمانده، خسته و ناامید از ترید دست میکشن و تسلیم میشن، خسته از دیدن حسابهاشون که بالا و پایین میشه بدون این که پیشرفتی واقعی و باتبات داشته باشن، اما برای معدود تریدرهایی که تسلیم نشده و هنوز پیش میرن و جا نمی زنن در ادامه ی مسیر ترید، ناگهان اتفاق خارق العاده ای می افته…

اونها نه با باورشون بلکه با زیست شناسیشون با بیوشیمی مغزشون و با عمق وجودشون پی میبرن که مدیریت ریسک در ترید اختیاری نیست ضروری هست، این مرحله در باره ی سود نیست موضوع بقا هست موضوع در این مرحله این هست که به خودت ثابت کنی میتونی فشار روانی و مالی نابودگر بازار رو تحمل کنی، فقط کسانی که می تونن این فشار رو تحمل کنن به مرحله ی چهارم ترید صعود می کنند.

۴- روشنفکران ترید:

این مرحله، نقطهی عطف برای هر تریدری هست. پس از (اکثرا) سال ها ضرر کردن، از دست دادن و تحمل دردهای روحی و حتی جسمی مختلف، دگرگونی واقعی شروع میشه. تریدر چیزهایی رو که قبلا فقط می دونست با تمام وجودش درک می کنه این که موفقیت در ترید به معنای پیشبینی کندل و کندلهای بعدی نیست، موضوع مدیریت ریسک، کنترل احساسات و تفکر بلند مدت هست.

«تریدر روشنفکر » به جای پرسیدن این که چطور می تونم این هفته حساب معاملاتیم رو دو برابر کنم، از خودش می پرسه: چطور می تونم این هفته از حسابم محافظت کنم و اون رو به طور مداوم رشد بِدم! این نقطه ی عطف زندگی یک تریدر هست.

وقتی روانشناسی ترید در مرکز توجه قرار میگیره به جای دنبال کردن هر استراتژی جدید و درخشان، «تریدر روشنفکر»، صبرش رو پرورش میده، این نوع تریدر عمیقا یادمیگیره که جا موندن از معامله بهتر از مجبور کردن خودش به معامله گرفتن هست، چون این بخشی از بازی تریده.

اون یاد میگیره که ضرر کردن بخشی از بازی ترید هست و نه نشانه ای برای ترس، و یادمیگیره ثبات واقعی همیشه از صحیح بودن تحلیل به دست نمیاد بلکه از مدییت ریسک درست در زمان هایی که اشتباه کرده به دست میاد.

«تریدر روشنفکر »پشت میز کارش میشینه، با انضباط تمام، بدون کلیک دیوانه وار، بدون فروپاشی احساسی و فقط با صبر، تمام پلن معاملاتی مکانیکی و از قبل امتحان شده ی خودش رو اجرا می کنه اون هم با اعتماد به نفس تمام. اون محاسباتش رو انجام میده حد سود و حد ضررش رو قرار میده و کنار میکشه، تمام.

از اینجا به بعد هست که حساب معاملاتی تریدر روشنفکر شروع به رشد مداوم می کنه نه به صورت انفجاری بلکه به طور مداوم و حساب شده به صورت پله ای با سودهای کوچیک که در طول زمان روی هم جمع میشن و به مرور،توان تبدیل شدن به یک ثروت رو پیدا می کنن و اینجاست که یک چیز مثل روز برای تریدر روشن میشه این که ترید کردن یک بلیت قرعه کشی نیست بلکه یه کسب و کار واقعی هست واقعی تر و با حسا ب و کتاب تر از هر کسب و کار دیگه ای که فکرش رو میکرد!

«تریدر روشنفکر » کم کم مثل یه سرمایه گذار فکر می کنه نه مثل یک قمارباز. او «لبه ی معاملاتی»، ریسک به ریوارد و تمام جزئبات معاملاتی خودش رو به خوبی میشناسه و فقط روی اجرای درست استراتژیش یعنی روی انجام درست فرآیند معاملاتیش تمرکز میکنه نه روی سود و ضرر! و این تغییر ذهنی، زندگی «تریدر روشنفکر« رو عوض می کنه. ترسش می ریزه، دیگه حرص و طمع اولویتش نیست، تکانشگری رو رها میکنه و بازار در نظرش دیگه مثل یک دشمن نیست بلکه عرصه ای هست برای اجرای منظم استراتژیش.

مرحله ی «تریدر روشنفکر » هنوز به معنای کامل شدن تریدر نیست، «تریدر روشنفکر» هنوز هم گاهی دوره های ضرر دهی رو خواهد دید اما تفاوت، الان در تاب آوریش هست چون «تریدر روشنفکر» دیگه به فکر انتقام از بازار نمی افته، دیگه اهرم اضافه نمی کنه، اون باخت رو بدون ناراحتی قبول میکنه و در ژورنال خودش همه چیز رو مثل یک پزشکی قانونی توضیح میده و کشف و ثبت میکنه.

برای اون دیگه هر معامله، چه سود و چه ضرر، بخشی از یک چشم انداز بزرگتر هست. این مرحله ای هست که تریدر در اون، موضوع بقا در بازار رو پشت سر میذاره و شروع میکنه به شکوفایی واقعی در بازارهای مالی.

فقط حدود ۱۰ درصد از تریدرها (یا کمتر) به این مرحله می رسن!

در این مرحله تریدر روشنفکر از «چرخ همستر» ضررها پایین میاد و صعود آهسته و پیوسته و رو به سمت سودآوری پایدار رو شروع میکنه و سرعت سودآوریش هم کم کم بیشتر میشه.

در ضمن، این مرحله ی چهارم اثبات این موضوع هم هست که تکامل تریدر ممکن و عملی هست و این دروازه ای به مقصد نهایی تریدرها یعنی تبدیل شدن به سرمایه دار هست!

۵- تریدر سرمایه دار:

از هر ۱۰۰ تریدر دو نفر به این مرحله میرسن ولی سود کسب شده توسط این دو نفر بیشتر از مجموع سود کسب شده توسط ۹۸ نفر هست!

در این مرحله تریدر دیگه فقط ترید نمی کنه بلکه داره رسما یک کسب و کار قابل توجه رو مدیریت میکنه، یک کسب و کار سود آور و مقیاس پذیر که بر پایه ی انضباط، صبر و تسلط بنا شده.

در این مرحله، «تریدر قمارباز»، «تریدر یادگیرنده»، «تریدر بازمانده» و «تریدر روشنفکر» همگی رفتن و اونچه که باق مونده یک «تریدر سرمایه دار» هست.

«تریدر سرمایه دار » استراتژی داره ولی نه هر استراتژی ای، یک استراتژی تکامل یافته در طی سالیان سال، استراتژی ای که در طول سالها آزمایش و اثبات شده و بهبود پیدا کرده.

«تریدر سرمایه دار» به دنبال بردهای سریع نیست، او به احتمالات فکر میکنه نه به تضمین، مزیتِ «لبه ی معاملاتی» اون می تونه حتی کم باشه اما چون با مدیریت ریسک بسیار سخت گیرانه ترکیب شده غیر قابل توقفه و مهم تر از همه روانشناسی «تریدر سرمایه دار» بی نقص هست، ضرر، «تریدر سرمایه دار» رو به لرزه نمیندازه، سودها ، اون رو بزرگ و مغرور نمی کنه.

«تریدر سرمایه دار» با بی طرفی احساسی و آرامش حساب شده و ثبات، عمل می کنه و از هر نوع نتیجه ی تریدش (چه سود و چه ضرر) به طور ذهنی و روحی فورا جدا می شه! و اینجاست که آزادی مالی واقعی آغاز میشه…

«تریدر سرمایه گذار» شروع میکنه در دارایی های بسیار متنوع سرمایه گذاری کردن و قسمتی از سیستم معاملاتی خودش رو خودکار و رباتیک میکنه و حتی از پول دیگران برای رشد کسب و کارش سود درست و قانونی میکنه.

دوستان تریدر من!

تمام مراحلی که با استفاه از منابع خارجی و برداشت خودم توضیج دادم نشانه و دلیلی واضحی هست مبنی بر این که مقصدِ ترید، ارزش زحمتش رو داره و این کار عملی هست.

بازار به خودی خود به تو موفقیت نمیده اما اگر تکامل پیدا کنی، اگر بر خودت مسلط بشی و اگر از جازدن از ترید خودداری کنی جایگاه خودت رو در بین اون ۲ درصد «تریدر سرمایه دار» می تونی به دست بیاری.

