در روزهای اخیر گزارشهایی مبنی بر بهبود دسترسی برخی گروهها به اینترنت بینالملل منتشر شده است، اما بخش قابلتوجهی از کاربران حرفهای – بهخصوص تریدرها، تحلیلگران بازارهای مالی، الگوتریدرها و کسانی که به ارتباطات پایدار لحظهای وابستهاند – همچنان با محدودیتها و اختلالهای جدی مواجه هستند.
هدف این تاپیک بیان دغدغههای عملیاتی تریدرها از دید کاملاً فنی و حرفهای است.
فعالیت در بازارهای جهانی با تکیه بر چند اصل کلیدی از جمله اتصال مداوم و پایدار به سرورهای صرافیها و بروکرها معنا پیدا می کند.
اما با گذشت بیش از ۵۱ روز از قطعی اینترنت و در روزهایی که گزارش هایی از اتصال اینترنت گزینشی و به اصطلاح طبقاتی به گوش می رسد، ادامه این مشکلات در حوزهی کاری ما نه اختلال معمولیبلکه اختلال در یک زیرساخت حیاتی محسوب میشود.
در حالی که برخی گروهها (مثل پرسنل علمی یا سازمانی) به تدریج دسترسی باثباتتری دریافت کردهاند، جامعهی بزرگ تریدرها و فعالان اقتصادی همچنان در بیاطلاعی و بلاتکلیفی هستند.
برای تریدر حرفهای، اینترنت پایدار فقط “ابزار” نیست؛ بخش اصلی اکوسیستم معاملاتی است. بازاری که زمان و ثانیه در آن تعیینکننده است، نمیتواند با کیفیت دسترسی نابرابر ادامه پیدا کند.
وضعیت فعلی اینترنت، فقط یک «مشکل موقتی» نیست؛ بلکه عامل تغییر دهنده بازی در اکوسیستم مالی و معاملاتی است. آینده تریدرها، پراپها و بروکرها به شدت به قابلیت اطمینان زیرساختهای ارتباطی گره خورده است. عدم توجه به این موضوع، منجر به انزوای بخش بزرگی از فعالان حوزه فارکس، کاهش نقدینگی، و از دست دادن فرصتهای رشد خواهد شد.
پرسش کلیدی این است: آیا اکوسیستم داخلی قادر خواهد بود با فراهم کردن دسترسی پایدار، امن و کمتأخیر به بازارهای جهانی، اعتماد و سرمایههای فعالان حرفهای این صنعت را حفظ کند؟ آینده، پاسخ این پرسش را روشن خواهد کرد.
من تازه دارم میفهمم انگار که تو اون فیلترنت سابق که اسم ایران تو فرم عضویت هیچ کشوری نبود یک عده ظاهرا پول خوبی درمیاوردن که الان خیلی ناناحت هستن که نت قطعه.
من اون فیلترنت رو نمیخوام؛ من اینترنتی میخوام که سایت های خارجی به ایرانی ها هم خدمات بدن.
انگار تاریخ دوباره تکرار شده دوباره به دسته عامعه مردم مییگیم رعیت به دسته طبقه بالا میگیم اشراف …
دیگه یجور سرمون میارن که زندگی از قبلم دشوارترو دشوار تر میشه
به نظرم وصل نکن برای تریدر ها بهتر چون پراپ ها و بروکر ها مجبور می شوند با نت ملی اوکی شوند و دیگر مشکل قطعی نداشته باشیم که کی نت بین الملل کی وصل میشه