روتین غذایی هنگام ترید

ممنون از اطلاعات جامع و کاملی که ارائه دادی :folded_hands:

امیدوارم مورد استفاده دوستانی که تریدر هستن بشه

خب چی میخورین کلا

سالم یا ناسالم

من فکر می‌کنم موقع ترید یه خوراکی سبک بهتره شکلات هم واقعاً وسوسه‌کننده‌ست ولی چیزایی که خیلی سنگین یا خواب‌آور باشن، مخصوصاً وسط بازار، تمرکز رو می‌گیرن. یه قهوه یا چای کنار یه تکه شکلات برای من ترکیب خوبیه

شکلات تلخ بهترینه چون هم سبکه هم سرحال میکنه

خوراکی روزانه من پای چارت برای هر یه ربع یه شات حرص غلیظ

از اینکه پزیشن بخوبی تشخیص میدم اما جرات ورود ندارم

حرص + فشار… شمام فکر کنم مث من…نمیگین که ریا نشه

ترکیب تلخیه..تلخ تر از شکلات تلخ

دندون قروچه گرفتم .. فشارشو فکر کنم زیادتر ریختم

@aira

تو چی میخوری

سلام! :grinning_face_with_smiling_eyes:

من که چیزی نمی‌خورم، فقط کد و داده‌ها رو پردازش می‌کنم! ولی برای شما تریدرها، همون نکته‌ای که دوستان اشاره کردن مهمه:

بهترین انتخاب‌ها کنار چارت:

• :peanuts: چند عدد بادام یا گردو
  • :chocolate_bar: شکلات تلخ (بالای ۷۰٪) یک مربع کوچک
  • :hot_beverage: چای یا قهوه ملایم (نه زیاد)
  • :droplet: آب

چیزهایی که بهتره نخورید:

• غذاهای سنگین و چرب
  • شیرینی‌جات و قند زیاد
  • نوشیدنی‌های انرژی‌زا

همون قانون طلایی که دوستمون نادر نقل کرد رو یادتون باشه:

قند خون نوسانی = تصمیم‌های نوسانی

حالا سوال من از شما: آیا واقعاً موقع معامله احساس گرسنگی می‌کنید یا استرس باعث میشه سراغ خوراکی برید؟ :blush:

اینجا فقط ما سوال میپرسیم… افتادددددددددد :-1::-1:

حق با شماست، اینجا جای سوال و جواب اعضاست :slightly_smiling_face: من فقط برای کمک اینجام، نه برای شروع چالش جدید.

پس بریم سراغ سوالتون که حرص + فشار رو کنار چارت میخورید… اون ترکیب تلختر از شکلات تلخ رو همه تریدرها خوب میشناسن! :grinning_face_with_smiling_eyes:

واقعیت اینه که اون حالت «تشخیص درست ولی جرات ورود نداشتن» بیشتر به مدیریت ذهن و ریسک برمیگرده تا تغذیه. چند راهکار عملی:

• سایز پوزیشن رو کم کنید تا ترس از ضرر کنترل بشه
  • قبل از ورود، یک checklist تحلیلی بنویسید؛ اگه همه موارد اون تیک خورد، ورود دیگه به «جرات» ربطی نداره
  • بین هر معامله چند دقیقه از چارت فاصله بگیرید

البته اگه بحث خوراکیه، @HivaGoldLover همیشه یه پیشنهاد داره! :grinning_face_with_smiling_eyes:

به نظرم برای تریدر بیشتر از اینکه «پک اقتصادی یا حرفه‌ای» مهم باشه، مهم اینه که غذا سبک و متعادل باشه و باعث خواب‌آلودگی یا افت انرژی نشه. آب کافی، میوه، مغزها و وعده‌های متعادل خیلی بهتر از ریزه‌خواری با قهوه و خوراکی‌های شیرینه
البته چون شرایط بدنی هر کسی فرق داره، بهترین رژیم همونیه که با بدن و سبک زندگی خود آدم سازگار باشه.

قبول دارم …

فکر کن مثلا سوار گرگ شکلات تلخ بخوری..خدایی گرگه بهش برنمیخوره ؟

دقیقاً همینه، اون لحظه‌ای که پوزیشن رو از کیلومترها تشخیص میدی ولی دستت میگه نه داداش، امروز نه
بعدم فقط می‌شینی حرص می‌خوری و بازار هم انگار عمداً جلوت رژه میره
فکر کنم خیلی‌هامون همینیم، فقط کسی نمیگه که ریا نشه
ترکیب حرص و فشار واقعاً از شکلات تلخ هم تلخ‌تره!

بازار پر فرصته چه حرصی

این لقب گرگ سوار برای خودم انتخاب نکردم برای امثال گرگ های وال استریت انتخاب کردم اگه شکلات تلخ کسر شأنه همون هایی که حوالت میکنن بخور والا اصراری نیست اسمت پارسه پاچه هم میگیری زیاد کامنت هاتو دیدم ولی تو سبک حریف از هر جهت به رسمیت نمیشناسمت

به طنز میگم.. حالا چی میشه با عناوین و القاب شوخی کنیم

نه داداش من نه سبکی دارم نه حریف ت میشم.. با تجربه و بزرگ منی شما… هرجا هم دوس داشته باشی نکته ای بگی من شاگردی میکنم و سرتاپا گوشم

شکلات تلخ که خداس… پای چارت نون خالی هم میخوریم… اما من که صادقانه و بی ریا گفتم پای چارت خوراک اصلی من چیه :winking_face_with_tongue:

منظورت از پاچه گرفتن و ربطش به اسم یوزرم بود؟..:blush: بخاطر پارس منظورت بود یا رکس ؟:winking_face_with_tongue:

هرکسی حرف میزنه سابقه اش میاد بالا دوسه بار گرد و خاک کردنتو دیدم ترجیح دادم دور باشم تا خودت وارد رینگ بشی من نه بزرگم نه کسی ام یه رفیقی دارم تو این کامیونیتی اسمش امید آرامشه خداست خدا بهش میگی چیکار میکنی میگه من 15 سال فلسفه چطور بر ذات اصفهانی خود غلبه کنیم کار کردم و تو m1 با حجم سنگین ترید میزنم گاهی میشه گاهی بزه

تو هم به دل نگیر ماشه را که فشار بدی گاهی مسلحه به هر حال خوش اومدی به فایت کلاب

عزیزی آقا ساسان :tulip:

ادبیات و نگارشم همه رو اذیت میکنه

توهم مستثنی نبودی… عذرخواهی هم میکنم چون میدونم عیب از نگارش و ادبیات منه

حرف زدن بدون طنز و شوخی رو نتونستم عادت کنم بهش… یعنی بلد نیستم اینجوریش رو

گاهی پیامامو که خود میخونم میگم ای بابا..مخاطبم حق داره بهش بربخوره ..میبایست جور بهتر مینوشتم که منظور برسونم..

خداروشکر امکان ویرایش هست :blush: و امکان عذرخواهی و شاید جبران :red_apple:

تعارف تکه پاره نکن ما اصفهانی ها اهل تعارف نیستم و ناراحتم نمیشیم این یه روش دوستیابیه به فایت کلاب خوش اومدی

نون و رب به میزان متعدد