به اهمیت سابقه (تجربه) در ترید، معتقدی؟

مثلا یکی ۶ ساله ترید میزنه ولی آیا چون ۶ ساله ترید میزنه موفقه؟ یا چون مثلا راه رو درست رفته موفقه؟ یا هر دو؟

اصلا نقش سال و زمان در مهارت یه تریدر چطوری می تونه اثر بذاره؟ مثلا همیشه تریدر ۵ ساله از تریدر دو ساله بهتره؟ ولی آیا بیشتر میدونه؟

نظرتون رو خواستید بنویسید منم مینویسم

6 لایک کرده

ما عملا با مشاهده و آزمون و خطا یاد میگیریم

مشاهده میتونه از تجربیات خودمون باشه یا تجربیات و آموزه‌های دیگران

آزمون و خطا بسته به هوشیاری و تفکری که پشت اقدامات فرد هست میتونه در مسیر درست قرار داشته باشه یا نادرست

و جمع این موارد و انتخاب‌های هر فرد باعث میشه که تاثیر زمان در پیشرفت بالا باشه یا کم یا هیچ

9 لایک کرده

مرسی از نظرت به نظر من حرفت درسته

2 لایک کرده

سلام علیکم ، میخوای تو‌چی موفق باشی کاکو!(

3 لایک کرده

من در مورد خودم نیست این سوال خود موضوع رو به بحث گذاشتم چون فکر میکنم که در مورد تریدرهای باسابقه خیلی ها برداشت ناقصی دارن نظر خودم رو در مورد این سوال بعد از چند پیام دوستان می نویسم

3 لایک کرده

صیح ! اما سوالت چالش نیست ! اول می بایست بیین ترید چی ! اسپات فیچرز ای تی اف !

اما در‌ مورد فیچرز ریل تایم ترید زده باشد طرف شیش سال ٫ بنظرم جالب میاد !

اما خوب می بایست در تاپیک ات مرایت کنی کاکو ؛)

2 لایک کرده

درود , بحث زمانش نیست , بیشتر بحث فیدبک گرفتن از عملکرده بنده چندین سال ترید کردم اما بیشترش درجا زدم چون خیلی از کارهایی که باید رو انجام نمیدادم , ولی فرایند معامله گری و سود دهی بنده حدودا در چند ماه متحول شد , از زمانی که تمام فعالت هایم رو آنالیز کردم , ژورنال نوشتم و ژورنال ویدویی از معاملاتم گرفتم و در روز های تعطیل ویدیو های هفته رو برسی میکردم

7 لایک کرده

ملا با مشاهده و آزمون و خطا یاد میگیریم

3 لایک کرده

این‌واقعآ عالیه چنین رسیدی ؛)

هدف مقصد نیست ! هدف مسیریست ؛)

نظم انظبات ، همواره پیشرو باشد برایت ؛)

:love_you_gesture:t2::white_heart:

3 لایک کرده

تجربه همه چیزه برای مثال اگر یک سال روزی 2 ساعت بشینی چارت 10 ثانیه داوجونز رو ببینی متخصص داوجونز میشی تمام پترنها و سایکل هارو میشه یاد گرفت. ولی خیلی ها هر چند ماه یکبار میرن دنبال یه سبک دیگه یه استاد دیگه و ماه ها و سالها دور خودشون میچرخن بدون اینکه نتیجه ای بگیرن و در آخر اونها میمونن با کلی روش معاملاتی که هیچ کدوم به درد نمیخورن و آخرشم میرن پکیج فروش میشن

10 لایک کرده

پیرمرد بچه یا بچه پیرمرد

1 لایک کرده

ممنون از دسوتانی که نظر نوشتن

نظر منم اینه که داشتن تجربه حداقل ۳ الی ۶ سال در ترید شرط لازم برای موفقیت هست ولی شرط کافی نیست.

یعنی امکان داره یه نفر ۱۰ سال سابقه ترید داشته باشه ولی به خاطر مسائل روانشناسی یا هر مسئله دیگری موفق نباشه ولی امکان داره مثلا یه نفر نحت بهترین آموزشهای روانشناسی و استراتژی قرار بگیره و یه سال سابقه داشته باشه بازم به مشکل خواهد خورد چون چند سال تجربه و ترید زدن لازم هست.

به طور خلاصه به نظر من حداقل بین ۳ تا ۶ سال سابقه لازم هست که در اون آموزشهای استراتژی و روانشناسی ترید درست طی شده باشه.

7 لایک کرده

بنده شخصا در اطراف خودم تریدری رو میشناسم که 6 سال مشغول به معامله گریه اما تا حالا به ثبات نرسیده و هنوز هم اگر سودی میگیره بیشتر بخاطر شانس و اقباله
و کسی رو هم میشناسم که 1 ساله وارد شده و سودده شده
موفقیت در ترید تنها به یک عامل بستگی داره اونم اینه که:
1- با حقیقت بازار رو برو بشی
2- بهش باور پیدا کنی
3- به اجرا و عمل درش بیاری

این حقیقت چیزی جز مدیریت ریسک و سرمایه و روانشناسی نیست.

5 لایک کرده

بنظرم زمان یا همون اسکرین تایم (Screen Time) فقط در صورتی مهارت رو می‌بره بالا که همراه با «تمرین آگاهانه و خودشناسی» باشه. تجربه واقعی یعنی اینکه تو سایکل‌های مختلف بازار (رنج، صعودی، نزولی) باشی، روزهای خسته‌کننده رو ببینی، دره‌های ناامیدی رو رد کنی و از همه مهم‌تر، واکنش‌های روانی خودت رو موقع ضررهای متوالی بشناسی و کنترلشون کنی.

