صرافی خیلی خوبی هست ولی اهرم حرفه ای کار کن فقط و اینکه در حد صرافی های خارجی هست بخش اهرم حرفه ای یعنی بسیار پیشرفته ولی تعداد کوین کم است حدود هشت کوین
تا اینجا هیچ مشکلی ندارد و حتی میتونی با چارت خود اهرم حرفه ای وارد تریدینگ ویو بشی ولی چارت تبدیل.
تنها ایرادش این هست که اگر در اهرم حرفه ای سود کنی باید سود را حدود 10%الی20% را به عنوان کارمزد بدهی ولی خیلی دقیق هست حتی در حد اسکلپ یک دقیقه هم دقیق هست.
کریپتو یعنی فقط بیت کوین و اتریوم دیگه حداکثر سولانا اگر تریدر باشد یک نفر سودش را میگیرد.
صرافی ایرانی هم تبدیل خوبه من تبلیغ نمیکنم ولی خوبه هم اکنون من با اون کار میکنم و کریپتو هم کار میکنم.
کسی که با بروکر کار میکنه با کسی که در صرافی کار میکنه فرق داره.
در ضمن افراد یا بخاطر علاقه به فارکس و سهام و انرژی در کنار فلزات میروند یا برای راحتی بیشتر در حالی که کسی کریپتو کار میکنه قطعا اگر اخبار رو به ابزار های خودش اضافه کنه برتر از تریدر فارکس هست و اینکه بروکر ها واقعا به درد نمیخورن بهترین بروکر که در حد رگوله های درجه اول هست اوپوفایننس هست که اونم تعطیل هست.
خیلی از عزیزان خیلی از تریدرای موفق با همین بروکرا چندین ساله دارن ترید میکنن هرچند مجبورن ولی جیکشونم در نمیاد برداشت هاشونم تمیز مرتب میزنن بعد تویی که در برابر اینا هیچ عددی نیستی ایراد میگیری کچی !!مثلا تا کی صبر کنن که تحریما برداشته بشه که با بروکر خوب بتونن کار کنن!!!عقل که نباشد جان در عذابست.
میدونم میخوای بحث رو طولانی کنی من با صرافی بایننس سه سال کردم عزیز نمیخواد شما بگی مهم نیست من با چه صرافی ای کار میکنم مهم این است تو نمیتونی با بروکر رگوله 5کار کنی الان
خب عزیز جان حرف شما صحیح ولی آخه نت که قطعه و با این اوضاع که من میبینم حالاحالاها هم قطع خواهد بود ، بعدشم که میگن قراره قانون genius برای استیبل کوینا اجرا بشه و عملا همین آب باریکه فرار قانونیی که تریدر ایرانی داره پرپر میشه !
بازم اگر شما راهی برای صرافی خارجی دارید که بنده نمیشناسم ، خوش حال میشم یاد بگیرم:saluting_face: