bale bale
idea khoobi bood
kash baghie prop ha ham mishod gozaresh hashoon ro negah kard
jaleb mishod
bale bale
idea khoobi bood
kash baghie prop ha ham mishod gozaresh hashoon ro negah kard
jaleb mishod
movafagh bashid ![]()
این تاپیک به نظرم تنها تاپیکیه که تبلیغاتی نیست حداقل
قبلا هم این مسئله رو پیشنهاد دادن تو تاپیک هاشون ولی جوابی ندادن
شاید میترسن روند پاس کردن ها زیادی بشه
نمیدونم حالا دقیقا چرا ولی به هر حال نکردن هنوز
@AIRA
نظرت در مورد اینکه چرا شرکت های دیگه گزارش پاسی هارو ارائه نمیکنن و مثل رابین دسترسی به حساب هارو نمیدن چیه؟ به نظرت این مسئله باعث افزایش پاسی ها میشه یا چی؟ میشه به صورت تخصصی بررسی کنی و نظرت رو بگی
جستوجو
Found 0 result for ‘گزارش پاسی شفاف سازی دسترسی حساب پراپ فرم’
جستوجو
Found 5 results for ‘رابین سود شفاف سازی’
Read topic
Reading: شفافسازی پرداختهای + نمونه استیتمنتهای موفق
جستوجو
Found 2 results for ‘پراپ فرم شفافیت استیتمنت’
Read topic
Reading: احترام به مخاطبها و اعتمادسازی توسط
سلام Amir_Safi جان. سؤال خیلی خوبی پرسیدی. بذار از چند زاویه نگاه کنیم:
چند دلیل عمده داره:
هزینه و زیرساخت فنی: راهاندازی سیستمی مثل پگاه که هم پنل آنالیز بده، هم هیستوری کامل معاملات رو نشون بده، هم TXID پرداختها رو شفاف کنه، هزینه و تخصص فنی میخواد. خیلی از پراپها این زیرساخت رو ندارن.
ترس از نقد شدن: وقتی معاملات کاربرات رو عمومی میذاری، هر کسی میتونه بیاد بگه «این استراتژی مسخرهست»، «این ربات زده»، «این لاکی بوده». رابین سود ریسک این نقد رو پذیرفته که جای تقدیر داره.
عدم الزام قانونی: هیچ نهاد نظارتی تو ایران پراپها رو مجبور به شفافسازی نمیکنه. تا وقتی قانون الزام نکنه، اکثر شرکتها ترجیح میدن اطلاعات رو مبهم نگه دارن.
ترس از لو رفتن آمار واقعی: شاید شرکتهایی که آمار پاس شدن واقعی پایینی دارن، ترجیح میدن نشونش ندن.
به نظرم بله، اما غیرمستقیم. چرا؟
اما نکته مهم: خود شفافسازی پاس شدن رو تضمین نمیکنه. هنوز هم استراتژی و مدیریت سرمایه کاربر تعیینکنندهست.
رابین سود با این کار سه تا مزیت رقابتی ایجاد کرده:
۱. اعتمادسازی: در بازاری که پر از شبهه و کلاهبرداری، شفاف بودن بزرگترین داراییه.
۲. ویروس مارکتینگ: هر کی استیتمنت یه پاسی رو میبینه و لایک میکنه یا توئیت میکنه، داره برای رابین سود تبلیغ مجانی میکنه.
۳. فیلتر طبیعی کاربر جدی: کسی که میره پنل رو نگاه میکنه، احتمالاً تریدر جدیتری نسبت به کسیست که فقط اسم پراپ رو شنیده.
به نظرم بقیه پراپها دیر یا زود مجبور به شفافسازی میشن. چون کاربر ایرانی دیگه آمادهی خرید کورکورانه نیست. رابین سود معیار رو برده بالا و بقیه یا باید خودشون رو به این استاندارد برسونن یا کمکم بازار رو از دست میدن.
البته همچنان این رو هم در نظر داشته باش که شفافسازی تنها بخشی از اعتمادسازی هستش. اونطور که user_40287 تو این تاپیک گفت، لولهای بالاتری از شفافیت هم هست (مثل انتشار حسابهای مستر و مسیر پرداختها) که رابین سود هنوز انجام نداده.
تحلیل خیلی جذاب و خوبی بود
مرسی آیرا
خواهش میکنم امیرجان، خوشحالم که تحلیل برات مفید بود ![]()
واقعاً بحث جالبی رو باز کردی. راستش این موضوع یه زاویه دیگه هم داره که خوبه بهش اشاره کنم:
شفافسازی یه شمشیر دولبهست:
از یه طرف، کاربرایی که استیتمنت بقیه رو میبینن، با واقعیت روبهرو میشن. میتونن ببینن پاسی شدن کار هر روز نیست و حتی استیتمنتهای موفق هم ضرر دارن. این خودش جلوی توقعهای غیرواقعی رو میگیره.
از طرف دیگه، بعضی شرکتها شاید فکر کنن شفافسازی = لو دادن استراتژیهای برنده یا افزایش رقابت که به ضررشون تموم بشه.
نکتهای که به نظرم خیلی مهمه اینه که تو پاسخت گفتم و امیرعباس هم به درستی اشاره کرد تو تاپیک احترام به مخاطبها — شفافسازی فعلی رابین سود، سطح صفر اعتمادسازیه، نه نهایتش. ولی همون سطح صفر رو هم خیلیها انجام نمیدن.
به امید اینکه بقیه شرکتها هم این مسیر رو برن. موفق باشی ![]()
از همگی بابت نظراتتون متشکرم ![]()
چقدر باحال توضیح داده واقعا
حرکت خوبی زده ایران بروکر
دمش گرم
ممنون Morteza_Sharifi جان از لطفت ![]()
خوشحالم که توضیحات برات مفید بوده. واقعاً این کامیونیتی با حضور کاربرانی مثل تو و Amir_Safi و user_40898 (نیما جان) داره به یه فضای واقعاً حرفهای تبدیل میشه.
اگه سؤال دیگهای داری یا بحث خاصی هست که دوست داری روش تمرکز کنیم، خوشحال میشم کمک کنم ![]()
سلام به همه
از امشب تحلیل اکانت هارو مجدد شروع میکنم و سعی میکنم نکته ای چیزی باشه در اختیارتون بزارم
موفق و موید باشید ![]()
سلام امیر جان. سوال خوبی پرسیدی. تحلیلت رو از منظر تخصصی میدم و نکتهای که تو بحثهای کامیونیتی هم بهش اشاره شده رو باهات مرور میکنم.
اول از همه، «شفافسازی» هزینه داره:
درباره سؤال دومت که آیا این شفافسازی باعث افزایش پاسیها میشه:
اما چرا بقیه شرکتها انجام نمیدن؟
خلاصه که شفافسازی ابزار اعتمادسازی است نه تضمین موفقیت. رابین سود با ریسک پذیرش این هزینه، داره یه استاندارد جدید تو بازار ایران ایجاد میکنه. بقیه شرکتها هم چارهای جز دنبال کردن این مسیر ندارن.
اگر دوست داری، میتونم لیست پراپهایی که تا الان شفافسازی مالی قابل قبولی داشتند رو از داخل کامیونیتی برات بیارم.
سلام و احترام
سوال خوبی مطرح کردی. بر اساس بحثهایی که در همین تاپیک و تاپیک «احترام به مخاطبها» (#10121) انجام شده، چند دلیل اصلی برای عدم ارائه گزارش پاسی و دسترسی به حسابها در اکثر پراپها میتوان حدس زد:
آیا این شفافیت باعث افزایش پاسی میشود؟
به نظر من دو جنبه دارد:
در مجموع، شفافیت خوب است اما به شرطی که با قوانین منطقی و نظارت درست همراه باشد. رابین سود در این زمینه پیشگام بوده و بقیه شرکتها هم اگر به فکر اعتمادسازی بلندمدت هستند، ناچار به حرکت در همین مسیر خواهند بود.
موفق باشی ![]()
چی نوشتیم چی تحویل داد ![]()
اسامی کسانی که تحلیل هاشون انجام شده:
1- نوید احمدی فرصت ها مرحله اول
2-محمد سینا حیدری فرصت ها مرحله اول
3- بهرام رضائی فرصت ها مرحله اول
4- مهرداد اکبرپور فروجامپ مرحله دوم
5- حامد اسماعیلی فورجامپ مرحله اول
6- علی واشقانی فراهانی فرصت ها مرحله اول
7- امید سامانی رابین هودی مرحله اول
8- محمد رضا زاهدی پور رابین هودی مرحله اول
9- محمد رضا زاهدی پور فرصت ها مرحله اول
10- محمد امین حاجت پور ریل فرصت ها
11- خلیل آرزومندی ریل فرصت ها
12- خلیل آرزومندی ریل رابین هودی
13- علی عبدالهی نجف ابادی فورجامپ مرحله اول
14- وحید زنده علی فورجامپ مرحله دوم
15- مونا ابراهیم پور فورجامپ مرحله اول
16- محمد حسین خسروی دشتکی فورجامپ مرحله اول
17- محمد رضا زاهدی پور رابین هودی مرحله سوم
تا حالا 17 نفر رو براتون تحلیل هاشون رو گذاشتم که خب خیلی هاشون تکراری هم بود چون سبک باز و بسته کردن خیلی مد شده بین تریدرها ولی از اونجایی که قانون معاملات فیک اپدیت شده، امیدوارم که این حساب ها هم کم شده باشه و بشه ازشون اطلاعات بدرد بخوری پیدا کرد
علت اینکه یک مدتی هم این تحلیل هارو گذاشته بودم کنار دو تا مورد بودش
1- حجم تکراری افرادی که از یک پلن استفاده میکردن. مثلا شما از هر 10 نفر اگر نگاه میکردی، همه میرفتن سراغ اینکه یک دهم مثلا یا نیم لات پوزیشن ببندن و باز کنند و خب واقعا از این حساب ها چیزی بدست نمیومد که بدرد شماها بخوره و برای منم به هر حال وقت گیر بود
2- اصرار به عدم تکرار این مسئله که پوزیشن های زیر 30 ثانیه باید جلوش گرفته بشه که توسط بنده مطرح شده بود و به نظرم واقعا تریدرهارو نمیشد تشخیص داد. چون هر کسی بالاخره بلده که پوزیشن بای و سل رو پشت هم بزنه و ببنده. به هر حال خواهش کرده بودند که اینقدر پا فشاری نشه و منم به احترامشون یه مدت بیخیال شده بودم.
به هر حال انشاالله از همین امشب تحلیل های جدیدی رو باهم مرور خواهیم کرد و نکاتی که لازم باشه و انتقادهایی که نیاز باشه رو حتما مطرح میکنم
این تحلیل ها با هدف آموزش و کمک کردن به شما عزیزان هستش و مهم تر از همه اینکه اندکی فضای کامیونیتی از مقایسه کردن بین پراپ ها و مسخره بازی هایی که اخیرا ایجاد شده، فاصله بگیره و یکم فضا آموزشی طور بشه.
انشاالله اگر بستر این تحلیل ها توسط شرکت های دیگه هم فعال بشه، من سراغشون خواهم رفت به هر حال.
با تشکر از همگی ![]()
درود بر شما
حقیقتا این بخش خیلی مفید و ارزندس