برای رفع مشکل محدودیت اینترنت، راهکاری جمعی داریم که نیاز به همکاری همه شماست. تماسهای تکی اغلب شنیده نمیشوند، اما صدای بلندِ ما در کنار هم، غیرقابل انکار است.
لطفاً با شماره ۰۲۱۶۱۳۳ تماس گرفته و خواسته خود را مطرح کنید. بیایید با افزایش تعداد تماسها و پیگیریهای منسجم، نشان دهیم که برای حل مشکلات خود مصمم هستیم. دست روی دست نگذاریم؛ با مشارکت خود، امروز میتوانیم گام بزرگی برداریم. با تشکر.» یک موضوع رو به تمام همکاران و دوتان عزیز یاد آور بشم
( ما تریدر هستیم شکست و انفعال در حرفه ماها جاییی نداره یاد گرفتیم برای خواسته های خدمون تلاش کنیم تا نتیجه بگیریم . اگر به هر دلیلی تلاشمون فایده نداشت حد اقل دیگه به خدمون بدهکار نیستیم که چرا من که میتونستم کاری نکردم )
دوست عزیز وقتی اینترنت مقامات ، بازیگران ، دانشگاه ها ، تاجر های رسمی وصله دیگه کسی که گلایه شما رو نمیشنوه با توجه به اینکه خودش اینترنت بین المللی داره شما رو به عنوان یک شهروند درجه دو میبینه و تو مغزش ثبت میشه که این لیاقتش همین بوده. و شما الکی خودتو اذیت میکنی
دفتر نهاد ریاست جمهوری هست بعد از چند دقیقه به اپراتور وصل می شوید . از شرایط بدی که توش گرفتار هستیم بگویید . بگین که راه معیشت ما تریدر ها بسته شده من چند بار طی این مدت تماس گرفتم در آخر به شکلی غیر رسمی گفتند باید تعداد درخواستها زیاد باشه که تاثیر داشته باشه . من میخوام از طریق رسانه های مستقل پیگیری کنم ولی صدای من تنها به جایی نمی رسد . خواهش میکنم تا جای ممکن متحد باشیم تا حق قانونی و طبیعی خودمون رو بگیریم
مهران جان نظر شما چیه ؟ بشینیم دست روی دست بزاریم و کاری نکنیم . ماها تریدر هستیم پول رو از دهن گرگ میکشیم بیرون چرا برای حق قانونی خودمون تلاش نکنیم چرا من و شما تریدر که مستقل داریم به معنای واقعی برای کشور ارز آوری میکنیم باید این شرایط رو داشته باشیم . حرف من اینه اگر برای حقمون کاری نکنیم به خودمون بدهکاریم
حمید جان اگر کاری نکنیم و درخواستی نکنیم باید چکار کنیم ؟ داداش ماها تریدر هستیم اصل اول ترید اینه که جا نزنیم بجنگیم برای حقمون برای حق قانونی و طبیعی خودمون
این که کسی یه راه رفته و نتیجه نگرفته که دلیل نمیشه من و شما نتیجه نگیریم . چقدر آدم ها میان در حرفه ترید و نتیجه نمیگیرن منم بگم راه رفته اونه رو نرم که نتیجه نمیگیرم ؟! امید جان دادش ماها تریدر هستیم یاد گرفتیم برای خواسته هامون تلاش کنیم اگر کاری نکنیم به خودمون بدهکار میشیم
دوست عزیز،ما که تریدر خرده پا هستیم،بازرگانان بزرگ با داشتن میلیاردها تومن درآمد و همچنین تامین کالاهای مورد نیاز کشور برای استفاده از نت،روزی ۲۰ دقیقه با نصب اتیکت نام و نام خانوادگی خودشون در حضور ناظر معتمد و در ساختمان های دولتی متعلق با بازرگانی اجازه دسترسی دارن
همچنین در این شرایط فعلی به نظر شما شماره تلفنی که قرار دادین اصلا قدرت اجرایی داره؟
علی جان به نظر شما اگر این که شما میفرمایید باشه من و شما باید با اونها هم نظر باشم ؟! حتما که اینجور نیست حد اقل برای اینکه این تفکر رو نداشته باشند باید با صدای بلندتر پیگیر حق قانونی و طبیعی خودمون باشیم . ما که خلاف نمیکنیم داریم به صورت مستقل و بدون وابستگی به هیچ کجایی برای اقتصاد کشورمون ارز آوری میکنیم
تازه ن ظام به آرزوی دیرین خودش ینی داشتن اینترنت ملی و پیاده سازی اون در جامعه رسیده چه انتظاری داریم به این راحتی بی خیالش بشه مگه مصاحبه ها و سخنرانی های افراد مختلف مسئول رو یادتون نیست که همیشه میگفتن دغدغه اصلی ما ناتوانی در مدیریت فضای(ولنگار) مجازی هست و باید فکری به حال آن شود چون ن ظام مقدس ما را تهدید میکند!!!
خب الان این مهم محقق شده!
شاید خیلی بدبین باشم اما وقتی به این چیزا فکر میکنم به این نتیجه میرسم که احتمالا دیگه وصلش نکنن!
ی دوست دوآتیشه دارم و بهش در مورد قطعی اینترنت و تبعات اون مشکلاتی که برای خودم و جامعه به وجود اومده صحبت میکردم و فکر میکردم خیلی تاثیرگذار حرف زدم ولی آخرش در عین ناباوری گفت :”اینترنت قطع نیست که!! همه چی وصله!! توام رو دنبال ی کار دیگه…”
بنظرم اگر بتونید یک کارزار برای اتصال اینترنت تریدها راه بندازید بیشتر جواب بده، اینکه چند نفر دراین کارزار شرکت میکنند واینکه جواب میده یانه؟شانسمون امتحان کردیم