اهمیت ورزش کردن توی تریدتون؟؟؟اصلا ورزش میکنید؟!

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

تابحال شده فاز ورزش کردن بگیرید و بهش پایبند باشید و ولش نکنین؟نتیجش چیشده؟هنوز ورزش میکنید؟

هدفتون از ورزش کردن چیه و اینکه ایا توی تریدتون کمکتون کرده؟ برای خود من به شخصه خیلی کمک کرده؛جسم سالم و زندگی سالم میتونه به داشتن ذهن سالم تر کمک کنه که تاثیر موثری توی ترید کردن داره.

شماهم اگر ورزش میکنید لطف کنید بگید چه ورزشی میکنید و خوبیایی که بعد شروع کردنش بوجود اومدن رو بگید تا بقیه دوستان هم انگیزه برای شروع کردن بگیرن!:white_heart:

*همه ی کامنت ها و نظرات رو میخونم و جواب میدم پس حتما جواب بدید*

-پرسود و موفق باشید‌.

با درود ورزش نقش بزرگی در سلامت جسم و ذهن و هماهنگی این دو در ترید داره من بدنسازی و دوچرخه ثابت با امکانت مجهز باشگاه خانگی جهت موفقیت در ترید در خانه انجام داده ام و پیاده روی و هفته ای یکبار کوهنوردی

با آرزوی سالی خوب برای تریدر های ایرانی و سپاس از ایران بروکر

عالی

ایشالا همیشه سلامت و پرسود باشید🤍

بیشتر از برنامه اولی بدون دنبل استفاده میکنم تارگت داشتم تا آخر سال شکمم آب کردم و سیکس پک درست شد و بقیه عضلات ولی فقط میخوام رو فرم باشم و چابک نمیخوام گنده یا کند باشم یکمم زیادی لاغر شدم بدن عضلانی شده ولی اگه تغذیه زیاد و مکمل نخوری هر چقدر هم ورزش کنی لاغر به نظر میرسی و تایم خودم گذاشتم 9 تا 10 که ژورنال و تریدم تموم شده باشه و اینطوری ذهنم خالی و آروم میشه برای خواب و فردا

درود عالی

منم سر ترید پرخوری عصبی داشتم خیلی ناجور بود هر ورزشیم میکردم سختم بود ول میکردم.

حدود ۴ ماهه مثل ادم دارم غذا میخورم هر روزشم ورزش کردم و با وزنه تو خونه یروز بالاتنه میزنم

یروزم شکم و پا

از ۱۲۶ کیلو رسیدم به ۹۰، ولی خب عضله بدست اوردم وگرنه میشد پایینترم اومد، هدفم رو ۷۵ ایناست.

فقط یسوال داشتم برای سیکس پک رژیم غذایی و تمرینات شکم اوکیه یا چیز بیشتری هم لازمه؟

این عکس که فرستادم برو ببین برنامه اولی و تو باید هرشب قبل خواب ورزش کنی خود این برنامه ورزش هارا تفکیک کرده و فقط تو تمرکز را بزار روی تمرین های شکم و هر شب هر ورزش برات نیم ساعت وقت میگیره نه بیشتر و حدود 6 ماه که هرشب تمرین کنی و بیشتر از خوردنت بسوزونی و مراعات کنی سیکس پک یا عضلات دائمی ظاهر میشن که بعد اگه مکمل و مصرف غذا را ببری بالا گنده منده میشی فقط باید تنظیم کنی اگه یه غذای چرب میخوری باید دو یا 3 غذای بعدیت نون و پنیر یا یه همچین چیزی باشه که هم غذای دلخواه بتونی بخوری هم به هدفت برسی هم تنظیمش دست خودت باشه فقط باید بدونی شامت را ساعت 6 یا 7 بخوری که تا ساعت 9 تقریبا سنگینی معده از بین رفته باشه که بتونی راحت ورزش کنی و بالا نیاری و بعد هم راحت خوابت ببره اسم برنامه هم home workout هست امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

خیلی عزیزی ممنونم

ایشالا همیشه روفرم و موفق بمونید🤍

به‌صورت حرفه ای داور فوتبالم😅

عالی💪🏻چندوقته؟یه توضیح حدودی ازش میگید

برد سپاهان چه تاثیری روی صعود طلا داره ؟:smiling_face_with_sunglasses:

یازده ساله داوری میکنم درجه ملی هستم لیگ یک داوری میکنم

بدنسازی .دوچرخه سواری .پیاده روی انجام میدم واقعا تاثیر گذاره .حتما روزتون رو‌با ورزش شروع کنید .

خواب به موقع .مدیتیشن.دوری از سوشال مدیا .دوری از اخبار.و ژورنال نویسی .حتی ژورنال روز مرگی هانون

در‌ مورد تایم فریم برای ترید روزانه بهم میگی

میخوام تو روز پوزیشن بسته بشه

اقا عالی ایشالا همیشه موفق باشید🤍

عالی عالی عالی

ژورنال روزمرگی نداشتم تابحال

یه توضیح میدین؟

من خودم اسکلپ و فست اسکلپ کار میکنم اگر سود کنم دیگه اون روز نمیگیرم تایم کاریمم کلا ۱ ربع هستش - تایم فریم هم تک 5m

سلام و درود
تعهد ایجاد کرده ورزش . و به علت نشستن طولانی پای سیستم باعث سلامت قلب و بهترینش سلامت مغز .

در واقع بهترین ورزش نخوردن اب از خوردن غذاست . ترمیم صبر و تعهد به صبر رو زیاد می‌کنه
شنا رفتن در حین رسیدن قیمت به تارگت و یا در حین پوزیشن
پلانک رفتن ، توصیه میکنم وقتی پلانک میزنید تصور کنید دردی و فشاری وجود نداره، زمان پلاک ناخوداگاه زیاد میشه
و کتاب خواندن .ورزش موثر مغز .ن با گوشی ن با تبلت .بلکه خود کتاب
نوشتن ، بزرگترین و بهترین دوست همه ما ،من بهش میگم تخلیه بار منفی ذهن
و در نهایت غول مرحله اخر یعنی مدیتیشن

افکارتو بنویس.

از چه ساعتی بلند شدی .چه‌کارهای انجام‌دادی در طول روز .چه غذاهای خوردی

مودتو بنویس .ساعت خوابتو‌بنویس .

اینا رو بعداز یکماه بنویسی .بعد بیای با تریدای همون‌روز‌ت‌مقایسه کنی‌ یک‌ااگوریتمی‌میتونی‌ازش در بیاری .خیلی خوبه‌

دقیقا عالی منم خودم هرروز ورزش میکنم؛واقعا کیفیت زندگیم بشدت بیشتر شده.

ممنون از دیدگاه زیباتون🤍

عالی ممنونم حتما تست میکنم🤍