دوره استاد سبحان صمدی

کیا دوره استاد سبحان صمدی رو دیدن؟؟ نظر بدن لطفا

من خودم دوره ایشون رو دیدم و خیلی هم بهم کمک کرده . برای درک و نوشتن استراتژی و هم پلن معاملاتیم و اینکه داشتن منتور هم باعث شده خیلی از چالش ها رو رد کنم و برام خوب بوده

1 لایک کرده

من هم شاگرد ایشون هستم توصیه میکنم استفاده کنی

لایو تریداش هم نگاه کن توی بله هروز استوری میکنه

کمکت میکنه تا سبک معاملاتیش رو درک کنی

2 لایک کرده

یه درگیری بین پورصمدی و سبحان صمدی پیش اومد یه برهه ای هر دو هم یکدیگرو به دوره فروشی و کپی برداری از دوره متهم کردن . پورصمدی به سبحان گفت دوره ی منو کپی کردی میفروشی اونم برگشت به این گفت خودت دوره ی ال بروکسرو کپی کردی فروختی . کلا سیرکی بود برا خودش . ولی در کل تا جایی که میدونم فقط رو شاخص ها کار میکرد سبحان صمدی و یه استراتژی اوپن داشت برا داوجونز نمیدونم دقیق چطور بود استراتژیش . در کل میخوای خیالت راحت باشه ال بروکس ببین یه ستاپ بساز واس خودت .

3 لایک کرده

ادرس کانال بله رو امکانش هست به منم بدین؟

1 لایک کرده

اسکی کامل از پورصمدی . فقط یه بخش ساخت استراتژی اضافه کرده به اون مطالب سیصد بارم میگه تو دوره که بخش ساخت استراتژی تکه تو ایران و هیچ جا نداریم مثلش :grinning_face_with_smiling_eyes: ( ارزش دیدن نداره )

2 لایک کرده
  • @sobhansamaddi
1 لایک کرده

سپاس علیرضا جان

ممنون ازت

2 لایک کرده

من جات بودم نه اینو استاد صدا میکردم نه وقتمو میدادم برای آموزش هاش

2 لایک کرده

من به نظر همه دوستان احترام میزارم .اما هر کس بهم یه چیز هر چند کوچک یاد بده واسم حکم استاد رو داره .

1 لایک کرده

دادا تو چه مرحله ای هستی ؟ تاییدیه ریل گرفتی؟؟

فکر نمی‌کنم استاد کلمه ی مناسبی باشه

4 لایک کرده

تنها مزیت این اقا اینه که با نتیجه کارش رو نشون میده

هر جا که اسمش بیاد دونفر پیدا میشه بگه من شاگرد ایشون هستم

هروز برای شما از معاملاتش لایو میگیره و نشون میده

سبک کاریشم خیلی راحته و وقت زیادی نمیگیره

افرادی که ناراضی اند شاید نتونستند با اون سبک کاری ارتباط بگیرند

شخصا روی هیچ چیزی تعصب ندارم و معتقدم راهی درسته که منجر به نتیجه درست بشه

2 لایک کرده

نمیفهمم مردم ما چرا اینجورین.ماشالا همه کارشناسن.

طرف هر روز لایو میزاره.اینهمه واسه روانشناسی کتاب ترجمه کرده.ادم بسیار باشخصیتیه و خیر هست و موفقه باز میان میکوبنش.اخه چه مرگتونه شما

2 لایک کرده

سلام دوست عزیز، همه میگن دوره البروکس رو ببین ولی میشه بگید دوره خود آقای البروکس رو از کجا باید بدست بیاریم؟ من خیلی داخل یوتیوب و نت رو گشتم اما دوره از البروکس که کامل باشه و بهش اتکا کرد رو نتونستم پیدا کنم، میشه لطف کنید و رهنمایی کنید، ممنون.

1 لایک کرده

دادش حسین سلام

توی تلگرام بزن(البروکس دوبله فارسی ) رایگان هم هست . حتی با زیر نویس فارسی داره رایگان. از اول ببین و نکانشو یادداشت کن. پر سود باشید .

1 لایک کرده

یکی از دوستان لطف کردنو این لینک رو دادن دوره اقای البروکس در تلگرامه . موفق باشید

استاد ، کلمه استاد حرمت داره طرف دوره یکی دیگه رو کپی کرده فرخته بهش میگن استاد ، اوج هنرش شکست خطه

2 لایک کرده

نظرت محترمه. اما اوج هنرش فقط شکست خط نیست و داره سود میگیره . حالا ساده یا پیچیده دیگه زیاد فرق نمیکنه بنظرم