موقع ترید چطور وقت میگذرانید ؟

وقتی ترید میکنیم مجبور هستیم ( البته بسته به استراتژی که داریم ) زمان زیادی پشت سیستم باشیم . بهترین کاری که برای این زمان میتونید انجام بدین چیه ؟

اتفاقا بنظرمن این کار اشتباهه

اکثرا هم توصیشون همینه:

Set and forget

دلیلی نداره تایم زیاد پای چارت باشیم و این خودش علاوه بر فشار روانی که داره میتونه بازدهی رو هم کم کنه

6 لایک کرده

تخمه میخورم! خیلی جوابه!

5 لایک کرده

چقدر آخه ؟ خوردن هم حدی داره :wink:

wink

2 لایک کرده

ببخشید واقعا نمیدونم باید چجوری میگفتم! هم کلمه “تخمه“ و هم کلمه “خوردن“ موجب سوگیری های فکری بسیاری میشه :grin:

2 لایک کرده

برای پشت سیستم نشستنت روتین داشته باشه زمان خاصی برای استراتژیت داشته باش.

من بازه حداکثری پشت سیستمم یک و نیم ساعت میتونه باشه ولی اکثرا در ۱۵ دقیقه بعد از شروع بازه معاملاتی ورود میده سیستمم و وارد و خارج میشم. ولی نیم ساعت قبل از شروع بازه معاملاتی ام روتینی دارم که اجرا میکنم.

4 لایک کرده

قبلا که روزی 8 ساعت پای سیستم بودم آره یه مشغولیتی داشتم : فیلم و یوتوب و هر چی
الان که نهایت 1.5 ساعت شده و از طرفی تایم 1 دقیقه معامله میکنم ترجیح میدم کاملا حواسم پای چارت باشه

5 لایک کرده

چطور بعد از 15 دقیقه ورود به بازار موقعیت برای ترید برای شما فراهم میشه ؟

1 لایک کرده

میانگینش ۱۵ دقیقه هست ولی میتونه کمتر یا بیشتر باشه بازه زمانی حداکثری انتظارم برای وقوع موقعیت یک و نیم ساعت هست. معم.لا تا ۱۵ دقیقه موقیت ورود بهم میده

3 لایک کرده

جسارتا تو چه سشنی کار میکنید ؟ و چه نمادی ؟

1 لایک کرده

سلام چه خبرا از نت ملی

نزدک و اوپن شاخصها در نیویورک

سلام و درود بر شما
موضوع جالبی را باز کردید و تبریک میگم به خلاقیتتون اقای فرقانی.
ببینید این مسئله که نیاز باشه به طور کامل پای چارت باشیم تا حدودی به نظر خودم اشتباه هستش ولی از طرفی خودم همچنان با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم و نتوانستم به طور کامل وقتی پوزیشنی را باز میکنم، به حد سود و ضرر خودم اکتفا کنم. ولی در حال تمرینم و براتون روش خودمو شرح میدم.
به طور خلاصه، اگر بخواهیم از این وقت به طور مفید تر استفاده کنیم و یک جورایی خودمون را دور کنیم از چارت، میتونم توصیه کنم که فیلم های آموزشی مرتبط با ترید را بعد از باز کردن پوزیشن سعی کنید تماشا کنید یا هر فیلم آموزشی دیگه که ذهن شمارو به طور کامل درگیر خودش کنه؛
یا به مطالعه کتاب های آموزشی بپردازید و برای خودتون زمان مشخص کنید که هر 5 دقیقه یکبار نمودار را چک میکنم. بعد به مرور زمان را افزایش بدید و به 10 دقیقه، بعد 15 و همینطوری افزایش بدید. خود من الان وقتی پوزیشن باز میکنم، نهایت هر 10 دقیقه یکبار دیگه به چارت نگاه میکنم و میتونم بگم این تمرین روی خود من حداقل موثر بوده و توصیه میکنم شماها هم تست کنید.
با تشکر

2 لایک کرده

کتاب میخونم تخته میزنم تو یوتیوب میگردم البته الان که دیگه وصل نیست

2 لایک کرده