6 لایک کرده

داداش شما خیلی رو دیتای لول2و3مانوور میدین من خواستم پیگیری کنم که ببینم چقدر حرفه ای هستین و راستی آزمایی کنم ادعاهاتون رو

هفته قبل لایو ترید گذاشتین که روز اول و روز دوم قیمت اصلا به اینتریتون نرسید و عملا هیچ پوزیشنی نداشتین فقط نظاره گر بودین روز سوم که قیمت به باکسی که کشیدین رسید بلافاصله بالای باکس رو تاچ کرد البته استاپ شما بالای باکس نبود و بالای سویینگ بود بعد تاچ بالای باکس یکم رنج زد و مجدد حرکتشو به سمت بالا شروع کرد

خب شما ادعا میکردین که من دقیقا میدونم پول بزرگ کجا وارد میشه و میتونم با لول3ببینم خب اگه میتونی ببینی مه چرا3روز هفته رو منتظر بود خب باید کلی بای و سل میگرفتی و اگه واقعا میدونی پول کجاس پس چرا قیمت کوچیکترین احترامی به باکست نداشت و ردش کرد؟

و در اخر اگه انقدر حرفه ای هستین چرا پکیج فروشی میکنین با 200دلار؟؟شما که میدونی مارکت چطوری حرکت میکنه میتونی روزی چند ده هزار دلار سود کنی

من 3روز تو لایواتون بخاطر راستی ازمایی شرکت کردم و بت کمال احترام باید بگم که شما اصلا تریدر نیستین و اینجا فقط کمین کردین چهارنفرو گول بزنین پولشونو بالا بکشین

1 لایک کرده

دوست عزیز جسارت منو ببخشید .شما ایا اینتری منو دیدین ؟!! به نظر خودتون ناحیه که 72 ساعت ازش بگزره هنوز معتبره ؟!مشکلات آپارات نزاشت من لایو بمونم و لی توی جعمه من بای رو تا اون ناحیه گرفتم!!! دوست عزیزم تو اون ناحیه 200 پیپ قیمت حرکت کرد من از شما پوزش میخوام که 500 پیپ حرکت نکرد!!!.ودر کنارش من پکیجی نفروختم دوستان فرمودن ایا اموزش میدی ؟! منم پاسخ دادم!!هر کسی یه سیستمی داره شما توی 3 روز 20 تا بای و سل میزنی در نهایت تو استاپی !72 ساعت وای مسیتمو من سودمو رو میکنم دوست عزیزم حالا این که شما ناراحتی از این موضوع نمیدونم .فعک نکنم حتی شخص خودتون جرعت داشته باشید برای لایو گزاشتن !!!دوست عزیز اینجوری نیست که ناحیه رو مشخص کنی بری بیای روش لیمیت بکاری !!!قیمت میرسه دوباره چشماتونو باز میکنی وقتی میبینی تاییده ورود نداده روش ترید میزنین؟در ضمن در مورده هزینه هم پرسیدی ببخشید من به صورت رایگان در اختیارتون نمیزارم .در کنار اون دوست عزیزم با کمال احترام ترید برای شما ها بچه بازیه یه بایو سل بزنیم بریم یه کار مفتی با پکیج رایگان تو یوتوب و در دست داشتن یک موبایل و یک پراپ 30 دلاریه !.من شاید 1 هفته هم منتظر بمونم برای قیمت !!!ودر کنار اون بلاخره باید یه فرقی بین 20 پیپ شما و 500 پیپ من باشه !!نباید باشه ؟البته مرسی که نظرتونو دادین و بیشتر بهم این امید رو دادین که اطلاعات دادن به افراد بسبار کار اشتباهیه!! افرادی مثل شما الگو محور هستن و در این بازار هم بسبار هستن.شمایی که به من میگی تریدر نیستی شما شخصا خودتون بگین چکار میکنن؟!کسیو نقد کردن باید شخص خودتونو هم مایه ای هم داشته باشید دیگه؟!چه علمی دیدینو یاد دارین جز چهارتا پکیج رایگان تو یوتوب یا پورصمدیو حسینیو ادام و میکل هادسون(کوکایین هادسون :rofl: )؟سعی کنین از علم با اغوش باز پذیرا باشید تا کسی هم که داره یادتون میده دلش بسوزه به حالتون در اختیارتون بزاره!من پولمو از بازار درمییارم و قطعا از اموزش همم پول میگیرم چه دلیل داره من زحمت کتاب خوندنو اموزش دیدین بک تست گرفتن دلار هایی که از دست دادمو به جون خودم خریدمو بدم !!!دوست عزیز بعدش بیام تقدیم کنم به شما چووون شمایی مفتی انتقال بدم ؟!!شرمنده برای افرادی مثل شما تاپیک های استراتژی وینریت 80 درصد و اموزش استراتژی 5000 هزار دلاری در راه خدا هم هست !!!شما هر وقت شخصا جرعت کردی بیای روی لایو و هر وقت جرعت اینو داشتی پول هزینه کنی برای خودت و کارت بعدش بیا حرف بزنیم .اینم بهت گفتم چون نقد شما نقد نیست به نظرم آب یخیه که دنبالش بودید!!! مشتی هستی

