روتین غذایی هنگام ترید

شما هنگام ترید غذا می‌خورین؟

اگر آره یا نه خیلی فرقی نداره

چی میخورین؟؟

شکلات خیلی حال میده

2 لایک کرده

من زمان ترید فقط به هیوا جان فکر میکنم!کلا فکر کردن به هیوا به من انرژی میده !نیازی به مصرف چیزی ندارم!

1 لایک کرده

کم پروتیین باشه ،گم گالری باشه ،بر پایه سبزیجات باشه

1 لایک کرده

تغذیه بنظرم باید همراه ورزش باشه نتیجه خیلی بهتره میده

1 لایک کرده

وای حاجی ته چین با ماست

1 لایک کرده

بستگی به تایم فریمت داره ، تو تایم فریم نیم ساعته و یکساعته پیتزا هم میتونی درست کنی بشینی راحت بخوری
حتی حموم هم میتونی بری :rofl:

4 لایک کرده

یبار پارتنرم داشت کیبوردمو درست میکرد گفت دیگه اینجا برنج نخور . فکر کنم از لاش برنج دراومده بود :grin::rofl:

4 لایک کرده

نون پنیر سبزی با چای شیرین

1 لایک کرده

وای عالی بوووود :rofl:

ما هنگام خوردن همه کار میکنیم

اون موقع که اومده تا دم تی پی بعد فیری تو زده، هیچ چیز جز چایی نمیتونه آرومت کنه :sweat_smile:

من معمولا تیپی میخورم خیلی سالمه واسه روح و روان و جیب خیلی مفیده پیشنهاد میکنم به همه😂

1 لایک کرده

من معمولا از سرکار برمیگشتم مستقیم میرفتم پشت چارت ناهارمم میخوردم درکل حواست پرت میشه مگر این که یه لقمه ی اماده باشه فقط گاز بزنی تا حواست به چارت باشه کامل (چون جا میمونی از نقطه ورود)

من ‌پیشنهاد میکنم قندیجات کمتری مصرف کنی و جایگذین واسه شکلات پیدا کنی

یه تریدر اول سرعت تصمیم و دقت بالا میخواد که مصرف قند و شکر عملکردتو میاره پایین و دوم تناسب اندام اگه باشگاه نمیری رژیم غذایی رو رعایت کن و کالری زیاد به بدنت نرسون

1 لایک کرده

معمولا اونقدر سخت نمی‌گیرم . اگه وقتی نشستم پای چارت نقطه ورودی نبینم میرم استراحت راحت کارمو میکنم دوباره می‌شینم و همین چرخه ادامه داره . خلاصه اینکه سخت نباید بگیری باید زندگیتو بکنی

ولی فقط پروتیین. تخم مرغ لوبیا از این چیزا

ترید زدن فقط پشت چارت نشستن و تحلیل و بای و سل گرفتن نیست. ترید یعنی خودسازی، یعنی ایجاد عادات مثبت و ترک عادات منفی،،، کسی که میخواد تریدر بشه باید سبک زندگی شو عوض کنه،،، یکی از همین موارد رعایت سبک غذایی مناسبه، به خیلی از غذاهای مضر علی رغم کشش و میان نه قاطع بگی، تا همین اراده جلوی کشش و نفست، در مارکت بهت کمک کنه که جلوی طمع و انتقام و … بگیری،،،،

ساده بگم، غذا خوردن صحیح خودش یک تمرین ترید هست

من خودم سه سال هست فستینگ میکنم، از هر نوع مواد قندی از خود قند تا کیک و شیرینی و بستنی و ….، فست فود ها، پفک و چیپس و … پرهیز کردم، هم باعث تقویت ارادم شده و هم تناسب اندام

1 لایک کرده

بنازم

خیلی دلم میخواد
سبک زندگیمو کاملا سالم کنم کامله کامل

جایگزین چی پیشنهاد میدین؟

جایگذین وقتی میدونی شکلات خوب نیست ولی حال میده نداره به جاش مصرفت رو کم تر کن

مثلا اگه هر روز یدونه میخوری تبدیلش که به یک روز درمیون یا روزی ده تا میخوری تبدیلش کن روزی ۳ تا

(بستگی به سیستمت هم داره که مکانیکیه یا تحلیلی

اگه نیاز به فکر کردن داره سیستمت تا ورود کنی باید این سبک رو عوض کنی ولی اگه مکانیکال وارد میشی انچنان مهم نیست ولی بازم سلامت مغز خیلی مهمه)

واسه سوخت و ساز بدنت نیاز به انرژی داری ولی محصولات بسته بندی شده همشون یه مشکلی دارن بگردی پیدا میکنی سعی کن تا جای ممکن ارگانیک بخور

سلام دوستان اتفاقا سوال خوبی هست .تغذیه خیلی تاثیر داره من چیزی که در خودم متوجه شدم قهوه بود .قهوه اگر نزدیک و یا در حین ترید مصرف میکردم قطعا اونروز اور ترید میکردم چون ذهنم دنبال هیجان زیاد بود و دنبال برنده بودن و ضرر نمپذیرفت در موردش تحقیق کردم .مهمترین قسمت کنترل احساسات هوش هیجانی هست که با قهوه این در من به شدت بالا میرفت و اصلاحش کردم و الان شما برای انرژی حال خوب قبل از ترید بجز قهوه چی جایگزین کردید؟

1 لایک کرده