شفاف‌سازی پرداخت‌های رابین سود + نمونه استیتمنت‌های موفق

نگو اینو بعضیا ناراحت میشن به روحیشون لطمه وارد میشه

من الان با ریسک حدود نیم درصد به پایین و فقط یک استاپ یک درصدی روی حسابی که باید 7 درصد سود بگیرم حدود 20 درصد سود گرفتم اما پارامتر هنوز جور در نیومده و باید بشینم یک هفته معاملات فانتزی باز کنم که درست بشه :melting_face:

والا ترید چیزی نیست که کسی بخواد به کسی بگه روش درستش چیه یا چی قبوله و چی نیست

و مانع درست کنه برای کسی

(البته بگم، اکانتم از قبل رد شده بخاطر قطع همکاری و من برای تست پنل ترید میزنم)

بخدا اینقدر مشکلات زیاده که حس میکنم خیلی از دوستان فکرش نمیکنن درست

یکیش مثلا بحث حجم لات (داخل طلا و جفت ارز میتونه خیلی متفاوت باشه برای افراد، چون افراد تریدشون رو بر اساس ریسک درصدی و پولی در نظر میگیرن نه لات اون ترید ، یعنی یک ترید 0.05 روی طلا ممکنه استاپ در حد یک معامله 0.4 رو آزی دلار داشته باشه و این باعث میشه هی بخواهی با میانگین لات و غیره ور بری)

سلام و عرض ادب

این پست نه دفاع از کسی است، نه حمله به کسی. فقط یک مشاهده شخصی از روندی است که در هفته‌های اخیر در فضای معاملاتی ایران دیده‌ام.

آنقدر که این مدت، با این محدودیت‌های نت جهانی، در سایت ایران بروکر به رابین‌سود و معایب و مزایایش پرداخته شده، به خودِ تاریخچه‌ی پیدایش و تأسیس صنعت پراپ و پراپ تریدینگ پرداخته نشد… به‌هرحال.

هرچی به قوانین بعضی پراپ فرم‌ها نگاه می‌کنی، یه حس عجیب…

یادآوری کارگاه ساختمونی در ذهن تداعی میشه!

انگار یه سفت‌کار ساختمون اومده تو بازار فارکس. همون کسی که شب و روزش با تراز و شاقول و گونیا گذشته. براش مهم بوده که دیوار یه ذره کج نباشه، ستون صدم میلی‌متر جابجا نشه.

حالا همون ذهنیت رو آورده تو معامله‌گری.

ببینید قانوناش رو:

«حداکثر لات دقیقاً فلان عدد، نه یه ذره بیشتر»

«حداکثر سود روزانه فلان درصد، اگه یه صدم بیشتر بشی تخلف کردی»

«حداقل باید معامله رو فلان دقیقه نگه داری، یه ثانیه کمتر ممنوع»

«میانگین لاتهات باید تو یه رنج خاص باشه، انگار داری آرماتوربندی می‌کنی»

حالا سؤال اینه: مگه فارکس کارگاه بناییه؟!

ما تو این بازار با یه موجود زنده سروکار داریم. بازاری که امروز آرومه مثل یه حوض ساکن، فردا طوفانی میشه مثل دریای خزر.

ترید و تریدر حرفه‌ای مثل کوه و کوهنورده. میدونه هر مسیری یه جوریه. گاهی باید تند رفت، گاهی آهسته. گاهی باید صبر کرد پای قله، گاهی باید سریع برگشت پایین.

حالا شما با تراز و شاقول می‌خوای کوهنوردی کنی؟!

واقعیتش اینه که وقتی قوانین اینجوری بنایی و سفت و سخت میشه، و صاحبان پراپ فرم درک درستی از بازارهای مالی و ترید ندارند تریدر مجبوره:

به جای اینکه به بازار نگاه کنه، به تراز و شاقولش نگاه کنه

به جای مدیریت ریسک درست، نگران میانگین لاتهاش باشه

به جای استفاده از فرصت‌های خوب، نگران این باشه که نکند سود امروزش از اون درصدی که تعیین کردن بیشتر بشه

نتیجه چی میشه؟

تریدرایی که واقعاً بلدن معامله کنن، شک نکنید سمت این دسته پراپ‌ها نمیان، یا اگه بیان، بعد یه مدت خسته میشن و میرن.

