صرافی تبدیل یعنی کلاه بردار

دوستان از صرافی تبدیل استفاده نکنید.کاملا کلاهبردارن .از قسمت معامله حرفه ای اصلا استفاده نکنید
پوزیشن داشتم روی ریپل . قیمت یک سنت بالای نقطه ورود نرفت .سوینگ ۴ساعته گرفته بودم روی ریوارد ۲۰ بودم
بعد صرافی پیام داد پوزیشن شما لیکویید شده و تمام موجودیم رو‌صفر کرد

9 لایک کرده

3 لایک کرده

6 لایک کرده

من قیمت ۱.۶۳ لیکویید شدم و قیمت اصلا به اون نرسیده

3 لایک کرده

اشتباه از شما بوده !

عمق بازار صرافی های ایرانی کمه…

هر صرافی چارت اختصاصی داره شما باید اونو ترید میکردی، متاسفانه تبدیل چارت اختصاصی در صفحه خود قرار نمیده و صرافی هایی همچون رمزینکس و نوبیتکس چارت اختصاصی دارند که شما اگه چک میکنی متوجه میشی ارزی مثل بیت کوین در چارت اختصاصی هر ساعت یهویی ۴،۵ درصد نوسان میکنه… اصلا برای ترید حتی تایم روزانه هم مناسب نیست.

6 لایک کرده

ربطی نداره طرف تایم بالا رو گرفته دیگه تایم پایین نیست بگی یه حرکت میکنه برخلاف چارت های دیگه چند کندل تفاوت داشته باشه که چارتی که روند کلیش روند اصلی نماد نباشه یعنی کلاه بردار اگه بگیم طرف اومد تایم یک دیقه کار کرده باشه درست ولی تایم 15 دیقه دیگه اشتباه نداره که!!! طرف ریوارد شو گرفته پولشو خورده …من قدیما یه صرافی کار کرده بودم کوین لوکالی توی سود بودم یهو بست و لیکوییدم کرد و دیگه کار نکردم باهاش اینم مثل همین.. کلا صرافی های ایرانی دزدن و من اتیش بزنم بریزم تو جوب هیچ وقت پولمو نمیریزم تو صرافی ایرانی

5 لایک کرده

کافی شما در صرافی تبدیل اهرم ۱۰ بزنید و در صرافی خارجی اهرم 100 کمیسیون صرافی خارجی 1 دهم تبدیل نمیشه

5 لایک کرده

تو ایران فقط با بروکر یا پراپ کار کنید ، صرافی های ارز دیجیتال ایرانی کلا تو دیوارن…

5 لایک کرده

برای من هم‌همچین اتفاق افتاد. فک گردم فقط برای من شده این سرما دزدی من صبح زنگ زدم‌گفتن پیگیری. میکنن اگه درست جواب ندن میرم حضوری دهنشون رو سرویس میکنم چون نزدیک خونمه شرکتشون

3 لایک کرده

حالا بشینیم تا پیگیری کنن .خدا میدونه نقدینگی کم‌داشتن نوسان پول مردمو گرفتن
یا چ داستانی پشتش بوده
پول من واقعا سرمایه ام بود تو این شرایط و صفرش کردن
و ی مقدارم بهشون بدهکار شدم
جاللخالق از این ایرانیا…

3 لایک کرده

کاسبان تحریم و قطعی نت از آب گل آلود ماهی میگیرن این صرافی یعنی پول بریزی تو جوب بهتر باش کار کنی قبل نت قطع بشه با صرافی xt کار میکردم من اگه در صرافی خارجی اهرم 100 بزنم و در صرافی تبدیل اهرم 10 کارمزد خارجی یک دهم صرافی تبدیل نمیشه بعضی وقتها هم اول پوزیشن سود لحاظ نمیکنه و بعضی وقتها چه سل بزنی چه بای حساب منفی می‌کنه انگاری سر گردنه هست مفتش گرون

3 لایک کرده

ببین @siamxiavi این اکانت من هستش تو بله پیام بده و هرکی میشناسی من میخوام پیگیری کنم.

خونمم نزدیک شرکتشون هست میتونم حضوری هم برم

2 لایک کرده

سلام

@siamxiavi به اکانت من تو بله پیام بده

من میخوام حضوری پیگیری کنم چون شرکتش نزدیک خونه ی منه

اگه شماهم مثل من. لیکویید شدی در حالی که تووسود بود

2 لایک کرده

ببخشیداااااا، ما به صرافی ها معتبر خارجیش هم به زور اعتماد میکنیم. چطوری اونوقت یه عده میرید تو این صرافی ها ناآشنا؟؟
من اولین باره اصلا اسمشو شنیدم.
با سرمایه اتون ریسک نکنید اقااااا

3 لایک کرده

بخدا اینو خودمون هم مبدونیم ولی چاره چیه از بی اینترنتی واقعا

2 لایک کرده

پول رو من حاضرم بدم سگ بخوره ولی به هر جایی فرصت دزدی ندم :joy:

2 لایک کرده

چی بگم والله تو این مملکت تخمی گیر کردیم

۵۰ روزم نتو قطع کردن واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد

4 لایک کرده

توکل به خدا انشاالله این روزهای سخت از ایران عزیزمون بگذره :heart_eyes:

3 لایک کرده

بیت کوین اونجا نرسیده اصلا نمی‌دونم قضیه چیه ولی من کار کردم مشکل نداره شما هم احتمالا با کل سرمایه ترید کردید یا کم بوده سرمایه و البته همیشه چارت اهرم حرفه ای را رفرش کنید چون وقتی نت نوسان داره یک شدو عمیق میزنه چارت تبدیل و از همه مهم تر ترید شما باید بر اساس چارت تبدیل باشه که اندکی با بایننس اسپات فرق داره و یکی هست اصلا بایننس فیوچرز را با این قیاس نکنید

1 لایک کرده

این صرافی بهترین گزینه است در داخل بیت پین و نوبیتکس کارایی ندارد اوکی اکسچنج فقط در حد بین المللی ظاهر میشه که اونم نت قطع بشه قطع میشه حالا شما اشتباه کردی بیست دلار بزن کیف پول اهرم حرفه ای با لوریج بالا همون مقدار که میخوای را بزن چارت هم رفرش کن مدام چون گاهی یک شدو نیز میزنه و اینکه چارت تبدیل فقط با بایننس اسپات یکی هست اصلا با فیوچرز بایننس ترید نکنید بقیه هم مرجع نیست.

من خودم با این کار میکنم تنها نقطه ضعف فقط کارمزد بالا برای اسکلپ هست همین.

هرگز با حجم بالا کار نکنید در داخلی ها زیر بیست دلار باید سود کنی در هر پوزیشن ترجیحا کمتر تا مشکل پیش نیاد اینجوری تنظیم کن همین

1 لایک کرده