مطمئن ترین صرافی آبان تتر یا تبدیل
سلام دوستان . وقت همگی بخیر باشه . کسی تاحالا با ابان تتر و تبدیل کار کرده لطفا نظر بده . ایا به مشکلی بر خوردین ؟؟ نه برای ترید کردن . برای خرید اسپات رمز ارز . زمان برداشت زدن ریال و رمز ارز . یا خوردن پول و ازین چیزا . ایا مشکلی داشته تاحالا کسی . من تا قبل با نوبیتکس و والکس کار میکردم واقعا مشکلی نداشتم از هیچ نظری اما خب تحریم شدن. ایا در حد اینا هستن؟؟ ممنون میشم نظراتتون رو بگین
خب اینکه گفتید آیا صرافی های آبان تتر و تبدیل در حد اینا هستن باید ببینیم این حدی که برای نوبیتکس و والکس درست شده چیه خدماتی از جمله
فیوچرز (Futures) ،مارجین (Margin) ،آپشن (Options) ،کپی تریدینگ (Copy Trading)
صندوق جبران خسارت کاربران
اثبات ذخایر
اتصال به نرمافزارهای تحلیلی ازجمله تریدینگ ویو
تریلینگ استاپ
انواع سفارشات از جمله Stop Market
کارمزد رقابتی در سطح جهانی
عزیزم من منظورت از حد رو بر اساس توقعات خودم سنجیدم دیدم باید بهت بگم جا به جا شدنت از دوتا صرافی ایرانی که با دولت رابطه مستقیم دارن با دو تا صرافی دیگه ایرانی که با دولت رابطه غیر مستقیم دارن برات تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه ![]()
دوست عزیز.برای من فقط امنیت مهمه . اخه کدوم ادم عاقلی داخل صرافی های ایرانی ترید میکنه که نه چارتشون درست هست . نه نقدینگیشون نه سرعتشون ؟؟فقط به درد خرید اسپات میخورن و این که برداشتای تتریمو بتونم توشون نقد کنم و با کمترین زمان ممکن برام واریز کنن. همین . کسی که داخل این صرافیا دنبال چیزایی که شما میگی باشه کلا از دنیا عقبه.یا دنبال قمار کردن هست اون ادم و خالی کردن هیجاناتش . پس اینو شما به خاطر بسپار که صرافی ایرانی فقط به درد خرید اسپات ارز دیجتال و تبدیل کردن به تومن همون ارزها میخورن .
موافقم با شما ![]()
من هم نگفتم صرافیهای ایرانی برای ترید حرفهای بهترین گزینه هستن. منظورم این بود که وقتی میپرسید در حد نوبیتکس و والکس هستن؟ باید مشخص بشه معیار این «در حد بودن» چیه.
فکر نمیکنم وجود سفارش Stop Market، تریلینگ استاپ یا اثبات ذخایر جزو نشانههای عقبماندگی باشه اتفاقاً اینها حداقل استانداردهای بسیاری از صرافیهای دنیا هستن.
که اینطور هر کسی غیر از خرید اسپات انجام بده قمارباز هست…
(قمار چیه؟
ورود تصادفی بدون تحلیل قمار است
نداشتن حد ضرر قمار است
نداشتن استراتژی قمار است
گذاشتن تمام سرمایه روی یک معامله قمار است
استفاده از اهرمهای بسیار بالا در کریپتو (مثلاً 50x یا 100x) برای کسب سود سریع قمار است چون وابستگی نتیجه به کوچکترین نوسانهای تصادفی بازار
هست)
اینکه نیاز شخصی تو فقط خرید اسپات و نقد کردن تتره، ربطی به سطح و کیفیت یک صرافی نداره.
با این منطق اگه یه صرافی فقط دکمه خرید و فروش تتر داشته باشه و هیچ قابلیت دیگهای نداشته باشه، باید جزو بهترین صرافیهای دنیا حساب بشه چون نیاز تو رو برطرف کرده!
میگی کدوم آدم عاقلی داخل صرافی ایرانی ترید میکنه؟ و بعد از نوبیتکس و والکس تعریف میکنی، خودت هم داری از صرافی ایرانی استفاده میکنی؟
صرافی های ایرانی هیچکدوم حد امنیت رو هم ندارن همون تترت رو نباید تو صرافی نگهداری.
عزیزم خیلی مواظب باشین اکثر صرافیهای ایرانی در معاملات تعهدی کندل سازی میکنن تا پول مردم رو بدزدن ، در زمستان 1403 من یواشکی از شوهرم دوج کوین که اون موقع در اوج بود و هر روز بالا تر میرفت را با تمام داراییمون در والکس خریده بودم و کلی خوشحال بودم چون بیش از 200 میلیون تومان (میلیون اون موقع) در سود بودم اما با کندلی که در تصویر زیر نشون دادم تمام دارو ندارمون را دزدیدن و این باعث شد کهتا مدتها با شوهرم هم دچار مشکل بشم، بالایی چارت بازارهای جهانی مانند بایننسه و زیرش چارت دوج به تومان والکسه که با اون کندل سازی میلیاردها از پول مردم را لیکوئید کردن.
