مهاجرت از بروکر به صرافی و ترید در صرافی تبدیل؟

سلام دوستان من هم در فارکس و هم در صرافی ۶ای ارز دیجیتال کار کردم حالا با توجه به شرایط که فعلا بروکر من که ایکس جیف بود که حالا حالا خدمات نمی ده می خواهم در تبدیل کار کنم نظرات چیه منتظر بمانم بروکرم خدمات بده یا به صرافی ارز دیجیتال رو آورم برای ترید روزانه و دیلی تریدینگ ممنون می شوم راهنمایی کنید ممنون با احترام

3 لایک کرده

اینهمه بروکر هست که الان وصله چرا تبدیل اخه

Trendo

Eplanet

Zora

با ۳ تاشون هم کار کردم

3 لایک کرده

اخه سرمایه ام کمتر از ۵۰۰ دلار هست و اون بروکر های که گفتی حساب سنتی ندارند که با لات کمتر از ۰.۰۱ کار کنم و در ترندو هم کار کردم اصلا رازی نبودم برداش هم خیلی سخت بود

3 لایک کرده

من دارم الان با تبدیل کار میکنم. راضی هستم. تو این شرایط از هیچی بهتره

4 لایک کرده

فیوچرز کار می‌کنید یا اسپات؟برای تحلیل چارت ارزهای دیجیتال از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟همون چارت داخل صرافی؟ابزار تحلیل داره؟

3 لایک کرده

فیوچرز. بله چارت داخل صرافی ابزار تحلیل داره.

4 لایک کرده

در شرایط فعلی بسیار پر ریسک هست

3 لایک کرده

تو این صرافی ها جفت ارز های فارکس رو نمیشه معامله کرد؟

2 لایک کرده

کارمزدش به چه صورته مناسبه؟؟

2 لایک کرده

کارمزدش 0.0033 هستش. تو این شرایط از هیچی بهتره

3 لایک کرده

با اهرم دلخواه درسته؟

1 لایک کرده

اهرم حرفه‌ای داره و کلاسیک

اهرم کلاسیک تنوع ارزهای دیجیتالش خوب هست ولی اهرمش از 3 تا 10 هست

اهرم حرفه‌ای فقط چندتا دونه از ارز های اصلی رو دارن اما اهرمش تا 100 هست

2 لایک کرده

داداش ترندو چقدر کارمزد میگره؟

1 لایک کرده

۶ دلار دوطرفه اسپرد نمی گیره ولی برداشتش افتضاح هست

1 لایک کرده

بله دقیقا. این کارمزد برای بازار اهرم حرفه ای هستش که تا 100 X لوریج داره

2 لایک کرده

من کشته مرده این صرافی نیستم. ولی تو این شرایط بهم امکان ترید میده و میتونم یه درآمد کوچیکی داشته باشم. بازم میگم از هیچی بهتره تو این شرایط

3 لایک کرده

منظورم اینه برای سه تا ده که میگین میشه تغییر داد که مثلا پنج باشه یا هفت یا هشت؟؟؟
چون من نتونستم

2 لایک کرده

بله میشه تغییر داد. اهرم معامله رو قبل از هر معامله مثل همه صرافی ها شما انتخاب میکنید.

3 لایک کرده

عزیزان دل صرافی ارز دیجیتال ایرانی می‌شناسید که در حال حاضر واریز و برداشت تتر بر بستر trc20 انجام بده؟

نوبیتکس و والکس ندارن

2 لایک کرده

تو صرافی قبل ورود به پوزیشن تو اهرم کلاسیک چجوری سودو زیانش رو محاسبه میکنید ؟ من نگاه میکردم حتی قبل باز کردن پوزیشن امکان حد ضرر گذاشتن موقع ورود وجود نداره ظاهرا .

و نتونستم بفهمم قبل ورود به پوزیشن چطوری به نسبت حد ضرری که میخام در نظر بگیرم چقدر مبلغ کل سفارشرو بذارم و لوریج رو محاسبه کنم. ممنون میشم اینا رو به ما یاد بدی .

شاید سوالم برا شما پیش پا افتاده باشه . ولی من تا حالا ارز دیجیتال ترید نکردم :neutral_face:

2 لایک کرده