شفاف‌سازی پرداخت‌های رابین سود + نمونه استیتمنت‌های موفق

من یه روز حواسم نبود یه معامله 1صدم رو طلا باز کردم و 15 ساعت تا فرداش باز موند. حالا هر کاری میکنم زمانم رو نمیتونم تنظیم کنم. بنظرتون چکار کنم؟ بقیه معاملاتم نهایتا نیم ساعته

فول فاند دارید؟

سلام و احترام خدمت همه عزیزان:rose:
اکانت 7ام
نام چالش: ریل فرصت ها
بالانس اولیه: 5000دلار

image

*بخش معاملاتی:

۱- اولین معاملات ایشون رو که نگاه کردم متوجه شدم یه چیزی حدود 200 تا در همون روز ایشون ضرر کردن و به نظرم حس میکنم فشار روانی و استرس زیادی روی ایشون بود برای ادامه معاملاتشون.

۲-اکثرا اکانت هایی که دیدم روی طلا ترید میکنند ولی ایشون به جفت ارزها هم توجه زیادی داشتند و از جفت ارزهایی مثل gbpusd یا nzdusd هم استفاده کردند. البته خب احتمال میدم که شاید علتش تفاوت بین نوع اکانت ها هستش. چون جفت ارزها کلا برای گرفتن سود معقول مناسبه و ریسک طلا رو به یک اندازه نداره خلاصه. همین مسئله هم اتفاقا کمکشون کرده و در معاملات بعدیشون، 600 تا سود ساختن.
۳- چالشی که ایشون داشتند دو مرحله ای فرصت ها بوده و خب 9 میلیون تومن پول این اکانت میشده. با توجه به برداشت سود 400 دلاری میشه گفت ایشون سود فوق العادی داشتند.

*بخش آنالیز:

۱- حقیقتا از نمودارهای ایشون متوجه شدم که روتین خاصی برای معاملاتشون نداشتن که البته خب نیازی هم نبوده. چون همانطور که میبیند هر نمودار رو طوری پیش بردند که تعداد پارامترهای لازمش رو گرفتن. نکته ای که باید شماهم دقت کنید. مثلا ممکنه یه روز نمودار زمان پر نشه ولی نمودار سودتون اوکی بشه و حتی برعکس. مهم این هستش که هر نمودار به حداقل مقدار مورد نیازش برسه.
۲- میانگین win/loss برابر 1.41 هستش و 138 تا پوزیشن داشتند.

به نظرم خودم: این یکی اکانت ترکیبی از استرس و مدیریت درست بود. ببینید خیلی وقت ها پیش میاد شروع قوی و سودمندی ندارید اما دلیل نمیشه که خودتون رو ببازید. ایشون روز اول 200 تا ضرر کرد ولی در نهایت 600 تا سود ساخت. گاهی وقت ها استمرار و هدفمند حرکت کردن مهمه نه قوی شروع کردن. پس حواستون باشه عزیزان.
نکته بعدی اینکه سعی کنید به جفت ارزهای دیگه هم عادت کنید چون واقعا همیشه سود سریع نیاز نیست و فقط کافیه یکم به سود های کم ولی مستمر فکر کنید. طلا همیشه سود دهی و روند تندی داره اما ریسکش بالاس.
خلاصه، ایشون سود خوبی هم کسب کردند و با 9 تومنی که خرج کردند، با قیمت دلار الان حدود 72 میلیون تومن سود کردند که مبارکشون باشه.

مرسی که مطالعه و حمایت میکنید :heart_eyes:
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید :rose:
رابین-سود

سلام و احترام، امشب انشاالله اکانت 8ام رو تحلیل میکنم و توضیحاتشو میزارم خدمتتون :rose: :heart_eyes:

من فکر میکردم هر روز باید تمام میله ها باهم تایید بشن :face_with_diagonal_mouth:

سلام و احترام،

خیر نیازی نیست. فقط کافیه هر نمودار، به حد نصاب خودش برسه. روزها میتونند متفاوت باشند

خیر، هر نمودار جداس و میشه جداگانه روی هر کدوم کار کرد تا پاس بشه. باید نظم داشته باشی

این کد تخفیف هارو برای من تو بله فرستادن، ربات بله رو داشته باشید برای شماهم میاد. دوست داشتید استفاده کنید.
تا ساعت 18 روز 20 ام اردیبهشت:

