اینترنت طبقاتی؛ تیر خلاص به تریدرهای ایرانی؟

باید حقو گرفت ولی با غر غر کردن میشه آیا؟؟

من که چندروزه تو همین شرایط دارم ترید میکنم و تونستم حق خودمو بگیرم از بازار

1 لایک کرده

کجا ترید میکنی ؟

1 لایک کرده

مشکل اونجاست که بروکرهای درست و حسابی روی نت ملی نمیان اکثر این هایی هم که میان استخر معاملاتی کوچیکی دارند و بیشتر خودشون طرف معامله تریدرها هستند و دستکاری قیمتی و شادوهای عجیب و غریب زیاد خواهند زد

من از قبل خارج کردن ایران از لیست کشورهای قابل ارائه خدمات اکانت روبو فارکس داشتم و باهاش کار میکنم و الان نمیدونم اگه دوباره نتونم بهش کانکت بشم واقعا به کدوم بروکر اعتماد کنم.

1 لایک کرده

اولا که زاتا هیج بروکر معتبر به ما خدمات نمیدهد ما فقط به بروکر های نیاز داریم حداقل پول نمی خورند نیاز داریم xchief خوبه به نظرم ۱۴ سال هست که فعال هست و ازش مشکل خاصی رو نداده

1 لایک کرده

به احتمال زیاد تو ایران زندگی نمیکنی. کتاب قانون جنگل رو پیشنهاد میکنم بخونی……

5 لایک کرده

اگه رایگان هم بهم بدن نمیگیرم چون هیچ ارزشی نداره این خفت و خاریه. اینترنت یا برای همه مثل اکثر کشور های دنیا یا ههممون توی این اتش بی اینترنتی با هم میسوزیم

5 لایک کرده

بنازم طرز فکرتو :face_with_diagonal_mouth:

4 لایک کرده

استاپ دیگه همیشه خوشایند نیست باید یک جایی توقف کرد برای لیکویید نشدن… هر چند خیلی هامون اهل ترید انتقامی هستیم تا لیکویید شدن یعنی تا اخرش…

1 لایک کرده

ترید انتقامی خیلی کیف میده

1 لایک کرده

دوست من بیدار شو ! کجا داری ترید میکنی ؟!

اینترنت بین‌المللی قطعه ! تمام پلتفرم هایی که به هر شکل متصل هستند b book هستن! یعنی اتصالی به مارکت ندارن ، خلاصه مطلب سود بکنی سودت رو نخواهند داد

1 لایک کرده

خوشحالم میبینم افرادی مثل توام اینجا هستن❤️

3 لایک کرده

عادی ترین حقمون رو ازمون گرفتن! ساکت شیم !؟

از کی تا حالا حقمون رو خواستن شده غر غر!؟

پای ارزشی به همه جا باز شده ، اینجا رو به کصافت نکشین

3 لایک کرده

اینترنت پرو میدونین یعنی چی !؟ یعنی باید به عنوان تریدر به دولت مالیات بدی ، طرحش خیلی وقت پیش اومده بود الان اجرایی میشه ، از طرف دیگه اینترنت پرو یعنی عموم افراد قرار نیست اینترنت بین‌المللی داشته باشن ، پس خداحافظ گیم ( اینا معتقدن بازی برای بچه هاست پس واجب نیست ) خداحافظ اینستاگرام و تلگرام ( با آنلاین شاپ ها خداحافظی کنین ) سلام بر سانسور شده ترین محتوای ممکن ، میلیون ها محتوای آموزشی مفید که در بستر یوتیوب هستند تا ابد غیر قابل دسترس میشن ، ووووو ما میمونیم و به عده صرافی و بروکر که همینجوریش در حالت عادی اذیت میکردن…..

5 لایک کرده

ببین اینترنت بین الملل قطع شده و کسی نمیتونه بهش دسترسی داشته باشه،بعد چجوری میخواد ی راهکاری پیدا کنه؟؟؟

فک کن یکی رو گرفتن سرشو کردن تو آکواریم داره خفه میشه بعد تو داری نگاه میکنی میگی :: ناامید نباش یجوری نفس بکش من مطمئنم تو ی راهکار پیدا میکنی!

هرچند که مغز شما شستشو شده و من هرچی حرف بزنم واسه امثال شما تره خورد کردنه…

5 لایک کرده

احتمالن تو بروکر حاجی اینا…

3 لایک کرده

دوبار پرسیدم جوابی نگرفتم :unamused_face:

1 لایک کرده

بگیم نصف مردم با این اینترنت طبقاتی کنار بیان

بقیه مردم رو چطور میخوان ساکت نگه دارن؟

4 لایک کرده

دقیقا

اگه جنگ تموم بشه و اینترنت وصل نشه دیگه هیچ بروکر معتبری به ایرانیا خدمات نمیده

4 لایک کرده

ببین یه لیوان آب و بریز رو دستت بعد فشارش بده ببین چی میمونه ازش دیگه کنترلی میمونه نه مدیریتی میمونه نه فقط اب رو متلاشی میکنی اینم آخرین حرکتی که میشد برای متلاشی کردن اینترنت زد رو اینا زدن در کنارش کسب و کار ما رو هم نابود کردن تهشم چیزی تو دست خودشون نمیمونه چن تا هاست سرور چینی یا هر کجای دیگه که بعنوان اینترانت شناخته بشه و بابتش کلی هزینه باید پرداخت بشه و تهشم یه ماه دیگه پر میشه و هندلی و با هل و صلوات روشن شه … ضرر بسیار بالای کسب و کار ها بعلاوه خود اوپراتور ها و تهشم عدم کنترل صحیح … باید بهشون گفت یکم باید درست فکر کرد برای چی اینکار و میکنید واقعا…

2 لایک کرده

اگر از درد دیگران تو هم احساس درد نکنی به انسان بودن خود باید شک کرد وقتی تو اینترنت داشته باشی و اطراقیانت نداشته باشند اصلا چه لذتی داره خوشبختی یک احساس همگانیه کمی به خود بنگرید

6 لایک کرده