بهترین اندیکاتور سیگنال دهی از نظر شما؟

خیلی عالیه،،،، یک به سه بینظیره،،،، اگه وین هم بالای پنجاه باشه خیلی عالیه،،،، اره ممنون میشم بفرستید

اندیکاتورها برای تشخیص لحظه خرید و فروش ساخته نشدن، بلکه برای کمک به تصمیم‌گیری بر اساس داده‌های گذشته ساخته شدن.

بهترین اندیکاتور :brain: شماست.

ریسک به ریوارد 3 نه 1.3 دهم البته سود خوبی میده حدود 1 تا 4 درصد البته باید روی کوینی سرمایه گذاری کنی که خوب باشه. الان میفرستم برات استراتژی رو

درسته ولی بنظرتون وقتی کندل بسته شد شما نمیتونی روی کندل بعدی ترید بزنی؟ استراتژی هایی هستند که بعد از بسته شدن کندل شما وارد معامله میشی.

راستش من نوسان گیری میکنم. اول باید شما روی هر چارتی که داری باید اندیکاتور های MACD، STC و KST رو داشته باشید. اینجوریه که هر وقت این سه تا باهم یه جا رو سیگنال دادن یا حدقل MACD و STC سیگنال داد و دو تا خط KST به هم نزدیک شده شما با توجه به اینکه سیگنال نزولی هست یا صعودی پوزیشن لانگ یا شورت میگیری. ریسک به ریوارد باید ۱.۳ باشه. و حد ضرر هم میزاری پایین ترین لوی قبلی. منظورم از قبلی بین ۱ تا ۵ تا ی قبلی هست. اگر هم فقط یکی از کندل ها سگنال دادن وارد نشین احتمال ضرر زیاد هست. البته من نگفتم اصلا ضرر نمیکنید. هیچ استراتژی نیست که با اون ضرر نکنید. پس اماده ضرر هم باشید. البته یه نکته ی دیگه هست من تست کردم روی رمز ارزهای DOGEIRT و ENJIRT خوب کار میکنه. اگر خواستین روی رمز ارز دیگه هم کار کنین حتما اول تست بکنین. راستی توی تایم فریم ۱۵ دقیقه ای کار میکنه. و یه چیز دیگه داخل MACD اگر سیگنال صعودی بود باید زیر اون خط وسط باشه که بخرید اگر هم نزولی بود باید بالای اون باشه. البته که امکان این که صعودی باشه و بالای خط باشه و صعود کنه هم هست ( برای نزول هم همینطور) ولی امکان ضرر هم هست.ولی در کل این استراتژی برای پوزیشن های لانگ بهتر هست.

Screenshot 2026-04-16 115929

البته من از MACD ساده استفاده نمیکنم از SUPER MACD استفاده میکنم که فرقی هم نداره. یه نکته ی دیگه اگر سیگنال ها توی مکدی نزدیک به خط وسط بودن نگیریدشون. (به جز سیگنال صعودی) که این سیگنال های سعودی هم شرط داره که بگیری. باید تاییدیه ی هر سه اندیکاتور رو داشته باشه. این هم از پوزیشن های لانگ که با موفقیت بسته میشه.

Screenshot 2026-04-16 120639

این هم از استراتژی من امیدوارم خوشت بیاد.

ممنون از اشتراک گذاری

با ماهیت تریدت بیگانه نیستم، و اینکه از تاییدیه چند اندیکاتور هم استفاده میکنی بطور همزمان، خوبه،،،، مکدی ها رو خیلی خوب بلدم و سال‌ها باهاش کار کردم، گرچه فرمت این مکدی با اون که توی متاتریدر هست تفاوت داره،،،، اندیکاتور وسطی نمی‌دونم چیه اگه استوکاستیک هست که مسلم بهش،،، اندیکاتور پایینی رو کلا ندیدم،،،، در کل چون من همیشه با متاتریدر کار کردم این اندیکاتورهای تریدینگ کمی برام گنگ هستن

اسم همه ی اندیکاتور ها رو نوشتم. اندیکاتور اخری اگر خط قرمز بالای خط سبز باشه روند نزولیه اما اگر برعکس باشه صعودی هست اگر هم به هم نزدیک شده بودنند یا داشتن همو قطع میکردند یعنی قراره تغییر روند ببینیم.

اون مکدی هم فرقی نداره از خود مکدی میتونی استفاده کنی. اسمش سوپر مکدی هست اونی که تو تصویر بود.

نه منظورم اینه نمیتون تمام بالاتر تحلیل و بررسی کنند و چند تایم پایین باز هم بررسی کنه نهایت تایم ۱ دقیقه بررسی بشه و در تایم ۱ دقیقه ورود زد با اندیکاتور فقط میشه بین تایم مختلف سویچ کرد و هر تایم یک دیتای داره ولی در nds مثلاً تایم 1 ساعته بررسی میشه و بعد تایم 15 و ۵ دقیقه تحلیل میشه بازم تایم ۱ دقیقه بررسی میشه نهایت در تایم ۱ دقیقه نقطه ورود دقیق با توجه به فرکتال بودن مارکت بدست میاد

بهترین اندیکاتور ایچی موکو هست و کلی نقطه ورود میده و چندتا یم فریمی کار میکنه و توی ضعیف ترین چارت ها هم وجود داره و نیازه به دستکاری نداره فقط باید قشنگ یاد بگیری و کلی تمرین کنی……

بنظرم یه تاپیک بزن استراتژی با اندیکاتورت رو یاد بده.

ممنون از پیشنهادت حتمی.

