کسی البروکس کار میکنه؟

اگر کسی ال بروکس کار میکنه یا علی افشاری خوشحال میشم نظراتتون رو به اشتراک بزارید.

3 لایک کرده

هر دوتاشون عالین

1 لایک کرده

اگر تونستید بنظرم ورکشاپ 2022 اورلاندو رو از افشاری تهیه کنید 10 تا ستاپ اسکلپ یاد میده

1 لایک کرده

من با یکی از شاگردهای استاد علی معین افشاری تونستم به دیدگاه خفنی در پرایس اکشن برسم

استاد پیمان عزیز

1 لایک کرده

پرایس اکشن به حالت طبیعی نزدیک تره بنظرم ساده بدون هیچ اندیکاتوری فقط یه ام ای

1 لایک کرده

همون peyman fx که تو اینستا پیج داره؟:thinking:

1 لایک کرده

بله استاد پیمان شماهم اموزش های ایشون رو دیدید؟

سلام. نه باربد جان خیلی وقت پیش یبار ازش پرسیدم فک کنم اموزشش 200دلار بود منتهی راستش خیلی اعتماد نکردم.

شما دورشو شرکت کردی؟
تونستی با اموزشاش به سود برسی؟
در کل چه چیزایی و چه مباحثی اموزش میداد همون مباحث البروکس یا ..؟

1 لایک کرده

من تقریبا قصد داشتم ترید رو فراموش کنم که دوره ایشون زندگی تریدینگ من رو دگرگون کرد

در رابطه با سودهی در بکست و فوروارد تست نتیجه بخش بوده اما جنگ مانع شده برای خرید پراپ

در رابطه با دوره ایشون به جرعت میگم سبکی یا شاید دیدگاهی خیلی عمیق تر از خوده پرایس اکشن هستش

درواقع این دوره حاصل تحقیق خودشون هست بر روی پرایس اکشن که بهش میگیم

“دیدگاه کندل به کندل”

من پرایس اکشن البروکس و پورصمدی رو نگاه کردم و کار می کنم که خود پورصمدی هم میگه مبناش البروکس هستش.

1 لایک کرده

خیلی هم عالی خوشحال شدم که برات موفقیت امیز بود. دیگ یعنی نیاز نبود بری خود البروکس رو ببینی و..
فقط با خودش پیش رفتی همه چیزو یادت داد؟ اگر اینجوریه حلالش باشه :clap:

1 لایک کرده

منم دوره استاد پورصمدی رو خریدم خیلی از ایشون یاد گرفتم اما برام موثر نبود

همینطوره ممنونم همچنین برای شما سامان جان

پورصمدی پرایس اکشن آموزش میده ولی بنظرم نسخه محدود تره بروکسه. من خودم اول پورصمدی دیدم بعدش که با بروکس اشنا شدم به این نتیجه رسیدم پورصمدی درآمدی بر بروکسه که خیلیی گسترده تره. ولی خیلی کمک کرد به منی که اولش هیچ دانشی نداشتم ازین کار

1 لایک کرده

تریدر ها بخصوص کسایی ک البروکس کار کردن چه استراتژی پیش نهاد می کنید که هر روز روی هر ارز چندین نقطه ورود بده و راکد نباشه؟

2 لایک کرده

بریک اوت های استاد علی معین افشاری

شاگرداش فقط با این ترید میزنن

1 لایک کرده

البته اینم بگم که این سیستم جناب افشاری حاصل ۱۰ سال مطالعه و ترید هست

و یک وبینار هم داره که حاصل ۹۰ روز ترید با این سیستم‌رو برسی میکنه

1 لایک کرده

البروکس یک شیاده!

فریبش را نخور!

1 لایک کرده

پس پورصمدی هم شیاد هس از نظر شما؟؟

1 لایک کرده

بله قطعا شیاده!

میدونی ارزش یک سیستم معاملاتی که سود ده باشه و در دراز مدت جواب بده

قیمتش صدها میلیارده!

اونوقت کدوم ادم ساده لوحی میاد که سیستم معاملاتی موفقش را برای دیگران اموزش بده!

خوب قطعا تمامی کسانی که اسم خودشون را گذاشتند استاد و دنبال اموزش و دوره برای دیگران هستند شیاد هستند!

1 لایک کرده