خیلی برام عقده شده بود که بتونم این موضوع را جایی مطرح کنم اما جایی را پیدا نمیکردم ، خیلی از ایران بروکر ممنونم که این فرصت را به من داد ، امیدوارم همونطوری که زندگی من را نابود کردن صرافیشون نابود بشه.
واییی چقدر عجیب متاسفم برای اتفاقی که براتون افتاده فکر کنم بتونید از مراجع قانونی پیگیری کنید همچنین میتونید تاپیک کنید و مستند کنید در این سامانه که بقیه هم بدونن باهاشون کار نکنن
سمت تبدیل نرو کلاه برداره ابان تترو نمیدونم من خودم با کیف پول من کار میکنم کمیسیونش فکر کنم بیشتره ولی تا الان واریزی و برداشتیام به مشکا نخورده خداروشکر و حتی چنبار با تتر انتقال انجام دادم موفق بود بعد جنگ نرسیدم انتقال انجام بدم باهاش نمیدونم اتتقال تتر چه وضعیتی داره ولی قبلس از هر صرافی حتما سوال کن که باز مشکل برای انتقال تتر پیش نیاد اگه بود بیتکوین یا اتریومی چیزی بزن یا صرافی رو تغییر بده
متاسفانه همون سال عقلم نرسید که شکایت قضایی کنم هر چند چون خودشون این را توجیه میکنن و میگن بازار ولکس خریدار و فروشنده های خودش را داره و قیمتش شبیه بازارهای جهانی نیست فکر نمیکنم اگر شکایت هم میکردم فایده ای داشت.
از همدردیتون بسیار ممنونم ![]()
یعنی نمیدونی به صرافی ایرانی نمیشه اعتماد کرد؟ صرافی ایرانی میدونی نقدینگی خودشو داره؟ و اصلا با بازار جهانی یک مسیر نیست!!! توی بروکر معتبر میخاد کار کنه ادم زورش میاد نکنه اتفاقی بیوفته ابنکه ایرانیه!! قبلش پرسجویی چیزی میکردی لااقل یه صرافی درست درمون خارجی کار میکردی که اونا هم تحریممون کردن فقط میمونه بروکر
متاسفانه هیچ تجربه ای نداشتم و گول تبلیغاتشون را خوردم.
فقط میمونه بروکر
لطفا اگر بروکر یا صرافی معتبر خارجی سراغ دارین معرفی کنین، اصلا من به همین منظور به این کامیونیتی آمدم اما هر چی میگردم نتیجه ای نمیگیرم چون اکثرشون حدود 3 هفته پیش قوانینشون را تغیر دادن و ایرانیها را تحریم کردن و احتمال بلوکه شدن پول وجود داره.
بروکر هست پره ولی اگه نظر منو میخای قبل اینکه با بروکر کار کنی با پراپ کار کن اگه سبک استانداردی داری که روزانه راحت ۰.۵ تا ۱ درصد رو سود میگیری
و بعد با قسمتی از داراییت برو بروکر
بروکرم که هست فعلانه ولی افشورن همشون با این ووضعیت بروکر درست درمون پیدا نمیشه بهش کامل اعتماد کرد
امارکتس
ارانته
اوپوفایننس
ایپلنت
ایکس چف
وچنتای دیگه که راجبشون تحقیق کن هرکدوم که واست خوب بود حساب باز کن
بیشتر از ۱۰۰۰ دلار اصلا واریز نکن
و این پولیم میریزی سعی کن پول سودت باشه نه سرمایت و بعد هر سری هر هفته برداشت انجام بده نزار جمع بشه یهو بخای بگیری
سرمایتو میخای جمع کنی
برو کول ولت بخر یا همون کیف پول سخت افزاری لجر
سرمایت رو به صورت تتر نگهداری کن امن و نه همه سرمایتو
اگه خریدی هیچ وقت با هیچ صرافی و بروکری انتقال مستقیم انجام نده هر سری میخای برداشت کنی از ولت به تراست ولت و هر سری ولت جدید انتقال بده و از تراست ولت به صرافی یا بروکر هرجا میخای منتقلش کن
از راهنمایی عالی و کاملتون بسیار سپاسگزارم ![]()
مشکلی نیست حتما از یک وکیل کمک بگیرید قطعا میتونید پیگیری کنید به خصوص الان که تبلیغ هم زیاد میده والکس حتما پیگیری کن من 500 هزار تومن و انلاین یک نفر خورد رفتم شکایت کردم زنگ زد برای رضایت گفتم حتی پوله روزایی که مرخصی بدون حقوق گرفتم و میخوام همه رو داد نزدیک 8 تومن ریخت رفتم رضایت دادم
باید شکایت کنی با مستندات کامل میره فتا بخش کلاهبرداری رمز ارز داره میتونه پیگیری کنی کاملا
نظر خاصی ندارم.
هر چند که مدت زیادی از اون گذشته اما حالا که شما لطف کردین و اینقدر انرژی مثبت و روحیه دادین امیدوار شدم و حتما با یک وکیل مشورت میکنم ، بسیار متشکرم.![]()
واییی چقدر عجیب ممنون اطلاع دادی که اگاه باشیم