اینترنت طبقاتی؛ تیر خلاص به تریدرهای ایرانی؟

در روزهای اخیر گزارش‌هایی مبنی بر بهبود دسترسی برخی گروه‌ها به اینترنت بین‌الملل منتشر شده است، اما بخش قابل‌توجهی از کاربران حرفه‌ای – به‌خصوص تریدرها، تحلیل‌گران بازارهای مالی، الگوتریدرها و کسانی که به ارتباطات پایدار لحظه‌ای وابسته‌اند – همچنان با محدودیت‌ها و اختلال‌های جدی مواجه هستند.

هدف این تاپیک بیان دغدغه‌های عملیاتی تریدرها از دید کاملاً فنی و حرفه‌ای است.

فعالیت در بازارهای جهانی با تکیه بر چند اصل کلیدی از جمله اتصال مداوم و پایدار به سرورهای صرافی‌ها و بروکرها معنا پیدا می کند.

اما با گذشت بیش از ۵۱ روز از قطعی اینترنت و در روزهایی که گزارش هایی از اتصال اینترنت گزینشی و به اصطلاح طبقاتی به گوش می رسد، ادامه این مشکلات در حوزه‌ی کاری ما نه اختلال معمولیبلکه اختلال در یک زیرساخت حیاتی محسوب می‌شود.

در حالی که برخی گروه‌ها (مثل پرسنل علمی یا سازمانی) به تدریج دسترسی باثبات‌تری دریافت کرده‌اند، جامعه‌ی بزرگ تریدرها و فعالان اقتصادی همچنان در بی‌اطلاعی و بلاتکلیفی هستند.

برای تریدر حرفه‌ای، اینترنت پایدار فقط “ابزار” نیست؛ بخش اصلی اکوسیستم معاملاتی است. بازاری که زمان و ثانیه در آن تعیین‌کننده است، نمی‌تواند با کیفیت دسترسی نابرابر ادامه پیدا کند.

وضعیت فعلی اینترنت، فقط یک «مشکل موقتی» نیست؛ بلکه عامل تغییر دهنده بازی در اکوسیستم مالی و معاملاتی است. آینده تریدرها، پراپ‌ها و بروکرها به شدت به قابلیت اطمینان زیرساخت‌های ارتباطی گره خورده است. عدم توجه به این موضوع، منجر به انزوای بخش بزرگی از فعالان حوزه فارکس، کاهش نقدینگی، و از دست دادن فرصت‌های رشد خواهد شد.

پرسش کلیدی این است: آیا اکوسیستم داخلی قادر خواهد بود با فراهم کردن دسترسی پایدار، امن و کم‌تأخیر به بازارهای جهانی، اعتماد و سرمایه‌های فعالان حرفه‌ای این صنعت را حفظ کند؟ آینده، پاسخ این پرسش را روشن خواهد کرد.

30 لایک کرده

من تازه دارم میفهمم انگار که تو اون فیلترنت سابق که اسم ایران تو فرم عضویت هیچ کشوری نبود یک عده ظاهرا پول خوبی درمیاوردن که الان خیلی ناناحت هستن که نت قطعه.

من اون فیلترنت رو نمیخوام؛ من اینترنتی میخوام که سایت های خارجی به ایرانی ها هم خدمات بدن. :face_savoring_food:

20 لایک کرده

طرح اینترنت طبقاتی خیلی جدی داره اجرا میشه , با اینترنت خداحافظی کنین

15 لایک کرده

انگار تاریخ دوباره تکرار شده دوباره به دسته عامعه مردم مییگیم رعیت به دسته طبقه بالا میگیم اشراف …
دیگه یجور سرمون میارن که زندگی از قبلم دشوارترو دشوار تر میشه

11 لایک کرده

این برنامه ایه که در ذهن داشتن و درحال اجرا کردنش هستن.

7 لایک کرده

بعید بدونم بتونن اینترنت طبقاتی اجرا کنند

6 لایک کرده

اینجوری ک داره پیش میره متاسفانه هیچ چشم انداز روشنی پیش روی ما نیست

7 لایک کرده

فعلا که دارن میکنن دوست عزیز

9 لایک کرده

دققا همینه متاسفانه

7 لایک کرده

با همین فرمون بریم جلو چیزی تا کره ی شمالی شدن نمونده

8 لایک کرده

یک میلیارد تومان؟:rofl:

4 لایک کرده

الان که شده یه میلیون فعلا

7 لایک کرده

ما نسلی بودیم که

به یک تومن هم گفتیم یک تومن

به هزار تومن هم

به یک میلیون هم

به یک میلیارد هم

13 لایک کرده

بعنوان یه دانشمند ناسا بهتون میگم!

اینقد نگران وصل نشدن نت نباشید!

ما تو ایران فضای ذخیره سازی کافی نداریم!

درسته شبکه اینترانت داخلی داریم، ولی فضای ذخیره سازی به اندازه جمعیت ایران نداریم، پس وصل میشه

دیگه نبینم کسی نوشته دیگه وصل نمیشه و فیلان

13 لایک کرده

منم ب عنوان گاو وال استریت میگم با این وضعیت همتون کال مارجین میشین

12 لایک کرده

جوری وصل نمی کنن که برگات می ریزه:joy::joy:

به نظرم وصل نکن برای تریدر ها بهتر چون پراپ ها و بروکر ها مجبور می شوند با نت ملی اوکی شوند و دیگر مشکل قطعی نداشته باشیم که کی نت بین الملل کی وصل میشه

7 لایک کرده

کسیم میمونه تو کشور اگه بشیم کره شمالی؟

9 لایک کرده

تو اصلا حالیت نیست چی میگی دوست عزیز!!میگی وصل نکنن بهتره برای شما چون تریدری!!پس تو هم فرقی با اینا نداری بخاطر منافع خودت میگی گور‌،پ،در بقیه!

امان از آدمای کوته فکری مثل تو…

12 لایک کرده

خدا به دادمو باید برسه فقط

6 لایک کرده

من کوتاه فکرم باشه دم به دقیقه نت بین الملل را قطع کنن ما تریدر ها هم همیشه در عذاب باشیم اینو می خوای ؟

4 لایک کرده