نظرتون در مورد صرافی های آبان تتر و تبدیل چیه؟

مطمئن ترین صرافی آبان تتر یا تبدیل

1 لایک کرده

سلام دوستان . وقت همگی بخیر باشه . کسی تاحالا با ابان تتر و تبدیل کار کرده لطفا نظر بده . ایا به مشکلی بر خوردین ؟؟ نه برای ترید کردن . برای خرید اسپات رمز ارز . زمان برداشت زدن ریال و رمز ارز . یا خوردن پول و ازین چیزا . ایا مشکلی داشته تاحالا کسی . من تا قبل با نوبیتکس و والکس کار میکردم واقعا مشکلی نداشتم از هیچ نظری اما خب تحریم شدن. ایا در حد اینا هستن؟؟ ممنون میشم نظراتتون رو بگین

1 لایک کرده

خب اینکه گفتید آیا صرافی های آبان تتر و تبدیل در حد اینا هستن باید ببینیم این حدی که برای نوبیتکس و والکس درست شده چیه خدماتی از جمله

فیوچرز (Futures) ،مارجین (Margin) ،آپشن (Options) ،کپی تریدینگ (Copy Trading)

صندوق جبران خسارت کاربران

اثبات ذخایر

اتصال به نرم‌افزارهای تحلیلی ازجمله تریدینگ ویو

تریلینگ استاپ

انواع سفارشات از جمله Stop Market

کارمزد رقابتی در سطح جهانی

عزیزم من منظورت از حد رو بر اساس توقعات خودم سنجیدم دیدم باید بهت بگم جا به جا شدنت از دوتا صرافی ایرانی که با دولت رابطه مستقیم دارن با دو تا صرافی دیگه ایرانی که با دولت رابطه غیر مستقیم دارن برات تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه :grin:

دوست عزیز.برای من فقط امنیت مهمه . اخه کدوم ادم عاقلی داخل صرافی های ایرانی ترید میکنه که نه چارتشون درست هست . نه نقدینگیشون نه سرعتشون ؟؟فقط به درد خرید اسپات میخورن و این که برداشتای تتریمو بتونم توشون نقد کنم و با کمترین زمان ممکن برام واریز کنن. همین . کسی که داخل این صرافیا دنبال چیزایی که شما میگی باشه کلا از دنیا عقبه.یا دنبال قمار کردن هست اون ادم و خالی کردن هیجاناتش . پس اینو شما به خاطر بسپار که صرافی ایرانی فقط به درد خرید اسپات ارز دیجتال و تبدیل کردن به تومن همون ارزها میخورن .

1 لایک کرده

موافقم با شما :clap:

نوبیتکس ،آبان تتر و والکس بهترین صرافی های ایرانی هستند.