اره بدون شک یکی از حرفه ترین ها توی بازاره ببین یک سری چیز هارو تا خودت تجربه نکنی باورت نمیشه از صحبت هاش میفهمی چقدر پر باره برای پول کار نمیکنه که یک دوره بفروشه بره من الان نزدیک به سه ساله با انجمنم خب همه رو دارند پشتیبانی میکنند مشکل داری مستقیم میپرسی با اینکه انتر نت قطعه ولی جلسه ها سر تایمش انجام میشه هدف مند توی مسیری ببین به نظرم اگه قرار باشه من تریدر بشم فقط همینجاست و اگرم نشم انقدر از اینجا چیزز هایی یادگرفتم که بسمه توی زندگی
ترید یه بیزینس هست.یک شغل.
با پیست مسابقات فرمول یک اشتباه نگیرین و یا شهربازی.
این فکر کنم بهترین نصحیت ممکنی هست که میتونه یک تریدر دریافت کنه مفهومیه.
دقیقا بدون شک میتونم بگم یکی از حرفه ای ترین جواب هارو شا دادین چند ساله ترید میکنی از خودتون بیشتر توضح بدین خوشحال میشیم از تجربه شما استفاده کنیم
Best Loser Wins - Tom Hougaard.pdf (2.6 مگابایت)
خدمت شما
به هیچ استادی اعتماد نکن. همشون پکیج فروش هستن. فقط و فقط خودت معامله کن خودت ضرر کن خودت تجربه کسب کن تا بتونی درس بگیری از شکستات.
درود یک سرس پارامتر هست برای انتخاب استاد این مثال رو یکم باز تر بگید تا بتونیم باهم جلو بریم
سلام عزیز ان حال دلتون خوبه خوشحال میشم با هم در ارتباط باشیم
سلام من حدود ۵ تا ۶ ساله با ترید آشنا هستم بدترین و بهترین درسها را چارت بهت یاد میده به نظر من و اینکه بدترین درسی که از بازار یاد گرفتم یه معامله ای را گرفتی و توی سود مناسب هستی و لج میکنی که باید سود بیشتری باید بگیرم منتظر میمانی و بازار بدجوری تنبیه میکنه بر میگرده سودت را میگیره و تبدیل به یک ضرر بزرگ میکنه و بازم ول کن نیستی و بیخودی امیدواری برمیگرده و این از بی تجربگی و بی علمی میاد و از هنه مهم تر طمع بهتر است کنار علم و دانش توی ذهن خودمون کار کنیم و قانع به درصدی از سود برا روزانه یا هفتگی و ماهانه باشیم و دنبال سودهای واهی نباشیم و آنموقع است که تبدیل به تریدر سوده میشویم
ای کاش میشد بیشتر لایک بدم
خیلی ممنونم از شما
واقعا یکی از مهم ترین درس هایی که میشه گرفت همین موضوع هستش خیلی کارای ساده میتونه ادم رو سوده کنه
واقعا بزگترین درس ها همینه بازاره که به شما به اندازه ای توی یک روز سود میده شما سر بازار زور میگی مثلا من امروز باید هزار دلار به دست بیارم و همین تجربه ای که شما مثال زدین میشه
به به ماشالله به دقت انتخاب کلمات
بهترین درس برای من این بود که نباید تو ترید سخت بگیری ، همون چیزی میبینی و حس میکنی درسته.
سلام ممنونم از نظر شم دقیقا منم هم نظرم با شما