این لینک تاپیک کریپتو: نقشه راه سودآوری، استراتژی‌های معاملاتی و تحلیلی، گپ و گفت کریپتویی

بهترین اندیکاتور منتورشیپ مایکله وسلام !

البته با تغییر تنظیمات اندیکاتور ما میتونیم یک دید از تیم‌های پایین و بالا رو ببینیم، در واقع ما بدون اینکه تایم فریم عوض کنیم میتونیم در یک تایم، حرکات و جهات قیمت رو در تایم های دیگه تشخیص بدیم،،، و همانطور که گفتید با توجه به ماهیت فراکتالی مارکت و ثابت بودن قوانین در همه تایم فریما، میتونیم از این ابزارها استفاده کنیم و ترید بزنیم

بالاخره علائمی میفرستم هر چند با کمی تاخیر ک روند برگشته یا ادامه داره،البته بعضاً بدون تأخیر یا همزمان و نهایت با کمی تاخیر اعلام می‌کنه

شما چجوری سیگنال میگیری

اسم دقیق اندیکاتور چیه

انگار سوتفاهم شد بزارین واضح بگم تمامی اندیکاتورها اپشنال هستن یعنی تنظیمات دارن شما با تغیر مقادیر به حوابهایه مختلفی میرسین الان شما بیایین در اندیکاتور مثلا موینگ اوریج تنظیمات میانکین رو بزارین رویه ۲۰۰ میاد دویستت کندل اخیر رو مورد بررسی قرار میده و خیلی هم خوب نقاط ریورس هستن این یعنی خیلیا با این اندیکاتور کار میکنن ولی ایا روند بازار رو بهتون نشون میده؟ اینده بازار رو بهتون نشون میده؟ قطعا خیر فقط یه تعاریف از قبل تعریف شده رو بررسی میکنه. پس نمیتونیم بگیم اندیکاتور داره مسیر حرکت رو بهمون نشون میده. بازار در کلیت متمتیکال هست و پر از فراکتال تکراری در تایم فریمهایه مختلف و دایم در حال حرکت از یک نود به نود دیگر بلاخره بازارها اکثرا زیروسام هستن مثل داوجنز که زیروسام مطلق هست پس یه اندیکاتور نمیتونه سیگنال بده لطفا اشتباه نگیرین کلیت رو مگر اینکه به صورت عادت یه حرکتهایه کوچیک و عادت شده رو نشونمون بدن اونم در یک کارولیشن کوچیک. مثلا شما فهمیدی اراس ای وقتی زیر ۳۰ میاد مثلا در تابم پنج دقیقه میره حالت اشباع فروش حالا برو تایم یک ساعته ایا بازم اشباع فروش میبینی؟ قطعا نه.

بازار ریاضیات محض هست خودتونو با اندیکاتور گول نزنین فراکتال کاری میکنه که به این راحتیا نتونین با یه اندیکاتور دستشو بخونین.

من دو ماه پیش چارت نفت رو تحلیل زده بودم و همین جنگ فعلی از قبل در ته چارت نهفته بود ولی کسی نمیدیدش انتظار دارین یه اندیکاتور اون ته ته بهتون بای نشون بده؟

شاخص داوجنز قبل جنگ درست زمانی که ترامپ توییت زد و پنجاه هزاری شدن داوجنز رو تبریک گفت درست فاینال فلگ مارکت زده شد و قشنگ شروع جنگ رو چارت نشون میداد.

بازار از حرکت نودها با روابط محض ریاضی و تقارنها و فراکتال ساخته شده باید درکش کنین تا مسیرو بفهمین اندیکاتور نمیتونه براتون کاری بکنین.

Nds کار …..روش کارت بگو آیا راضی هستی و بیشتر روی چه اجزایی از nds ترید میزنی و رو چه تایم از بالا بررسی و تحلیل میکنی درست nds کارا نفت قبل صعود در تایم 4 ساعته دو عدد هوک داشت یک هفته قبل جنگ منم فهمیدم جنگ میشه من خودم نتونستم با nds ارتباط برقرار کنم و معاملاتم سر به سر شد از کجا بفهمیم هوک دوم صعودی رالی می‌کنه حتما میگن از تایم بالا باید فهمید چون تایم بالا فشار میاره به تایم کوچیک ولی مثلاً ada چون نقص شد و دو عدد هوک داشت کف هوک دوم خودش زد فکر کنم بوی جنگ شنیده بود یا دم نیست

ینی اندیکاتور هایی مثل ایچی که از ریاضیات تشکیل شدن به هیچ دردی نمیخورد اون هم اندیکاتور هست و از ریاضیات تشکیل شده. خود اندیکاتور ایچی یکی از بهترین اندیکاتور های سیگنال دهی هست. شما اگر نحوه کار رو باهاش بلد باشی بهت سود هم میده. من یکی از استراتژی هام رو حدود 3 ماه هست که دارم استفاده میکنم. و شاید از 10 تا سیگنال حداکثر 3 تاش اشتباه باشه (حداکثر). شما نمیتونی بگی اندیکاتور ها از ریاضیات نیستن پس به درد نمیخورن. یکبار دیگه این رو یک بار دیگه میگم. اگر اندکاتورها سودده نبودند، الان صدها مدل الگوریتمیک‌تریدینگ، صندوق‌های کمی و ربات‌های معاملات بر پایه‌ی اندیکاترها کار نمی‌کردند. مشکل از اندیکاتور نیست، از نحوه استفاده از آن است. اندیکاتور ابزار است، نه سیستم کامل.