چرا همیشه خلاف جهت مارکت تصمیم میگیریم و ترید می‌کنیم؟

-به نظرتون چرا همیشه خلاف جهت مارکت فکر میکنیم و خلاف جهت روند ترید میکنیم؟؟و پافشاریه زیادی هم می‌کنیم همیشه حتی بعد از چندبار استاپ خوردن؟

عزیزان با تجربه نظرتونچ بگید نظرتون خیلی ارزشمنده:rose::heart:

6 لایک کرده

مشکل دقیقا همین باوری هست که داری!! اگر که به بازار جهت میدی و بازار د رخلاف جهت ذهنی تو حرکت کنه دچار احساست میشی دقیقا این باور همون تناب داری هست که برای سرمایت درست کردی. بازار کاملا خنثی هست و هیچ جهتی ندارد.

8 لایک کرده

هر بار ضرر باعث یادآوری تمام شکستهای قبلی میشه و مارو احساساتی میکنه. برای شروع میشه قانون بذارید بمحض استاپ پاشید سه دقیقه تنفس بدید . مغز منطقی برمیگرده سر کارش.

مغز خزنده ما چیزیه که مارکت ازش سود میبره. راجبش تحقیق کنید بد نیست

6 لایک کرده

ممنون میشم توضیحات بیشتری بدی در این مورد :rose:

2 لایک کرده

به نظرم چون پیش بینی میکنیم و پذیرش این که پیش بینی ما درست از آب در نیومده سخته روی کار غلطمون پافشاری میکنیم.

یکی از دلایلی که خلاف جهت وارد میشیم میتونه بخاطر دنبال بهترین نقطه ورود بودن باشه، منم ابتدای کار پیش بینی نقطه برگشت مارکت برام جذاب بود و بیشتر از خود ترید تحت تاثیرم قرار میداد، اما از اونجایی که قطعیتی وجود نداره؛ پافشاری روی خطا یک اشتباه بزرگ

7 لایک کرده

دقیقا،جمله ی درستی گفتی👏

2 لایک کرده

تا حدودی با حرفات موافقم ،ولی اگه بازار جهت نداره از نظر شما..پس شما چجوری ترید میکنی چجوری دیدگاه میگیری برای سل یا بای ؟؟

2 لایک کرده

مفهوم منظور من این نیست که بازار مثلا بالا یا پایین نمیره منظور من این است که ما نباید برای بازار تعیین و تکلیف کنیم ما هم باید مثل دقیقا بازار که اصلا براش بالا رفتن یا پایین اومدن مهم نیست برای ما هم نباید مهم باشه تشکیل صرفا اون ستاپ و دقیق بودنش و مطابقت کردنش با قوانینمون باید برامون مهم باشه و اصلا در نظر بگیرم نه اینکه بازار جهتش صعودی هست حالا من به دنبال ستاپ بای بگردم و بعد از اینکه ستاپم رو با درگیر کردن احساسات و پیش شرط های از قبل تایین شده که بر اساس همون جهت گیری من هست باز کنم و بعدا که ستاپ غلط در اومد دچار ترس و تنش با بازار بشم که باز هم از همون جهت گیری من از بازار میاد.امیدوارم منظورم رو تونسته باشم کامل توضیح داده باشم.

3 لایک کرده

همونطور که دوستان گفتن مشکل پیش بینی کردن و نپذیرفتن احتمال خطای پیش بینی ماست، اینکه نمیتونیم بپذیریم ممکنه اشتباه کنیم و ضرر کنیم.
به نظرم باید منعطف باشیم ببینیم بازار میخواد کدوم طرف بره و همراهیش کنیم و نظرمون رو بهش تحمیل نکنیم و بهش جهت ندیم

4 لایک کرده

من مشکلم اینه که یه سری ناحیه هارو که اصلا جدی نمیگیرم،قیمت میاد دقیقا از همون ناحیه واکنش میده و برعکس پوزیشن من میره،متوجه میشی منظورمو ؟؟

یعنی مثلاً من اصرار بر برگشت قیمت دارم به عنوان مثال میگم الان دیگه صعودیه،بعد بالای قیمت یه بلاک نزولی میبینم میگم قیمت حتما اینو رد می‌کنه چیز خاصی نیست،یا میگم چطور ممکنه این بلاک قیمتو برگردونه !نمیشه حتما قیمت اینو رد میکنه،،،بعد میگذره قیمت رو همون بلاک بازی بازی می‌کنه بعد به خودم میام میبینم قیمت از همون بلاکی که انتظارشو نداشتم برگشته !!!

4 لایک کرده

نکات خوبی رو گفتی،ولی خیلی این کار سخته اصلا آسون نیس!!!

3 لایک کرده

چون همیشه دوست داریم خلاف جهت آب شنا کنیم. حالا یه عده دنبال تولید محتوان که بگن بیااااا، در مارکت نزولی هم ما خلاف جهت کل مارکت سود میگیریم
یا الکی دنبال ریسک های غیر منطقی و با درصد شکست بالا هستن
آزار میدیم خودمونو یه جورایی
خلاصه نمیدونم چیه اسم این بیماری ولی ربطی به سبک ترید نداره و بیشتر روانشناسیه عزیزان :face_blowing_a_kiss:
البته قصد جسارت به کسی یا کسانی را هم نداشتم :heart:

2 لایک کرده

بله صد درصد! من 4 سال با این مشکل مواجه بودم شماهم راه درازی در پیش داری

2 لایک کرده

بنظر من خطای رایجی که بین تریدرها زیاد وجود داره این هست که خودشونو محدود کردن بین تایم فریم های خاص مثل ۱ و ۳ و ۵ و ۱۵ و ۳۰دقیقه و ….

در حالیکه برای من طبق اکثر روش ها تفاوت هست بین مثلا ۱۵ و ۱۷ دقیقه گاهی سیگنال ورودم تو ۱۷ دقیقه تایید میده که همینو در ۱۵ دقیقه بررسی میکنم سیگنال ورود نداده .

و لازمه ش داشتن همه ی تایم فریم هاست و به مرور تجربه بشه تفاوت محرز میشه .

لااقل دقت خیلی فرق خواهد کرد.

3 لایک کرده

این چیزی که شما توصیف می‌کنی، یک مشکل کاملاً رایج بین تریدرهای آماتور هست، نه تنهایی و نه «خراب بودنِ ذهن»؛ بیشتر ترکیبی از بایاس‌های ذهنی و سبک کار اشتباهه. اتفاقا یکی از دوستان من هم به کار آلوده شده بود که چند تا مکانیزم ذهنی پشتش هست که ریشه روانشناسی دارن.

چند تا از دلایلش می‌تونه اینا باشه

۱. نداشتن استراتژی مدون و پلن مکتوب

۲. ذهنیت انتقام از مارکت و استاپ لاس

۳.تعصب بیش از حد به تارگت و استراتژی

۴. میل به گرفتن سقف و کف

۵. توهم باهوشتر بودن از بقیه تریدر ها

6 لایک کرده

مهم ترینش همون گزینه اوله

4 لایک کرده

احسنت برادر

تقریبا تمام عوامل دخیل رو سلیس گفتی .

همه درست و منطقی بودن .

روان خودت و روان بازار مهمترین نکاته

5 لایک کرده

نظر شخصی:
روی مطالعه لیکویدیتی و تحلیل مولتی تایم فریم بیشتر کار کن. من هم این مشکل رو داشتم و به خاطر این بود که داخل یه تایم فریم یا در کل, تایم فریم های پایین گم میشدم, این خیلی مهمه که بازار داخل تایم فریم های بالاتر کجا قرار داره

یه چیز دیگه هم که بهم کمک کرد این بود که قبل از باز کردن یه اردر مشخص کنم که ایده اون سیگنال کجا دیگه باطل شده تا روی یه سیگنال اشتباه اور ترید نکنم

2 لایک کرده

زیبا گفتی آقا ابوالفضل :folded_hands:

3 لایک کرده

نکات واقعا ارزشمندی رو گفتی ،واقعا درسته :rose:

1 لایک کرده