تابحال شده فاز ورزش کردن بگیرید و بهش پایبند باشید و ولش نکنین؟نتیجش چیشده؟هنوز ورزش میکنید؟
هدفتون از ورزش کردن چیه و اینکه ایا توی تریدتون کمکتون کرده؟ برای خود من به شخصه خیلی کمک کرده؛جسم سالم و زندگی سالم میتونه به داشتن ذهن سالم تر کمک کنه که تاثیر موثری توی ترید کردن داره.
شماهم اگر ورزش میکنید لطف کنید بگید چه ورزشی میکنید و خوبیایی که بعد شروع کردنش بوجود اومدن رو بگید تا بقیه دوستان هم انگیزه برای شروع کردن بگیرن!
*همه ی کامنت ها و نظرات رو میخونم و جواب میدم پس حتما جواب بدید*
با درود ورزش نقش بزرگی در سلامت جسم و ذهن و هماهنگی این دو در ترید داره من بدنسازی و دوچرخه ثابت با امکانت مجهز باشگاه خانگی جهت موفقیت در ترید در خانه انجام داده ام و پیاده روی و هفته ای یکبار کوهنوردی
با آرزوی سالی خوب برای تریدر های ایرانی و سپاس از ایران بروکر
بیشتر از برنامه اولی بدون دنبل استفاده میکنم تارگت داشتم تا آخر سال شکمم آب کردم و سیکس پک درست شد و بقیه عضلات ولی فقط میخوام رو فرم باشم و چابک نمیخوام گنده یا کند باشم یکمم زیادی لاغر شدم بدن عضلانی شده ولی اگه تغذیه زیاد و مکمل نخوری هر چقدر هم ورزش کنی لاغر به نظر میرسی و تایم خودم گذاشتم 9 تا 10 که ژورنال و تریدم تموم شده باشه و اینطوری ذهنم خالی و آروم میشه برای خواب و فردا
این عکس که فرستادم برو ببین برنامه اولی و تو باید هرشب قبل خواب ورزش کنی خود این برنامه ورزش هارا تفکیک کرده و فقط تو تمرکز را بزار روی تمرین های شکم و هر شب هر ورزش برات نیم ساعت وقت میگیره نه بیشتر و حدود 6 ماه که هرشب تمرین کنی و بیشتر از خوردنت بسوزونی و مراعات کنی سیکس پک یا عضلات دائمی ظاهر میشن که بعد اگه مکمل و مصرف غذا را ببری بالا گنده منده میشی فقط باید تنظیم کنی اگه یه غذای چرب میخوری باید دو یا 3 غذای بعدیت نون و پنیر یا یه همچین چیزی باشه که هم غذای دلخواه بتونی بخوری هم به هدفت برسی هم تنظیمش دست خودت باشه فقط باید بدونی شامت را ساعت 6 یا 7 بخوری که تا ساعت 9 تقریبا سنگینی معده از بین رفته باشه که بتونی راحت ورزش کنی و بالا نیاری و بعد هم راحت خوابت ببره اسم برنامه هم home workout هست امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
سلام و درود
تعهد ایجاد کرده ورزش . و به علت نشستن طولانی پای سیستم باعث سلامت قلب و بهترینش سلامت مغز .
در واقع بهترین ورزش نخوردن اب از خوردن غذاست . ترمیم صبر و تعهد به صبر رو زیاد میکنه
شنا رفتن در حین رسیدن قیمت به تارگت و یا در حین پوزیشن
پلانک رفتن ، توصیه میکنم وقتی پلانک میزنید تصور کنید دردی و فشاری وجود نداره، زمان پلاک ناخوداگاه زیاد میشه
و کتاب خواندن .ورزش موثر مغز .ن با گوشی ن با تبلت .بلکه خود کتاب
نوشتن ، بزرگترین و بهترین دوست همه ما ،من بهش میگم تخلیه بار منفی ذهن
و در نهایت غول مرحله اخر یعنی مدیتیشن