من تریدر دیدم 6 ساله تو مارکته، اما در واقع یک سال تجربه اشتباه رو 6 بار تکرار کرده! یعنی همون اشتباهات، همون طمع‌ها، همون مدیریت سرمایه‌های غلط و پریدن از این سبک به اون سبک. پس اینجا «درست رفتن مسیر» خیلی مهم‌تر از «طول مسیر» هست.

یه موردی هم مطرح کردی که، آیا تریدر 5 ساله همیشه از تریدر 2 ساله بهتره؟ قطعا نه!
مارکت جایی نیست که «دانش و اطلاعات بیشتر» لزوما مساوی با «سود بیشتر» باشه. اتفاقاً خیلی وقت‌ها اون تریدر 5 ساله اونقدر دیتای اضافی و سبک‌های مختلف (کلاسیک، اسمارت مانی، ایچیموکو و کوفت و زهرمار) تو ذهنش تلنبار شده که موقع ترید دچار «فلج تحلیلی» میشه.

اما در مقابل، اون تریدر 2 ساله ممکنه فقط و فقط یک ستاپ ساده داشته باشه، ولی به اون پختگی روانی رسیده باشه که همون یه ستاپ رو با مدیریت سرمایه خشک و ربات‌‌طور اجرا کنه. تو این حالت قطعاً برآیند تریدر 2 ساله خیلی بهتر از اون شخص 5 ساله‌ست.

نظر شخصیم بود صرفا
پرسود و موفق باشید :green_heart:

7 لایک کرده

بله در نظر خودم هم نوشتم که سابقه برای ترید شرط لازم هست ولی شرط کافی نیست منتها به قول شما واقع شدن در «سایکل‌های مختلف بازار (رنج، صعودی، نزولی) باشی، روزهای خسته‌کننده رو ببینی، دره‌های ناامیدی رو رد کنی و از همه مهم‌تر، واکنش‌های روانی خودت رو موقع ضررهای متوالی بشناسی» در اکثر تریدرهای موفق بین ۳ تا ۶ سال رخ میده.

4 لایک کرده

داشتن تجربه توی کاری که انجام میدی خیلی تاثیر داره مثلا به اونی که 6ساله هر روز به طور مدارم روی به تخصصی کار می‌کنه قطعا موفقه و تجربه داره

ولی با کسی که 6ساله روی تخصصی کار می‌کنه ولی چون مداوم نبود یک روز کار کرده چندروز کار نکرده

شاید تجربه داشته ولی هیچوقت موفق نبوده

4 لایک کرده

بله زمان برای موفقیت در ترید، به نظرم شزط لازم هست ولی شرط کافی نیست.

3 لایک کرده

امروز توی این کامیونتی از خوندن چند پست مختلف متوجه شدم که چند تا از تریدرهای باتجربه در مسیر تریدر شدنشون دچار مریضی یا عوارض جسمی شدن.

2 لایک کرده

اگر توی هر نوع اشتباهی باشیم سابقه ترید نه تنها به دردمون نمی خوره بلکه به نقطه ضعف هم تبدیل میشه عین این هست که مثلا توی یه رشته ورزشی یه سری تمرینها رو ۱۰ سال علط انجام بدی

4 لایک کرده

به نظر من هر دو موثرن. یه حالتی داریم شخصی 10 سال سابقه فعالیت داره تو مارکت اما به اندازه 1 سال هم مفید تجربه کسب نکرده (سال های سال فقط دوره به دوره کرده و بدون اختصاص تایم برای کسب لبه معاملاتی و ژورنال و یادگیری و بهبود مستمر تو مسیر هر بار 10 درصد از یه مسیر رو رفته و باز از اول مسیر کاملا متفاوتی رو شروع کرده. در نهایت میبینیم که تو کل اون 10 سال به هیچ وجه متمرکز نتونسته مهارت کسب کنه و فرق چندانی با یه تریدر نوپا نداره)
درست مثل حکایت ذره بین و خورشید که فقط وقتی نور متمرکز بشه با ذره بین توانایی سوزوندن کاغذ رو پیدا میکنه، تو ترید هم تلاش زیاد روی مسیر متمرکز درست فقط منتهی به نتیجه میشه.
و صد درصد سال ها تجربه ترید زنده نیازه که شخص به مستری برسه.
موضوع دیگه ای که بعضی دوستان عنوان میکنن اینه که اگه یه شخص بی تجربه کنار دست یه شخص موفق با سابقه قرار بگیره پس میتونه خیلی از این پرتی زمان رو دور بزنه و سریع‌تر به هدفش برسه. من 50 درصد مخالفم با این جمله. چون بله درسته میتونه خیلی خیلی سریع‌تر تو مسیر درست قرار بگیره و از خیلی اشتباها جلوگیری کنه با دانش شخص با تجربه ولی باز هم چون تجربه عملی نداره سال‌ها همچنان نیاز به کار داره چون ما در نهایت فارغ از آموزش و منتورها با سیستم اصلاح و بازخورد تو ترید خوب میشیم. ابتدا کلی ضرر میکنیم و بعد با مطالعه اشتباهات و اصلاح تدریجی به مرور زمان به لبه معاملاتی میرسیم. (مثل نمودار زیر که یه محدوده درجا زدن داریم که اگه شخص پابرجا بمونه و اونجا تغییر سبک و جهت نده میتونه ازش رد بشه و به مرور با ژورنال و تجربه به سطح بیس سوددهی و بعد به مراحل بالاتر برسه و طبیعتا این مسیر خطی و مستقیم نیست بیشتر شامل بالا پایین‌ها 2 قدم جلو 1 قدم عقب هست)

8 لایک کرده