مدیتیشن و معامله گری؟ معرفی تجربه های شخصی / گپ و گفتگو

درود بر شما دوستان عزیز
در این تاپییک بیایید در مورد مدیتشین گفتگو کنیم و تجربه های شخصی مون رو به اشتراک بگذاریم

1 لایک کرده

هاااااا بهترین مدیتیشنمو اگه بنویسم مدیران ایران‌بروکر بنم میکنن😂

ولی دومین مدیتیشنم حموم آب سررررد قبل از مارکته

ببین عشق! صفا! صمیمیت!!!

سومین مدیتیشتمم کمک کردن به دوستان و جواب دادن به کامیونیتی و گروه های ترید هست!

چهارمین که برای شنبه یک شنبه هاست: بک تسته! به دیپ سیک میگم یه روز رندوم بگه، بعد اخبار و اتفاقات مهم هفته رو هم بگه و سعی میکنم مارکت رو بازسازی کنم برای خودم!

3 لایک کرده

مدیتیشن انواع مختلفی داره

مثلاً تحرکی با بدون تحرک یا آرامش بخش یا خالی کردن

من تحرکی ورزش میکنم زیادد وقتی که استاپ بخورم بیشتر و خالی کردن هم خودمم روی همون ورزشه و بخودم سخت میگیرم

بدون تحرک و آرامش بخش هم مثل یوگا که امتحان نکردم

3 لایک کرده

حموم آب سررررد رو قبول دارم زیاد یادم رفت بگم

3 لایک کرده

و یکی دیگه که یادآوری شد ،خونه تنها آهنگ بزاری و بلند بخونی

قبول دارید؟

3 لایک کرده

ی opeth یا anathema بزار گوش کن (نیروانا هم جوابه) از 100 تا مدیتیشن بهتره

استاپ خوردی یا اشتباهی کردی تو معامله پاشو 20 تا پوش آپ بزن 180 درجه حالت بهتر میشه

تایید شده توسط منابع معتبر :joy: :+1:

1 لایک کرده

اهنگای من برای آرامش نیستن :ninja: همسایه ها فک میکنن عضو بلادی چیزیم!

2 لایک کرده

ی مدل مدیتیشن یادم اومد مدیتیشن با فحش

ببین این بیشتر از اون چیزا ک گفتم جوابه

جنگل جایی برو کار تراپی میکنه برات

"به نظر من، که تجربه‌ی انواع مدیتیشن، ذهن‌آگاهی و مراقبه را برای معامله‌گری دارم، اگرچه خیلی نامنظم و بدون پشتکار انجامش دادم، تجربه‌ی عالی و مفیدی برای شخص آرامی مثل من بوده است.

شخصاً بر این باورم که مغز انسان هم مانند عضله است. برای رشد عضله به ورزش نیاز داریم، پس برای رشد مغز هم ورزشِ ذهن، مانند مطالعه، کتاب‌خوانی، تحقیق و پژوهش، و همچنین تمرکز، مدیتیشن و مراقبه مفید است؛ زیرا مغز انسان مانند یک اسب وحشی و چموش است.

این موضوع را در مدیتیشن به راحتی می‌توان مشاهده کرد: وقتی می‌خواهید تمرکز کنید، سریعاً مغز از زیر دستتان در می‌رود (حتی اگر موفق به تمرکز نشوید، اشکالی ندارد؛ خیلی هم خوب است). با تمرین‌های بیشتر، پیگیری و بالا رفتن تجربه در مدیتیشن، آن اسب وحشی‌تر و آرام‌تر می‌شود و تسلط بیشتری روی آن پیدا می‌کنیم.

حالا مدیتیشن، مراقبه و ذهن‌آگاهی که به‌طور کلی به همه‌ی آن‌ها «مدیتیشن» می‌گویم، چگونه قرار است در معامله‌گری و ترید به ما کمک کنند؟

مهم‌ترین بحثی که در مسیر موفقیت و سود کردن در ترید، روانشناسی است و روانشناسی ترید هم مستقیماً به عملکرد ما (مغزمان) و تصمیم‌هایی برمی‌گردد که آگاهانه یا به‌طور ناخودآگاه می‌گیریم. این تصمیم‌ها تأثیرگذار هستند. حال برای بهبود روانشناسی ترید (که البته اول نیاز به کمی تجربه در ترید کردن و شناخت خودم دارم) باید تسلط بیشتری روی تصمیم‌هایی که می‌گیریم، داشته باشیم؛ به‌خصوص آن تصمیماتی که ناخودآگاه، خیلی سریع و بدون فکر گرفته می‌شوند (مانند ترید انتقامی، بالا بردن ریسک و خروج از استراتژی) که همه‌ی ما انجام داده‌ایم. هرچقدر هم با تجربه‌تر شویم، در آینده باز هم این کار را انجام خواهیم داد، اما در آن زمان سریع‌تر به اشتباهمان پی می‌بریم.

