عب نداره،شمام برو پرو ثبت نام کن داداش ..ارض کردم که امثال شما حقتونه خب در اصل چون آدمایی مثل شما هستن این بلاها سرمون میاد پشت هم…
مهاجرتم خیلیا نمیتونن . پدرو مادرشون تنها میشن یا بیمارن و ….
مهاجرت به اون دنیا
چقدر اینجا همه نا امید هستید، ما که داریم با نت ملی ترید میکنیم، با همون کیفیت و امکانات قبلی
پاشید جمع کنید خودتون رو
مثلا شما تریدرید !!!
تریدری که کم بیاره تریدر نیست
خوب بین استاپ گذاشتن تریدر وال استریت و گاو وال استریت تفاوت زیادی. وجود داره!
خوب تریدری که از گاوهای وال استریت. باشه اصلا. نمیدونه. استاپ. چیه!باید ادم باشه که بفهمه!
منظور از گاو ، خریداران بازار ه!یک وقت جسارتی. به. تنها گاو یعنی خریدار این انجمن نشه!
تازه از پای منقل بلند شدین دوست عزیز ؟
داستان ترید نیست ، امروز باید یه عکس برای زورا ارسال میکردم بیچاره شدم آپلود نمیشد دسترسی به تلگرام نداشتم یعنی ساده ترین کار دنیا شد پیچیده ترین، مشکل کیفیت زندگی دویدن و به هیچی نرسیدن ، هزار تا جیز دیگس که همه نا امیدیم ترید که بالا پایین بالاخره میزنیم
هعییییی خیلی اوضاع خرابه
بله درسته، این روزا روال زندگی مون کمی سخت تر شده، ولی میتونست بدتر هم باشه
من که در هر صورت خدارو شاکرم و همیشه هم وقتی یه دری برام بسته شده یه در دیگه باز شده
به آینده هم خیلی امید دارم و میدونم قرار روزای خوب از راه برسه…
چطوری دقیقا با نت ملی ؟ بحث فقط ترید نیس . کار ما راه بیفته دیگه مشکلی نمیمونه اینجا؟
احساس میکنم یه ورق فلوکستین و یه پارچ گل گاوزبان خوردی بعد این کامنتو گزاشتی😑
اونم نمیتونم . میخواستم نباشم همون مهاجرت به یجای دیگه رو انجام میدادم دیگع😄
کامنت بعدیو میخوندی چی میگفتی پس ![]()
![]()
چه کاری غیر ترید که منتظری راه بیوفته؟ بگو شاید بتونم کمکی کنم
با بروکری که کار میکنم راهکار برای اتصال به متاتریدر و سایت بروکر رو داده، کانفینگ اختصاصی مخصوص مشتری های بروکر
منظورم اینه که کلی مشکلات هست تو کشور فقط کار ما تریدرا نیس که حل شه بگیم آخ جون دیگه تمومه . یا چون من میتونم ترید کنم با نت ملی دیگه حله بسته شه نت بین المللی
بله دقیقا همینطوره که شما میفرمایین😄
مطمعن باش هر کسی توی کار خودش تا الان یا یه راهکاری پیدا کرده یا میکنه
والا از شغل ترید سخت تر و از تریدر جماعت پوست کلفت تر ندیدم تا الان
ما همینجوریشم با بروکرایی که کار میکنیم اگه پول مون رو ندن دست مون به هیچ جایی بند نیست
پس اگه تا الان ما اینجا یه راهکاری برای ترید کردن پیدا کردیم مطمعن باش باقی شغلا هم پیدا کردن
میگن ایرانی جماعت با هر چیزی تطبیق پیدا میکنه همینه
اگر فردا اعلام کنن نفس کشیدن ممنوع هست بعضی ها مسیرهای جایگزین پیدا میکنن
ترید سخته،چون هر بلایی سر تریدر آوردن باهاش کنار اومده
و چه ستاپ های که امروز روی طلا شکل گرفت اما فقط بینیده بودیم با نت ملی
خب همینجاس ایراد . نباید گفت چشم .
باید بگیم من حقمو میخوام
عزیزم بروکر ها و پراپ های بین المللی ای که تقریبا باز میشد بهش اعتماد کرد فانددنکست بود بروکر درست و حسابی ای هم کلا پیدا نکردم که در فضای امن بتونیم کار کنیم در ایران!!! شاید یکم اون هم بابت سواپ و سرعت برداشت پول، به اف ایکس پرو رو بشه قبول کرد!!!
اگر هم بخوان خودشون رو با نت ملی تطبیق بدن!!! خب تو این کار که نهاد ناظری بر اعمال این شرکت ها نیست!!! اینجوری عملا میوفتن تو بهشت بی قانون کلاه برداری از مردم ایران!!!