همین یک ساعت پیش 171 بود که
چه وضعشه خدایی
بنده احتمالات رو در نظر نگرفتم قطعا ربات هستش تو کل این تاپینگ که هیچ تو کل ایران شما یک نفر به من نشون بده که به مدت ۲ ساعت هر ۱۰ ثانیه یبار یه معامله بکنه
ممنون بابت محتوایی که ارائه میکنید و بررسی هاتون ولی همونطور که گفتم قطعا کار ربات هستش نه یک انسان معمولی
اره منم از قیمتاش خبر دارم هم داخل ایران هم خارج از ایران درضمن ربات هایی که عملکرد ثابت و مثبتی به صورت سالانه دارن اکثرا روی داوجونز ترید میکنن نه جفت ارز طلا به دلار یه ربات هم بود مال همین طلا به دلار بود ولی شدیدا قیمت بالایی داشت و عملکرد ۳ ماهش مثبت بود و هر ۳ ماه باید اپدیت میشد
سلام و احترام مجدد
میدونم عزیز، منم باهات موافقم ولی خب دونه به دونه بررسی میکنیم و ببینیم چی ازش در میاد. وگرنه منم بعید میدونم بعضی هاشون، خودشون زده باشند.
البته یک سری هاشون تایمی که گذاشته بودن بیشتر بوده، ولی یک سریشون نه. مثلا کمتر از 10 ثانیه باز و بسته کردن که این دیلی 10 ثانیه رو به خاطر این احتمال میدم که از ربات متصل به متا دیدن و دستی خودشون زدن. وگرنه اون 10 ثانیه تاخیر هم نباید میبود ![]()
خواهش میکنم عزیزم، امیدوارم رضایت داشته باشی ![]()
از اونجایی که تجربه ترید با ربات های مختلف خارجی رو داشتم منم دارم نظرمو میگم و شما میتونی برای هر ترید تایم مشخصی وارد کنی مثلا هر ۵ ثانیه یا هر ۱۰ ثانیه حتی هر دقیقه پس چیز دور از ذهنی نیست و از اونجایی که تمامی ترید ها روی وب بروکر یا متای ویندوز انجام شده خیلی راحت شما میتونید رباتتون رو به این بستر متصل کنید
داخل همین کامیونیتی یه دوستی هست که میخواست اکسپرت استراتژی های مختلف رو خروجی بگیره به نظرم میتونید واسه اطلاعات بیشتر از ایشون هم سوال کنید
متشکرم هادی جان، این مورد رو که میشه تنظیم کنی رو حقیقتا نمیدونستم.
مرسی که تجربیات و نظرت رو اینجا زحمت کشیدی و گفتی ![]()
سلام دوست عزیز ممنون بابت توضیحات ولی من اصلا از این نمودارا سر در نمیارم نمودار میانگین زمان یعنی چی؟یعنی من اگر یه چالش رابین هودی گرفته باشم و بعداز ۵ روزم تو روز ۷ تارگت ۷ درصد مرحله اولو زده باشم ولی نمودار میانگین زمان به حد نصاب نرسیده باشه رد شدم؟یعنی رعایت ۳ پارامتر گذر از درادون روزانه | 2. گذر از درادون کل | 3. عدم فعالیت متوالی تا زمان انفعال اگر رعایت شود بازم بخاطر اون نمودارها ممکنه بازم چالش پاس نشه؟من قبلا تو سرمایه گذار برتر بودم و اصلا از این دنگو فنگا نداشت!!!
سلام و احترام دوست عزیز
ببین شما فرض کن روز اول یک ساعت پوزیشنت وقت گرفته و باز بوده
روز دوم 3 ساعت
روز سوم 15 دقیقه
روز چهارم 30 دقیقه
پنجم هم 6 ساعت
این یعنی شما مثلا در مجموع این 5 روز، میانگین زمانی که گذاشتی 2 ساعت بوده تقریبا که حد پایین هم داره که یک مقدار کمتره مثلا. فرض بگیر 1.30 ساعت اصلا
چه اتفاقی میوفته، روزهایی که بیشتر از 1.30 ساعت داشتی، روز مورد قبول حساب میشه و روزهای کمتر از اون، خیر
اینایی که گفتم فرضی بود و دقیق هم نیست
حالا مثلا حجم معاملاتی هم همینطوره و مابقی نمودارها
خلاصه یعنی شما در مجموع روز هایی که فعالیت میکنی، باید یک روند منظم و یکسانی رو داشته باشی.
حالا مثل شخص شماره سه، ممکنه هر روز، یکی از نمودارهاش اوکی نباشه
شما نمودار سوم رو ببین، 4 روز اول قبول نبوده، ولی نمودار مجموع لاتش مورد قبول بوده.
