احترام به مخاطب‌ها و اعتمادسازی توسط رابین سود

من واقعاً ذهنم درگیر این موضوع شده که چرا اکثر شرکت‌های پراپ، گزارش مالی درستی ارائه نمی‌دهند؟

من سایت‌های زیادی را بررسی کردم. فقط یک سری عکس می‌گذارند و می‌گویند “فلانی پاس شد”. اما هیچکس نمی‌گوید: مجموع واریزی‌های ماه چند بوده؟ چند حساب واقعاً تحویل داده شده؟ چند درصد تریدرها به مرحله برداشت رسیده‌اند؟

سوال من ساده است: مگر درآمد ندارید؟ مگر کاربر برایتان مهم نیست؟ پس چرا هیچ اقدامی ■■■■■■■■■

به نظرم رابین سود ثابت کرد می‌شود با سامانه‌ای مثل “پگاه” شفاف بود. من خودم یکبار فول فاندشان را داشتم و موفق نشدم، اما احترامی که این شرکت به واسطه ارائه این گزارش‌ها، برای تریدرها قائل می‌شود با هیچ پراپ دیگری قابل قیاس نیست. بماند که خیلی از پراپ‌ها حتی بستر ملی نداشتند و رابین سود اولین بود.

من قصد ندارم در مورد کلاهبرداری شرکت ها یا مسائل این مدلی صحبت بکنم؛ می‌گویم عدم ارائه گزارش، خودش یک نوع بی‌احترامی به کاربر است. ما لایق این نیستیم که در فضایی از ابهام تصمیم بگیریم. این وظیفه شرکت ها است که گزارش صحیح و دقیق از خودشان ارائه کنند تا کابرها تصمیم‌گیری درستی داشته باشند.

ای کاش بقیه شرکت‌ها هم از رقیبشان یاد بگیرند. تریدرها احترام می‌خواهند، نه فقط یک اکانت چالشی ارزان.

واقعا این مدت دلم نیومد این انتقاد رو از بقیه شرکت ها نکنم. همچنین اینم بگم که متنم رو به دلیل اینکه مشکلی نباشه، دادم هوش مصنوعی اصلاح سازی انجام بده که یک وقت مشکلی نباشه.

اینم فقط گزارش برداشت هایی که این شرکت داشته از تاریخ دی ماه(قبلی هاشون هم تو سایتشون به صورت جداگانه گذاشتن) :

رابین-سود

1 لایک کرده

سلام و احترام،
بخشی از حرفت که میگی شرکت ها باید دیتا منتشر کنند درسته و به حق هم هستش. البته من مطمئنم به زود هم بقیه شرکت ها این اقدام رو در جهت حفظ رقابتشون، انجام میدن.

اما مسئله دیگه ای که هست، نوع دیتاهاس. این پراپ ها مثل شرکت های بورسی، سهامی عام یا خاص نیستند که بخوان هر دیتایی منتشر کنند اما به نظرم وظیفه دارند حداقل یک سری دیتاهای اولیه رو به صورت منظم ارائه کنند.

گلایه خوب و به جایی بود به هر حال

موفق و موید باشی :rose:

1 لایک کرده

چقد تابلوئه که خودت مال همین شرکتی:joy::joy::joy::joy:

هرکی از این شرکت چالش بهره مطمئنن عقلشو از دست داده

2 لایک کرده

حقیقتا کاری با اینکه از طرفشون هست یا نه ندارم. ولی ایده حرفش قشنگ بود

شرکت های پراپ تو ایران کلا عملکرد خوبی ندارن

1 لایک کرده

یک واقعیت تلخیه که متاسفانه انگار هر کسی هر سبکی که عشقش بکشه دوست داره خدمات بده و چون متاسفانه شرایط رقابت ضعیفه، یعنی مثلا تعداد شرکت ها ارائه کننده کم هستند، شرایط اینطوری میشه که میگن خب پس هر کاری دلمون بخواد بکنیم

نمیدونم با حرفم موافقی یا نه ولی کلا تو سیستم کشور ما، چیزی به اسم خدمات درست و محترمانه انگار وجود نداره

1 لایک کرده

توی فرهنگمون هم نیست. شما دو سه بار برو از یه جا خرید کن بعد یه مدت دیگه کیفیت اول رو نمیبینی ۹۹ درصد کسب و کارا این طوری هستن.

