مشکل دقیقا همین باوری هست که داری!! اگر که به بازار جهت میدی و بازار در خلاف جهت ذهنی تو حرکت کنه دچار احساست میشی دقیقا این باور همون تناب داری هست که برای سرمایت درست کردی. بازار کاملا خنثی هست و هیچ جهتی ندارد.مفهوم منظور من این نیست که بازار مثلا بالا یا پایین نمیره منظور من این است که ما نباید برای بازار تعیین و تکلیف کنیم ما هم باید مثل دقیقا بازار که اصلا براش بالا رفتن یا پایین اومدن مهم نیست برای ما هم نباید مهم باشه تشکیل صرفا اون ستاپ و دقیق بودنش و مطابقت کردنش با قوانینمون باید برامون مهم باشه و اصلا در نظر بگیرم نه اینکه بازار جهتش صعودی هست حالا من به دنبال ستاپ بای بگردم و بعد از اینکه ستاپم رو با درگیر کردن احساسات و پیش شرط های از قبل تایین شده که بر اساس همون جهت گیری من هست باز کنم و بعدا که ستاپ غلط در اومد دچار ترس و تنش با بازار بشم که باز هم از همون جهت گیری من از بازار میاد.امیدوارم منظورم رو تونسته باشم کامل توضیح داده باشم.
این یه موضوع بسیار مهم هست که من سالها طول کشید تا تونستم چاره ش کنم.
الان در دنیای ترید گرایشی هست که تریدر به بایایس روزانه کاری نداره، فقط در زمان مشخص در جای مشخصی از چارت یک نماد مشخص به رفتار خاص قیمت واکنش بای و به رفتار خاص دیگر قیمت واکنش سل نشون میده و اگر هیچ یک از این دو رفتار رو از قیمت ندید معامله نمیگیره.
این تیپ از معامله گران هرچند به عنوان یک سبک رسمی اعلام وجود نکردن ول یهستن و اکثرشون هم پایه شون آی سی تی هست ولی با وجود استفاده از آی سی تی ، ستاپهاشون با آی سی تی فرق داره. اکثرا هم اسکلپ کار میکنن.
1 لایک کرده