چرا سود کردن در مارکت انقدر سخته؟ چیکار کنیم که به سود برسیم؟ (پاسخ به این سوال)

وقتی برای اولین بار وارد مارکت شدم فکر میکردم دیگه میلیونر شدم …….

اما کاملا برعکس بود ….. مارکت دو حالت بیشتر نداره یا بای یا سل پس چرا ضرر میکنم حالت سومی که وجود نداره درواقع این یعنی 50% احتمال سود هست و 50% احتمال ضرر ……
پس چرا ضرر میکنیم؟

من در این مدت خیلی به این موضوع فکردم …. و میخوام تجربه این چند سال فعالیتم در ترید رو باهاتون نشر بدم

میخوام به این سوال به دو دیدگاه نگاه کنم تکنیکال و روانشناسی

تکنیکال: به نظر من یکی از اصلی ترین دلایل اینکه استاپ های شما بیشتر از تارگت های شما هست اینکه در جهت روند مارکت ترید نمیزنید ….. وقتی که در جهت فلو مارکت پوزیشن میگیرید تارگت های راحت تر و سریع تر و سیف تری میگیری البته پیدا کردن جهت مارکت یک هنر و توانایی بسیار دشوار هست که نیاز به تجربه و اموزش های کافی داره

2.استاپ های اصولی ندارید… حالا استاپ اصولی رو چطوری قرار بدیم؟ همیشه استاپ معاملت رو بزار پشت اخرین مینور این خیلی مهمه" وقتی که این نکته رو رعایت میکنی دیگه معاملت به سادگی هانت نمیشه ….

ادامه مطلب فردا : اگر تجربه دارین که میتونه کمک کنه به تریدر ها کامیونیتی لطفا این زیر بنویس

+: دوستان من خودم 4 ساله تو این مارکتم و درامده اصلیم فقط از مارکته

…………………………………………

برترین و مفید ترین نظرات: KaizenClub

این جمله که ۵۰ درصد احتمال سود هست و ۵۰ درصد احتمال ضرر درست نیست چون همون لحظه بلافاصله که پوزیشن رو شما باز میکنید در اصل پوزیشنی در ضرر رو باز کردید (کمیسیون،‌اسپرد و…) و یعنی در واقع باید هر پوزیشن از ضرر به سمت سود حرکت کنه. پس حتما یه لبه معاملاتی نیازه که شخص رو وارد دسته بندی تریدرهای سودده کنه.
چیزایی که به نظر من باعث میشه افراد سودده نشن:
۱-اولینش انتخاب منتورهای اشتباهه. چه خارجی چه ایرانی اکثر سوشال مدیا دست منتورهای فیکه. درست مثل پکیج فروش های موفقیت که تو ایران هستن منتورایی که دارن لایف استایل میفروشن و خودشون هم تریدر نیستن
۲-اینکه کسی زیاد به جزئیات ژورنال نویسی، تمرین کردن، ساخت ترید پلن واضح و… نمیپردازه باعث میشه اکثر کسایی که یه آموزش رو میبینن اون پروسه ای که لازمه که توش به مستری برسن رو طی نمیکنن و درگیر سندرم شی براق میشن یعنی از این دوره به اون دوره. از این سبک به اون سبک و…. که همین به تنهایی ممکنه باعث شه خیلیا سالهای سال از وقتشون رو هدر بدن. در حالی که اگه تو اون ۳ سال یه سبک و یه منتور خوب رو انتخاب میکردن و پایبند بودن خیلی مسلط میشدن
۳-از محل درستی وارد شغل ترید نمیشن به نظر من افرادی که حداقل ترین حالت هرم مازلو رو ندارن (یعنی بتونن از پس هزینه های بیسک زندگی بربیان و شغل یا منبع درآمدی داشته باشن که زندگیشون بگذره) نباید وارد ترید بشن. چون فشار الزام پول درآوردن از مارکت باعث میشه هم به پروسه پایبند نباشن هم دنبال راه میان بر باشن و مارکت بدجور به این آدما ضد حال میزنه. حداقل ترین حالت ورود به ترید داشتن یه زندگی نرمال و داشتن چند ساعت وقت آزاد تو روزه که تو این حالت شخص بتونه یه بازه زمانی ۲-۳ ساله در نظر بگیره که بتونه بعد اون تایم سودده بشه (اگه مرتب کار کرده باشه)
۴-دیسیپلین و نظم ندارن و با تمرکز کار نمیکنن. این باعث میشه از هر کسی که سودده نیست بپرسیم کیس استادی هات کجان؟ ژورنالت کجاست؟ جوابی نداشته باشه چون در اصل این کارارو نکرده یا حتی بدتر نمیدونه اینا چی هستن؟
۵-سیستم واضحی ندارن و تجربه کافی و بررسی عمیقی از سیستمشون ندارن. نمیدونن چرا این تارگت رو انتخاب کردن. چرا این استاپ رو میذارن؟ کجا نباید ترید کنن؟ کجا باید ترید کنن؟ و ده ها سوالی که مربوط به جزئیات سیستم میشه رو روی چارت بررسی نکردن و با دیتا به اون پلن نرسیدن.
۶-همون مطلبی که خودت گفتی یعنی ترید تو جاهای کم احتمال که طبق هر سیستم میتونه متفاوت باشه تعریف کم احتمال بودن.

……………………………………………………………………………………….