اونی که میمونه، اونیه که بلده خودش رو با این تراز و شاقول قاطی بزنه. نه لزوماً تریدر خوبی بوده.

، ساختن یه تریدر حرفه‌ای مثل بنایی کردن یه دیوار نیست. تریدر مثل یه درخت میمونه. باید براش فضا بذاری، نور بدی، گاهی هرسش کنی. اما اگه بیای با گونیا و شاقول بری سروقتش، فقط خفه‌اش می‌کنی.

آخرش چی؟ هم درخت رو خشک کردی، هم خودت موندی با یه عالمه قانون خشک که به هیچ دردی نمیخوره.

ای کاش دست‌اندرکاران پراپ‌های حاضر، کمی نگاه دوسرِ سود به این بازار و شرایطی که به اجبار برای تریدرهای داخل ایران حاکم شده نگاه می‌کردند و این فرصت را برای مطرح شدن حتی در سطح جهانی غنیمت می‌شمردند…

موفق و پرسود باشید و خرد راهنمایتان

سلام اقای محمدی،

خواهش میکنم خوشحالم که نظرت رو میگی. ببین من اصلا هیچ تبلیغی نمیکنم. واقعیت این هستش که من یک برنامه ریزی میکنم برای چت کردن و تولید محتوای خودم. الان شما به من بگو من همین کار رو با کدوم پراپ میتونم انجام بدم؟ با کدومشون میتونم تحلیل کنم که بقیه یاد بگیرن تا بتونند حساب هاشون رو پاس کنند؟

مسئله این هستش که ما چه بخواهیم چه نخواهیم این شرکت کاربرهای خودش رو داره و من صرفا دارم بهشون نشون میدم که اگر خواستند خریدی کنند، ببینن کدوم چالش شانس بهتری داره و کدوم نه. کدوم راحتتره و کدوم سختتره. چه نکاتی رو رعایت کنند. من هیچ وقت تو هیچ تاپیکی تبلیغی انجام ندادم و ننوشتم که بیاید پول بریزید تو رابین سود و فقط نوشتم اول فول فاند رایگانشون رو استفاده کنند، بعد اگر موفق بودند برن سراغ پولی. کاری که خودمم دارم میکنم و هنوز یک ریال هم به رابین سود واریز نداشتم.

مورد بعدی هم اینکه بله قوانین سخته و من هم همیشه گفتم. اما خب دقیقا از پیام های من باید متوجه شده باشید که دارم راهنمایی میکنم تا اگر کسی رفت سراغش، این قوانین رو بتونه بهتر درک کنه. در واقع به قول حرف شما، دارم شفاف سازی میکنم از قوانینشون که بقیه هم بفهمند شرایط چطوری هستش.

مورد آخر هم بنده حقیقتا از اختلال ها و مشکلات شرکت آگاهم ولی از تلاش و کوششی که برای نگه داشتن شرکت هم انجام دادند تا خدمات خودشون رو حفظ کنند هم اگاهم. کاری که اکثر پراپ ها هنوز به درستی انجام ندادن یا با تاخیر. در مورد این قوانین هم فقط یک جمله ساده میگم و وقتت رو بیشتر نگیرم. ببین هر شرکتی قرار نیست با شرکت های دیگه یکسان باشه و رفتار یکی داشته باشه. بالاخره هر کدوم دارن سیستم خودشون رو پیش میبرن و این حرف شما واقعا تو شرایطی که نه قانون گذاری درستی شده و نه سیستم جامعی بین شرکت های پراپ باشه، فعلا وجود نداره و اینجا کاربرها خودشون باید تصمیم بگیرند که سراغ شرکتی با این قوانین بروند یا نه. من هم اینجا با ارائه توضیحاتم صرفا قصدم راهنماییشون هستش. انشاالله اگر سراغ پراپ های دیگه برم، حتما تجربه خودم از اوناهم اعلام میکنم.