3 لایک کرده

دقیقا. البته از طرفی دیگه متاسفانه اینا به قانون هم مرتبطه واقعا. اگر قانون درستی باشه هر کسی جرئت این مدل رفتارهارو نداره اصلا

1 لایک کرده

اولا که زشته این ادبیات. یعنی چی عقل ندارند؟ چرا به مخاطب های مخالف خودت توهین میکنی؟

دوما اصل مطلب رو متوجه نشدی عزیزم، من خودم اعصابم از اینکه این مدت فاصله گرفتم خرد بودش و فقط همین رابین سود بود که فعالیت میکرد. پراپکو که 2 هفته هم نشده فعال شده. سرمایه گذار برتر هم تازه دوباره زحمت کشید فعال شد. تو خودت اعصابت خرد نمیشه از این وضع؟ لیاقت و جایگاهی که داری اینه؟

ببخشید یه وقتایی باید به در بگی که دیوار بشنوه. من اصلا هیچ کاری با رابین سود ندارم و قوانینش مطابق استراتژی من نیست چون من تایم بالا ترید میکنم و نمیتونم هر روز پای چارت باشم ولی از این شرایط مزخرفی که به وجود اومده هم اعصابم خرد شده

این شرکت هم خدایی، حالا هر کی هر چیزی میخواد بگه، ولی واقعا نوع فعالیت و ایده هاشون عالیه و من دوست داشتم تشویقشون کنم

توام هر فکری میخوای بکنی، بکن. حوصله اثبات کردن به کسی ندارم

1 لایک کرده

منم مشکلم مسائل اولیه اس که پیدا نکردم. من چندوقتی بود دنبال میکردم شرکت هارو و این مدت هم سر قطع بودن شرکت های دیگه رفتم سمت رابین سود و تستش کردم. ببخشید من نمیتونم به واسطه نظرات شما یا هر کسی دیگه تصمیم بگیرم که کدوم شرکت ها خوبن یا بد

من ادم دیتامحوری هستم و دنبال نتایج و عملکردم و بر اساس اون نتیجه میگیرم چی خوبه و چی بده. این مدت واقعا فشار مزخرفی روم بوده و تحمل نمیتونستم بکنم که این شرکت ها که این همه هم طرفدار دارن، اینقدر بیخیال طی میکنند

1 لایک کرده

اینم یه بدبختی دیگه ای هستش که فکر کنم صداش اصلا نیومده تا الان

شرکت هایی که برداشت سود داشتند، آیا این شرکت ها، هر دفعه که یک شخصی برداشت سود زده، دفعه های بعدیش هم به موقع و درست، واریز سودشون رو انجام دادن؟ از کجا میشه واقعا فهمید اینارو

1 لایک کرده

فکر نکنم راهی باشه. شما بالاخره مجبور به پذیرش هر نوع ریسکی هستی و اینم یکیشه

1 لایک کرده

احترام در مارکت ایران واژه عجیبیست آخه ….

2 لایک کرده

به نظرم اول باید مشخص کنیم اصلاً منظورمون از شفافیت چیه. چیزی که الان رابین سود شروع کرده، یعنی منتشر کردن استیتمنت پرداخت سود، به نظرم تازه سطح صفر شفافیت و اعتمادسازیه. یعنی حداقل کاری که یه شرکت پراپ باید انجام بده اینه که نشون بده واقعاً پرداخت انجام شده و فقط تبلیغ «فلانی پاس شد» نباشه. ضمن اینکه این کار رو فقط رابین سود نکرده و خیلی از شرکت‌های دیگه هم انجام میدن، حالا شاید شما ندیده باشی یا کمتر به چشمت خورده. تازه با حجم بالاتر و تعداد بیشتر.

ولی واقعیت اینه که شفافیت واقعی از نظر من یه لول بالاتره. مثلاً شرکت بیاد مشخصات حساب‌های مسترش رو منتشر کنه؛ همون حساب‌هایی که ترید تریدرهای برتر روش کپی میشه. یا حتی مشخصات کیف پول‌ها و مسیر پرداخت‌ها مشخص باشه که آدم بفهمه ساختار مالی واقعی شرکت چیه و پرداخت‌ها از چه جریانی انجام میشه.

حالا سؤال اینجاست؛ رابین سود این کارا رو کرده؟ بقیه شرکت‌ها چطور؟ چون اگه بخوایم معیار شفافیت رو واقعاً حرفه‌ای در نظر بگیریم، هنوز خیلی از شرکت‌ها، حتی اونایی که الان دارن ازشون تعریف میشه، فاصله دارن.

منم موافقم که تریدر حق داره با اطلاعات شفاف تصمیم بگیره، ولی به نظرم نباید هر شرکتی که چندتا گزارش پرداخت منتشر کرد رو تبدیل کنیم به نماد نهایی شفافیت. اینا حداقل‌های اعتمادسازیه، نه نهایتش.

هر روزی یه شرکت بیاد هم استیتمنت واقعی بده، هم حساب‌های مستر مشخص باشه، هم مسیر پرداخت و کیف پول‌ها شفاف باشه، منم مثل شما میرم براش رپورتاژ شفافیت می‌نویسم و میگم داره استاندارد واقعی این بازارو اجرا میکنه.

2 لایک کرده

پراپ فرمی که تو این زمینه خیلی خوب بوده فانددنکست بوده طبق تجربه خودم.
درخواست که میزدم چند ساعت بعد نوتیف کیف پولم میومد. کاری هم نداشت که برداشت چندمه.
یه نیمچه قانون هم دارن که اگه درخواست بعد از ۲۴ ساعت واریز نشد ۱۰۰۰ دلار اضافی میزنن به حسابت.
البته اگه درصد سودت بالا بود یکم داستان میشد ولی بازهم واریز می‌کردند.

