اینکه اندیکاتورها توسعه پیدا میکنند نشونه اینه که حتما بکار میاند . مهم اینه که بدونی چطوری و در چه تایم فریمی و برای چه شاخصی استفاده کنید . اگر کسی داره با اندیکاتور سود میکنه پس کارشو بلده . ما از هر ابزاری استفاده میکنیم که از 50 درصد بریم سمت 51 درصد .
استفاده از اندیکاتور برا نوسان گیری گزینه بدی نیست ولی شما نمیتونی با اندیکاتور تحلیل کنی.
شما الان میتونی با اندیکاتور تارگت برای طلا بدی؟
اندیکاتور میتونه بهت بگه مسیر حرکت به کدوم سمته؟
اندیکاتور کوره فقط میاد یه سری اعداد رو با هم مقایسه و جواب میده بهت .
حرف من اینه اندیکاتور نمیتونه بهت کمکی بکنه در مورد روند اینده این کاملا اشکار هست
بله
من با ایچی هم مسیر رو و هم نقطه ورود و خروج رو بدست میارم .
تجربه خودتو به عام تریدرها نسبت نده .
هر کس دیدگاهی داره
و درست مطلق و برعکسش وجود نداره .
چرا نمیشه تحلیل کرد؟ اتفاقا خیلی از تریدر ها و تحلیلگر ها از اندیکاتور های مختلف برای تحلیل استفاده میکنند. در مورد تارگت هم باید صبر کنم تا سیگنال بده. این که هر وقت سیگنال داد تارگت رو کجا بزاری بسته به استراتژی که برای اندیکاتور ساختی متفاوت هست. خیلی ها از اندیکاتور هایی مثل مکدی و ایچی پول در میارن. اینکه شما میگی نمیشه تجربه ی شخصیت هست. اینکه شما نتونستی دلیل نمیشه دیگران هم نمیتونم. من احساس میکنم که شما میترسی که یک نفر با تحلیل کمتر و استفاده از اندیکاتور سود کنه و دیگه زحمت زیادی نکشه. و سه ساعت پای چارت تحلیل نکنه. و سود بیشتری نسبت به بقیه گیرش بیاد. دوست عزیز به جای اینکه سری جبهه بگیری برو خودت هم یه تستی بکن و تمام سعیت رو بکن که اگر کردی و نشد بگی واقعا نمیشه. که اگر تمام تلاشت رو بکنی نشد نداره چون من و خیلی دیگه تونستن.
من از اندیکاتور ها برای کمک به محاسبات ، بازکردن و مدیریت معامله استفاده میکنم . تا وقتی برای سیگنال گرفتن استفاده میکردم همش تو ضرر بودم .
یه جمله هم بگم اونایی که حرفه ای هستند میفهمن چی میگم :
مارکت میکر (یا رباتش)به این دلیل که دوتاخط خوردن به هم و یا چارت شکل پروانه و خرچنگ شده نمیاد میلیارد ها دلار پول وارد بازار کنه که جهت رو عوض کنه!
و اما در مورد دلیل توسعه اندیکاتورها : یه جا شایعه شد گنج وجود داره ، هیچکس گنج پیدا نکرد اما بیل فروش میلیاردر شد.
دوست عزیز شما بلد نبودی ازش استفاده کنی. در مورد این حرفی که درباره ی مارکت میکر زدی باید اینو بگم که کاملا اشتباه میکنی درسته که مارکت میکر نمیاد همچین کاری رو کنه. ولی اندیکاتور میاد سیگنال رو بهت میده. منظورم هم از سیگنال این نیست که یه علامت بای بهت بده تو همون لحظه بخری. چون بعضی هاش موجب ضرر میشه. اینجاست که شما میری یه شباهت رو بین همه ی سیگنال های بایی که درس بودن پیدا میکنی و اونجا از این اندیکاتور مطمئن میشی. برای سود خوب باید صبر کرد، دقت کرد، تلاش کرد و کنجکاو بود.
سلام.
دوست عزیز شما میگید اندیکاتور گذشته ی بازارو نشون میده خب تمام ابزار های مورد استفاده از پرایز اکشن هم همین وضیعت رو دارند مثل خط روند و خطوط حمایت مقاومت این خطوطی هم که میکشیم بر اساس گذشته س سبک های پیشرفته ی پرایز اکشن هم اینطورند و اکر کسی بتونه آینده ی بازار رو پیش بینی کنه صد درصد معاملاتش توی سود خواهد بود
سلام عزیزم دل
این که میگه مارکت میکر اره حرفش درسته یجورایی ولی این ها بیشتر روی تنظیمات پیش فرض اندیکاتور ممکنه این کارو کرده باشن ولی قطعااااا روی ابزار های پرایز اکشن مثل خط روند و… این مارکت میکر بودنه بیشتر خودشو نشون میده چون که من و شما خط روند رو تقریبا به یک شکل داریم میبینیم و توی رسمش آنچنان ممکنه تفاوت قائل نشیم!
ولی اگر اندیکاتور بندازیم جفتمون از یک اندیکاتور مثلا مووینگ اوریج استفاده کنیم شما ممکنه از ۳۰ تاش توی یک ساعت سیگنال بگیری و من از روی ۸۰ تاش مثلا. بنابراین مارکت میکر اگر بخواد به همه ی این چیزا فکر کنه که دیگه خودشم قرار نیس سودی کنه
خوب حرفت درسته ولی به نظرت مگه ما مارکت میکریم که بخواهیم همونقدر دقیق که روند صعود میکنه سود کنیم. و در ضمن مارکت میکر نمیاد از اندیکاتور استفاده کنه. اندیکاتور میاد کار مارکت میکر رو کپی میکنه. اگر من بخواهم همه ی سیگنال هایی که میده رو بگیرم که همش تو ضررم. ببین شما نگاه میکنی مثلا زمانایی که اندیکاتور سیگنال داده و کندل سیگنال صعودی و کندل الفا بوده اکثر مواقع روند صعودی میشه. بد میای میبینی داخل همه ی صعود ها اگر رو کندل بعدی سیگنال میخریدی و ریسک به ریوارد رو میزاشتی 2 تقریبا همیشه جواب بوده حد ضرر هم باید میزاشتی روی سایه یا بدنه کندل قبلی سیگنال. این همش یه مثال بود ولی باور کن من تاحالا تمام سودی که داشتم از اندیکاتور بوده. راستی شاید مثلا 0.12 درصد سود بده. ولی خوب شما وقتی اومدی 1000 تا بک تست گرفتی و دیگه مطمئن مطمئن شدی میای روش مثلا اهرم 50 میگیری میشه 6 درصد سود تو مثلا یک روز. و اخر ماه اگه 20 تا معامله 5 درصد سودی ببندی میشه 100 درصد سود. پولدار شدن اونقدها هم سخت نیست. راستی از اون 30 تا معامله 100 تاش رو ضررمیگیریم که باز میشه حدود 100 درصد که اگر تو بکتست بگیری و مطمئن بشی و شرط برای باز کردن پوزیشن بزاری ضرر کردن ممکنه به 5 تا در ماه برسه مثل من.
مارکت میکر به اینا فکر نمیکنه. اندیکاتور با کارش جور در میاد نه کار اون با اندیکاتور.
چه جالب زیبا بود
اره برادر من میترسم شما از اندیکاتور سود بگیری اخه از جیب من میاد به جیب شما میترسم پولام کم بشه.
موفق باشی
شما کلا با من دعوا دارین انگار اندیکاتور ساخت شرکت شماست که طرفداریشو میککنی اگه با اندیکاتور پول درمیاری نیازی نیست حرص جوش بخوری وقتتو هدر نده برا جواب دادن به من حیف نیست از وقت گران بهات بزاری جواب منو بدی؟ شما که با اندیکاتور کف سقف بازارو دوختی به هم .
اندیکاتور نه مال منه نه مال دشمن و نه دوست من.
تا زمانی که با اندیکاتور دارین کار میکنین دور باطل میزنین به جد میگم هیچ سندی نیست که بیایی بگی اندیکاتور در این قسمت چرا به من سیگنال بای داد دلیلش چی بود و اگه شکست خورد چرا و دلیلش چی بود.
من اعلام میکنم اماده هستم رویه هر نمادی که بگین در هر زمانی که بگین در هر تایمی که بگین مسیر حرکت رو مشخص کنیم شمابا اندیکاتور و من با دست خالی
حرفی موند؟
منتظر اعلامتون میمونم
رو انس چقدر جوابه داداش؟
بنده منظورم این نبود عزیز. اگر یادتون باشه یه مدتی که داشت کار های انلاین رواج پیدا میکرد و معروفتر میشد مثل ترید یه سری ها اومدن و گفتن که کار انلاین به درد نمیخوره و باید بیای داخل بازار عرق بریزی تا پول بگیری. درسته؟ یه مدت هم وقتی هوش مصنوعی داشت توسعه پیدا میکرد و معروف شد بازم یه سری ها مثل نویسندگان ها ادم هایی که میترسیدن شغلشون رو از دست بدن شروع کردن به گفتن بدی در باره ی هوش مصنوعی و جبهه گرفتن باهاش. مگه غیر از اینه؟ من هم اگر بد رفتاری کردم عذر میخوام من با شما مشکل ندارم با ذهنیتتون مشکل دارم. شما اول بیا و تست بکن و بعد بیا خیلی سریع در مقابله اندیکاتور ها جبهه بگیر. منم جواب شما رو نمیدم چون شما حرفی غیر از حرف من میگید من جواب میدم که شاید شما شک کردی به باورت و رفتی یه تست کردی. من یه اسکالپر هستم و زیاد برای من روند بازار مهم نیست. مهم اینه که از بازار سودم رو بگیرم. برام مهم نیست که چجوری سیگنال داد مهم اینه که چجوری از سیگنالش استفاده کنم. الان هم اگر شما باز هم بر روی اعتقادت هستی مشکلی ندارم حتمی از این سبک خیلی راحت هستی. امیدوارم موفق و سودده باشی.
داداش منظورم همین طلا بود انس جهانی منظورم بود
خوب میتونم ازت یادش بگیرم اگر اشکالی نداره؟
نه اصلا. ایدی روبیکا رو بفرست برات توضیح بدم.
سلطانی❤️
@Kdjhhgf76
بفرما داداش
هر چی سرچ کردم پیدا نکردم. شمارت رو بده. اگر اشکال نداره. تو روبیکا پیام بدم.