اوضاع کریپتو در این روزها

عزیزان ۳تا سوال :slight_smile:

۱. آیا تجربه استفاده از اهرم در صرافی های ایرانی (خصوصا صرافی تبدیل) داشتین ؟ اگر بله ، نظرتون راجع بهش چیه ؟

۲. ترید کریپتو توی صرافی های ایرانی طی مدت قطعی اینترنت ، انجام دادید ؟ اگر آره ، به مشکلی بر خوردید ؟

۳. پلتفرمی مشابه تریدینگ ویو داریم که با نت ملی کار کنه ؟

در خصوص سوال سومتون

سایت فراز هست

تقریبا با همون امکانات

1 لایک کرده

صرافی خیلی خوبی هست ولی اهرم حرفه ای کار کن فقط و اینکه در حد صرافی های خارجی هست بخش اهرم حرفه ای یعنی بسیار پیشرفته ولی تعداد کوین کم است حدود هشت کوین

تا اینجا هیچ مشکلی ندارد و حتی می‌تونی با چارت خود اهرم حرفه ای وارد تریدینگ ویو بشی ولی چارت تبدیل.

تنها ایرادش این هست که اگر در اهرم حرفه ای سود کنی باید سود را حدود 10%الی20% را به عنوان کارمزد بدهی ولی خیلی دقیق هست حتی در حد اسکلپ یک دقیقه هم دقیق هست.

برای جایگزین تریدینگ ویو هم چارتیکس و فراز.

چارتیکس را بگیر ولی.

1 لایک کرده

صرافی ایرانی فقط به درد خرید ارز و انتقال اون به ولت میخوره ؛ بقیه ی آپشنا کنسله رو صرافی ایرانی !

3 لایک کرده

کریپتو یعنی فقط بیت کوین و اتریوم دیگه حداکثر سولانا اگر تریدر باشد یک نفر سودش را میگیرد.

صرافی ایرانی هم تبدیل خوبه من تبلیغ نمیکنم ولی خوبه هم اکنون من با اون کار میکنم و کریپتو هم کار میکنم.

کسی که با بروکر کار می‌کنه با کسی که در صرافی کار می‌کنه فرق داره.

در ضمن افراد یا بخاطر علاقه به فارکس و سهام و انرژی در کنار فلزات می‌روند یا برای راحتی بیشتر در حالی که کسی کریپتو کار می‌کنه قطعا اگر اخبار رو به ابزار های خودش اضافه کنه برتر از تریدر فارکس هست و اینکه بروکر ها واقعا به درد نمیخورن بهترین بروکر که در حد رگوله های درجه اول هست اوپوفایننس هست که اونم تعطیل هست.

1 لایک کرده

شما داداش اون یک میلیون دلارتو صبر کن دست نگه دار راس میگی واس مبلغ شما خطرناکن ،اوآندا ک اومد با اوآندا کار کن،درست میگی.

1 لایک کرده

شما نمیخواد فکر منو کنی شما برو ویندوزر ترید بکن سواپ اسپرد هم قشنگ از شما بگیرند بعدش هم بیا بگو به خاطر روانشناسی معاملات شکست خوردم برو برای کندل سازی های بروکر ها آماده باش.

چهار تا ستاپ منسوخ بلدی فکر کردی کل فارکس را بلدی.

اونجا اینو بدون قوانین صفره مطلق هست و تا تیم نداشته باشی هرگز موفق نخواهید شد

سبکت ict هست یا rtm کدوم یکی از این ستاپ های بدردنخور را داری استفاده می‌کنی

اردربلاک فرقش با S&D چی هست و اینا فرقش با Support And Resistance چی هست.

اینا سطح صفرهست بگو بریم سطح 2.

من میتونم تا سطح 6ادامه بدم.

در مورد تحلیل هم بلدی تا سطح 2 پیش میریم.

شما تریدر های فارکس فکر میکنید مثلا چیزی هستید در حالی که نمیتونی پیش تریدر های کریپتو بازی کنی.

از حرفات مشخصه هیچی بارت نیس عموجان،من خودم زمان شروع کریپتو ترید میکردم قشنگ یادمه مث تو ک تعصب داشتم که آی فقط کریپتو هیچی کریپتو نمیشه،ولی بعدش فهمیدم که بابا فارکس اصلا ی چیز دیگه س!