فورجامپ 5کا 25 درصد : forj5ka

فورجامپ 10کا 20 درصد : forj10ka

فورجامپ 20کا 15 درصد : forj20ka

رابین هودی 5کا 20 درصد : robinh5ka

رابین هودی 10کا 15 درصد : robinh10ka

فرصت ها 5 کا 15 درصد : fors5ka

همه استیتمنت های رابین سود فیکه

قبلا ثابت شد

وقت خودتونو با رابین سود هدر ندید

اگر واقعا تریدرید

یک نمونه از ثابت شده هارو بیار ماهم یکم حال کنیم مسعودجونم. اره داداش همش فیکه و فقط اونایی که تو میگی درست و صحیحه. این همه وقت گذشت، نمیدونم چرا یک مدرک نیاوردید از کلاهبرداری ها. عجیبه

حالا مهم نیست، اصلا هر چی تو بگی، چشم وقتمونو با رابین سود هدر نمیدیم :rofl:

خوشم میاد دیگه حرف زدن هاتون هم فایده نداره و مردم عقلشون میرسه چی خوبه و بده :rofl:

یادش بخیر یه زمانی اومده بودم تو این تاپیک های رابین سود

کل تاپیک پر شده بود از مسعودها. یعنی هر چی مسعود میدیدی شاکی بود. انگار یک مسعود بود و 100تا اکانت :rofl::rofl::rofl::rofl:

یک مسعود راضی و خوشحال بینشون پیدا نمیشد. همه اشون هم میگفتن دزده و کلاهبرداره و حرف ها همه از دم تکراری :rofl::rofl::rofl:

عجب دورانی بود :rofl:

:rofl: :rofl:

مخاطب من تریدراست

مدرک هم قبلا فرستادم ثابت هم شده، حوصله دوباره بحث کردن نیست

شما میخایی ساده لوح باشی به من ربطی نداره

لطفا ریپلای نزن بدم میاد بحث کنم، لازم نیست هرچیزی به خودت بگیری اگر تریدری

اگر نیستی و وظیفت چرت گویه لطفا ریپلای نزن از دست جماعت شما خسته شدیم با مغز ماهیتون

اخ جون جدت اینطوری نگو که من روده بر شدم از خنده :rofl::rofl::rofl::rofl:

من هر وقت دیدم تو فقط داری میگی رابین کلاهبرداره که. تازه فعالم هستی، الان ما نوچه ایم یا تو؟

ادب داشته باش

اگر خسته شدی برو همونجا که فکر میکنی خوبه، اینجا شعر نگو

سلام وقتتون بخیر

چرا زدم چیزی اعمال نشد؟

بیا برو دیر اومدی

فاز برداشتی

من یک ماه هست دارم روی رابین سود ترید میزنم

کلی از مشکلات و با دلیل و مدرک گفتم

وقتی امثال تو با مغز کوچیکشون میشینن چرت میگن طبیعتا منم بد و بیرا میگم

شما نگران چی هستی خودت یا رابین سود؟

میخوایی پنل رابینسودمو بفرستم ؟

پیاما و مشکلات که از ماه پیش میگفتم که نمیری بخونی

فقط چرت گویی و مسخره کردن شده کارت

تمام پیامت حمایت از رابین سوده

بهتره نگران خودت باشی کوچولو

mercii :smiling_face_with_three_hearts:

pashidam :joy:

rast mige ino khodaii

man farvadin bood fekr konam inja hamash dava bood va hame masood boodan aksaran :joy:

alan baz behtar shode va kamtar beham miparan :sweat_smile:

cheghadr shoma gele mikoni

velesh kon robino. man chat haye ghablitono dide boodam hamoon moghe. narahati velesh kon arzesh hers khordan nadare

mishe begi age inhame moshkel dare, chera 1 mahe dari hanooz trade mikoni?

darket nemikonam :face_with_raised_eyebrow:

من یک ماه هست دارم روی رابین سود ترید میزنم

و مشکلاتش رو میگم

الانم اکانتم داخل سوده

چون من مشکلات رو میگم شدم الاف؟

kash nemoone trade ham bezari khob. age win rate khobi dari albate

maro bad bakht nakoni :rofl: