من در صرافی تبدیل وقتی مثلا با اهرم 10 لانگ میگیرم وقتی میانگین میزنم کمتر وارد معامله می کنه چرا
فعلا تو این وضعیت ترید نکردن بهترین کار تبدیل رو 10 دلار 1 دلار کارمزد میگیره کاری میکنه تمام سود از جیب شما بکشه بیرون کار کردن با صرافی ایرانی اشتباه محض مگه وین ریت به شدت بالایی داشته باشی و اسکلپ انجام ندی باز هم غیر ممکن هست من با تبدیل ترید زدم ضرر شد قبل جنگ رفتم صرافی xt الااقل دیگه ضرر نکردم سر به سر شدم وقتی روی 10 دلار 1 دلار میگیره چه جوری میخوای سود کنی اهرم کلاسیک میگم اهرم حرفهای باز هم هر جوری ترید بزنی حساب منفی میشه و سود هم بشه اون لحاظ نمیکنه اشتباه نکن فعلا ترید نزن در هیچ صرافی ایرانی بهترین کار ترید نکردن چاره ای نیست نکن احتمال ضرر به شدت بالا هست …. چارهای نیست دیگه دلم لک زده برا ترید لحظه شماری میکنم این نت لعنتی وصل بشه در تبدیل هیچگونه تاریخچه از سود و ضرر و کمیسیون قابل مشاهده نیست
چون صرافی های ایرانی فقط بدرد اکسچنج میخورن و بازار های فیوچرزشون بدرد نمیخوره حتی تو این وضعیت، جدا از کارمزد عجیب غریبشون که 10 برابر یه صرافی عادیه( کارمزد میکر تبدیل 0.0033، کارمزد میکر صرافی های خارجی 0.0002 تا 0.0003) اسلیپیج به شدت بالایی به دلیل نقدینگی کم دارن و تمام مدیریت سرمایه و محاسبات شمارو بهم میزنه چارتشونم که افتضاحه حتی تو بیتکوین که بیشترین حجمو داره دیگه بقیه بماند
تو صرافی های ایران کار کردن مثل خودکشی میمونه
سلام دوست عزیز، من چند روزه دارم توی اهرم حرفه ای تبدیل ترید میزنم و واقعا راضیم، به صرافی های خارجی نمیرسه ولی بازم عالیه و میتونی ازش درآمد کسب کنی
من در اهرم حرفه ای توی یه معامله ۹۰ دلار سود گرفتم که کارمزد کمتر از ۲ دلار شد، اسپرد هم نداشت واقعا و خیلی راضی بودم ازش، استاپ و تی پی هم از روی خود چارت قابل تغییر هست
هیچگونه تاریخچه از سود و زیان و مبلغ کمیسیون قابل مشاهده نیست ولی در اهرم کلاسیک که نهایت 10 میشه روی 10 دلار یک دلار کم میکنه و اهرم حرفه ای چه سل بزنی با بای حتی مبلغ در جهت ترید شما حرکت کنه باید با توجه به اهرم و حرکت مارکت 10 درصد سود شما لحاظ نمیشه بعد از اون تازه شروع میشه سود لحاظ بشه به هیچ عنوان بدرد اسکلپ نمیخوره چون اصلا تاریخچه سود و زیان و مبلغ کمیسیون قابل مشاهده نیست باید با خطکش و حرکت مارکت و مقدار اهرم متوجه لحاظ نشدن سود شد اگه هم سود میکنی به کارت ادامه بده من انجام دادم ضرر شد خود دانی ولی از صرافی تبدیل رفتم صرافی خارجی قبل جنگ ضرر کردم ولی ضررم رو جبران کردم چون کمیسیون ناعادلانه نبود تفاوت این دو مثل پراید و ماشین شاسی هست هر دو یک کاری انجام میدن وقتی در صرافی تبدیل جهت مارکت درست تشخیص میدی و حرکت کندل هم در جهت تشخیص درست مارکت هست شما م عملا سودی نمیکنی و خیلی طول میکشه تا اون شروع بکنه به سود دادن و این خیلی شک برانگیز هست
تاریخچه و میزان سود و ضرر رو نشون میده
در خصوص کمیسیون هم فکر میکنم دارید اشتباه محاسبه میکنید، من روی اتریوم با اهرم ۲۰ و مارجین ۲۰۰ دلار که حدودا برابر یک اتریوم میشه لانگ گرفتم ۸۱ دلار سود کردم که کلا ۴ دلار کارمز ازم کم کرد
نمیگم کمیسیونش کمه ولی بازم توی این شرایط خوبه و میشه سودای خوبی از معامله کسب کرد
شما میگی مقدار 200 دلار وارد شدم درسته با اهرم 20 مقدار مارجین 4000دلار میشه بعد میگی معادل یک اتریوم میشه و در عکس مشخص هست یا این عکس توسط هوش مصنوعی درست شده یا صرافی با شما یک اتریوم حساب کرده و سر شما کلاه گذاشته سود 80 دلار نیست پس باید 160 دلار باشه با توجه به مبلغ ورود شما اگه مبلغ اتریوم 2000 دلار حساب کنیم میشه معادل 2 اتریوم پس مبلغ 80 دلار کرده تو پاچت پس کمیسیون هم غیر واقعی هست روی اهرم کلاسیک روی 10 دلار یک دلار کمیسیون کم کرد این کار روان شما رو بهم میریزد و شما رو وارد فاز باخت سرمایه میکنه اهرم حرفهای زیاد تمرکز نکردم چقدر کمیسیون کم میکنه ولی شما چه سل بزنی یا بای حساب منفی میکنه اگه هم حساب منفی نشه با توجه به اهرم و حرکت مارکت 10 درصد سود لحاظ نمیشه