این اتفاق از کجا می‌آید؟ ما می‌دانیم این کار را نباید بکنیم، خورده‌ایم و بارها و بارها به ما گفته‌اند و حتی در چک‌لیست نوشته‌ایم که انجام ندهیم، استاد و منتورم هم گفته است. جلوی مانیتورم روی برگه نوشته‌ام، اما باز هم انجامش می‌دهم چرا؟

چون همان‌طور که گفتم، مغز ما مانند یک اسب وحشی رفتار می‌کند و چموش است. برای اینکه بتوانیم تسلط خیلی بیشتری نسبت به قبل داشته باشیم، باید آن را تمرین دهیم، روی نقاط مثبتش تمرکز کنیم و نقاط منفی عملکردش را از او دور سازیم.

یکی از بهترین کارها برای هم بالا بردن تمرکز در معامله‌گری و هم رام کردن این اسب وحشی (هم در زندگی و هم پشت چارت هنگام معامله)، تمرین‌های مدیتیشن، مراقبه و ذهن‌آگاهی است.

امیدوارم خوب توانسته باشم منظورم را برسانم و تا اینجای کار مفید باشد. غلط‌های تایپی به دلیل سرعت تایپ وجود دارد که اصلاح خواهم کرد و بابت اشتباهات از نگاه زیبایتان عذر می‌خواهم.

و در ادامه به معرفی تجربه‌های خودم و چند مدیتیشن خوب می‌پردازم که امیدوارم برایتان سودمند باشد."

4 لایک کرده

عالی عالی :laughing: من مدیتیشن خودم هنگامی که توی تریدم و فقط باید پشت چارت بشینم و نگاه کنم و ببینم داره مغزم اذیت میکنه و صبوری نمیکنه .میرم حموم دوش میگرم :sweat_smile:

ولی باز هرازگاهی از زیر دوش و حموم سرم میارم بیرون و به چارت نگاه میندازم خخخخ چییییه این ترییید اخههه :sweat_smile:

1 لایک کرده

دادا مگه میخای خودکشی کنن؟ :rofl: شاید خودکشی کنن ضررش کمتر باشه تا حساب رو به کشتن بدن خخ البته قسمت آهنگش رو میگم

نیروانا THE MAN WHO SOLD THE WORLD وای وای

من یه بار فقط حین ترید سعی کردم خودمو آروم کنم

ببین روز قبل لوز استریک ۲ با گند اخلاقی رفتم پای چارت اولین پوزیشن بنگ استاپ! ببین وارد پوزیشن شدم استاپ شد و رفت سمت تی پیم!!!

واقعا اولین بار بود میدیدم اینقد اروم نیستم😂

از خونه زدم بیرون :joy::joy::joy:

جدا از شوخی مدیتیشن در کل هدفش خالی کردن ذهنه و ریلکس کردن جسمه

ممکنه مدیتیشن صوتی براش جواب باشه یکی هم مدیتیشن حرکتی(پیاده روی با موزیک)

باز بر میگرده به خودشناسی ببین چی ارومت میکنه همون کار درسته

مغز روزانه هزاران تایپ از دیتا رو جذب میکنه حالا از این همه دیتا مثلا 10 تاش بدرد بخور باشه

هرچیزی ک بتونه این دیتا های اضافی رو از مغز دیلیت کنه میتونیم یک تایپ از مدیتیشن بگیریم

2 لایک کرده

شاهکاره
smells like teen spirit پیک هستش

1 لایک کرده

مدیتیشن درسته که آرامش میده، ولی فقط برای آرام شدن نیست؛ بلکه برای پرورش تمرکز و خودآگاهی هم هست.

پیاده‌روی عالی‌یه دادش هر جور باشه! ولی اتفاقاً من از اون دسته آدم‌هایی‌ام که میگم اگر قصد دارید پیاده‌روی را به عنوان مدیتیشن انجام بدید، بهتره به صورت تنهایی و بدون موزیک باشه. باید با توجه کردن به محیط پیرامون و بالا بردن تمرکز روی دیدن محیط و شنیدن صداها، این کار را انجام دهید. پیاده‌روی هر جور که بکنید آرام می‌شوید، اما اگر به قصد مدیتیشن و تمرکز هستید و می‌خواهید به مغزتان اجازه دهید افکار را بیرون بریزد و آرام شود، پس باید به مغزتان اجازه صحبت دادن (تخلیه فکر) بدهید.