بازم ممنونم از نظری که نوشتی :rose:

با ادب شدی ولی همچنان تیکه میندازی پسر خوب

شما نگران ناراحتی و روحیات من نباش. برو روی اخلاق و ادب خودت کار کن که به مردم نپری و توهین نکنی.

سلام و احترام اقای محمدی،

واقعا زیبا و قشنگ نوشتی. دقیقا فرمایشت درسته و بهترین جمله ای که گفتی همین بود: "تریدرایی که واقعاً بلدن معامله کنن، شک نکنید سمت این دسته پراپ‌ها نمیان، یا اگه بیان، بعد یه مدت خسته میشن و میرن.”

ببینید من واقعا تو این کامیونیتی همه جور ادمی دیدم، دیروز یکیش بود اصلا اولین پستش این بودش که رابین فلانه. یعنی صرفا مشخص بود که از شرکت های دیگه به عنوان رقیب اومده بود تخریب کنه. یکی دیگه هم کلا از اول تا اخر توهین میکنه و به شرکت هم توهین میکنه، بعد میگه چرا شرکت با من اینطوری کرده. یه عده هم مثل شما سواد و تجربه اشو دارند، از قوانین به طور درست انتقاد میکنند و کاملا قابل احترام هستید. مدل های دیگه هم هستند که شما خودت هم دیدی قطعا.

الان شما به طور مثال حرفه ای هستی و خوب و بد رو تشخیص میدی. یه عده هستند که خب اصلا به حرف ما گوش نمیدن، چه خوبش و چه بدش. میان تو این تاپیک ها دنبال راهنمایی هستند برای کار خودشون و تهش میرن باز خرید میکنند. اینجا من با تحلیل هایی که میکنم، دارم عملا به اونا کمک میکنم. مثلا نره پول الکی بده بره حتما 20 کا بخره، ببینه با 5 کایی یا 2 کایی هم میشه پاس شد و سود کرد.

قوانین شرکت هم واقعا سخته و از طرفی هم خیلی ها با همین قوانین، راه هایی پیدا کردن و پاس کردند. من با تحلیل هام دارم اینارو به بقیه نشون میدم. متاسفانه بستر مشابه ای مانند رابین وجود نداره که بخوام ازش استفاده کنم و فعلا همینو دارم. خلاصه حمایتی نیست و قصد من یکی مشخصه.

در اخر هم عرض کنم خدمتت که متاسفانه در ایران شرکت های پراپ بینشون قوانین جامع و یکدستی وجود نداره و هر کسی هر سیستمی که دلش بخواد رو میزاره. این مشکل از ریشه باید درست بشه و اینکه فکر کنیم رابین سود اینطوریه اشتباهه. خیلی شرکت ها بودند که قوانین 10/10 داشتند و عالی بودند و الانم کلاهبرداری کردند و یا ورشکست شدند و یا خیلی چیزای دیگه.

مرسی بابت وقتی که گذاشتی و نظرت رو نوشتی :rose:

متشکرم

واقعا حوصله اشو که ندارم ولی از اونور شما گفتی تا به موفقیت تو فول فاند نرسیدی کاری نکنم

نمیدونم حالا خلاصه فعلا صبر میکنم تا ببینم فول فانده رو میتونم به جایی برسونم یا نه

بعدش اگر شد میرم میخرم یه چالشی

دمت گرم

من تا جایی که ممتوجه شدم شما از اونور ریسک هم کمتر باید بکنی

چون اونی که 2000 دلار داره تهش روزانه 100 دلار میتونه ریسک بکنه پس نمییتونه زیاد پوزیشن بزنه

من الان حد ضرر خودم روی طلا 50 دلاره اکثر و خب به درد من 1000دلاری نمیخوره

فکر کنم منظور این باشه کلا باز دقیقش باید اقا نیما توضیح بده چون بیشتر وقت گذاشته و میدونه چیی به چیه