حالا اینارو عرض کردم خدمتت که این نکته رو بگم.
شما تو چالش فورجامپ کلا نیاز داری به 5 روز از این چالش
مثلا این عزیزان رو ببین.
طرف اومده یک سری روز هارو اصلا منفی زده که فقط نمودار قدرمطلقش درست بشه.
یا یک سری روز هارو کلا الکی باز و بسته کرده که عدد میانگینش کمتر بشه.
حالا تصور اشتباهی که هستش چیه دوست عزیز، اینکه خب به تارگت رسیدیم و چون نمودارهارو نتونستیم پر کنیم، حسابمون پریده، خیر اشتباهه
شما میتونی به تارگت برسی، بعدش این نمودارهارو با ترفندهای مختلف خیلی راحت پر کنی
مثلا تارگت بوده 200 دلار، شما 400 تا توی 5 روز سود کردی.
مشکل پر کردن نمودار داری، مثلا زمانی
میای یک صدم پوزیشن باز میکنی، 2 ساعت باز میزاریش فارغ از اینکه نتیجه اش چی میشه. امتیاز اون روز رو میگیری و تمام
یا میانگین حجمت زیاد بوده، میای یه سری روزها فقط یک صدم باز و بسته میکنی و میانگین به مرور میاد پایین و روزهای قبلیت تایید میشه.
خیلی راحته ولی خب دقت میخواد و نشدنی هم نیست.
در مورد گزینه های دراو داون و حد ضرر کلی حساب هم دیگه قوانین کلی هستش که اکثرا دارن. مثلا شما نباید در مجموع تمام روزها، حسابت بیشتر از 10 درصد ضرر کنه یا یک روز بیشتر از 5 درصد نباشه.
یکم دردسر و دنگ و فنگ داره که کاملا حق میدم به همه ولی خب مثلا چالش رایگانش 1000دلار جایزه اس و چرا آدم وقت نزاره.
در مورد پراپ سرمایه گذار برتر هم بله خب هر شرکتی سیستمش فرق داره و این مسئله هست ولی خب دیگه قوانین هر شرکت بر اساس صلاح دید خودشون نوشته شده.
ببخشید زیاد طولانی شد، خواستم با جزئیات و دقیق توضیح بدم خدمتت.
اگر باز سوالی داشتی، حتما بپرس.
خوشحال میشم کمکی کرده باشم ![]()
باتوجه به توضیحات شما برای تریدری مثل من که slرا براساس درصد ضرر تعیین میکنم وحتی بعضی وقتا ورود ۳ مرحله ای دارم موضوع خیلی پیچیده میشه!!!شما در نظر بگیر مثلا دوروز eur/usd معامله کردی روز سوم میخوای xau/usd معامله کنی در نتیجه ممکنه کلا مجبور بشی ۰.۰۱ لات وارد شی چون میزان دلاری طلا خیلی بالاتر از eur /usd هست یعنی روزای قبل مثلا ۰.۱ eur/usd میزدی الان مجبور میش ۰.۰۱ طلا بزنی در نتیجه نمودار میانگین لات بهم میخوره !!!اینجوری باشه پاس کردن چالش رایگان فول فاند تقریبا غیر ممکن میشه!! چون اون چالش محدودیت زمانی داره!!!چالشهای دیگه هم تبدیل به یه کلاف سردرگم تبدیل میشن که نمیگم نمیشه پاس کرد ولی خیلی دردسر داره ترید به خودی خودش کار فوق العاده سخت و پر استرسیه !!!خیلی نا امید شدم روحیم سقوط کرد !!!
میصرفه دیگه گلم، یارو میره ربات میخره 20 تومن مثلا، بعد از اونور پولشو دو برابر در میاره دیگه
بد نیست. باید منم برم دنبالش انگار ![]()
خواهش میکنم دوست عزیز. امیدوارم مفید بوده باشه ![]()
اره میصرفه ولی فقط رو پراپ نه سرمایه شخصی
باتوجه به توضیحات شما برای تریدری مثل من که slرا براساس درصد ضرر تعیین میکنم وحتی بعضی وقتا ورود ۳ مرحله ای دارم موضوع خیلی پیچیده میشه!!!شما در نظر بگیر مثلا دوروز eur/usd معامله کردی روز سوم میخوای xau/usd معامله کنی در نتیجه ممکنه کلا مجبور بشی ۰.۰۱ لات وارد شی چون میزان دلاری طلا خیلی بالاتر از eur /usd هست یعنی روزای قبل مثلا ۰.۱ eur/usd میزدی الان مجبور میش ۰.۰۱ طلا بزنی در نتیجه نمودار میانگین لات بهم میخوره !!!اینجوری باشه پاس کردن چالش رایگان فول فاند تقریبا غیر ممکن میشه!! چون اون چالش محدودیت زمانی داره!!!چالشهای دیگه هم تبدیل به یه کلاف سردرگم میشن که نمیگم نمیشه پاس کرد ولی خیلی دردسر داره ترید به خودی خودش کار فوق العاده سخت و پر استرسیه !!!خیلی نا امید شدم روحیم سقوط کرد !!!ایکاش رابین سود این قوانین رو برداره پراپهای دیگه هم اصلا همچنین قوانینی ندارن
سلام و احترام مجدد
ببین اصلا مسئله ای نیست و نیازی به ناامیدی نداری ![]()
تو اکانت هایی که من بررسی کردم، کلا همه مشکل میانگین رو یکجورایی داشتن ولی از آنجایی که تعداد روزهای معاملاتی نامحدود در چالش فورجامپ داری، میتونی روزهای اضافی رو فقط با هدف کاهش میانگین استفاده کنی و کاری کنی که تمام روزهای اصلیت، مورد قبول قرار بگیره.
