کسی تا حالا با اهرم حرفهای در تبدیل ترید زده؟
بله. من که راضیم. در این شرایط از هیچی بهتره
کندل سازی نمیشه؟
کمسیون زیاد میگیرن؟
نه من اسکالپ دارم کار میکنم. روزی یه معامله میکنم تقریبا ولی بازم میگم از هیچی بهتره. با نت ملی کار دیگه نمیتونیم کاری انجام بدیم
در شرایط فعلی جزو گزینه های مناسبه!
دوستان تریدر رمز ارزها، اگه از صرافی تبدیل برای معاملات فیوچرز استفاده می کنید، خیلی حواستون جمع باشه. بدلیل چارت مناسب این صرافی و همچنین اهرم بالایی که در اختیار تریدر قرار میده، معامله در این صرافی برای من نسبت به سایر صرافی ها ایرانی جذاب تر بود. اما بعد از نزدیک به یک ماه استفاده از این صرافی، تجربه خوشایندی از ترید در بخش اهرم کلاسیک و اهرم حرفه ای نداشتم. بعد از 5 سال ترید در مارکت کریپتو، برای اولین بار پوزیشن معاملاتی من توسط یک صرافی و بدون ارائه دلیل قانع کننده ای در بخش اهرم حرفه ای بسته شد! صرافی اعلام کرد که معامله توسط مکانیزم ADL صرافی بسته شده، در حالی که بازار در نوسان شدید نبوده و پوزیشن مذکور هم در زمان بسته شدن در سود بوده و چنین توجیهی قابل قبول نیست. جالب اینکه معامله با ضرر 55 درصدی بسته شده! یعنی نه تنها معامله در سود رو بدون اجازه تریدر بسته اند، بلکه حتی او رو متحمل ضرر هم کرده اند! البته پشتیبانی صرافی بعداً اعلام کرد که علت بسته شدن معامله، مشکلات فنی بوده و بررسی میشه! اما فاجعه اصلی در بخش اهرم کلاسیک این صرافی است. در این بخش به محض اینکه معامله ای باز میکنید، وارد ضرر 5 الی 6 درصدی می شوید.
یک بار اینجا به دوستان صرافی تبدیل رو توصیه کردم و وظیفه خودم دونستم که تجربه ام رو به اشتراک بذارم.
موفق باشید
سلام
@siamxiavi به اکانت من تو بله پیام بده
من میخوام حضوری پیگیری کنم چون شرکتش نزدیک خونه ی منه
تبدیل دیگه کجاس. یکی توضیح بده چیزی اگر برای ثبت نام بهمون میدن بریم الکی بگیریم ازشون
![]()
فعلا همین رو داریم
یکم سخت میشه اعتماد کرد خصوصا وقتی پای اهرم میاد وسط