2 لایک کرده

درود

پیشنهاد میکنم تاپیک که ایجاد کردم کامل مطالعه کنید و لینک اون یک جایی یادداشت کنید و در آینده حتما یکبار دیگه مراجعه کنید (در اینده حتما مراجعه کنید دیدگاه و ذهنیت متفاوتی نسبت به امروز خواهید داشت)

باتشکر

درود وقت بخیر …..چشم :folded_hands:

1 لایک کرده

این که شما توی این بازار سود نگرفتی خیلی عادی هست.

چون این بازار برای سود گرفتن ساخته نشده!

اتفاقا برای ضرر کردن ساخته شده!

1 لایک کرده

سللم جواب شما پیش منه :

علت اصلیش اینه که بازار ۸۰ درصد مواقع رنج هستش ، این یعنی نه بالا میره نه پایین یعنی شما چه بای بگیری چه سل حتی پشت مینور هم بزاری استاپ میشه !

راه حل : ترید کردن در رنج رو یاد بگیری ، سعی کنید وقتی بازار رنجی رو شکوند وارد معامله شید بر جهت روند موفق و پیروز باشیذ :folded_hands:

2 لایک کرده

دقیقا :clap:

……………..

اینم دیدگاه جالبه هست ….. ولی اگر اصول معامله گری در اسپایک رو بلد باشید در اون 20% در جهت اسپایک میتونید 10 برابر اون 80% سود کنید

به قول استادم : در رنج ها فقط باید حساب رو حفظ کنیم …. در اسپایک ها باید از مارکت سود گرفت

1 لایک کرده

استادتون؟ این حرف آهنگریه ک:))))))))

شاید باورت نشه ولی استادم دوست استاد اهنگریه …..

سلام رفیق
این جمله که 50 درصد احتمال سود هست و 50 درصد احتمال ضرر درست نیست چون همون لحظه بلافاصله که پوزیشن رو شما باز میکنید در اصل پوزیشنی در ضرر رو باز کردید (کمیسیون،‌اسپرد و…) و یعنی در واقع باید هر پوزیشن از ضرر به سمت سود حرکت کنه. پس حتما یه لبه معاملاتی نیازه که شخص رو وارد دسته بندی تریدرهای سودده کنه.
چیزایی که به نظر من باعث میشه افراد سودده نشن:
1-اولینش انتخاب منتورهای اشتباهه. چه خارجی چه ایرانی اکثر سوشال مدیا دست منتورهای فیکه. درست مثل پکیج فروش های موفقیت که تو ایران هستن منتورایی که دارن لایف استایل میفروشن و خودشون هم تریدر نیستن
2-اینکه کسی زیاد به جزئیات ژورنال نویسی، تمرین کردن، ساخت ترید پلن واضح و… نمیپردازه باعث میشه اکثر کسایی که یه آموزش رو میبینن اون پروسه ای که لازمه که توش به مستری برسن رو طی نمیکنن و درگیر سندرم شی براق میشن یعنی از این دوره به اون دوره. از این سبک به اون سبک و…. که همین به تنهایی ممکنه باعث شه خیلیا سالهای سال از وقتشون رو هدر بدن. در حالی که اگه تو اون 3 سال یه سبک و یه منتور خوب رو انتخاب میکردن و پایبند بودن خیلی مسلط میشدن
3-از محل درستی وارد شغل ترید نمیشن به نظر من افرادی که حداقل ترین حالت هرم مازلو رو ندارن (یعنی بتونن از پس هزینه های بیسک زندگی بربیان و شغل یا منبع درآمدی داشته باشن که زندگیشون بگذره) نباید وارد ترید بشن. چون فشار الزام پول درآوردن از مارکت باعث میشه هم به پروسه پایبند نباشن هم دنبال راه میان بر باشن و مارکت بدجور به این آدما ضد حال میزنه. حداقل ترین حالت ورود به ترید داشتن یه زندگی نرمال و داشتن چند ساعت وقت آزاد تو روزه که تو این حالت شخص بتونه یه بازه زمانی 2-3 ساله در نظر بگیره که بتونه بعد اون تایم سودده بشه (اگه مرتب کار کرده باشه)
4-دیسیپلین و نظم ندارن و با تمرکز کار نمیکنن. این باعث میشه از هر کسی که سودده نیست بپرسیم کیس استادی هات کجان؟ ژورنالت کجاست؟ جوابی نداشته باشه چون در اصل این کارارو نکرده یا حتی بدتر نمیدونه اینا چی هستن؟
5-سیستم واضحی ندارن و تجربه کافی و بررسی عمیقی از سیستمشون ندارن. نمیدونن چرا این تارگت رو انتخاب کردن. چرا این استاپ رو میذارن؟ کجا نباید ترید کنن؟ کجا باید ترید کنن؟ و ده ها سوالی که مربوط به جزئیات سیستم میشه رو روی چارت بررسی نکردن و با دیتا به اون پلن نرسیدن.
6-همون مطلبی که خودت گفتی یعنی ترید تو جاهای کم احتمال که طبق هر سیستم میتونه متفاوت باشه تعریف کم احتمال بودن.

1 لایک کرده

دمت گرم …… نظرت رو با اجازه ریپلی کردم که همه استفاده کنند :folded_hands:

…………….

بله کاملا درسته متفرق و متفاوت بودن سبک های معاملاتی باعث میشه که فرد تمرکز اصلیش رو از دست بده و نتونه در یک سبک به مستر تبدیل بشه

1 لایک کرده

عزیزی مهدی جان همچنین ممنون از تجربیاتی که به اشتراک گذاشتی استفاده کردم :heart:

1 لایک کرده