یا اصلا میتونی فقط روی یک نماد معامله کنی.
کلا نشدنی نیست و شبیه یک بازی هستش که کلی راه برای پیچوندن و رد کردن داری.
منم هدفم همینه که با بررسی اکانت ها، به همین نکات اشاره کنم تا بقیه مثل شما از سردرگمی در بیان.
مورد اخر هم بله، قوانین این شرکت خب اینطوری هستش ولی اگر دقت کنید، کم متقاضی هم نداره و استقبال میشه قطعا.
به نظرم مشکل اصلی عدم شناخت از قوانین و نحوه فعالیت هستش که یکم باعث سردرگمی میشه وگرنه چالش های این شرکت میتونه فرصت جذابی برای کسب درآمد باشه.
شرکت سرمایه گذار برتر هم که اصلا خب بحثش جداس و کلا معروفه و شکی توش نیست. ولی به هر حال هر شرکتی یک سبکی داره و کاریش نمیشه کرد.
باز اگر سوالی داشتی آقای مرادی حتما بپرس
موفق و موید باشی ![]()
سلام و احترام خدمت همه عزیزان
**
دیشب متاسفانه مشکلی پیش اومد و نشد این پیام رو بزارم، برای همین امشب دوتا تحلیل خواهم گذاشت**
**
چهارمین** اکانتی که پاس شده
نام چالش: فورجامپ (مرحله دوم)
بالانس اولیه: 20,000دلار
*بخش معاملاتی:
۱- ایشون عمدتا بر روی طلا معامله داشتند و سبک ترید ایشون هم مانند سایر افرادی که چالش فورجامپ تهیه کرده بودن، به صورت معامله در تایم فریم پایین بوده.
۲- عمده معاملات حجم بالا و سود های جزئی داشته ولی خب از بعضی معاملاتشون سود خوبی هم گرفته اند که میشه گفت همین ها اصل کار رو کردند. تارگت ایشون کلا 1400 دلار بوده و دقیقا هم 1400.64 تا سود گرفتند.
۳- ایشون بیشتر در سشن توکیو معامله داشتند و دقیقا از ساعت 6:30 شروع به معامله میکردن.
*بخش آنالیز:
۱- ایشون مانند نفر سومی که تحلیل کردیم، مشکل میانگین داشتند ولی از اونجایی که چالش فورجامپ محدودیت روزهای معاملاتی ندارد، ایشون کلا 5 روز اول رو ترید کردن و مابقی روز هارو کلا برای کاهش میانگین استفاده کردن که همین نکته میتونه به شما عزیزان هم برای پاس کردن چالش حسابتون کمک کنه.
۲- میانگین win/loss برابر 0.85 هستش و کلا 98 تا پوزیشن داشتند.
به نظرم خودم: چالش فورجامپ با توجه به نتایجی که میبینم، به نظرم میتونه همچنان یکی از جذاب ترین و بهترین چالش های رابین سود باشه که امکان پاس شدن بالایی هم داره. این نوع از پاس شدن هارو که میبینم، متوجه میشم که واقعا اگر کسی قوانین رو خوب بلد باشه، میتونه از پس چالش های مختلفش بربیاد و سود خوبی کسب کنه.
مرسی که مطالعه و حمایت میکنید ![]()
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید ![]()
ممنون بابت راهنمایی خوبتون
بزرگوارید اقای مرادی. خوشحال شدم از آشناییتون ![]()
مرسی بابت وقتی که میزاری. منم راستش وسوسه شدم برای این فورجامپش. انگار راحت میشه پاس شد و سود کرد
البته اول فول فاند رو پاس کنم، بعدش میرم سراغش. شایدم زودتر خریدم اصلا