بهترین ساعت برای ترید؟

من صبح های علی الطلوع رو ترجیخ میدادم اما جدیدا

بخاطر بار سنگین زندگی مجبور شدم برم سرکار و شب ها یه مقداری سخته

پیشنهاد شما چیه؟

همه چی بستگی به سبکت داره که روند شارپ میزنی یا خیلی اروم اگه نمادی که ترید میزنی اون مدلی که میخای رو نداره برو سراغ یه نماد دیگه مثلا سهام غروبا نوسان شارپ میزنه یا یورو همیشه نوسانش اروم و پله ای هست گاهی با اخبار شارپ میزنه و جی پی وای نوسانش شارپی هست مخصوصا توی این موقع خیلی بیشتر از قبله

طلا نوسانش ترکیبیه یبار میبینی شارپه یبار میبینی اروم طبق روند مشخص نیست اصلا

نفت بعد بازار لندن نوسان تندی داره به قبلش ارومترین نوسان رو میزنه کلا باید بگردی ببینی کدوم نماد میتونه با شرایطت سازگار باشه

دوستان در رابطه با زمان تریدتون بهتون نکاتی رو گفتن .

ولی نکته ایی که توجه منو جلب کرد ایم بود که گفتید :

اگر بدهی دارید یا مسائل مالی زندگی شخصیتون داره اذیتتون میکنه پیشنهاد من اینه که الان اصلا ترید نکنید

و فعلا دست نگهدارید چون اگر بخوایی بدهی ها رو با ترید بدی یا زندگی رو با ترید بچرخونی این مسئله امکان پذیر نیست در ابتدای کار

پیشنهاد من به شما اینه که

یه مدت استاپ کنید

نفس بگیرید

یکم بار زندگی رو سبک تر کنید

بعد با تبری تیز تر وارد بازار بشید

بازار همیشه بوده و هست و خواهد بود

موفق باشید :handshake: :heart:

به وقت سشن نیویورک

اسمارت مانی

و روند ساده

انس طلا

ممنون از لطفتون

می ترسم یادم بره

برای همه نمادها؟

نه

لندن و نیویورک بهترین هستند چون نقدینگی هست

برای بعضی جفت ارز و سهام اره ولی برای نمادی مثل طلا فرقی نمیکنه حجم کم باشه یا زیاد یا توکیو یا سیدنی باشه یا لندن یا نیویورک

اگر ترس فراموش کردن دارید احتمالا دارید مباحث سبکتونو حفظ میکنید

حفظ نکنید

سعی کنید یاد بگیرید برای یاد گیری توصیه من به شما اینه که مباحثی رو که اموزش میبینی رو شروع کنی اموزش دادن همون مباحث به خودت

گفتید سبکتون اسمارت مانی هست مثلا بیایی مبحث choch و روی تخته یا چارت شروع کنی به توضیح دادن دقیقا مثل یک معلمی که انگار داره برای شاگرد هاش توضیح میده.

.

اما نکته ایی که باید شفاف ترش کنم اینه که منظور من از اینکه ((یه مدت توقف کنید تا بار سنگین زندگی سبک تر بشه)) این بود که یه مدتی ترید نکنید نه اینکه کلا بزاریدش کنار

اموزش ببینید

تو حساب دمو فعالیت کنید

بک تست و فروارد تست بگیرید

و خیلی کوچولو اگر میخوایی ترید کنید خیلی کم جوری که اگر ضرر شد اذیتت نشی ترید کنید

لطفا به ترید به شکل یک دو ماراتن نگاه کنید نه یک دو استقامت

.
میتونید یک فرصت 3 الی 6 ماهه به خودتون بدید نفسی تازه کنید اموزشات و مباحث و ببرید جلو روی مدیریت ریسک و روانشناسی کار کنید و استراتژی خودتونو بسازید .

.

چرا این توصیه رو بهت میکنم برای اینکه زمانی که فشار مالی روته تریدات ضرر میشه مغز شما میره روی حالت بقا وقتی میری روی حالت بقا خلاقیت درونت میمیره اعتما به نفس و عزت نفس میمیره یادگیری و قدرت پردازش اطلاعات میمیره

و شما به جایی میرسی که میگی من مال این کار نیستم و رهاش میکنی

ممنون از شما و لطفتون

پر سود باشید

ساعتو نمیدونم

ولی هر ساعتی بود برو هیوا اکس که همیشه بازه

ممنون از شما !

لطف کردین

به نظرم این ساعت ها برای ترید خوبه بازار تقریبا آروم و به دور از هیجاناته

سشن آسیا معمولا ساعت 4 تا 6 صبح

سشن لندن معمولا 12:30 تا 14:30

سشن نیویورک هم 19 تا 21

گه میتونی صبح‌ها حتی یک ساعت زودتر بیدار شی و فقط همون زمان رو برای کار اصلیت بذاری خیلی بهتره. اگر هم نشد تعداد معاملات رو کمتر کن و فقط ستاپ‌های خیلی تمیز رو بگیر.

آخرش استمرار مهم‌تر از ساعت خاصیه که ترید می‌کنی داداش. الان مهم‌تر از اینکه کی کار کنی اینه که با فشار کمتر بتونی ادامه بدی

در نهایت بهتره هرکس ببینه کدوم سشن با استراتژی خودش بیشتر جواب میده و همون رو بک‌تست کنه. مهم‌تر از ساعت دقیق اینه که بازار تو اون بازه با سبک معاملاتی آدم همخوانی داشته باشه

به نظرم بهترین ساعت بیشتر از اینکه به خود ساعت بستگی داشته باشه به باز شدن بازارهای اصلی و استراتژی خودت بستگی داره

دقیقا همینطوره به نظرم یکی از اشتباهات اینه که بخوایم با یه سبک روی همه نمادها کار کنیم

باید ببینیم سبک معاملاتی خودمون با کدوم نماد و چه ساعتی بیشتر جور درمیاد و همون رو انتخاب کنیم

در نهایت شناخت رفتار هر نماد خیلی مهمه و با تست و تجربه میشه فهمید کدومش بیشتر به کارمون میاد :ok_hand: