شفاف‌سازی پرداخت‌های رابین سود + نمونه استیتمنت‌های موفق

خواهش میکنم. لطف داری :rose:

قطعا مسئولیتش با خودمه، دیگه در این حدشو بلدم :laughing:

چرا الکی اخه؟ چه گناهی کردم خوو

خب همینی دیگه ، همش کارای الکی میکنی :joy:

برووووووووووووووو

بروووووووووووووو منو مسخره نکن :expressionless_face: :rofl:

دیر گفتی ، مسخرت کردم

i hate u :smiling_face_with_tear: :joy:

اون دنیا خرت رو میگیرم. منتظرم باش :rofl:

ممنون منم دوستت دارم :joy:

دوستان انشاالله تا قبل 12 شب تحلیل اکانت جدید رو میزام :rose:

سلام و احترام خدمت همه عزیزان:rose:
اکانت ۸ام
نام چالش: فرصت ها مرحله اول
بالانس اولیه: 2000دلار

*بخش معاملاتی:

۱-تارگت ایشون 140 دلار بوده و راحت پاس کرده. در معاملاتشون هیچ نکته خاصی واقعا نیست و واقعا از این مدل سبک ترید کردن ها چیزی بدست نمیاد.

۲-کلا روی طلا معامله داشتند و حجم بالا و سود کم بدست آوردند. روند معاملاتشون هم مثل سایر افراد تکراریه فقط با این تفاوت که انگار ایشون حرفه ای تر بوده و بیشتر سود کرده.

*بخش آنالیز:

۱- همینطور که مشاهده میکنید از روز 4ام به بعد در 4 نمودار به صورت منظم تونسته روند قابل قبول بگیره و در بحث نمودارهای مرتبط با سود گیری، ایشون پراکنده عمل کردند

2- میانگین win/loss برابر 2.65 و نشان دادن که معاملات سود ده زیاد تری داشتند.

به نظرم خودم: چالش های فرصت ها، رابین هودی و فورجامپ تقریبا مشابه هم هستند با این تفاوت که تعداد مراحل چالش فرصت ها دو مرحله هستش. ایشون با توجه به عملکرد و وین ریتی که داشتند احتمالا باید مرحله دوم هم پاس کرده باشند و الان در مرحله ریل باشند. به طور کلی این روند معاملاتی در تایم فریم پایین یا نشان دهنده عملکرد قوی شخص هستش یا دلایل دیگه ای داره که خب ترجیحم این هستش که به این نکات و حاشیه ها پرداخته نشه.

مرسی که مطالعه و حمایت میکنید :folded_hands:
لایک یادتون نره :heart_eyes:
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید :rose:
رابین-سود

بنظر میاد ربات باشه.در بهترین حالت یک به یک گرفته بیشترشون یک یه نیم هم نمیشه

واقعا جای سوال داره که چرا یک پراپ تریدر به این شکل کار میکنه

اگر واقعا میشه با این روشهای شخمی به سود رسید اصلا چرا پراپ کار میکنن . خیلی راحت با 500 دلار میتونن بازار رو رنده کنن

خلاصه که یه جای کار بدجوری میلنگه

البته یه سبک ترید هم میتونه باشه ولی خب احتمال خیلی زیاد همین رباته متاسفانه

مسئله این هستش که سود ده هم نیستن. اگر باشند به قول شما باید تو حساب های ریل پول پارو کنند ولی واقعیت اینطور نیست.

به نظر میاد کلا از این سبک بیشتر برای بدست اوردن سودهای کوچک استفاده میشه فقط ولی باز دقیق ترشو باید بررسی کرد

سلام و احترام، طبق پلن هر شب، تا قبل 12 انشاالله تحلیل اکانت جدید رو میزارم خدمتتون :rose:

ترید زیر 30 ثانیه رو رابین سود ایراد نمیگیره؟

یه سوال دیگه

بین این چالش های رابین سود کدومش بیشترین موفقیت رو داره؟ کدوم رو میشه راحتتر پاس کرد یعنی؟

من اینو جای دیگه هم پرسیدم گفتم از شماهم بپرسم که تجربه اتون بیشتره

سلام و احترام، خیر طبق چیزایی که تا الان تحلیل کردم زیر 30 ثانیه زیاد داشتن و پاس شدن

بستگی به حوصله و صبر خودت داره. اگر تواناییشو داری که وقت بزاری، فورجامپ خیلی راحته به نظرم ولی اگر تو تایم کمتری میخوای برسی به ریل، رابین هودی یا فرصت ها بهتره.

سلام و احترام خدمت همه عزیزان:rose:
اکانت 9ام
نام چالش: رابین هودی مرحله اول(ایشون دوتا اکانت همزمان داشتند)
بالانس اولیه: 5000دلار

*بخش معاملاتی:

۱-بالانس 5 هزارتایی بوده و تارگت 7 درصد که یعنی ایشون 350 دلار کلا نیاز داشتند. مثل اکانت قبلیشون که فرصت ها بودش، تونستند با همین سبک ترید زیر 30 ثانیه این یکی اکانت رو هم پاس کردند.

۲-بنده با فرض اینکه اصلا از ربات استفاده نکردن، میخوام یک توضیحی در مورد سبک های اینطوری بدم خدمتتون. من خودم به شخصه خوشم نمیاد و استفاده نمیکنم ولی این سبک ترکیبی از تایم فریم های مختلفه. مثلا یک ساعت، 15مین، 5 مین و یک دقیقه. شما میتونید یک کندل یک ساعته رو به طور کامل، بدنه اش رو مشخص کنید. بعدش در تایم فریم 15 دقیقه یک روند رو در نظر بگیری براش و صبر کنی از یک طرف کندل یک ساعته بریک ثبت بشه. بعدش میتونی در تایم فریم 5 دقیقه دنبال پولبک باشی و در تایم یک دقیقه هم وارد جهت مورد بشی و همینطوری ترید های کوتاه مدت بزنی با حجم های نسبتا زیاد که سود معقولی بده.

*بخش آنالیز:

۱- برعکس اکانت فرصت هاش، این یکی رو با نظم بهتری تونست پیش ببره و موفق شده علاوه بر نمودار 6 گانه، سود تراکم سود دهی 9 درصد رو ثبت کنه.

۲- میانگین win/loss برابر 1.91 هستش و این به نظرم مرتبط هستش با بعضی پوزیشن های اضافی که زدن. یعنی یه سری پوزیشن هاشون رو که نگاه کردم، سود نداره و صرفا برای حجم پر کردن استفاده شده. که اینو تو نمودارهای یک و دو هم میتونید ببینید

به نظرم خودم: با توجه به عملکردی که روی این اکانت و اکانت قبلی داشته، به نظر میاد ایشون کلا قوانین رو مسلطه و خوب میدونه داره چطوری پیش میره. مدیریت سرمایه اینطور سبک ها کار سختیه و به نظرم نیاز به مهارت کافی داره که ایشون هم خوشبختانه بلد بوده چیکار کنه. باید ببینیم ایا اکانت های مرحله بعدشون هم به همین قدرت میتونه پاس بکنه یا نه. مسئله بعدی اینکه ایشون همزمان دوتا اکانت تهیه کرده بودن و هر جفتشون هم باهم پاس کردن.

مرسی که مطالعه و حمایت میکنید :folded_hands:
لایک یادتون نره :heart_eyes:
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید :rose:
رابین-سود

چه فرقی داره که اکانت ۵۰۰۰ تایی باشه یا ۱۰ هزار تایی یا ۲۰۰۰ تایی که میگین تارگت اکانت ۲ هزار تایی ۱۴۰ دلار بوده که راحت پاس کرده؟ در هر صورت ۷ درصد اکانته دیگه. با توجه به بالانس این عدد در میاد. مگر اینکه کسی ب اش مهم نباشه یه ریسک گنده بزنه بگه ۱۴۰ دلار یا پاس میشه یا اکانت از دست میدم . م

سلام آقا نیما

از برخورد محترمانه و شخصیت خوب شما مشخصه که آدم با‌تربیت و با‌اخلاقی هستید. فقط خواستم به‌عنوان یک نکته دوستانه عرض کنم که به نظرم ارزش ندارد اعتبار و شخصیت خودتان را صرف تبلیغ هیچ پلتفرمی، به‌خصوص پراپ، کنید؛ مگر اینکه واقعاً منفعت شخصی مشخصی پشت آن باشد.