نسیم‌النس طالب، نویسنده کتاب «قوی سیاه»، مدیر ریسک شرکت‌های بازار مالی بوده و میدونه ترید چیه. در کتاب «تخت پروکروستس» یه قسمتی داره که الان دارم پیداش می‌کنم (خخ).

میگه:

“اگر نیاز دارید هنگام پیاده‌روی به موسیقی گوش دهید، پس راه نروید. لطفاً موسیقی هم گوش نکنید.”

این جمله‌ها جوری‌ان که باید روشون فکر کنی و کتاب هم همین‌طور هست. درسته گفتم پیاده‌روی عالیه هرجور، موسیقی گوش کردن هم عالیه، ولی اگر پیاده‌روی برای مدیتیشن می‌خوایم انجام بدیم، باید اول یاد بگیریم که به چه صورت هست. این تاپیک رو هم برای همین زدم که خودم دارم خیلی عقب می‌فتم، از دوستان اشکالی نداره.

پس باید مدیتیشن رو درست یاد بگیریم که به چه صورت هست، نه هر کاری که آرامش داد به ما رو بگیم مدیتیشن هست. یکی با لیوان چای خوردن آروم میشه، پس بگه من مدیتیشنم لیوان چای خوردنه؟ خیر! اون تخلیه فشار هست، اون هم به روش اشتباه؛ چون تسلط بر مغزش نداره و فشار بیش از حد بهش وارد میشه. آخر کار هم اینو بگم که نسیم‌النس طالب جای دیگه‌ی همین کتاب میگه:

“تغییر دادن نظر یک نفر به اندازه تغییر دادن ذائقه او سخت است.” بخصوص تو بحث‌های کلی و چندشاخه که معیار، مقیاس و میزان و سنجشی براش گذاشتن سخت‌ه.

1 لایک کرده

برای پیاده روی و مدیتیشن انجام دادن

یه نظرمن چندباری توسط این راهنمای مدیتیشن صوتی هنگام پیاده روی انجام بدید و خوب ک یاد گرفتید روزهای دیگر بدون آن و تئجه و تمرکزتون رو به محیط اطراف بالا ببرید و به طبیعت گوش دهید

1 لایک کرده

درود بر همه دوستان.

قصد داشتم دوره «اسرار مراقبه» رو براتون آپلود کنم، چون دیدم خیلی‌ها با مراقبه و مدیتیشن و روش و اصول انجامش اصلاً آشنا نیستن. از تجربه خودم به نظرم میاد روند بسیار خوبی داره؛ از صفر تا حرفه‌ای پیش میره و آزمون‌وستونی هم داره. نکات بسیار کامل و خوبی یاد خواهید گرفت، جدای از تجربه‌ی خالص مدیتیشن.

ولی حدود ۲ گیگ میشه واسه آپلود :roll_eyes:

هم اینکه خریدش هزینه‌ش بالا رفته (نزدیک هشت میلیون :grimacing:) ولی ارزشش رو داره. تو سایتشون دوره‌های رایگان دیگه‌ای هم هست که مبتنی بر مدیتیشن هستن. اما اون دوره «اسرار مراقبه» شما رو بعد از ۱۲ هفته به یک مدیتیشن کاملاً حرفه‌ای میرسونه و با دستیابی به خیلی چیزها همراهه.

حالا سایتشون رو میزارم؛ اگر خواستید هم واسه خریدن دوره آموزش و هم واسه دیدن دوره‌های رایگانشون که خوبن:

https://www.royalmind.ir/free_courses

مدیتیشن تو ایران معنی نداره،مال خارجیاس.

لپتاپ رو باز میکنی،میبینی ارور فلان چیزو میده،میری از جی پی تی بپرسی میبینی فیلتره،میری فیلترشکن رو باز کنی میبینی کار نمیکنه،نیم ساعت میگذره وصل میشه،میری جی پی تی میبینی مشکل از فیلترشکن نیست اصلا خودش تورو تحریم کرده.چارتو باز میکنی میبینی سرعت نت داغونه،وارد پوزیشن میشی داری استاپ و این چیزا میزاری و اسکلپ داری کار میکنی یهو نت میره،نت میاد استاپ میزاری میگی آخیش یهو برق میره از بیخ نت قطع میشه.اعصابت خورد میشه میای اروم شی میبینی مثل سگ گرمه هوا،باد میزنی خودتو میگی اشکال نداره و صبر میکنی تا نت بیاد،متاتریدر رو باز میکنی میبینی اگه نت بود پوزیشن رو مدیریت میکردی سود میشد اما حالا ضرر کردی اعصابت خورد میشه و ‌………..

2 لایک کرده

داداش مراقب باش میگن برای چشم وکمر ضرر داره

پشتیبان خ ایران بروکر. بیا اینجا حسابی مجال سانسور و مالیدن هست. بدو از دستت نره