اینترنت طبقاتی؛ تیر خلاص به تریدرهای ایرانی؟

درود بر شما،جمله ی زیبایی بیان کردی :heart::rose:

4 لایک کرده

معلوله یه معامله گر تازه کاری ، تو اینستا چرخیدی یه چیزی راجبه ای بوک و بی بوک دیدی اومدی اینجا داری ادا تریدرا رو درمیاری :joy::joy:

قشنگ جان، تمام اون بروکرایی که دارن با ایرانی ها کار میکنن یعنی از قوانین بین المللی پیروی نمیکنن چون ایران تو لیست تحریمه، پس اینجا حرفی از بروکر ای بوک و بی بوک نزن

تو اینستا هم که داری میبینی میان این چیزا رو میگن همش بخاطر معرفی کردن بروکرهای خودشون و رفرال گرفتن هست نه چیز دیگه

2 لایک کرده

اون چیزی ک الان مهمه اینکه اونایی ک تو این مسیر هستن بجای ک ناامید بشن اتفاقا باید مصمم تر و با اراده تر دوچندان تلاش کنن تا خودشون رو بجایی برسونن ک دوباره از این سوراخ گزیده نشن ، و سعی کنن وابستگیشون رو به صفر برسونن و خودشون رو جمع و جور کنن و ب تجهیزات هوایی مجهز بشن …

2 لایک کرده

تو بروکر FX24 ، خواستی بیا پیوی تا راهش رو بهت یاد بدم

1 لایک کرده

اینم نمونه اتصال به متای گوشی و سرعت کار👌

اگه دقت کنید بعد از بازکردن متاتریدر بلافاصله کانفینگ فعال میشه و ادامه کار هم که مشخصه

1 لایک کرده

داداش چجوری از متا تریدر استفاده میکنی میشه ب ماهم بگید

2 لایک کرده

دارم یه روش برای اتصال راحت به همه بروکرای دیگه هم پیدا میکنم که اگه اوکی بشه به زودی اعلام میکنم

4 لایک کرده

الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در پاسخ به سوالی درباره وضعیت اینترنت بعد از پایان رسمی جنگ گفت: که حتما وضعیت اینترنت به پیش از جنگ بازخواهد گشت، شرایط جنگ همیشه شرایط خاصی دارد و محدودیت‌های خاصی هم طبعا اعمال می‌شود و گرفتاری‌های خاص خود را دارد. مردم همانطور که همه چالش‌های مرتبط با جنگ را همدلانه درک می‌کنند و همراهی دارند، درباره اینترنت هم شما انشالله همین رویه را در پیش بگیرید و کمی صبر کنید، بعد از پایان قطعی جنگ تثبیت شکست قطعی دشمن انشالله وضعیت به حالت قبل باز خواهد گشت.

2 لایک کرده

با استفاده از کانفینگ اختصاصی بروکر FX24 ولی باید از قبل حساب داشته باشی

اگه نداری با یه روشی میتونم براتون حساب بسازم ولی فقط حضوری میشه این کارو کرد

دوستانی که مشهد هستند پیام بدن تا براشون انجام بدم

2 لایک کرده

ظاهرا همراه اول داره با قدرت تمام اینترنت پرو میفروشه البته باید یجا یکی اسمتو رد کنه تا پیامکش برات بیاد! ینی برای یکی از ابتدایی ترین نیازهای ی زندگی معمولی باید پارتی داشته باشیم. اونم گیگی 40 هزار تومن!(ینی 10برابر گرون تر از قبل)

وقتی خیلی رسمی دارن میفروشن پس اجرایی شده دیگه اونایی هم که پارتی ندارن برن شاد نصب کنن…

محروم کردن بخش بزرگی از جامعه از ی نیاز معمولی که حتی تو روستاهای کشورهای دیگه هم وجود داره ی ظلم آشکاره!!
بابا این مملکت برای پیشرفت باید به منبع دانش بشری متصل باشه! همه مردم!! جوون 14 15 ساله عضو کدوم ارگان و سازمانیه که بتونه درخواست اینترنت پرو بده!

البته بالاخره هزینه های چنگ باید یجور توسط مردم پرداخت بشه دیگه! حالا از هر طریقی شده!

5 لایک کرده

دستو پا الکی نزنین.هیچ کار نمیتونین کنین.چندسال پیش که چشم انداز درلمد مالیاتی دولت اومد بیرون ب،برنامشونو کلید زدن و به مرور در حال تکمیلشن و این طرحو از قبل هم بابت جنبه مالیاتی و هم امنیتی میخواستن اجرا کنن که کلید خورد،حالا شما هرچی میخوای غر بزن ،چند ماه دیگه عادت میکنی،

4 لایک کرده

دکتر معلومه خیلی پرتی ،

اولا اینستا دوماه قطعه ( فکر کنید حرف بزنید ) :joy:

ثانیا معلومه خب ۱۰۰ دلار ۲۰۰ دلار شما رو یجوری پیدا میکنن میدن حتما

من دارم میگم حق ما خیلی بیشتر از اینهاست و نباید به هر سازی برقصیم ، کو. صخل اومده از تفکر منسوخ خودش دفاع میکنه :woman_facepalming:

2 لایک کرده

عضو همون بروکر هستی درسته !؟

از نحوه جواب دادن و ادبیاتت فهمیدم اومدی اینجا تبلیغ کنی

همین الان یه نفر فقط یه میلیون دلار بهشون واریز داشته باشه در جا برمیدارن فرار میکنن، حتما با بروکری که حداقل یه رگوله دست و پا شکسته داره کار کنین

4 لایک کرده

شما برای تبلیغ بروکر خودت به سایر تریدر ها و بروکر ها توهین نکنی بهتر به نتیجه برسی به نظرم ( با منطق شما هرکسی اینجاست داره ادای تریدر رو در میاره چون اکثرا مثل شما با fx24 ترید نمیکنن !! ) البته شما لیاقت همین چیز هاست قشنگ هم سطحین باهم :pinching_hand:

1 لایک کرده

همه یا دنبال تبلیغ بروکرن یا پراپ :neutral_face:

1 لایک کرده

چقدر تو خنگی، من نوشتم رفتی اینستا این چیزا رو یادگرفتی فکر کردی منظورم به همین بیست دقه قبل بوده که نوشتی دوماهه اینستا قطه :rofl:

دوما من حدضرر هر معاملم در شرایط عادی بین ۵۰ تا ۱۰۰ دلاره، کسایی که مو میشناسن اینو خوب میدونم بعد تو اومدی برای من از برداشتای ۱۰۰ و ۲۰۰ دلاری صحبت میکنی :joy::joy:

1 لایک کرده

اره بروکر اف ایکس ۲۴ برای منه، آمارکت هم برای منه، استارتریدم برای منه چون اینا رو هم قبلا به کاربرا پیشنهاد کرده بودم

مونگلی چیزی هستی ؟ :joy::joy:

باز از تو بدتر اونیه که تو رو تایید کرده :joy:

استیکر خنده نشانه فشار خوردنته دیگه بخور نوش جان

کلا از اینستاگرام برای دوری از فضای ترید و تنفس استفاده میکنم ، فکر کنم شما خیلی اونجا ها پرسه میزنی که اولین چیز به ذهنت میرسه

1 لایک کرده

به خدا امثال این ادما که چنین مقالاتی مینویسن واقعا نمیدونن 1 میلیارد تومن چند تا صفر داره
این که خوبه، بعضی هاشون فرق ریال با تومن رو نمیدونن

1 لایک کرده