اگر اینترنت جهانی برنگرده، سبک ترید ایرانی‌ها باید عوض بشه؟

با این وضعیت اینترنت، دارم فکر می‌کنم شاید مشکل فقط اتصال نباشه؛ شاید کل سبک ترید ما باید تغییر کنه.
اسکالپ، ترید خبری، ورود و خروج سریع و مدیریت لحظه‌ای پوزیشن وقتی اینترنت ناپایداره خیلی پرریسک میشه.
به نظرتون تریدر ایرانی باید بره سمت تایم‌فریم بالاتر، معاملات کمتر و استاپ‌های از پیش تنظیم‌شده؟
یا هنوز میشه مثل قبل ادامه داد؟

3 لایک کرده

چرا اینجور تیتر بزنیم و حرف بزنیم اصلا؟ باید برگرده حق طبیعی مردمه، بدون اینکه طبقاتی بشه یا اینترنت رو خیلی گرونتر هم بفروشن نباید اینجور باشه

عادیش نکنه ،
آدم فکر میکنه یه سری عرزشی راه افتادن اینجا با هدف عادی سازی، والاااا خداوکیلی

8 لایک کرده

ما کی تو این چند دهه به حقمون رسیدیم که این جزوش باشه

1 لایک کرده

به نظر من وضع بر میگرده و اگر سیستم سود دهی داری دست نزن بهش.

به ترکیب برنده که دست نمی زنن :wink:

3 لایک کرده

به نظر من سبک ترید حتماً باید با شرایط زیرساخت هماهنگ بشه. وقتی اینترنت قابل پیش‌بینی نیست، استراتژی‌هایی که نیاز به حضور لحظه‌ای دارن خطرناک‌تر میشن. در این شرایط تایم‌فریم بالاتر، تعداد معاملات کمتر، حجم پایین‌تر و ثبت استاپ‌لاس از قبل منطقی‌تره. تریدر باید شرایط کشور خودش رو هم جزو ریسک‌های بازار حساب کنه

3 لایک کرده

برای اسکالپرها این وضعیت واقعاً سخت‌تره، چون چند ثانیه تأخیر می‌تونه کل نتیجه رو عوض کنه. شاید بعضی‌ها با VPS یا اینترنت جایگزین ادامه بدن، ولی باز هم ریسک قطعی کامل از بین نمیره. من اگر اسکالپر باشم، تو این شرایط یا حجم رو کم می‌کنم یا فقط در زمان‌هایی معامله می‌کنم که اتصال پایدارتره.:dotted_line_face:

2 لایک کرده

اونم بخاطر کوتهی ماست که دیوار بلند است، همیشه کوتاه اومدیم

3 لایک کرده

برای سویینگ‌تریدرها شاید این شرایط کمتر بحرانی باشه، چون معامله روی تایم‌فریم بالاتره و ورود و خروج لحظه‌ای کمتره. ولی باز هم باید استاپ و تارگت از اول ثبت شده باشه. اینکه پوزیشن باز باشه و همه‌چیز ذهنی مدیریت بشه، با اینترنت ناپایدار خیلی خطرناکه

1 لایک کرده

والا تو این وضعیت من فست اسکلپ دیگه نمیتونتم بکنم وضعیت جوریه معاملات زیر 1 دقیقه من فعلا کنسل شده… الان قاعدتا باید این استراتژی که حاصل 2 سال تلاش شبانه روزی من برای درک قیمت هست بزارمش کنار………

1 لایک کرده

مشکل اینه که خیلی‌ها به یک سبک خاص عادت کردن و تغییر سبگ براشون سخته.

کسی که همیشه با تایم پایین کار کرده، نمی‌تونه یک‌شبه سویینگ‌تریدر بشه.

ولی شرایط جدید اجبار میاره.

یا باید سبک رو تطبیق بدیم

یا باید بپذیریم که ریسک عملیاتیمون چند برابر شده

1 لایک کرده

اینترنت به حالت عادی برنگرده

فرو پاشی اقتصادی رخ میده ( احتمالش زیاد میشه)کولپس اجتماعی شدیدی رخ میده همین الان هم نشانه هاش تو جامعه هست

خشم اجتماعی شدید بسیار شدید

تورم گرانی اینترنت اثر میزاره رو اقتصاد جامعه ( اینا فکر میکنن نمیزاره )

سرعت خروج ارز از کشور سرعت بسیار بالایی میگیره جوری که فکر نکنم بتوننن جلوشو بگیرن

این مسئولین متفکر ایران ، فکر میکنن اینجا چین هست با جمعیت 1 میلیاردی و بدون تحریم

فکر میکنن میتونن نسخه اونجا رو اینجا بپیچن جوابه

فکر میکنن مثل علی بابا اینجا هم دیجی کالا جواب ایران و کلا جهان رو میده ..

تو مواد اولیه کارخونه های کشور موندن

3 لایک کرده

آخ آخ ای کاش میدونستن اینارو متاسفانه هیچی نمیفهمن

واقعا تقلید کورکورانه از الگوهای کشورهای دیگه برای حل بحران در ایران، وضع کشور رو به این نقطه رسونده

یعنی یه نخبه وجود نداره که الگوی حل کردن بحران برای ایران تدوین کنه؟