چرا همیشه خلاف جهت مارکت تصمیم میگیریم و ترید می‌کنیم؟

احساس می‌کنم مورد سوم خیلی واس من مشکل ایجاد کرده،بیشترین مشکلم سر همین مورده احتمالا

1 لایک کرده

اینجا دیگه منطقی نیستی کاملا احساسی عمل می‌کنی.

وقتی ذهنت قبول کنه هیچ «بایدی» در مارکت وجود نداره. هیچ صد در صدی وجود نداره. وقتی قبول کنی که حق همیشه با مارکت هست نه ما. و ما زورمون بهش نمی‌رسه و به جای دشمنی کردن باهاش بهتره باهاش هم جهت بشیم و دوستی کنیم. اینطوری هم شما خوشبخت میشی هم مردمت! دوبار بخون

1 لایک کرده

بازار چیزی که بهت نشون میده معمولا انجام نمیده..گمراه میکنه و یسری اهدافی داره باید درک کنی بدونی کجا میخواد بره

1 لایک کرده

دوست عزیز بنده تمامی دوره های فارکس دیدم خریدم تنها یک دوره هست که دیدم واقعا درست بوده عالی جواب گرفتم اگر خواستی تا معرفی کنم هزینه دوره ۱۲ ملیون هست

1 لایک کرده

یکم بیشتر توضیح میدی،این اهداف رو چجوری از چه طریق پیدا کنیم ؟؟اهداف می‌تونه چی باشه مثلا؟

من هم سر ورود در خلاف جهت بازار بسیار زیاد ضرر دیدم (پوزیشن ها رو از قبل می کاشتم) مشکلم این بود که فکر می کردم زرنگ تر از بازارم و می خواستم دقیقا نو ک نوک چرخش قیمت رو بگیرم. بارها هم جواب میداد و قیمت از اون سطوح حمایتی که از قبل پوزیشن می کاشتم برمی گشت ولی استاپ مشخصی نداشتم و ریوارد هام هم پایین بود و خیلی مواقع بازار جوری می ریخت که چندین پوزیشن که در سطوح حمایتی مختلف کاشته بودم رو استاپ میزد تازه اگه استاپ میداشتم :sweat_smile: . ولی الان که عاقل تر شدم و ذات حیله گرانه مارکت میکر ها رو دیدم در تایم 15 دقیقه طلا اول صبر می کنم تا نشانه های برگشت قیمت رو ببینم. مثلا اولین نشانه در یک روند نزولی تشکیل سقف بالاتر است و بعدش صبر می کنم تا پولبک قیمت رو به fvg شروع کننده ی این لگ حرکتی که باعث شکست سقف قبل شده است رو ببینم بعد میرم تایم یک دقیقه و با تایید کندلی با ترس و لرز و دعا و بسم ا… وارد پوزیشن میشم.
به این نتیجه رسیدم که مهم نیست یک قسمت زیاد از حرکت قیمت رو از دست بدم چون در تایم یک دقیقه و ورود مناسب میتونم ریوارد های خیلی خوبی بگیرم وقتی استاپت طول یک کندل یک دقیقه مثلا 2 دلاری باشه و قیمت فقط 10 دلار حرکت کنه شما ریوارد 5 رو گرفتی در حالی که می تونستی از کف کف حرکت قیمت وارد شده باشی ولی با استاپ واید و به زور ریوارد 3 رو می گرفتی.

بازار خلاف جهت ما فکر میکنه :laughing: :grinning_face:

1 لایک کرده

ببین خییییلی مفصل هست خب؟
هر نمادی متفاوته من داوجونز میزنم ..هدفش میشه مثلا ؛
open yesterday
close yesterday
high
low
average
… همشون مربوط به دیروزه و مارکت اینارو میخواد ببینه …

1 لایک کرده

چه شخصی بوده عزیز؟

مال کی هست جسارتن؟؟؟؟مدرسش کیه

کسی که تریدر باشه نیاز به درامد از دوره (و سیگنال فروختن) نداره اینا پکیج فروشن.
از ما گفتن بود مراقب باشید