این مقاله بنظر منطقی و مفید میاد ممنون از شما

دوره اسمارت مانی برنا پیشنهاد میکنم

احسنت دوست عزیزم کامل و جامع بود استفاده کردم از صحبت هاتون. :folded_hands:

تو هنوز فرق بین پیپ و پیپت رو نمیدونی گل پسر

من نیومدم باتو بتل برم اومدم بچه هارو روشن کنم که به امید قطعیت نیان پیش تو تیغشون بزنی چیزی که من ازت دیدم اینه که تریدر نیستی خیلی از بچه های اینجا حرفه ای هستن و تحلیلاشونو به صورت فری شیر میکنن

کتابایی که خوندی و ویدئوهایی که دیدی رو هم بذار واسه خودت نمیخواد به کسی یاد بدی در ازاش دلار180تومنی مردم رو هم از جیبشون نزن شیرپسر

:joy: :joy: مرسی از این که شما میدونید !!!و افرین که اومدی روشن کنی. :rofl: :rofl: قطعیت؟اشتباه بنیادی تریدر های اماتور مطالعه بفرمایید دوست عزیزم .ترید کار بیزنس من هاست نه کسی که درگیر قیمت دلاره!!!گفتم به شما من تریدر نیستم شما تو همون تاپیک های استراتژی در راه خدا رو برید مطالعه و اسم خودتون بنویسید !!! اخی سرچ زدی تو نت دیدی نمیتونی دانلود کنی دیتا هارو چرا ناراحت شدی داداشم ؟خواستی 1500 ازت میگرم یادت میدم :rofl: :rofl: در ضمن اون 200 تا اخرش بود رسیدی 1500 تا اصلیشه هانی :rofl: البته که فعععععععععععععععک نکنم :rofl:

این رفیقمون که یکم خیلی دیکه داره دیتا لول دو بزرگ نمایی میکنه ولی حجم و قیمت رابطه مستقیم باهم دارن و هم دیگرو یا تایید میکنن یا رد اگه هم خیلی خودت مشتاقی که یاد بگیری قبل از دیدن هر دوره کتاب قیمت و حجم اناکولینگ بخونید کاملا یه چرخه رو واسه شما توضیح دادن مثل وایکف و اقای داوئ

سلام میثم عزیز این حرفو از کسی میشنوی که کلی دوره دیده و سخت هم شبانه روز کار کرده از دوره رایگان بگیر تا پولی ووو فقط،یک چیز میتونه تو رو تریدر کنه یک سبک که به روحیات تو بخوره دنبال بهترین سبک نباش دنبال روحیات خودت باش و بعد که متوجه روحیات خودت شدی چرا میگم روحیات خودت شما اگر بری،سبکی اموزش،ببینی که در تایم بالا ورود میده ولی ادم صبوری نباشی شک نکن هم از اون استاد بد میگی و هم بیخیال اون سبک میشی و دوباره دنبال یک دوره دیگه میگردی یا اگر ادمی باشی که دوست داری زود نتیجه معاملاتت معلوم باشه شک نکن در معامله صبر نداری و هی معامله تی پی و یا حدضرر رو دستکاری میکنی و قطعا باید دنبال سبک ها اسپایکی بری اینا میگم ذره ای از دنیا ترید هست و برای شناخت خودت تو نت سرچ کن تست شخصیت شناسی یه تست بده و از اون تست استفاده کن در مسیرت اونوقت تو اون سبک دنبال بهترین استاد باش بعد که پیدا کردی استادی که منتور داشته باشه و بهت توی همون سبک استراتژی نویسی و نوشتن پلن و مدیریت سرمایه و روانشناسی یاد بده این اخری ها ۹۰ درصده تریده که تو ۹۰ درصد دوره ها یا بهش اهمیت نمیدن یا اکثر تازه کارها حوصله مطالعه در مورد اینا ندارن فقط دنبال یک استراتژی خاص میکردن استراتژی خاص باید خودت در وجود خودت کشف کنی با سبکی که یاد گرفتی .اقا میثم شاید از این متن راحت بگذری ولی شک نکن یه روزی متوجه این حرفا میشی.موفق باشی عزیز

