شفاف‌سازی پرداخت‌های رابین سود + نمونه استیتمنت‌های موفق

حالا مورد بعدی، تو بگو ببینم من کی و کجا نوشتم که برید اکانت پولی از رابین سود بخرید که بعد مردم پول زحمت کشیده اشون رو بدن به رابین سود؟ کی دیدی من کسیو تشویق به این کار کردم؟ بعدشم من اصلا دوست دارم هر شرکتیو تبلیغ و تعریف کنم. اومدم شرکت بابای تورو زیر سوال بردم که تو چندجا اومدی دنبالم میکنی و هی ریپلای میزاری :joy:

تهمت نزن خلاصه. هر وقت هم خواستی به کسی بگی دزد و کلاهبردار و هر چی، مدرک داشته باش :pinched_fingers:

وای تو دیگه چه ترولی هستی.
همه پستهات رو خوندم فقط از رابین سود تعریف میکنی.
برو با دراداون 2 درصد 35 درصد سود کن و خوش باش.

3 لایک کرده

ترول که شماهایید مثل موریانه پخش شدید همه جا
یه بنده خدایی خوب جوابتونو داد که البته فکر کنم پاک شده باشه تا الان
من از هر کسی و جایی بخوام تعریف میکنم، مثل شماها نیستم حداقل که به هر کی بخوام بیام تهمت بزنم و بگم دزد. فضولیش هم به کسی نیومده
فرق بین من و امثال شما نوچه ها زمین تا آسمونه

سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز
خیر بنده از تیم رابین سود نیستم و اینجا دارم آزادانه فعالیت میکنم.
در مورد کامنت ها هم عرض کنم خدمتت که بنده تمام چت هارو میخونم، چه طرفدارها و چه اونایی که مخالفن و به هر دلیلی بد رابین سود را مطرح میکنند.
نظر شخصی خودم را بخوام عرض کنم خدمتت، این هستش که بنده کلا اهمیتی به این کامنت ها نمیدم عزیزم.
شما خودت عاقل هستی و قطعا میتوانی بسنجی که اوضاع از چه قرار است و من حقیقتا وقت خودم را بابت این چیزا تلف نمیکنم. هر کسی حق داره آزادانه نظر خودش را بگه و کاملا قابل احترام هستش برای بنده و ایرادی نداره.
در مورد خودمم، تا زمانی که از رابین سود، بدی نبینم، چیزی نمیگم و اینجا سعی میکنم صرفا کمک به بهبود شرکت و کاربرهاش بکنم چون مطمئنم نظرات ما به گوششون میرسه.
در پیام اخر هم بنده سعی کردم صرفا کمک کرده باشم و بازم به فعالیت و تحلیل اکانت هایی که موفق بودن ادامه میدم چون به نظرم بسیار کار مفیدی هست و میتوان کلی نکات مثبت و خوبی ازش یاد بگیریم.
از شما هم بابت ابراز نگرانی و نظراتی که دادید صمیمانه متشکرم.

1 لایک کرده

سلام مجدد خدمت همه
میرم سراغ دومین اکانتی که موفق به پاس شدن کرده
نام چالش: فورجامپ (مرحله اول)
بالانس اولیه:20000دلار
image

*بخش معاملاتی:
۱- مجدد الگوی تکراری حجم نسبتا بالا در تایم فریم یک دقیقه رو من تو روند ترید کردنشون میبینم ولی خب نسبت به شخص اولی که تحلیل کردیم، مدت زمان بیشتری خرج کردن. عمده معاملات مجدد روی طلا بوده و تک و توک به سراغ چیزای دیگه رفتند.

نکته منفی که وجود داره مقدار زمانی هستش که به نظرم ایشون وقت گذاشته. از ساعت 11 تقریبا شروع به کار کردن تا ساعت 20 که خب خیلیه و من نمیدونم چطوری ذهن ایشون یاری کرده. ولی از طرفی دیگه ایشون روز اول از یه چیزی حدود 50 تا پوزیشنی که زدن فقط 4 تاش ضرر شده.
بعد نکته جالب تر از اون رو بهتون بگم، میانگین هر پوزیشن ایشون 10 دلار بوده و مجموعا حدود 800 دلار سود بدست آورده. حقیقتا خودم محو شدم بعد این چیزی که دیدم :joy:
2- دومین نکته ای که به چشمم خورد این بود که ایشون بعد از اینکه حسابشون به تارگت رسید، به واسطه اینکه پارامترهای 6 گانه به صورت قدر مطلق بوده، صرفا معاملاتی رو انجام دادن که روزهاشون پر بشه. این نکته خوبی میتونه برای کسانی که تونستند به تارگت برسند ولی مشکل میانگین کم کردن دارند.

