فقط داداش آیدی بله ت نبود میشه دوباره بفرستی
با چه سبکی کار میکن
خوب شما که تونستی اثبات با یک استیتمنت بلند مدت!
اگر هم نتونستی با تبلیغات سود اوری بازار ، این بچه را فریب نده و زندگیش را نابود نکن!
پس اگر نمیتونی ثابت کنی که خودت به سود مستمر رسیدی یکی دیگه را هم مثل خودت ننداز توی چاه!
سعی کن پدر خوانده خوبی باشی! نه یک پدرخوانده ی که خودش توی باتلاق تریدری گیر افتاده و قصد داره چند تا بی تجربه را هم با خودش بکشه پایین!
سلام عزیز
اینکه تو این سن به دنبال ترید کردن هستی بد نیست، ولی یه چیزی برادرانه بهت بگم.
ماها که سن بالاتری داریم، یک عالمه مشکل بابت همین ترید کردن و استرس های مزخرفش بهمون وارد شد و خلاصه خیلی مشکلات داشتیم
شما الان در سنی هستی که رشد داری میکنی و این شاخه فعالیت کردن ممکن صدمه و استرس های عصبی زیادی بهت وارد بکنه و خلاصه در آینده اذیت بشی که الان قابل درک نیست واست.
حالا بریم سراغ کمکی که خواستی، برو پایه ترید کردن رو کار کن، پرایس اکشن به نظرم دوره ساده تریه و میتونه کمکت کنه. اردر بلاک و استفاده از ابزارهای مختلف مثل فیبو، حجم، موینگ ها و … اینارو خوب یاد بگیر، بعد هر کدوم رو باهم ترکیبی کار کن و قلق کار رو بدست بیار. بعدش به شدت روی مدیریت سرمایه و حجم کم کردن کار کن طوری که مغزت با سود کم مشکل نداشته باشه و نخوای هی طمع کنی
کنارش هم برو دنبال زبان باش، اونو حرفه ای شو طوری که بفهمی قشنگ کی چی میگه، بعدش میتونی بری کلی فیلم آموزشی از یوتوب و فیلم های مختلف رو زبان اصلی یاد بگیری و حرفه ای بشی.
این نظر من بود عزیزم، باز هر طور خودت صلاح میدونی
خوب یک طبل چون تو خالیه تا ضربه ای نخوره که صدایی نمیده!
کسی که تبلیغات سوداوری بدون اثبات خودش را. داره دقیقا همون طبل تو خالیه!
اگر نمیتونی اثبات کنی پس با تبلیغات کسی را هم فریب نده!
میخوام یه کانال درست کنم اسمشو بذارم godforex ![]()
توی این سن عالیه پسر .
درود.
خودتو زیاد سردرگم این شکست خط روند و حمایت یا مقاومت نکن این یه چیز مسخره ای هست چون اصل مارکت به این صورت کار نمی کنه.
هر کی میگه یه شبه میشه پولدار شی و هر کی میگه نمیشه پول در اورد دروغ میگن.منم اول کارم این حرفا رو زیاد شنیدم .
من توی دمو تونستم به سود برسم و می خواستم برم ریل که نتا قطع شد .
من از طرف کسی فرستاده نشدم که تبلیغات کنم فقط می خوام بیام واقعیت ها رو بگم .
صحبت زیاده ولی در کل جواب سوالت اینه که سبکی هست که میشه به سود برسی با تلاش و صبر کردن ، منظورم از صبر کردن ۱۰ سال نیست همه چی به خودت بستگی و می تونی در ۶ ماهم به سود برسی.
یه چیز هم از من داشته باش خودتو زیاد درگیر این فضا الوده و پر از دروغ ترید نکن.
ترید بین مردم کشورهای جهان سوم و بدبخت که درآمد ساعتی و روزانه در اون ها به شدت پایین هست، مثل نیجریه و…. رواج داره.
در کشورهای درست حسابی مردم با کار تو مک دونالد بیشتر از ترید با پول خرد در میارن.
نه که کشورهای درست حسابی فارکس ترید نمیکنن، ولی اونا تریدرهاشون با پول های گنده ای کار میکنن که ما ها نداریم.
الان رو تحصیل ، زبان و مهاجرت تمرکز کن بجای ترید
به عنوان یا ادم نصیحتی به شما با این سن و یا هر سنی..
به هیچ وجه وارد مارکت نشید.
بشین درستو بخون و زندگی کن مارکت تمام زندگیتو ازت میگیره تا بهت پول بده الان انگیزه داری شوق داری حس داری بعدا حتما هیچکدومشو نداری!! نتونی حتی یبار حسش کنی
و هر ثانیه خودکشی و بدختی و امثال این میاد تو ذهنت بیرون نمیره و هی مرور میکنی
درود بر شما MAHDI HOMAYOUNI
انسان شریف و با صداقت و راستگو.
من توصیه هام رو خلاصه میکنم و بهت میگم ، نمیدونم کجای کاری و من یک مسیر کلی بهت میگم
برو بشین اول تمام سبک هایی که هستش تو بازار رو ببین و ببین با کدوم راحت تری (پیشنهاد من پرایس اکشن هستش )
بعد برو تو اون سبک یک نفر که آموزش میده رو پیدا کن ، فکر نکن اگر آموزشش گرون باشه کیفیتش بهتره - اکثر اونایی که آموزش میدن و حرفه ای هستن آموزششون برای دانلود پیدا میشه حتی اگر نخواستی بخری (باز پیشنهاد من پورصمدی هستش که دورش تو تلگرام ، روبیکا ، آپارات هم هستش)
بشین دوره رو چندین بار ببین و تمرین کن هر قسمت که میبینی رو و مهمترین نکته این که خلاصه نویسی دقیق و کامل انجام بدی یکبار ( این خلاصه نویسی خیلی به دردت میخوره ، در آینده اگر خواستی یک قسمت رو ببینی میتونی خیلی سریع در حد چند دقیقه اون خلاصه رو بخونی)
بعد کم کم شروع کن چیزایی که یاد گرفتی رو توی دمو ترید کن
بعد بشین با اون چیز هایی که بیشتر حال میکنی رو پیدا کن و رتبه بندی کن
از توی همون چیزا استراتژیت رو پیدا کن و برو بکتست و فوروارد تست بگیر .
اگر هم نتونستی استراتژی پیدا کنی و دوره پورصمدی رو دیدی - خودش تو یوتوب چندتا ویدیو گذاشته که استراتژی رایگان میده - خیلی هم حرفه ای و کامل هستش
کلا فکر نکن که استراتژی داشته باشی همه چیز حله ، مهم تر از استراتژی این هستش که بدونی کجای بازار هستی و تو کدوم سایکل هستی ( اگر پرایس اکشن کار میکنی این نکته به دردت میخوره )
بعدم دنبال استراتژی نگرد که همیشه سود ده باشه ، هیچ استراتژی وجود نداره که همیشه سود ده باشه ، هر استراتژی رو با بکتست های مکرر و بهینه سازی ها (با گذاشتن فیلتر و مدیریت معامله) میتونی بهینه کنی که بیشتر سودده باشه
عجله هم نکن و از مسیر لذت ببر
درود.
اینکه یه شخص به دنبال اینه که پول بیشتری به دست بیاره اشتباه نیست.یه فرد هم اگه درس بخونه دلیلی بر موفق شدنش نیست اکثر افراد با اینکه درس خوندن دارن توی مک دونالد کار میکنن .هر کی با اندازه فکرش و توانش میخواد پول در بیاره
حالا بیاییم مقایسه درآمد یه کسی که تریدر با یه پزشک در المان :
اون پزشک در ماه ۱۰ هزار دلار دامد داره
ولی اون تریدر با سود میانگین ۸ درصد در ماه با یه پراپ ۱۰۰هزار دلاری میشه ۸ هزار دلار
حالا شاید از خودتون میپرسید که خب درامد یه تریدر از پزشک که کمتره
سوال خوبیه
یه پزشک باید روزی ۵ تا ۷ ساعت میانگین کار کنه ولی یه تریدر میتونه ۳ ساعت پشت چارت باشه
این سبکی که من ازش صحبت می کنم قدرتش اینکه می تونی با ساعت کاری کم با ریسک کم به ریسک به ریوارد و وین رین بالا دست پیدا کرد.
خیلی چیز های دیگه دخیل هستن که میشه راجبشون بحث کرد .
امیدوارم این فضای پر از دروغ ترید درست شه .
درود.
مشکل همینجاست که یه سبک کافی و به تنهایی جوابگو نمی تونه باشه.
عرضه و تقاضا،RTM،اسمارت مانی،ICT،پرایس اکشن و… رو باید ترکیب و تلفیق کرد.
از نظر من یک سبک کاملا کافی هستش و نیازی به ترکیب سبک ها با هم نیست ، البته من فقط در مورد پرایس اکشن میدونم این رو ، که کاملا کافی هستش و اصلا نیازی نیست که ترکیب کنید .
طبق چیزی که من تو ایران دیدم یک سری اساتید دوره فروش اومدن این قضیه رو جا انداختن ، اول اومدن پرایس اکشن یاد دادن و گفتن حالا اگر با این به نتیجه نرسیدین ، بیایین دوره عرضه تقاضا رو تهیه کنید ، بعد دوباره اومدن …
الکی دنبال یادگیری بیش از حد نرید ، واقعا میشه با یک خط روند ساده و برخورد سوم به خط روند یک معامله ساده انجام داد و پول درورد . و با بهینه کردن این استراتژی میزان سودش رو هم بیشتر کنید .
درود.
من از این حرف که همه سبک ها به تنهایی باعث سود نمیشم احساس می کنم که شما برداشت اشتباهی از صحبتم داشتین.من منظورم این نیست که بشینیم و تمام سبک ها رو مطالعه کنیم (اینکار کار بدی نیست ولی خیلی وقت گیره و عذاب اور)من از دورهای ۵۰ ساعته صحبت می کنم که اینکار رو قبلا انجام داده و همه ی ستاپ هاشو در سال های گذشته بکتست گرفته و در حال حاضر هم داره در حساب ریل معامله میکنه و استیتمنت ارائه میده.
جسارت نباشه متاسفانه هر فردی میاد سلیقشو میگه نه حقیقت رو .چون در فضای ترید در فضای مجازی این دید وجود داره که کلا نمیشه به سود رسید یا خیلی سخته.
امیدوارم این ذهنیت درست بشه.
با توجه به 2 3 تا کتابی که خوندم راجع به معامله چری به نظرم کلا معامله گر باید نظریه پرداز باشه و نظر خودش رو داشته باشه و این خیلی خوبه که هرکسی سلیقش رو بگه ، نظرش میتونه درست باشه یا غلط مهم این هستش که بتونه اصلاحش کنه . و حقیقت ترید اون چیزی هستش که هرکسی باهاش ارتباط برقرار میکنه و میتونه برای معامله ازش استفاده کنه
در مورد دوره ای که فرمودین ،اگر برای شما کارساز بوده بسیار عالی هستش و ادامه بدین
فقط در مورد این که گفتین بکتست هاشو گرفته ، به نظرم هر استراتژی ای رو بکتستش رو خودتون باید بگیرین ، چون باعث اعتماد شما به اون استراتژی و دید باز تر و … میشه و به بکتست های بقیه اعتنایی نکنید
منظور من از پیام قبلیم این بود که یک سبک به صورت جدا و یکتا به راحتی هم میتونه پولساز باشه ، حالا شما میتونی بری چندتا سبک رو هم ترکیب کنی و پولساز بشی یا از تجربه کسی که اینکارو کرده استفاده کنی و این موضوع هیچ مشکلی نداره ، کلا تو دنیای ترید هرکی با هرچی راحت هستش و پول درمیاره باید کار کنه و درست و غلطی وجود نداره
درود.
این سبک ها می تون باعث سود بشن ولی با زور زجر با وین ریت ۶۰ ۷۰ درصد خیلی کار سخته بعدش نقطه ورود ، تارگت و استاپ گذاری خوبی ندارن ریسک به ریوارد هم مسئله مهمی.
من از سبکی که دارم با وین ریت ۹۰ تا ۹۵ درصد بسیار راضیم در اکثر معامله ها هم ریسک به ریوارد ۱/۳ میگیرم و برام کفایت میکنه .
من در اینجا حضور ندارم که چیزی بفرشم و فقط می خوام ذهنیت دیگران رو ببینم و بسنجم.
نظریه از نظرم من هم خوبه که روی حرف خودت بایستی ولی چیزی که اشتباه هست رو نباید نگه داشت.
شما چه سبکی کار میکنین ؟
اگه میشه چنتا از اجزاش هم بگید