سلام داداش

خیلی قشنگ نوشتی و واقعا از اینکه متنت رو خوندم حال کردم خدایی

کلا شرکت ها هم از به خاطر عملکردشون و هم به خاطر چالش هایی که میزارن خیلی باید مراعات کنن و خداروشکر الان شرکتا دارن عملکرد خوب نشون میدن

چالش ها و قوانین هم باید به نظرم یکم نرمال تر بشه یا مردمی تر بشه که اگر رابین سود اینکارو بکنه واقعا از الانم بهتتر میشه

خواهش میکنم، موفق و موید باشی :rose:

مساله خیلی ساده هست ، شما ریسکتو بر اساس بالانسی که داری تنظیم میکنی. وقتی 2000تا بالانس داری نمیای یکدفعه 100 دلار (5 درصد ریسک روزانه )ریسک کنی. که بعدش مثلا آر 2 بگیری و پاسش کنی . پس 140 دلار برای اکانت 2000 تایی همونقدر گرفتنش سخته گرفتن سود 1400 تایی برای اکانت 20000 تایی سخته.

فرمایشت درسته ولی من با توجه به اینکه از یک صدمم نمیشه کمتر بزنی میگم

الان اگر بخوای مثلا ریسک کمتری روی هزارتا بکنی که تهش 50 دلار ضرر کنی شاید مجبور بشی میکرو بزنی ولی که خب نداره و یک صدم داره کلاا

عملا ریسکت بیشتر میشه دیگه یا ایینکه مجبوری بری سراغ نماد ها دیگه

درسته . خب کسی که پلن داره و بهش پایبنده یا بالانس بیشتری برمیداره یا نمادشو عوض میکنه .

سلام و درود به همه
انشاالله تحلیل اکانت جدید رو تا قبل 12 میزارم خدمتتون :rose:

سلام و احترام خدمت همه عزیزان:rose:
اکانت 10ام
نام چالش: رابین هودی مرحله اول
بالانس اولیه: 10000دلار

*بخش معاملاتی:

۱-بالانس اکانت کلا 10کا بوده و تارگت هم 700 دلار. حقیقتا بعد اکانت های مختلفی که دیدم، این اکانت خیلی منظم عمل کرده. تمام پوزیشن ها دارای حد ضرر و سود بوده و کاملا مشخصه که استراتژی قوی داشته.

۲-بیشتر معاملات روی طلا کار شده و تایم کاریشون هم طوری بوده که قبل سشن نیویورک پوزیشن هاشون رو میزدن. از طرفی دیگه کاملا مشخصه که استراتژی خوبی هم داشتن و اکثرا سود شده.

*بخش آنالیز:

۱- اول بریم سراغ نمودار 6 گانه، کاملا باز مشخصه که قوانین رو بلد بودن و با برنامه عمل کردن. از بعضی روزها به عنوان میانگین استفاده کردن و سعی کردن مابقی روزهای تایید بگیرن.

۲- پوزیشن هاشون اکثرا سود ده بوده و تراکم سود دهی 29 درصد داشتند.

به نظرم خودم: به نظرم این اکانت میتونه دقیقا یک الگو برای کسایی باشه که میخوان با رابین سود کار کنند. ببینید من همیشه گفتم به خاطر نوع قوانین این شرکت باید برنامه و نظم داشته باشید برای هر چالشی. ایشون رو اگر دقت کنید، تمام پوزیشن ها با نظم، حد سود و ضرر داشته. تعداد پوزیشن ها کم بوده ولی سود دهی بیشتری داشته. اینا یعنی که شما نیاز نداری اور ترید کنی، نیاز نداری وقت زیاد بزاری. کافیه فقط یک برنامه منظم برای خودت درست کنی و بگی من طبق همین پلن میرم جلو و تمام. سود و ضرر براتون بعضی وقت ها مهم نباشه چون نمودارهای 5 و 6 قدر مطلق دارند. یعنی یه وقتایی نشینید حرص بخورید که عقب موندید و بعدش اور ترید کنید. چون وقتی ضرر هم میکنید، میتونی روزهای نمودارهارو پیشرفت بدید. اینا نکاتی هستش که میتونه ذهن شمارو ریلکس نگه داره.

مرسی که مطالعه و حمایت میکنید :folded_hands:
لایک یادتون نره :heart_eyes:
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید :rose:
رابین-سود

wow

in fekr konam position baz mikone bad mire pey zendegish :roll_eyes:

manam albate haminam va paye chart ostadam goft ziad nashin :smiling_face_with_three_hearts:

سلام و احترام خدمت همه عزیزان:rose:
اکانت 11ام
نام چالش: فرصت ها مرحله اول
بالانس اولیه: ۱۰۰۰۰دلار

*بخش معاملاتی:

۱-بالانس اکانت کلا ۱۰کا بوده و تارگت هم ۷۰۰ دلار. سبک ترید همان سبک تایم فریم کوتاه و ترید زیر 30 ثانیه بوده. احتمالا از روندها در تایم فریم بالاتر استفاده کردن و با حجم زیاد سود های لحظه ای گرفتن (با فرض عدم استفاده از ربات البته).

۲-تمام معاملات روی طلا بوده و تعداد معاملات زیادی هم نداشتند. این نشون میده حداقل در تشخیص روندها خوب عمل کردند.

*بخش آنالیز:

۱- نمودارهای 6 گانه رو که نگاه کنید، متوجه میشید که یک سری روزها یکسان وقت گذاشتن. حالا یا برنامه داشتن یا دلیل دیگه ای داشتن کلا. مثلا میانگین زمان رو دقت کنید، به جز یک روز، مابقیش در یک رنج زمانی بوده. اما تو بحث مجموع زمان، انگار تعداد پوزیشن ها در بعضی روزها یک مقدار بوده. چون زیر 30 ثانیه ترید کردن احتمال میدم مثلا حساب کرده برای خودش روزی 30 بار اینکار رو بکنه. چون نمودارهای مجموع زمان در روز های 1 و 2 و 4 تقریبا یکیه. روز های 7 و 8 هم همینطور. مابقی روز ها احتمالا ضرر هاش بیشتر بوده که کمتر تایم گذاشته.

۲- نسبت win/loss برابر 0.93 داشته که دلیلش یا پوزیشن های منفی زیاده یا پوزیشن های منفی الکی بوده که بعضا زده.

به نظرم خودم: یکی از ویژگی هایی که تا الان زیاد دیدم بین این تریدرها، ترید های زیر 30 ثانیه است. من سبک تریدم اینطوری نیست و تجربه کافی ندارم ولی چیزی که متوجه شدم، این متد میتونه یکی از روش های موثر تو پاس کردن حساب ها باشه به هر حال.

مرسی که مطالعه و حمایت میکنید :folded_hands:
لایک یادتون نره :heart_eyes:
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید :rose:
رابین-سود

نظر شخصیم که البته ممکنه اشتباه هم باشه اینه که هیچکدوم این استیتمنت ها واقعی نیست صرفا معاملات یک رباتو اوردن اینجا گذاشتن