توام هرچی میخوای مقاومت کن هرچند هیچی بارت نیست ولی تهش ناچاری که بیای فارکس مثل خیلی دیگه از اساتید اینستات ک اونام مجبور شدن رو بیارن به فارکس :shushing_face:

هر وقت تونستی رو حسابت چند صد درصد سود کنی بیا باهم حرف بزنیم.

در ضمن هنوز شما در کلاس ادبیات گیر کردی نگفتم فارکس بده گفتم بروکر درجه nام بده.

شما نه تریدری نه تریدر میشی ده هزار دلار روی حساب realتونستی مدیریت کنی بیا حرف بزن بچه سال

فرق لایه اول را با لایه دوم بلدی در مورد کریپتو نظر بده

متاسفانه ارزش پاسخ دادن رو حس نمیکنم…ولی بازم

خیلی از عزیزان خیلی از تریدرای موفق با همین بروکرا چندین ساله دارن ترید میکنن هرچند مجبورن ولی جیکشونم در نمیاد برداشت هاشونم تمیز مرتب میزنن بعد تویی که در برابر اینا هیچ عددی نیستی ایراد میگیری ک‌چی !!مثلا تا کی صبر کنن که تحریما برداشته بشه که با بروکر خوب بتونن کار کنن!!!عقل که نباشد جان در عذابست.

بعدشم شما الان داری با کدوم صرافی کار میکنی؟

با حرفایی که زدی امیدوارم ک فقط بگی بایننس وگرن میرسیم به همون حرف من گفتم : هیچی بارت …نی

بله یکی از تریدر های موفق هم شما هستید که دارید خرج دو تا سه تا بروکر را میدهید.

با همین فرمون برو جلو

می‌دونم میخوای بحث رو طولانی کنی من با صرافی بایننس سه سال کردم عزیز نمیخواد شما بگی مهم نیست من با چه صرافی ای کار میکنم مهم این است تو نمیتونی با بروکر رگوله 5کار کنی الان

من از بروکری ک داشتم باهاش کار میکردم کاملا راضیم و مشکلی ندارم این تویی که حتی تا حالا با بروکر کار نکردی ولی مشکل داری :joy:

عالی امیدوارم موفق باشی و بتونی قشنگ شارژ کنید حساب رو و از اون طرف هم بیوفتی چرخه دراودان بعد هم کال کنی.

چون اینجوری هم بروکر خوشحال میشه هم منی که نمیتونم زبان شما را درک کنم به چه زبانی داری حرف میزنی.

سوال یک و دو صرافی تبدیل برای معامله اهرمی خوبه اما کارمزدش تو اهرم کلاسیک خیلی بالاست یعنی وقتی معاملت رو باز می‌کنی حدود 1 درصد

از قیمت سر به سر شدن فاصله داری

من به همین دلیل رفتم تو صرافی البانک

البته الان یه اهرم حرفه ای اضافه کرده که خودش گفته پاین ترین کارمزد رو داره اینو باید کسی که استفاده کرده بگه که با فاصله قیمت سر به سر چیکار کرده

و در خصوص سوال سوم سایت بایتیکل مشابه تریدینگ ویو هست رایگان نمودار قیمت رو نشون میده اما سایت های دیگه برای دیدن نمودار قیمت باید اشتراک بخرید.

1 لایک کرده

خب عزیز جان حرف شما صحیح ولی آخه نت که قطعه و با این اوضاع که من میبینم حالاحالاها هم قطع خواهد بود ، بعدشم که میگن قراره قانون genius برای استیبل کوینا اجرا بشه و عملا همین آب باریکه فرار قانونیی که تریدر ایرانی داره پرپر میشه !

بازم اگر شما راهی برای صرافی خارجی دارید که بنده نمیشناسم ، خوش حال میشم یاد بگیرم:saluting_face::folded_hands:

در این اوضاع صددرصد شما تجربه تون از من بیشتره بهتر میدونین که کریپتو اوضاع خوبی نداره و اصلا برای هولد مناسب نیست !

اگه یه درصد هم کسی خواست در اوضاع خرید ارزدیجیتال داشته باشه میتونه یه کانفینگ ۵۰۰ مگ بگیره و انتقال بده به ولتش .

در مورد فیوچرز صرافی خارجی هم به همین شکل !

3 لایک کرده