2 لایک کرده

دوست عزیزم فقط میتونم نظاره گر باشم در برابر حرف شما .احسنت دیتا لول دو چیه اصن کشکه داداش!!!شما درست میفرمایید حجم با قیمت رابطه مستقیم داره و هم دیگرو تایید و رد میکنه :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
واقعا ادم احمقه بره این همه وقت بزاره یاد بگیره؟کشکه بابا. خدایی حیف نکرده ادم با کندل ترید کنه؟تازه تردینگ ویو برامون مییییله حجمی هم اورده :rofl: میله هارو دیدیم میفهمیمی حجم خورده یا نه دیگه :rofl: :rofl: :rofl:
اصل داستان پیش اقای وایکوفیه که سال 1934 دارفانی رو گفتن!!!البته قطعا علم ایشون برای الانم کار میکنه!!!حتما مطالعه کنید !!! :rofl:

سلام داداش موضوع اصلی به نظر من گرون یا ارزان بودن دوره نیست موضوع پیدا کردن دوره مناسب با خودت و دوره ای که راه راست رو نشون میده هست و این که به هیچ عنوان دوره رایگان نبین فقط وقتت از بین میره چون ادم تا زمانی که به یک دوره پول خرج نکنه یه اون وقت نمیزاره ارزش قاعل نمیشه و دقت لازم رو برای یادگیریش به کار نمی بره

1 لایک کرده

شما برو کتاب اناکولینگ بخون نوشته سال ۲۰۱۷ فکر کنم
کلا بازار یه چیز نسبی و متغیرر که قابل حل کردن نیست این تاکید شما من درک نمیکنم شما با شفافیت تمام بیا توضیح بده براشون بیین اون موقع چه اتفاقی میفته یعنی الان شما استاپ نمیخورین؟ قطعا میخورین ولی ریوارد هاتون یکم بهینه تر شده با دیتا لول دو سه من نه شمارو تایید نه رد میکنم جبهه نگرفتیم نسبت بهم

1 لایک کرده

:heart: :folded_hands:

1 لایک کرده

سلام دوستان . به نظر من مهمترین چیز بعد از سه جهار سال در بازار بودن روانشناسی معامله گریه هست .فقط اگه بتونی یه استراتژی هر چند ساده رو روزی فقط یک درصد معامله کنی ، چه سود و چه ضرر میتونی بعد 4 سال سود ده بشی

فقط حداکث سه معامله یا 1 درصد در بالانس های بالا و 2 درصد در بالانس های پایین

وای وای وای از این همه دیتای اشتباه که توی این تاپینگ ها میخونم و توی این جامعه تریدینگ هست یعنی وقتی مطالب میخونم فقط تاسف میخورم بعد کسایی که هنوز یه دلار واقعی از بازار درنیاوردن میان رو ممبر فتوا میدن. تنها کمکی که میتونید به هم بکنید اینه که باخودتون صادق باشید اگه به سود دهی مستمر نرسیدید یا استراتژِی نوشته شده و مکتوب و سوده ندارید ناموسن الکی به کسی راهنمایی ندید بدتر بقیه رو گمراه میکنید بابا خودتون هم دارید اشتباه میزنید فتوا هم میدید! بدبختی این جامعه تریدینک اینه هرکی چهارتا کندل بلده دیگه خدا رو هم بنده نیست ماشالله همه هم ویت ریت بالای 80 و نقطه زن