*بخش آنالیز:
بخش آنالیز ایشون چون یک سری روزهارو به نظرم الکی ترید کردن، خراب شده و دیتای اصلی از عملکرد ایشون نمیتونه باشه. win/loss ایشون حدود 2.82 هستش و امتیازی که پنل بهشون داده 60 بوده.
درنمودارهای 6گانه ایشون، 5 تا از نمودارهارو پاس کردن و فقط نمودار میانگین زمان ایشون کامل نشد که خب این مسئله با فاکتور تراکم سوددهی جایگزین شده و به هر حال تونستند مرحله اول را پاس کنند.
کمترین حجم معاملاتی ایشون 0.07 و بیشترین 6.5 لات بوده و میانگین سود هر پوزیشن هم 10 دلار تقریبا

به نظرم خودم ایشون خیلی حرفه ای بودن و درک درستی هم از قوانین داشتند. حتی میدونستند که میانگین زمان رو میشه با پارامتر تراکم سوددهی جایگزین کنه و خب این خودش یکی از نکاتی هستش که عزیزانی که چالش تهیه میکنند میتوانند استفاده کنند ازش.
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید :rose:

3 لایک کرده

دمت گرم داداش زحمت میکشی و این همه مینویسی

1 لایک کرده

سلام و درود به همه
میریم برای سومین شخصی که چالششو پاس کرده تا تحلیلشو باهم داشته باشیم و انشاالله بتونیم نکات خوبی ازش بدست بیاریم

سومین اکانتی که پاس شده
نام چالش: فورجامپ (مرحله اول)
بالانس اولیه: ۲۰۰۰دلار

*بخش معاملاتی:

۱- نسبت به اشخاص قبلی، ایشون تعداد معاملات کمتری داشتند که خب نشون میده هدفمند تر بوده به نظرم و دقیق تر رفتار کردن.
2- ماهیت این چالش چون 7 درصد سود بوده، از پوزیشن هایی با حجم بالا استفاده کردن و زود هم پوزیشن هارو میبستن. علتش هم این بوده که خب تارگت حساب 2هزارتاییشون میشده 140 دلار کلا و نیازی اصلا به چالش کشیدن خودشون نداشته. البته که خب از طرفی دیگه، دراو داون روزانه اشون هم 100 تا بوده و باید احتیاط میکردن به هر حال ولی خب اینطور که مشخصه، ایشون مسلط بودن روی تریدشون.
3- تعداد معاملات در روز زیاد نبوده و با یک تارگت مشخص و کوتاه، به هدف روزانه اشون رسیدن.

*بخش آنالیز:

1- اولین مسئله روزهای معاملاتی بوده که داشتن. دقت کنید یک سری روزها در نمودار میانگین زمان، به عنوان روز مورد تایید، قرار نگرفته ولی در نمودارهای دیگه، اون روز مورد تایید بوده. این یعنی شما نیاز نداری حتما برای هر نمودار و هر روز، تمام پارامترهای 6 گانه رو تاییدشو بگیری بلکه فقط باید اون نمودار، به حد نصاب خودش برسه. حالا میتونه یک روز زمان کافی نباشه، یک روز سودش و بالعکس.
2- میانگین win/loss برابر 1.45 هستش(کلا 27 معامله داشته که 8تاش لوز بوده)
3- از یک سری روز ها هم به صرفا با هدف کاهش میانگین استفاده شده و ترید خاصی انجام ندادن.

به نظرم خودم: چالش فورجامپ که تارگتش 7 درصد هستش با وجود سه مرحله ای بودنش دشواری خاصی نداره و اکثرا هم دنبال این چالش رفتند که نشان دهنده محبوبیت این چالش بین کاربرها هستش و خلاصه که در تایم فریم پایین سعی کردند فعالیت کنند. البته که اینطوری هم نباید حساب کنید که چون تارگتش پایینه میشه راحت سود کرد. دقت کنید که این عزیزان وین ریت خوبی هم داشتند به هر حال و شماها هم باید دانش تکنیکال و استراتژی خوبی داشته باشید.

مرسی که مطالعه و حمایت میکنید :heart_eyes:
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید :rose:

2 لایک کرده

بررسی های خوبی بود ممنون

2 لایک کرده

متشکرم اقای نزدکی بابت اینکه وقت گذاشتید و مطالعه کردید :rose:

1 لایک کرده

این سبک از معاملات که تو ۱۰ ثانیه به مدت ۲ ساعت هی ترید کنی فقط مال ربات هستش نه ادم معمولی هر سه تا اکانتی هم که بررسی کردید همینجوری پراپ رو پاس کردن