دوستان الکی وقت خودتونو با تبدیل هدر ندید . بکتست و فوروارد تست برای همین روز است
خود صرافی تبدیل مقدار سود کاربران منتخب غیر واقعی نشون میده خودت بررسی کن متوجه میشی چون مثلاً میگه کاربران صرافی در عرض 2 روز 250 درصد سود کرد یا مقدار سود درست نیست یا زمان اون
من با تمام صرافیها کار کردم میدونم چه صرافی و چگونه و با چه روشی جیب مردم میزنن حتی باینسس که میگن بهترین باینس با ایجاد شودو که در هیچ صرافی دیگه قابل مشاهده نیست باعث شد یکسری آدم سرمایه خودشون از دست بدن و خودکشی کنن بعد از حرف ترامپ و کرش بازار چند سال پیش هم ترید میزدم با شادو الکی استاپ میزد
من اشتباه حساب کردم ، مقدار رو روی ۲۰۰۰ دلار زدم که تقریبا ۱ اتریوم میشه، دیگه خیلی جناییش نکن، صرافی بخواد دزدی هم بکنه به این تابلویی دزدی نمیکنه خخخ
من متوجه عدد 2000 که میگی نشدم شما باید با 100 دلار ترید بزنی با اهرم 20 تا عدد مارجین 2000 بشه تقریبا 1 اتریوم بشه و بعد ۴ دلار کارمزد 100 دلار بشه اگه 1000 دلار وارد میکردی کارمزد 40 دلار میشد به نظرت این کارمزد خیلی خوب خودت میدونی چی میگی کافی 10 بار ترید بزنی 400 دلار کمیسیون میشه اگه راست میگی بگو از چه سبکی در ترید استفاده میکنی عملا این کارمزد بالا حساب نابود میکنه این کارمزد روان فرد به هم میزنه کافی اولین ترید من نمیگم ضرر بشه سر به سر بشه 40 دلار از حسابت کم میشه تمرکز روی حرفی که میزنی نداری گفتی با 200 دلار وارد شدم الان میگی اشتباه کردم با 2000دلار وارد شدم به نظرم در ترید هم تمرکز نداری اگه هم نمیدونی با چه مبلغی وارد شدی بگو نمیدونم
دوست عزیز این عدد و ارقام رو از ذهنت دور کن، چون کاملا داری اشتباه محاسبه میکنی
ببین من محاسبه کردم و میزان کارمز رو خیلی ساده بهت میگم، اگه بنظرت بده اصلا معامله نکن، اگرم منطقیه که هیچی
شما اگه معامله با اهرم ۲۰ روی هر ارزی باز کنی زمانی که اون ارز یک درصد به صورت اسپات حرکت کنه شما وارد ۲۰ درصد سود یا ضرر میشی، حالا اگه معامله اهرم دار شما وارد ۴ درصد سود بشه شما هزینه کارمزد رو در آوردی و اگه ۲۰ درصد وارد سود بشی ۱۶ درصد سود خالص شماست
عملا برای پرداخت کارمزد لازمه اون ارز ۰.۲ درصد حرکت کنه تا هزینه کارمزد معامله پرداخت بشه
حالا سوال، یعنی نمیتونی این میزان نوسان رو از یه ارز بگیری که میگی کارمزد بالاست ؟؟
اینم معامله شورت اتریوم من با اهرم ۲۰ که یک درصد اسپات ریخته و وارد حدودا ۲۳ دلار سود شدم که حدودا ۴ دلار هم کارمزد تبدیل هست
آخر مشخص نکردی با چه مبلغی ترید کردی و اگه هم یادت نیست ایرادی نیست انشا الله موفق باشی و پر سود باشی من اسکلپ میزنم این صرافی بدرد من نمیخوره هر جوری حساب میکنم چون کمیسیون اون زیاد هست و دسترسی به تریدینگ ویو ندارم و وین ریت معامله با توجه به برنامه پان اسکریپت شخصی که نوشتم در تردینگ ویو که الان دسترسی ندارم پایین آمده من اگه در صرافی خارجی اهرم 100 بزنم اینقدر کمیسیون نمیدم با توجه با قطع بودن تردینگ ویو سود گرفتن برام سخت شده اگه میدونید خوب پرسود و موفق باشی چون وین بالا فقط در این صرافی جواب میده وقتی ماشین شاسی موجود نیست با پراید باید کنار امد و این سوال حتما جواب بده از چه سبکی استفاده میکنی
تبدیل مارجین رو نشون نمیده، من اتریوم رو با اهرم ۲۰ میزنم و با حجم ۱۰۰ دلار که میشه ۲۰۰۰ دلار
ولی برای محاسبه سود توضیح دادم دیگه، روی هر معامله ۴ درصد سود بگیری کارمزد رو پوشش دادی،
در واقع روی ۴ درصد سود میتونی معامله رو کاملا ریسک فری کنی
حداقل یک درصد اسپات نوسان بگیری میشه ۲۰ درصد سود روی مارجینت که ۱۶ درصدش سود خالص میشه
برای من هم همینجوریه نمیدونم چرا
برادر ایدی روبیکاتو میدی باهات در ارتباط باشم