همه ی استیتمنت ها شبیه هم هستن

همشون بالای ۳۰ ترید در روز زدن

همشون ۵ روزه با ۴۰۰ تا معامله چالشو پاس کردن

یه نمه شک برانگیزه

من هنوزم به این پراپ یا امثالش مثل پراپکو اطمینان ندارم

سلام و احترام،
حق داری دوست عزیز ولی مشکل اصلی اینه معاملات زیر 30 ثانیه رو رابین قبول میکنه. سر همین قضیه خیلی ها از ربات برای برای چالششون استفاده میکنند. من خودم متوجه این قضیه هستم ولی خب برای اینکه حاشیه ساخته نشه، زیاد اشاره نمیکنم بهش.
ولی به نظرم اینا معاملات رباتی هستش که در متا ثبت میشه و افراد خودشون به صورت دستی میان تو پلتفرم باز و بسته میکنند. البته شایدم از اون استراتژی یک دقیقه هم استفاده کرده باشند که قبلتر توضیح دادم ولی خب شرایط اینطوریاس.
درضمن اگر دقت کنی، من بخشی از معاملات رو میزارم فقط، مابقیش تو پلتفرم هستش. تاخیر در وارد کردن و باز و بسته کردن رو خودت اگر بری داخل حسابشون، متوجه میشی. برای همین ممکنه فکر کنی شبیه هستند.
به هر حال توصیه میکنم تا زمانی که خوب با این شرکت یا هر شرکت دیگه آشنا و مسلط نشدی به هیچ وجه خرید نزنی و منم موافق خرید کردن و ضرر کردن کسی نیستم رهام جان.
موفق باشی :rose:

نیما جان حرف شمام قبوله

اما کلا چنتا تریدر داریم که ربات داره ؟

سامانه پگاه برای جلب اعتماده اما خوده همین سامانه شک بر انگیزه

جدا از اون من اگه همچین رباتایی داشتم پراپ نمیگرفتم

مستقیم سرمایه گذار جذب میکردم

اما بازهم با توجه به این شرایط توی کامیونیتی برای من شما حرفت سند هست

شما اگه تست کردی و قبولش داری پس ماهم قبول داریم

نظر لطفته. من راستش این مسئله رو خودم شک داشتم و از دوستم که خب بیشتر از من تو کار هستش و با بروکر کار میکنه مطرح کردم. بهش نشون دادم گفت ربات هست تا هر قیمتی که بگی. ربات های گرون تر با عملکرد بهتر.

اینجا هم یک شخصی بود به همین مسئله اشاره کرد اصلا. قیمت داده بود. حالا میخوام بگم ربات رو میشه با هر قیمتی تهیه کرد و زد. چیزی که منم دیدم و اگر شماهم بری دقت کنی، بعضی هاشون خیلی وین ریت قوی دارن، بعضی هاشون نه. علتش چیه؟ به غیر از بحث تریدر بودن و این چیزا اگر بخوام بگم، علتش ارزش رباتشون هستش. من به شخصه دیدم بعضی هاشون اینقدر در طول روز ضرر کردن که اصلا رسیدن به حد و فرداش اومدن ترید کردن. نکته بعدی تعداد روز هاشون هستش. اگر دقت کنی، اونایی که وین ریت عجیب دارن، روزهاشون هم کمتره و این بازم به خاطر همین ربات زدنه. در کل این مسئله شدنیه هست و اگر ربات هم نباشه، با اون سبک یک دقیقه فکر کنم بشه. مشکل اصلی فقط ترید زیر 30 ثانیه اس که رابین قبول میکنه. نکته اخر هم ببین اینا شاید مرحله اول رو پاس کنند ولی مراحل بعدش رو نه. سر همین معمولا اونایی که وین ریت بهتری داشتن فقط به سود دهی رسیدن.

خلاصه من که صرفا یه بستری رو دیدم شرایطش مهیاس و نقدشون میکنم و سعی میکنم نکته ای اگر باشه، به بقیه بگم که استفاده بکنند و واقعا کاری به راست و دروغشون ندارم.
قبلا هم افراد دیگه ای مثل شما میگفتن دروغه و منم نه نیاوردم خدایی. اما نظر شخصی خودم رو بخوام بگم، دلم میخواد که دروغ باشه چون خیلی سبک چرت و مسخره ای هستش و انگار یه عده یجورایی دارن از این باگ استفاده میکنند و به سود هم رسیدن بعضا. به نظرم باید رابین سود ترید زیر 30 ثانیه رو ببنده تا این ابهامات هم برطرف بشه.

بازم رهام جان از اینکه به بنده لطف داری و اینطوری تعریف میکنی واقعا ممنونم ازت :rose: