شفاف‌سازی پرداخت‌های رابین سود + نمونه استیتمنت‌های موفق

خواهش میکنم، موفق باشی :rose:

سلام و احترام خدمت همه عزیزان:rose: **
اکانت 5ام
نام چالش: فورجامپ (مرحله اول)
بالانس اولیه: 40,000دلار

*بخش معاملاتی:

۱- ایشون ترکیبی از معاملات سریع و بلند مدت توی حسابشون داشتند. مثلا با حجم یک لات در کمتر از 10 ثانیه باز و بسته کردند و از طرفی دیگه با حجم یک صدم، تا چند ساعت پوزیشن باز داشتند.

۲- عملکرد سینوسی ایشون در بعضی روزها کاملا مشهوده و حتی تا نزدیک های عبور از دراو داون روزانه هم رفتند که خب نشون میده یکم روی این سبک تسلط زیادی نداشتند.
۳- ایشون بیشتر در سشن توکیو معامله داشتند و از ساعت 4 صبح شروع به معامله کردند.

*بخش آنالیز:

۱- همانطور که در نمودارهای 6 گانه مشاهده میکنید، عدم هماهنگی بین نمودارها کاملا مشخصه و ایشون از بعضی روزها صرفا برای کاهش میانگین و از بعضی روزها به عنوان روز معاملاتی استفاده کردند.
۲- میانگین win/loss برابر 1.06 هستش و 273 تا پوزیشن داشتند که خیلی از این پوزیشن ها الکی بوده.

به نظرم خودم: با توجه به تکراری بودن چالش، همچنان میشه گفت که چالش فورجامپ رابین سود در تایم فریم پایین میتونه درصد پاس شدن خوبی رو براتون داشته باشه به شرطی که یک استراتژی خوبی براش پیاده کنید.

مرسی که مطالعه و حمایت میکنید :heart_eyes:
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید :rose:

دمت گرم سلطان که توضیح دادی انشاالله به وقتش فکر کنم باید سراغش برم حتما. اینطوری وقت هدر دادنه هی بخوام از خودم انرژی بزارم
یه ربات میگیرم و کپی میکنم دیگه تهش حداقل پول رباته در میاد

از بعد اون نکته ای که گفتی، این هفته که کلا سرم شلوغ بود فقط الکی اومدم میانگین کم کردم و میانگین نمودارهامو بهتر کردم. دمت گرم مشتی هستی :face_blowing_a_kiss:

اقا من تازه فهمیدم! بیشتر بشه از میانگین اوکیه.

فقط یه سوال: حد بالا / حد پایین چجوری محاسبه میشه؟

عزیزی من انجام وظیفه کردم فقط ما اینجا جمع شدیم اطلاعاتمونو باهم به اشتراک بذاریم و خوشحالم که به دردت خورد

خواهش میکنم کاری نکردم
موفق باشی :rose:

ببین سه تا خط میانگین هستش که دوتاش حد بالا و پایینه. شما اگر عملکرد هر روزت از حد پایین هم بگذره، اوکیه
حقیقتا فرمولش رو نمیدونم ولی میپرسم از پشتیبانی و بهت میگم انشاالله.

فرمولش جمع بعد تقسیم برتعدا روز هستش :face_with_raised_eyebrow:

خودم دارم میام تست کنم منتظرم مدارکم تایید بشه.

نه مرد😂 حد بالا و پایین بر چه اساس محاسبه میشه!

percentage? median? numeric?

انشاالله که خیره، منم دقیق روندش رو متوجه بشم، ریپلای میزنم و بهت میگم

سلام و احترام دوستان،
من یک نکته ای رو از سامانه پگاه فهمیدم که مربوط به برداشتی ها هستش.

مجموع برداشتی ها از دی ماه 1404 تا 10ام اردبیهشت معادل 11,389 دلار بوده که با قیمت دلار الان یعنی 190هزارتومن میشه معادل 2,163,910,000 میلیون تومان!!!

کمترین برداشت سود 52 دلار و بیشترین 1723 دلار بوده.

این یعنی با وجود قوانین به ظاهر سخت در بعضی چالش ها، امکان دریافت سود وجود داره و فقط کافی هستش شما قوانین بازی رو خوب بلد باشید تا بتونید یکی از این افراد باشید.

بنده اطلاعات دقیق تری از سامانه پگاه نتونستم بدست بیارم ولی احتمال میدم که بیشترین برداشت سود مختص به چالش فورجامپ هستش.
من خودم هر شب تحلیل اکانت های مختلفی از رابین سود رو که موفق شدن را تحلیل میکنم خدمتتون و توصیه میکنم حتما از نکاتی که دیگران استفاده کردند هم استفاده بکنید.

ممنون میشم پست هارو مطالعه و نظراتتون رو بگید. منتظر لایک هاتون هستم :sweat_smile: :rose:

اونم حد درصدی فاصله از خط میانگینه خب

20 درصد بالاتر و پایینتر از میانگینه اون حدها. ملاک هم همون حد پایینیه کلا

ببخشید دیگه تحلیل نمیزارید؟ مرسی بابت این پست ولی تحلیل هم بزارید حتما.

متشکرم از توضیحتون

میزارم چشم، یکم سرم شلوغ بود، امشب حتما میزارم :rose:

سلام و احترام خدمت همه عزیزان:rose: **
اکانت 6ام
نام چالش: ریل رابین هودی
بالانس اولیه: ۴۰,۰۰۰دلار

*بخش معاملاتی:

۱- تو نگاه اول متوجه شدم که کلا در اکانتشون نظم زمانی نداشتند و به صورت پراکنده ترید کردن. برخلاف افراد قبلی که در یک تایم خاص به طور مثل شروع میکردن به معامله کردن. ایشون اینطوری رفتار نکردن.

۲-معاملاتشون عمدتا روی طلا بوده ولی خب ارزهای دیگه هم طبق عکس داشتند. اما در کل روند سوددهی یکسانی نداشتند و اگر دقت کنید، معاملات با سود کم زیاد داشتند و از طرفی سود هاشون با ضررهاشون تقریبا سر به سر میشده
۳- از اونجایی که چالشی که تهیه کردن، رابین هودی دو مرحله ای بوده، فقط 3 میلیون تومان پرداخت کردن و حدود 77 دلار هم برداشت سود داشتند که اگر به دلار امروز تبدیلش کنیم، میشه حدود 14.5 میلیون تومان. تازه ریفاند خود حساب هم هستش.

*بخش آنالیز:

۱- از نمودارها و عملکردشون که فهمیدم، ایشون یک روتین و نظم معاملاتی ثابتی رو در طول 7 روز داشتند. مثلا سه روز 0.17 لات و سه روز 0.15 لات ترید داشتند. یک نظم ثابت دقیقا چیزی هستش که به نظرم در پراپ های رابین سود باید همه داشته باشند. البته بماند که در بحث برایند سود گرفتن یکمی نظم رو خراب کردن ولی خب همین هم عالیه به نظرم.
۲- میانگین win/loss برابر 1.12 هستش و 23 تا پوزیشن داشتند.

به نظرم خودم: این دفعه از اکانت های دمو به اکانت ریل رفتیم و یک رفتار متفاوت در ترید دیدیم. مسئله ای که خیلی ها در ترید کردن دارند و وقتی در دمو هستند اعتماد به نفس بالایی دارند ولی در اکانت ریل، برعکس میشه. چند مسئله ذهن منو درگیر کرده مثلا اینکه چرا ایشون چرا 6 روز کلا معامله کردند و زود برداشت کردند؟ چرا اکانت پراپ رو که 14 درصد حداقل رشد دادند، اینجا فقط 7 درصد بوده؟ ایا این از بحث عدم اعتماد به نفس در حساب ریل بوده یا مسئله دیگه ای داشته؟
این ها سوالاتیه که واقعا درگیر کرده ذهنمو و بعد از اکانت هایی با عملکردهای خیلی قوی، این اکانت انگار نشان دهنده یک رفتار متضاد بین اکانت های دمو و ریل بودش. مسئله ای که خیلی از تریدرها باهاش دست و پنجه نرم میکنند.
اما در کل، ایشون سود خوبی هم کسب کردند و میشه گفت در طول 7 روز، در ازای 3 تومنی که خرج کردن، سود 14.5 تومنی خوبی هم نصیبشون شد که مبارکشون باشه.

مرسی که مطالعه و حمایت میکنید :heart_eyes:
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید :rose:
رابین-سود