سلام دوستان من هم در فارکس و هم در صرافی ۶ای ارز دیجیتال کار کردم حالا با توجه به شرایط که فعلا بروکر من که ایکس جیف بود که حالا حالا خدمات نمی ده می خواهم در تبدیل کار کنم نظرات چیه منتظر بمانم بروکرم خدمات بده یا به صرافی ارز دیجیتال رو آورم برای ترید روزانه و دیلی تریدینگ ممنون می شوم راهنمایی کنید ممنون با احترام
اخه سرمایه ام کمتر از ۵۰۰ دلار هست و اون بروکر های که گفتی حساب سنتی ندارند که با لات کمتر از ۰.۰۱ کار کنم و در ترندو هم کار کردم اصلا رازی نبودم برداش هم خیلی سخت بود
من دارم الان با تبدیل کار میکنم. راضی هستم. تو این شرایط از هیچی بهتره
فیوچرز کار میکنید یا اسپات؟برای تحلیل چارت ارزهای دیجیتال از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟همون چارت داخل صرافی؟ابزار تحلیل داره؟
فیوچرز. بله چارت داخل صرافی ابزار تحلیل داره.
در شرایط فعلی بسیار پر ریسک هست
تو این صرافی ها جفت ارز های فارکس رو نمیشه معامله کرد؟
کارمزدش به چه صورته مناسبه؟؟
کارمزدش 0.0033 هستش. تو این شرایط از هیچی بهتره
با اهرم دلخواه درسته؟
اهرم حرفهای داره و کلاسیک
اهرم کلاسیک تنوع ارزهای دیجیتالش خوب هست ولی اهرمش از 3 تا 10 هست
اهرم حرفهای فقط چندتا دونه از ارز های اصلی رو دارن اما اهرمش تا 100 هست
داداش ترندو چقدر کارمزد میگره؟
۶ دلار دوطرفه اسپرد نمی گیره ولی برداشتش افتضاح هست
بله دقیقا. این کارمزد برای بازار اهرم حرفه ای هستش که تا 100 X لوریج داره
من کشته مرده این صرافی نیستم. ولی تو این شرایط بهم امکان ترید میده و میتونم یه درآمد کوچیکی داشته باشم. بازم میگم از هیچی بهتره تو این شرایط
منظورم اینه برای سه تا ده که میگین میشه تغییر داد که مثلا پنج باشه یا هفت یا هشت؟؟؟
چون من نتونستم
بله میشه تغییر داد. اهرم معامله رو قبل از هر معامله مثل همه صرافی ها شما انتخاب میکنید.
عزیزان دل صرافی ارز دیجیتال ایرانی میشناسید که در حال حاضر واریز و برداشت تتر بر بستر trc20 انجام بده؟
نوبیتکس و والکس ندارن
تو صرافی قبل ورود به پوزیشن تو اهرم کلاسیک چجوری سودو زیانش رو محاسبه میکنید ؟ من نگاه میکردم حتی قبل باز کردن پوزیشن امکان حد ضرر گذاشتن موقع ورود وجود نداره ظاهرا .
و نتونستم بفهمم قبل ورود به پوزیشن چطوری به نسبت حد ضرری که میخام در نظر بگیرم چقدر مبلغ کل سفارشرو بذارم و لوریج رو محاسبه کنم. ممنون میشم اینا رو به ما یاد بدی .
شاید سوالم برا شما پیش پا افتاده باشه . ولی من تا حالا ارز دیجیتال ترید نکردم ![]()