3 لایک کرده

دوستان انقدر متعصبانه نگاه نکنید موضوع شما مثلا تریدر هستید احتمال هر چیزی وجود داره سرمایه گذار برترم تازه اومده بود همه نظرات منفی بود اینکه پراپه شما حتی راجب بروکرهاهم نظرات منفی میبینید مقداری شک منطقی هست اما تبدیل ب افراط بشه سمه برعکس خیلی خوشبین بودنم بده شما حساب کتاب کن با 5 میلیون میصرفه برات یکسال ترید کنی 100درصد سود کنی یا خطرش ب جون بخری ی حساب از پراپ بگیری و در ضمن همه اینجا هستیم ی پراپ خوب پیدا کنیم دلیل اینکه رابین سود داره اصلاح میکنه خودشو اینه ک سرمایه گذار برتر نیس میخواد تریدر جذب کنه ک بتونه سودهارد پرداخت کنه شماهم اگه جاسون بودی شیطنت میکردی چون باید تریدر زیاد باشه تا بتونی سود پرداخت کنی و خودتم سود کنی مخلص کلاوم رابین سود توبه کرده بالاخره ک ب ی جا باید اعتماد کنیم و ما ایرانی ها شکاکی بذبینی تو خونمونه و اگه اعتماد کنیم دیگه بت میسازیم ک جفتش اشتباس

2 لایک کرده

سلام و احترام

بله فرمایشت درسته، قطعا احتمال ربات بودن هم وجود داره ولی خب قرار نیست ما اینجا به کسی تهمت بزنیم. بلکه فقط دنبال این هستیم که در مورد حساب هایی که پاس شده، بحث بکنیم و راهکارهای مختلفی که انجام دادن رو ماهم بفهمیم.

بنده صرفا به دنبال تولید محتوا از این موقعیت و اطلاعاتی هستم که شرکت در اختیار کاربرها گذاشته و سعی میکنم خلاصه یک بررسی کرده باشم و کمکی کرده باشم به مابقی کاربرها.

در ضمن بحث اکسپرت و ربات، در این پلتفرم قابل انجام نیست ولی به هر حال این احتمال هم وجود داره.

ممنونم از نظری که گذاشتی و همچنین وقتی که بابت خوندن پیام هام صرف کردی🙏🏻

موفق باشی سالارجان🌹

3 لایک کرده

سلام و احترام

راستش بنده دقیقا متوجه نشدم ولی کلا اگر شما از کسی فقط تعریف شنیدی، بهتره شک کنی بهشون.

من خودم با همین فول فاند رابین سود فعالیت داشتم و واقعا از پشتیبانی و مسئله ای، مشکلی نداشتم و راضی بودم.

سلیقه اس. ممکنه با مابقی هم حال کنم ولی خب تجربه اشونو کامل نداشتم.

به هر حال اصلا این تاپیک بحث طرفداری یا خوب و بد بودن رابین سود نیست.

تو این تاپیک صرفا دارم کمک میکنم تا اگر کسی تمایل به فعالیت داشت، بتونه از این نظرات تا حدی استفاده بکنه که البته امیدوارم بدرد بخور باشه تحلیل هایی که کردم🙏🏻

به هر حال ممنونم بابت نظرتون

موفق باشی🌹

1 لایک کرده

تنها یک دلیل داره حضور تریدرها در این وب اونم اینه ک بهترین پراپ در حال حاضر از مابقی پراپ سوا کنیم و کار کنیم شما کارت درسته انالیز میکنی و اون دوست عزیزم کارش درسته نقد میکنه اما شما ب ی سمت دیگه میرفتید من دلم برای اون بدبختی میسوزه ک تازه با ترید پراپ اشنا شده و میاد اینجا کوچیک ترین چیز حالشو بد میکنه ناامید میشه

3 لایک کرده

چی بگم والا، کاملا حرف هاتون درسته ولی خب کاری نمیشه کرد.

2 لایک کرده

میبینم با وجود داستان سرایی خیلی ها همچنان ادامه میدی سلطان، افرین :sweat_smile:
همین که وقت میزاری و سعی میکنی کمک کنی خودش خیلیه و دمت گرم
بقیه هم بزار هر فکر میکنن، بکنن

1 لایک کرده

اره، ولی خب پولش برمیگرده. من خودمم امار داشتم 300 تتر طرف میگفت قیمتشه. نوع خوب و دقیقش یعنی
وسوسه شده بودم بخرم ولی خب ارزش نداره
خودم تمرین میکنم و شد شد، نشدم مهم نیست.
ولی روش پاس کردن پراپ ها با این تایم فریم پایین انگار خوب جواب داده کلا

1 لایک کرده

فلا با تتر ۱۷۵ تومن حرکات ریسکی نکنید

2 لایک کرده

سلام و احترام مجدد
خواهش میکنم. امیدوارم کمکی هم کرده باشم و صرفا فقط متن الکی نبوده باشه
مرسی بابت نظرتون :rose:

2 لایک کرده