من پانزده سالمه کسی می‌تونه کمک‌ام کنه؟

من پرایس اکشن کار میکنم

ولی نمیدونم چرا احساس میکنم آخرش میخوای یه چیزی بفروشی :slight_smile: چون احساس میکنم داری کنجکاو سازی میکنی
امیدوارم اشتباه کنم در این مورد .

اخه من استاد نیستم که

من کلا ۱۷ سالمه و دارم آموزش میبینم.

اینقدر دروغ گفته شده که اگه کسی حرف راستی بزنه کسی باور نمیکنه.

منم نمیگم حرف های من و سبک من عالیه من میگم به منم گوش کنید و یه نگاهی بیاندازید.

شما چجوری معامله می کنین با پرایس اکشن

اخه چیزی که میگی یکم غیر طبیعی هستش
ببین از لحاظ قانون احتمالات وقتی ریواردت یک به 3 میشه ، یعنی 33.3% امکان وقوع داره ، حالا تو وقتی میگی وین ریت استراتژیت 90% هستش ، یعنی با یه علمی اومدی این 33% رو 60% افزایش دادی که از نظر من غیر منطقی هستش
کلا تو ترید ما داریم روی یک آینده ای که نمیدونیم چی میشه خرید یا فروش انجام میدیم ، با داشتن هر علمی هم بگی نمیشه این درصد وقوع احتمال رو 60% زیاد کرد . نکته بعدی این که اگر چنین چیزی داشته باشی الان باید انقدر تو سود بودی که وقت نمیکردی بیای اینجا ، پس جمع بندی این هستش که این حرفت منطقی نیست که میگی وین ریت 90% داره استراتژیت

چون اینجا تاپیک هستش ، اگر خواستی بیشتر بهت توضیح بدم پی وی پیام بده . اگر هم که واقعا داری ازش پول درمیارری که نوش جونت

این سوالت رو هم متوجه نیمشم ، پرایس اکشن هم یک علم هستش که یکسری چیز میگه و میتونی ازش استفاده کنی که ترید کنی ، اگر نمونه استراتژی میخوای برو ویدیو های پورصمدی رو ببین تو آپارات هم هستش

1 لایک کرده