این قوانینی که این پراپ‌ گذاشته‌، حتی برای یک سوپرمارکت هم منطقی و کارآمد نیست، چه برسد به بازار فارکس؛ بازاری که یک تریدر با هزار زحمت و سختی شاید بتواند یک موقعیت مناسب پیدا کند و با شرایط ۵۰/۵۰ وارد معامله شود، آن هم با این امید که شاید بعد از رسیدن به تی‌پی، مورد قبول حضرات قرار بگیرد.

به نظرم این مدل قوانین بیشتر به ضرر تریدر است تا به نفع او.

خواستم فقط این را از سر احترام و دلسوزی با شما در میان بگذارم.

واقعیت اینه که این‌جور قوانین بیشتر از اینکه برای رشد تریدر طراحی شده باشن، برای کنترل کردن و محدود کردن او طراحی شده‌اند.

تریدر قرار نیست با هر معامله مدام نگران این باشد که آیا این پوزیشن از نظر سیستم شما «مجاز» هست یا نه، یا بعد از زحمت زیاد، فقط به خاطر چند بند عجیب و غریب در قوانین، رد شود.

وقتی یک پراپ، به‌جای اینکه شرایط منطقی و حرفه‌ای برای ارزیابی مهارت تریدر بگذارد، شروع می‌کند به گذاشتن محدودیت‌های بی‌معنی، در واقع دارد از ماهیت اصلی ترید فاصله می‌گیرد.

بازار جایی برای انعطاف، مدیریت ریسک و تصمیم‌گیری حرفه‌ای است، نه مجموعه‌ای از فرمول‌های خشک و بعضاً غیرواقعی که بیشتر شبیه تله‌اند تا قانون.

تریدر با سرمایه‌اش، با زمانش، با ذهن و روانش هزینه می‌دهد.

وقتی یک موقعیت را با کلی تحلیل و صبر پیدا می‌کند، طبیعی است که انتظار داشته باشد اگر سودآور بود، زحماتش دیده شود؛ نه اینکه وسط راه، با قوانینی مواجه شود که عملاً دست و پایش را می‌بندند.

اینکه بعد از رسیدن به تی‌پی یا در آستانه موفقیت، تازه معلوم شود این سبک معامله از نظر پراپ پذیرفته نیست، بیشتر شبیه بازی با اعصاب تریدر است تا یک مدل همکاری حرفه‌ای.

از همه بدتر این است که خیلی از این قوانین نه شفاف‌اند، نه منصفانه، و نه حتی متناسب با واقعیت بازار.

قانونی که برای یک کسب‌وکار کوچک هم زیاد و غیرمنطقی است، چطور می‌خواهد برای بازاری مثل فارکس قابل دفاع باشد؟

فارکس محل تصمیم‌گیری سریع، مدیریت هیجان، و اجرای دقیق استراتژی است؛ نه محیطی که در آن تریدر مدام باید نگران جزئیات عجیب و سلیقه‌ای بماند.

در نهایت، اگر یک پلتفرم واقعاً به تریدر احترام بگذارد، باید شرایطی بگذارد که عدالت، شفافیت و منطق در آن دیده شود؛ نه قوانینی که بیشتر به ضرر کسی است که دارد کار واقعی انجام می‌دهد.

چون تریدر با سود و ضرر واقعی زندگی می‌کند، نه با شعار و ظاهر حرفه‌ای.