۱- بخش پنل آنالیزشون رو که نگاه کردم، احتمال میدم که خودشون هم اصلا تا لحظه اخری اصلا بازش نکرده و کاملا بی نظم و بدون برنامه ترید کرده که خب با توجه به سبکش، کاملا مشخصه.
۲-فاکتور تراکم سود دهی 133 درصد بوده و 121 معامله هم انجام داده و اگر دقت کنید، یک سری روزها فقط درجا زده و علت اینکه مثلا تو دو روز حجم معاملاتش خیلی زیادتره، به خاطر همین درجا زدن هستش. یعنی اومده باز کرده، 100 دلار سود کرده بعد دوباره که تکرار کرده 80 تا مثلا ضرر کرده و همینطوری. این مسئله باعث شده به منطقه دراو داون روزانه اش کمتر نزدیک بشه و دستش باز بوده به هر حال
به نظرم خودم: با توجه غیبت چند وقته ای که داشتم جا داره یه سری چیزارو یاداوری کنم و بنویسم. مورد اول، برخلاف خیلی ها که میگن نمودار 6 گانه بلای تریدرها شده، نمونه بارزش رو میتونید ببینید. حاضرم شرط ببندم که اصلا ایشون حتی یکبار هم توجهی به نمودار هاش نداشته مورد دوم، برخلاف خیلی حرف های دیگه که میگن معاملات فیک تشخیص داده میشه و سخت گرفته میشه و حساب رد میشه، تمام این معاملات از نظر من به طور کل خودش فیک باید حساب بشه ولی خب نشده. یکبار هم عرض کرده بودم، بحث معاملات فیک بیشتر روی فول فاند دیده میشه و سخت گرفته میشه و در مرحله ریل شاید. معمولا روی حساب های پولی من به شخصه سخت گیری ندیدم و اکثرا پاس شدن.
البته باید این نکته رو بگم، تعریف این فیک و داستان هاش کلا یه چیز دیگه اس. شما خودتون تصور کنید 100 تا پوزیشن زده باشید، چطور میشه سیستم تشخیص بده که مثلا از بین این همه چندتاش فیکه مورد آخر هم به عنوان نکته اموزشی در بحث پاس شدن اکانت ها بهتون بگم که شما فرض کنید از 6 تا نمودار به هر دلیلی یکیش خراب شده و درست نمیشه ولی فاکتور تراکم سوددهی زیر 70 درصد دارید مثلا. اونوقت سیستم خودش میاد یکی از نمودارهایی که پاس نشده رو جایگزینش میکنه و شما میتونید درخواست پاسی بدید!
چیزی دیگه ای به ذهنم نمیاد چون واقعا این سبک باز و بسته کردن هم برای خودش بساطی شده ولی تا جایی که من میبینم، کسی به کسی ایرادی نمیگیره
مرسی که مطالعه و حمایت میکنید
لایک یادتون نره
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید رابین-سود
۱- بخش آنالیز حسابشون به خاطر اینکه خب حساب هزارتایی هستش، زیاد پیچیده نمیشه و نرماله.
۲-فاکتور تراکم 228 درصد داشته و تو 8 روز موفق به پاسی حسابش شده.
3- استفاده از معاملات یک صدمی، نتیجه اش میشه نمودار اول که خیلی راحت پاس شده. (قبلا نکته اشو گفته بودم خدمتتون)
به نظرم خودم: از اونجایی که حسابش هزارتایی بوده مانور خاصی نداشته و صرفا با سعی و خطا تونسته 70 دلار سود بگیره که از معاملاتشون هم مشخصه. تنها نکته ای که میشه بهش اشاره کرد بخش پنل آنالیزه!
کسایی که حسابشون هزاردلاریی هستش معمولا تو بخش نمودار 6 گانه ها به مشکل نمیخورن به خاطر اینکه مانور زیادی نمیتونن بدن و باید حواسشون به دراوداون روزانه اشون باشه. سر همین خیلی با احتیاط عمل میکنند و سر همین نمودارهاشون خیلی منظم تر میشه نسبت اکانت هایی با بالانس های بالاتر.
لایک یادتون نره
۱- نسبت به کسانی که این مدلی ترید میزنن، ایشون به نظر تسلط کمتری داشتند چون تعداد روزهایی که درگیر این سبک بودن، تقریبا دو برابر بقیه هستش. از اونورم ضرر هاشون هم خیلی بوده
۲-فاکتور 111 درصده ولی خب نیازی بهش نداشته چون 6 تا نمودارشو پاس کرده.
به نظرم خودم: یعنی از هر 10 نفر، 8 نفر اینطوری هستند که حجم بالا میزنن و باز و بسته میکنند. متاسفانه نکته ای نمیشه ازشون بدست آورد که بهتون بگم، ولی خب من به ترتیب از اخر لیست میام بالا و هر کسی که پاس کرده باشه رو باهاتون به اشتراک میزارم و کاری ندارم چیکار کرده خلاصه.
در کل با اینکه وین ریت این سبک هم انگار بد نیست، ولی خب همچنان خوشم نمیاد اصلا از این مدل ترید کردن و به نظرم ترید نیست. یک جور ترفند پاس شدنه به هر حال.
لایک یادتون نره