داخل خود. تبدیل هم نگاه کن ، شدو که هیچ قیمت میاست پامپ بشه تا برسه به اونجا
یه جوری کارمزد میگیره که میخواد با روان شما بازی کنه و شما رو بازنده کنه به هیچ عنوان بدرد اسکلپ نمیخوره چون سودی که شما از اسکلپ میگیره کارمزد از اون بیشتر میشه مگه سوینگ کنید نسبت سود و ضرر هماهنگ نیست سود شما کمتر و ضرر بیشتر محاسبه میکنه یه عدد هم از ناچاری آمدن ترید میکنن و چاره ای ندارن با این اوضاع نت مگر وین ریت خیلی بالایی داشته باشید البته کاری کرده بیشتر افراد محکوم به شکست بشن
درسته کارمزد ها بالاست چون دو بار هم تارگت بزنه با یک استاپ اون دو پاک میشن.
وااگر نه از نظر چارت هیچ مشکلی ندارد من بررسی کردم حتی تایم دقیقه هم با بایننس اسپات یکی هست ولی کارمزد ها نمیزاره کاری کنید
وااا عزیزم چه ربطی داره من کارم اینه بلدم چیکار میکنم خیر کلا با ۵۰ دلار ورود زدم با لوریج ۶
با سیستم کلاهبرداری adl رسما دزدی کردن
مگه میشه شدو بزنه ؛) تا ۸۶ هزار دلار؟ احمق نیستیم که میفهمبم
من نمیدونم شما این اشتباه تبدیل رو که خودشونم اعتراف کردن اشتباه بود رو توجیح میکنید واقعا متوجه نمیشم بابا رسما خیلیارو لیک کردن
سلام به همگی
این تبدیل من چند ساله کار چردم باهاش هیچوقت پولو نخورد
ولی اینبار امدم رو تون 1.28لانگ گرفتم تو سود بودم داشتم میدیدم یه هو بست تمام موجودی هم بلعید که اصلا تو پوزیشن نبود بعد بعد رو 80 سنت بسته که اصلا تون این عددو ندیده
جالبه 2.90 منفی زده تو پنلم یعنی بدهکارم هستم تازه
زنگ زدم پشتیبانی گفت شدو شده
ولی اینا دیدن نتا قراره بیاد
یه پول درشتاز ملت بلوکه کردن یا میخورن یا بعد از 10 روز که خوب سود خفنی کردن شاید پسش بدن
خیر نبینن شاید یه نفر با خون و دل جمع کنه بزاره
ابروی ایرانی هارو اینجوری میبرن که ادم به هیچ چیز ایران اعتماد نکنه
معلوم نیست پسش بدن یا نه
عزیزم پول کل ملت رو خوردن یکی دو نفر نیستیم ک
بعد یه ارز نبوده که هر کسی رو هر ارزی بوده بلاک کردن بردن
شدو کجا بود …
خدای ؟کدوم میتونم راحت بدون دردسر کار کنم ؟احراز هویتشون اسونه؟ میشه توضیح بدی فرقش با صرافی چیه بروکر؟
همه ارزهارو داره ؟میشه اهرم گرفت؟
ولله کل داراییمو این تبدیل بی وجدان کشید بالا
اگه یه جای خوب باشه که ما نمیایم با اینا کار کنیم
خدا از باسی و بانیش نگذره
مابقی صرافی های ایرانی چی؟
کاری هم نمیتونیم بکنیم متاسفانه
فرق صرافی با بروکر چیه!؟ این چه سوالیه..متوحه نمیشم حرفاتو با احترام..
حداقل مزیتی که دارن کارمزد خیلی کمتر و عمل کردن سریع حد سود و ضرره.. این همه نماد داخلش هست..
صرافی تبدیل من خودم یک ربع باهاش کار کردم فهمیدم چه چیز مزخرفیه…
مضخرف براش کمه پرتی مناسب تره
برای نقد کردن و تبدیل کردن مناسبن
ولی برای معامله هر جا ایرانی دیدی فرار کن
دوست عزیز میتونید برید اپ صرافی ال بانک رو در گوشی نصب کنید. با نت ملی باز میشه. اونجا ترید کنیم بهتره تا این صرافی های داخلی
باور کنید بدترین و کلاه بردار ترین تبدیل هستش تو ایران . به آشکار تقلب و کلاه برداره
سلام بروکر مطمن که با اینترنت فعلی کار کنه سراغ دارید؟
صرافی ایرانی فقط به درد اسپات میخوره بخری ترید کردن و اهرم زدن داخلش کاملا اشتباهه
من اوپو کار میکنم متاتریدرشم تحت وب داره فلن کار راه میندازه
سلام و احترام
به نظرم در مورد بازار کریپتو باید احتیاط بیشتری داشته باشید و کلا سعی کنید از هر صرافی استفاده نکنید چون نه تنها در ایران، بلکه در خارج از کشورهم این مسئله وجود داره و سواستفاده های مختلفی شکل میگیره.
من خودم تا حالا جز نوبیتکس برای خرید و انتقال تتر، استفاده نکردم چون حداقل میدونم معتبر هستش. خارجی هم قبلا بایننس بود و بعدش کوینکس، بینگ ایکس و ال بانک رو تجربه کردم که مشکلی نبود تا الان.
حالا صرافی های دیگه هم کارشون شاید درست باشه ولی بنده ترجیحم اینه جایی وقت بزارم که حداقل چندین سال خدمات داده باشه و برای مردم ثابت شده باشه به هر حال.
با تشکر