1 لایک کرده

نه واقعا عجیب نیست. به نظرم چون برامون احترام قائل نشدن، فکر میکنیم که چیز عجیبی هستش.

البته این فقط یک نمونه از این مدل بی احترامی هاس و تا دلت بخواد میتونی نمونه های دیگه هم پیدا کنی.

امیدوارم واقعا این تصورات و مشکلات درست بشه

1 لایک کرده

واقعا رابین سود خیلی داره تو این کامیونیتی تبلیغ میکنه از شرایط داره نهایت استفاده رو میکنه

4 لایک کرده

فرمایشت کاملا درسته. ولی تا جایی که من دیدم، حقیقتا به این شکل نبوده. حالا شما اگر سراغ داری و میشه دسترسی داشت، ممنون میشم اینجا بفرستی.

من خودم حساب های رابین سود افرادی که پاس شدن رو بررسی میکنم، دوست دارم شرکت های دیگه رو هم بررسی کنم و آشنا بشم باهاشون ولی دسترسی درستی پیدا نکردم حقیقتا.

مثلا الان کدوم شرکتی اجازه میده کاربرها به معاملات هر شخص دسترسی داشته باشند؟ کدومشون پنل آنالیز افراد رو راحت در اختیار گذاشتن؟ اگر هستش واقعا خوشحال میشم ببینم.

مسئله بعدی اینکه میفرمایید، پایه اس رو مخالفم چون گزارش های دیگه هم ارائه شده و در کانال بله منتشر کرده بود که من خودم یکبار اونو پست کردم. گزارش خیلی خوبی بود و اگر کسی میخوند، واقعا مشخص میتونست دید درستی نسبت به شرکت رابین سود پیدا بکنه و همون اول سراغ هر چالشی نره.

در اخر هم عرض کنم به نظرم اصلا بحث بهترین و تبدیل شدن به نماد شفافیت مطرح نباشه. من در تاپیک دیگه ای که مقایسه بین پراپ ها بود عرض کردم این مسئله رو که واقعا مقایسه کردن پراپ ها در ایران، اشتباه هستش. ما باید یک سری اولویت ها و فاکتورهای اصلی رو در نظر بگیریم. بر اساس اون فاکتورها کلا به تعداد کمی شرکت پراپ میرسیم که هم معروفن و هم کاربر زیادی دارن. حالا بینشون باید بر اساس سلیقه امون یکیو انتخاب کنیم و به نظرم واقعا شرکت ها باهم نمیتونن بیشتر از این فرق داشته باشند. چون قوانین مکتوب و درستی برای این مدل شرکت ها نیست و خلاصه که از جایی به بعد، فقط باید ریسک کنی و با اون شرکت کار کنی بره. نه اینکه بخوای مقایسه کنی و وقتت رو هدر بدی.

1 لایک کرده

من توی این یک سال ازین شرکت بد ندیدم با اینکه 2 ماهه ب برداشت رسیدم ولی توی اکانت های فیل شده هم پشتیبانی قویشون تمام اشکالات رو برطرف میکرد ب نظرم لایق بیشتر از اینان

2 لایک کرده

دوست عزیز، این مورد رو من راستش باز مخالفم.

ببین تبلیغات همه جا هستش و نمیشه جلوش رو گرفت. سوال اصلی اینه ایا تبلیغ به اشتباه بوده؟ مثلا ایا خدماتی که ارائه نشده رو تبلیغ کردن و شعار دادن؟ یا خیلی چیزای دیگه که خب واقعا اصلا به ماهم ربطی نداره. من نمیخوام بد کسیو بگم ولی الان شما پراپ فرم رو اگر از هفته پیش میزدی، مرتب مشاهده میکردی که ادمین و افراد مختلف، تبلیغ پراپکو رو میکردن. من چند وقته الان فعالم و میبینم کسانی که همه جوره بد میگفتن، یهو رفتن سمت مثلا شرکت های دیگه و یهو اصلا عجیب غریب شدن. حالا آیا این تبلیغات بد بود؟ نه اتفاقا خیلی ها هم استفاده کردن. کلا به نظرم اصلا ذهنتون رو از این چیزا دور کنید و وقتتون رو هدر ندید، بزارید هر کسی هر چقدر خواست تبلیغشو بکنه.

تمام این تبلیغات تهش میشه انتخاب خود کاربر و الان خداروشکر همه عقلشون میرسه کدوم خوبه و کدوم بده.

2 لایک کرده

سلام به همه

چارت رابین سود Ask و Bid رو اضافه کرده و امروز از صبح تا الان هیچ تاخیری روی نماد طلا نداشته واسم

امیدوارم مرحله بعدی حد سود و ضرر رو مثل متاتریدر اضافه کنه که بشه از روی چارت مدیریت کرد

1 لایک کرده