کسانی که فقط دوره پورصمدی دیدن

درود بر تو

نباید هیچکدوم رو استفاده کنیم

1 لایک کرده

شما دوره خود البروکس رو ببیین متوجه تفاوت میشی نمی‌خواد این قدر فشار بیاری

درود :hand_with_fingers_splayed: پورصمدی خیلی خوبه شکی نیس هم دوره اش هم استراتژیها ولی کلا تعصبی نباشین ما معامله گریم وباید انعطاف پذیر باشیم شخصا ایشون دوست دارم ولی الان که دارم دوره البروکس میبینم خودم کامل نیس !!!ولی ترکیب استراتژیها پورصمدی و یسری از مطالب البروکس قطعا کمک میکنه به بهتر معامله کردن .البروکس گیر بیارین ببینین تو روبیکا کانال داره سرچ کنید ارشیو البروکس ولی روبیکا اپ اشغالیه بعضیاش دانلود نمیشه تشکر :hand_with_fingers_splayed:

این آیدی داخل روبیکا بالا نمیاد.

میشه لطف کنید و بگید چجوری میتونم دوره خود آقای البروکس رو بدست بیارم.

پس تو ترید موفق نمیشی :sweat_smile:

بله بسیار هم خوبه البته خود استاد میگه چیزی درست یا غلط تو بازار نیست و بازار تا همیشه یکسان هست و تغییری در ماهیت نداره فقط روی خودت و بکتست خودت کار من من تایم یک دقیقه که کمتر کسی می‌تونه کار کنه کار میکنم هر چند البروکس نظرش حداقل 20کندل در یک ساعت هست که میشه 3دقیقه

والا من 4 بار دیدم
یه دفتر هم از نکاتش یادداشت برداشتم
بیش از یکسال هم کار کردم

ولی نتونستم باهاش ترید کنم
تحلیل میشه کردها
ترید نمیشه
به نظرم تو لایو اصلا بدرد نمیخوره
میگم نظر منه حالا دوستان دیگه ممکنه به سود رسیده باشن ولی من حتی نتونستم باهاش یه ستاپ درست طراحی کنم

من متاسفانه به زبان انگلیسی مسلط نیستم بهترین مرجع اموزش پرایسم استاد پورصمدی میدونم ادم باید همه رو ببینه نه یه عده خاص

درود ارادت من خیلی متعصب نیستم بلاخره هر ادمی هر دوره ای یه سری ضعف ها داره من انتخابم پورصمدی هست با توجه به نکاتی که میگه مثلا توی فاز روانشناسی استاد آهنگری رو بیشتر قبول دارم

دقیقا دوره پور صمدی رو چندین بار باید ببینی و وقتی بتونی کامل درکش کنی . اونوقت به سود دهی میرسی . من خودم تا الان 3 بار دیدمش و هردفعه چیزای جدیدی میفهمم و فعلا 1 ماهی هست که به سود مستمری رسیدم ولی خب هنوز خیلی کار داره

1 لایک کرده

پورصمدی خوبه ولی ایراداتی که میشه توی آموزشش بهش اشاره کرد ایناس:

●چرخه ها رو کامل توضیح نداده یعنی چی؟

فیلتر های ایجاد اسپایک

فاز کانال از دیدگاه پرایس اکشن

انواع تریدینگ رنج

● انواع لگ شماری رو آموزش نداده

● آموزش پراکنده هستش برای اینکه خوب آموزش ببینی دوره اصلی و تکمیلی + استوری های اینستا رو باید کامل ببینی

●توی آموزش گاهاً کلی گویی دیده میشه

ولی در مجموع مطالب بسیار مفیدی توی آموزش هاش هست که میشه چندین پله لول کاری رو ارتقا داد