به نظرتون ماهایی که کار اصلیمون ترید کردن هست باید چکار کنیم با این اوضاع اینترنت؟ الان 3 هفتست که اینترنت قطعه و نمیتونیم به حسابهامون وصل بشیم. بروکرهایی هم که میگن وصلیم کلی چالش دارن و اصلا معلوم نیست پولمون را بدن یا نه
به نظرم با این اوضاع اینترنت، «کاری نکردن» خودش بزرگترین برد هست.
خیلیا هستن که تنها راه درامدشون همین ترید کردن هست. تا ی جایی میشه کاری نکرد!
حرف حق جواب نداره، آره این شرایط اگر ادامه داشته باشه، قطعا خیلی ناراحت کننده و زیان بار میشه
آینده ؟!
من که فک کنم تا چند ماه نت نداشته باشیم! بعد اینکه وصل بشه هم باید کلی بریم تراپی تا بشوره و ببره نیلی جان وقایع اخیر رو ![]()
شاید واقعا باید به فکر مهاجرت بود
من که فکر کنم ما کره شمالی شدیم فقط الان داغیم هنوز حالیمون نیست منتظریم نت وصل شه…![]()
الان دیگه مهاجرت هم نمیشه کرد
همه سفارت ها بسته شدن
آلمان که خیلی وقته دیگه آزمون های زبانش هم توی ایران برگزار نمیشه
الان همون مهاجرت هم خیلی پیچیده تر از قبل شده
در یک کلمه: «سیاه»
قبل جنگ با یه پلتفرم غیر متمرکز کار میکردم به نام Vooi، همه نمادهای کریپتو، فارکس، کالا و برخی از سهام ها رو داشت. بدون واریز وجه و از طریق ولت کریپتویی راحت معامله میکردی. ولی الان دیگه دسترسی ندارم. کاش وصل شه از کار و زندگی افتادیم. یه همچین پلتفرم غیرمتمرکزی شاید بشه به صورت بومی با نت ملی در دسترس باشه. البته چالش های خودش داره.
اما امیدوارم این حرفت درست نباشه چون واقعا یه بخشی از زندگی ماس و برای خیلیا تمام زندگیشون همینه
آینده ای نمیبینم در این وضع و روز به روز بدترش میکنن
سلام به دوستای عزیزم که تریدر مخصوصا اسکالپ تایم فریم پایین کار میکنند که اکثرا هستن کاری که من میکنم الان تو صرافی هایه ایرانی پوزیشن باز کنید منم میدونم ایرانی چرته ولی موضوع سود نیست موضوع فکر و حافظمونه من شبانه روز پای چارتم سری قبل که نت قطع شد وصل شد شدم یه خنگ به تمام معنا که اینگار همه چی میدونم ولی نمیدونم برعکس شدم کسایی که واقعا کارشونه اونم این سبک بزرگترین فاجعه همینه واسشون برن تو صرافی که نت ملی کار میکنه پوزیشن باز کنند دمو نکنید که اصلا جواب نمیده تریدر جماعت قبل از سود یه چی دیگه میخواد هیجان ریسک پذیری دمو کار کنین به هیچ نمیرسین پول واقعی بزارین هرچی هم میتونین پوزیشن درست البته بگیرین هدف سود نیستا مثلا من خودم اول قعطی ده دلار ریختم یک دلار دودلار پوزیشن گرفتم الان مثلا تو صرافی هفتصد و خورده ای شد پوزیشن هم ده دلار یا مطمن باشم پونصد هم میزارم اول میگم واقعی قرار نیست سنگین بزارین که این هدف واسه فکرمون پاک نشه،و بی تجربه نیستین که به باد بدین که من تایم یکدقیقه اهرم بالا کار میکنم یه صرافی جدید ورسلند ایرانی اهرم بالا خوب میده تقریبا عین خارجی یه خورده باگ داره کند عمل میکنه ولی چیکار کنیم کار ساز تو این شرایط اینکاری که میگم حتمن انجام بدین الان تو شرایطی نیستیم که ما تصمیم بگیریم نت وصل میشه یا نه بزرگترین ضربه ما فکر ما پاک شه شد عالی نشد این طریق دیگه چون میدونم مثل منین ما ■■■ کار کردن فیزیکی اصلا حوصلشو نداریم دیگه چیکار کنیم پس،
دوستانی که میخان دمو کار کنن سایت فراز هست دقیقا مشابه تریدینگ ویو ایرانیه با نت ملیم وصله ثبت نام اول ۲۴ ساعت اشتراک رایگان میده بعدش باید اشتراک بخرید قیمتش کمه بخش ریپلی برای بکتستم فعاله با اینکه دمو بدرد نمیخوره ولی خواستید حداقل استراتژی تونو بکتست بگیرید از فضای بازار دور نشید دیگه چاره ای نیست ادرسش »» faraz.io
من که چندین ساله درآمدم فقط از ترید هستش با اینکه واقعا شرایط مادی سخت شده، بهتون میگم تلاش برای پیدا کردن راهی برای معامله در این شرایط نکنید.شرایط ما ایرانی ها در دوران نرمال هم از لحاظ روانشناسی هزار تا مشکل داشت چه برسه به این زمان.
تمام راهکارهای اتصال که در این مدت ارائه میشه فقط برای کلاهبرداری و از بین رفتن سرمایه شماست.
اما با عرفان رهبر موافقم دراین شرایط میتونید تمرین کنید و از استراژی خودتون یا استراتژی جدید بک تست بگیرید هم از لحاظ روانی از این اوضاع فاصله میگیرد هم از معامله گری دور نمیشید .
سایت بایتیکل رایگانه، جهت تحلیل باز میشه اما برای تحلیل و از لحاظ ابزار ضعیفه
سایت فراز دقیقا مشابه تریدینگ ویو اما در زمان ثبت نام۲۴ ساعت اشتراک رایگان میده ولی برای استفاده بیشتر باید اشتراک بخرید
چالش رایگان فول فاند رابین سود رو بگیر تا از فضای ترید دور نمونی تا وقتی که نت وصل بشه و یا پراپ یا بروکرهای معتبرمون چاره ای پیدا کنن
هیچی دیگه یذره بیشتر صبوری کنیم حل میشه همه مون پولدار میشیم . هدف من و شما تو زندگی برای هیچ کس اهمیتی نداره جز خودمون .
امیدوارم مشکل قطعی برق به مشکل اینترنت اضافه نشه. یکی از پراپهای نت ملی نوشته بر اثر حوادث دیشب به خاطر قطعی برق دیتا سنتر از کار افتاده و ۱۲ ساعت زمان میبره خلاصه از هیچ چیزی نباید شوکه بشیم از این به بعد وگرنه سکته میکنیم
فعلا آیندهای در کار نیست
ببینیم چی میشه این ج.نگ
واقعا در عجبم که ما باید چیکار کنیم ؟