اونهایی هم که سبک و دوره هاشون ارزش داره همه میشناسن و نیاز به معرفی ندارن

1 لایک کرده

درود

به نظرم بازار روند صعودی یا نزولی در هر تایم فریمی داره👍

و قطعا قدرت روند با تشخیص نزول یا صعود در روند بالاتره هست💪

دیدم یکی از دوستان نظرشون این بود که این زاییده ذهن ماست که بازار روند داره

جسارتا با ایشون مخالفم🙏

اما این موضوع که چرا خلاف جهت وارد روند شدیم و ضرر میکنیم🥺

هرروندی از نقطه شروع تارگتهای مختلفی داره

که از یک تارگت تا نهایتا به نظرم چهار الی پنج تارگت هست

کسی که از اول روند درست تحلیل کرده و تارگتها رو پیدا کرده :face_blowing_a_kiss:

می‌دونه که روند بعد از تاچ هر تارگت پولبک خواهد داشت چه بسا پولبک طولانی اما قطعا باید روند برگرده و آخرین تارگت رو تاچ کنه وستاپ تکمیل بشه😗

خلاف جهت یعنی شما در پولبک وارد معامله ریسکی شدید و امکان استاپ خوردن داره :sob:

در کل اگر بدونید که کجای روند و منتظر چندمین تارگت هستید :kissing_face:

هرگز ذهن شما اجازه نمیده خلاف روند معامله کنید⛔

نداشتن دید و تحلیل درست موجب این معاملات خلاف روند میشه🤔

طولانی شد :heart:

موفق باشید🌹

1 لایک کرده

مشکلیه ک خودمم درکیرش بودم..واسه من ریشش تو این بود ک ته ذهنم یه جمله ایی میگفت ک مارکت ازینجا برمیگرده..واسه همین دنبال خلاف جهتش بودم…درک عمیق این جمله بود ک کمکم کرد..سود نصیب کسانی میشود ک انچرا میبینند ترید میکنند ن انچه ک میخواهند…

2 لایک کرده

خلاف جهت مارکت فکر میکنی، شاید بخاطر این باشه که به بازار اعتماد نداری و بیش از اندازه بد بینی.

به هر حال بدان و آگاه باش که خلاف جهت مارکت هم میشه وارد معامله شد و سود گرفت! مشکلی نداره ولی ریسکش بالاست. (ریسکشو قبول میکنی خب میتونی معامله کنی).

اینی که میگی استاپ میخورم، ربطی به جهت بازار نداره!

من میتونم در روند صعودی وارد معامله فروش بشم ولی در جای درست و استاپ هم نخورم، سود نیز بگیرم. یکی دیگه ممکنه در جهت روند صعودی وارد معامله بشه ولی استاپ بخوره و ضرر هم بکنه!

1 لایک کرده

راست میگی بیش از اندازه بدبین میشم بعضی وقتا،یعنی خودش این کارو می‌کنه که اینجوری بدبین بشیم :broken_heart:!!

2 لایک کرده

آره این جمله رو یادمه،واقعا همینه ولی خیلی سخته !!!موقعش که برسه همه چی یادمون می‌ره !

1 لایک کرده

من واقعا خیلی وقتا نمیتونم جهت رو تشخیص بدم کلا گیج میشم.

2 لایک کرده

بک تست استراتژیت برای یک سال بهترین راهنمای تو میتونه باشه

1 لایک کرده

نه تنها خلاف جهت تصمیم میگیریم بلکه به محض فشار دادن دکمه ی بای و سل دقیقاااا از همون لحظه کندل تایید مخالف روند و تحلیل زده میشه🤣

1 لایک کرده

ایراد از این هستش که تریدر میخواد بازار رو پیش بینی کنه و دوست داره بازار در جهت پیش بینی خودش حرکت کنه ولی اگر قبول کنه بازار بر اساس احتمالات هستش و خودش رو برای این مدل آماده کنه مشکل حل میشه. ادعایی ندارم ولی خودم این جوری میچینم که دو طرف اوردر بای و سل باشه از نوع استاپ نه لیمیت بعد هر اوردر استاپ لاس خودش رو داره هر طرفی بره سودش رو میگیرم چون چند تا اوردر در یک طرف فعال میشن اگر ادامه بده سود به شکل اعداد مثلثی بالا میره و طرف دیگه اصلا فعال نمیشه اگر برگرده هم حد ضرر میخورن ولی اگر دستکاری نشه برآیند مثبت هستش فقط باید منتطر باشید از حرکت رنج قیمت بیاد بیرون و یک طرفی بالاخره حرکت میکنه تریدر سودش رو بگیره